Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (12 μέλη και 72 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.290
Πόντοι
456
Τροφωνιου 3, Ελένη, ρωσσογκιλφ γύρω στα 60-65 με αρκετά καλό κορμί για την ηλικία της, τίμια πίπα, γαμηση στα 4 με θέα την κωλαρα της και για τελείωμα, μου έγλειφε κωλο κ αρχιδια την ώρα που τον έπαιζα. Για τους λάτρεις των γκιλφ , την προτείνω ανεπιφύλακτα

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Τροφωνιου 3, Ελένη, ρωσσογκιλφ γύρω στα 60-65 με αρκετά καλό κορμί για την ηλικία της, τίμια πίπα, γαμηση στα 4 με θέα την κωλαρα της και για τελείωμα, μου έγλειφε κωλο κ αρχιδια την ώρα που τον έπαιζα. Για τους λάτρεις των γκιλφ , την προτείνω ανεπιφύλακτα
Καλημερα αδελφε.....13 ειναι το νουμερο....μην παει κανενας καινουργιος προς το 3 γιατι εχει κατι συνεργεια με μουστακαληδες.....και δεν ξερω αν θα τον γλυψουν ..... μηπως τον πηδηξουν....θα σε γαμωσταυριζει...αυτα θελουν προσοχη...
Καλα να περνας.....

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.977
Πόντοι
7.195
Καλά αυτά δεν τα είχανε σφραγίσει χτες? Είχε βάλει και ο συνάδελφος φωτογραφίες από τα χαρτιά που είχαν κολλήσει. Ούτε μέρα δεν τα κλείσανε τελικά.
χαχα τελικά φίλε μου το σφράγισμα είναι μόνο για το βγάλουν φωτογραφία ..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Φυλής 84 κάτω Κάτια και Χριστίνα "Τσέχα"
Οποιος γνωριζει τσεχικα ας της μιλησει.. και σιγα μην του απαντησει. Ολες απο τη χωρα του Δρακουλα δηλωνουν ισπανιδες, τσεχες, ιταλιδες. Γιατι απο υπηρεσιες ξερουν οτι ειναι ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε.. :confused:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.979
Πόντοι
1.056
Για το μέλλον το καλό σενάριο θα ήταν Ολλανδικό ή Γερμανικό Μοντέλο Αγοραίου Έρωτα!

Υπάρχει όμως και το κακό σενάριο που είναι το Γαλλικό Μοντέλο!

Αλλά υπάρχει όμως και το χειρότερο σενάριο ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ που είναι το Σουηδικό Μοντέλο!:priest:
Εξηγησε μας λιγο τα μοντελα ρε μυστη..

Πρεπει να ειμαστε ενημεροι..

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.945
Πόντοι
736
Καλημερα αδελφε.....13 ειναι το νουμερο....μην παει κανενας καινουργιος προς το 3 γιατι εχει κατι συνεργεια με μουστακαληδες.....και δεν ξερω αν θα τον γλυψουν ..... μηπως τον πηδηξουν....θα σε γαμωσταυριζει...αυτα θελουν προσοχη...
Καλα να περνας.....
:respect:

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Οποιος γνωριζει τσεχικα ας της μιλησει.. και σιγα μην του απαντησει. Ολες απο τη χωρα του Δρακουλα δηλωνουν ισπανιδες, τσεχες, ιταλιδες. Γιατι απο υπηρεσιες ξερουν οτι ειναι ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε.. :confused:

