topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.067
- Πόντοι
- 5.646
Η τσατσα.Ποιος είναι ο παπατζης φίλε μου???
Η τσατσα.Ποιος είναι ο παπατζης φίλε μου???
Η Άννα.Ποιος είναι ο παπατζης φίλε μου???
για τη Μαίρη δεν έχασες τίποτα που δε την είδες, μια χοντρή είναι, όσο για τη Κλαούντια κανονικά δούλεψε στη βάρδια της, την πρωινήΦυλης 66 λευκή πορτα Μαιρη δεν την ειδα ήταν δωμάτιο με απλο πρόγραμμα. Η Κλαούντια ειναι στη χωρα της ειπε η υπηρεσία.
Τα ίδια ισχυουν και σε πρωκτική διεισδυση αλλα εκει ειδικος ειναι ο Κος junax ...Εισαι νέωπας ακόμα, θα μάθεις με τον καιρό.
Πιές ενάμιση λιτρο φάντα με το καλαμάκι να στανιάρεις.
ΠΡΩΤΑ δικέ μου θα ριχνεις μια τσιμπιά στον κώλο ή ενα δυνατό χαστούκι να μαζευτει το σκατό που εχει κάτσει μπροστά στη κωλοτρυπα πίσω στο έντερο και μετα θα γλύφεις ...
Τραγικό το λάθος σου ...
Τελικα ρε παιδια τι παιζει με αυτην την περιβοητη πορτοκαλι Fanta με ανθρακικο? Επειδη πολυ καιρο τωρα διαβαζω εδω για την αποτελεσματικοτητα της....Δηλαδη ΟΝΤΩΣ το CO2 που περιεχει σκοτωνει μικροβια απολυμαινει και προστατευει απο ΣΜΝ? Υπαρχει καποια επιστημονικη βαση σε αυτο ή απλα ειναι κατι που απλα εχει διαδοθει εδω μεταξυ μας?Εισαι νέωπας ακόμα, θα μάθεις με τον καιρό.
Πιές ενάμιση λιτρο φάντα με το καλαμάκι να στανιάρεις.
ΠΡΩΤΑ δικέ μου θα ριχνεις μια τσιμπιά στον κώλο ή ενα δυνατό χαστούκι να μαζευτει το σκατό που εχει κάτσει μπροστά στη κωλοτρυπα πίσω στο έντερο και μετα θα γλύφεις ...
Τραγικό το λάθος σου ...
Τίμια η ΖωιτσαΤ
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι κλέβει λίγο στα τέσσερα .Τίμια η Ζωιτσα
Εγώ της είχα κάνει και γλειφομούνι με δαχτυλάκι πέρυσι που γούσταρε φουλ και μου έλεγε έντονα "Suck it, baby". Το ρισκάρω όμως να την ξαναπάρω; Όχι, φυσικά.Στρατηγέ μου, η λεγάμενη ανακηρύχθηκε "Μις Φόλα", για το έτος 2022. Εάν σε βάζει σε σκέψεις το ελεύθερο στοματικό, που πρόσθεσε στο αποστειρωμένο πρόγραμμά της, σου γράφω το εξής: Μην τσιμπάς από το δόλωμα του παπατζή!
Ναι κανονικά αλλά προσωπικά το αποφεύγω στην συγκεκριμένη περιοχή, μόνο στην Αννίτα το έδινα έτσι.Στο 10ρικακι κάνει και ακαπωτο τσιμπουκακι?
Είναι τρελή μουνάρα όμως ρε πουστη μου.Εγώ της είχα κάνει και γλειφομούνι με δαχτυλάκι πέρυσι που γούσταρε φουλ και μου έλεγε έντονα "Suck it, baby". Το ρισκάρω όμως να την ξαναπάρω; Όχι, φυσικά.
Fanta με ανθραξ στο βίντεο. Κερδίζεις την αιώνια ζωή! Το Άγιον Δισκοπότηρο του Bou! Απαγορευμενο ποτο για πολλούς, καθημερινοτητα για λίγους!Τελικα ρε παιδια τι παιζει με αυτην την περιβοητη πορτοκαλι Fanta με ανθρακικο? Επειδη πολυ καιρο τωρα διαβαζω εδω για την αποτελεσματικοτητα της....Δηλαδη ΟΝΤΩΣ το CO2 που περιεχει σκοτωνει μικροβια απολυμαινει και προστατευει απο ΣΜΝ? Υπαρχει καποια επιστημονικη βαση σε αυτο ή απλα ειναι κατι που απλα εχει διαδοθει εδω μεταξυ μας?
Kαλησπερα Φιλε Διανο.....επετρεψε μου να συμπληρωσω ....που το ξερουν παρα πολλοι λιγοι...μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου....για τις καυλες ενα φαρμακο διαμαντι....μιση ωρα πριν την πραξη....Fanta με ανθραξ στο βίντεο. Κερδίζεις την αιώνια ζωή! Το Άγιον Δισκοπότηρο του Bou! Απαγορευμενο ποτο για πολλούς, καθημερινοτητα για λίγους!
Διάλεξε σοφά, κέρδισε αιώνια ανοσία από "παρασημα"!!
Εγώ που την είχα πάρει πριν από κανένα 3μηνο πέρασα πολύ καλά.Χτες την νύχτα Φιλλιπου 11 όροφος Μόνικα, μετά από οκ συναγωνιστή πήγα .. η κοπέλα δούλευε από το απόγευμα καξ είχε πάει 1 ώρα το βράδυ όποτε έκλεινε .. την πέτυχα με φόρμες .. μουναρα για τα γούστα μου ( από σώμα δεν ξέρω) δεν πρόλαβα να γαμησω ..
Αν καποιος την έχει πάρει σε δωμάτιο ας πει άποψη Μπας και πάω τώρα και την πάρω
............Τελικα ρε παιδια τι παιζει με αυτην την περιβοητη πορτοκαλι Fanta με ανθρακικο? Επειδη πολυ καιρο τωρα διαβαζω εδω για την αποτελεσματικοτητα της....Δηλαδη ΟΝΤΩΣ το CO2 που περιεχει σκοτωνει μικροβια απολυμαινει και προστατευει απο ΣΜΝ? Υπαρχει καποια επιστημονικη βαση σε αυτο ή απλα ειναι κατι που απλα εχει διαδοθει εδω μεταξυ μας?
Να πας bro! Ευκαιρια ειναι κιολας σημερα με τοσο κρυο που κανει δεν θα εχει και πολυ δουλεια οποτε θα κατσεις και παραπανω στο δωματιο...η συγκεκριμενη ειναι ομορφη κοπελα και σχετικα ψηλη...και θα σου παρει και ακαποτη πιπα...απλα πες της μονο να μην βαλει υπερβολικο τζελ πριν της το καρφωσεις...Χτες την νύχτα Φιλλιπου 11 όροφος Μόνικα, μετά από οκ συναγωνιστή πήγα .. η κοπέλα δούλευε από το απόγευμα καξ είχε πάει 1 ώρα το βράδυ όποτε έκλεινε .. την πέτυχα με φόρμες .. μουναρα για τα γούστα μου ( από σώμα δεν ξέρω) δεν πρόλαβα να γαμησω ..
Αν καποιος την έχει πάρει σε δωμάτιο ας πει άποψη Μπας και πάω τώρα και την πάρω