Η συγκεκριμένη βέβαια είναι συμπρατιώτισα του (P)isina, δηλαδή Αλβανίδα, και για να πούμε του στραβού το δίκιο έχει αξιοπρεπείς υπηρεσίες.
Απλώς χρησιμοποιεί πολλή κρέμα, όμως και πάλι είναι μια όαση στα ξεπετάδικα.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
43
Like
11.629
Πόντοι
3.436
Ναι οντως αυτη η Ελενη ειναι καλη για την ηλικια της...ειναι και σχετικα ψηλη γυναικα...ξανθο κοντο μαλλακι...ειναι απο Ουκρανια οταν ζουσε εκει ηταν αθλητρια και μετα προπονητρια χαντμπολ....καλα ειχα περασει μαζι της και γω...μονο αρνητικο ηταν η βλαμμενη η τσατσα που μαλλον βιαστηκε να χτυπησει την πορτα λεγοντας "Ελενη ολα ενταξει?" το ζωον λες και αμα αφηνε αλλα 5 λεπτα θα εχαναν τους πολλους πελατες που ειχε στο σαλονι (ουτε ενας μυγες βαραγανε)...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485
2η φορά με Μαρία από Μ Αλεξάνδρου κουρτινάτο. Πανικός από δωμάτια, μέσα ΠΟΛΥ καλή για μένα, σχεδόν gfe, την έφερα στο αμήν να χύσει αλλά δεν θέλει όπως μου πε μέσα στη δουλειά μετά λίγο αγκαλιά και γατίσια τριψίματα, γενικά μ αρέσει πολύ και τη θεωρώ πολύ καλή για 10άρικο, τα γράφω αυτά στα όρια του προμοταρίσματος αλλά κυρίως...
αυτά του χει στον κώλο της ΔΕΝ είναι κονδυλώματα με την καμία, αυτή τη φορά την κράτησα doggy κάμποσο να τα δω, για μένα είναι σαν σπασμένα αγγεία ή κάτι τέτοιο ή δεν ξέρω τι άλλο, χωρίς να μαι γιατρός ΔΕΝ θεωρώ πως είναι τίποτα το σοβαρό.

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.975
Πόντοι
206
2η φορά με Μαρία από Μ Αλεξάνδρου κουρτινάτο. Πανικός από δωμάτια, μέσα ΠΟΛΥ καλή για μένα, σχεδόν gfe, την έφερα στο αμήν να χύσει αλλά δεν θέλει όπως μου πε μέσα στη δουλειά μετά λίγο αγκαλιά και γατίσια τριψίματα, γενικά μ αρέσει πολύ και τη θεωρώ πολύ καλή για 10άρικο, τα γράφω αυτά στα όρια του προμοταρίσματος αλλά κυρίως...
αυτά του χει στον κώλο της ΔΕΝ είναι κονδυλώματα με την καμία, αυτή τη φορά την κράτησα doggy κάμποσο να τα δω, για μένα είναι σαν σπασμένα αγγεία ή κάτι τέτοιο ή δεν ξέρω τι άλλο, χωρίς να μαι γιατρός ΔΕΝ θεωρώ πως είναι τίποτα το σοβαρό.
Μέχρι τι ώρα θα είναι για να περάσω για μια βιοψία;;

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
403
Πόντοι
311
Τα ιδια και με εμενα φιλε γυρο στις 7 και κατι σημερα το πρωι την τιμησα,χαμος, ημουν 5ος στην σειρα για να περασω,πολυ τιμιο 10αρικακι και πολυ γουτσουνιαρα. Στην πατουρα της αυτα λογικα ειναι εσωτερικες κυστες . παρόλα αυτα πολυ καλο μωρο και θα ξανα τιμηθεί.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Βουλγαρες δεν υπάρχουν καθόλου η κάνω λάθος;

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
1.942
Πόντοι
201
χτες κατεβηκα για να αδειασω τις μπαλες μ ,μιλαμε πολυ τραγικη η κατασταση,καμια δεν μ κανε το κλικ να περασω,αν ειναι με κατεβασμενα μουτρα οι μισες κ οι αλλες μισες μπαζα ,γαμησετα,ειδα κ την Ντιανα απο φωκαιας μετα απο καιρο,πως εχει γινει ετσι ρε ,ελεος,κ παλια οταν την ειχα πρωτοδει μ αρεσε,τωρα εχει παρει κιλα κ εχει γινει σαν γουρουνα,,τι να πω...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom