Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 297 άτομα (18 μέλη και 279 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Fanta με ανθραξ στο βίντεο. Κερδίζεις την αιώνια ζωή! Το Άγιον Δισκοπότηρο του Bou! Απαγορευμενο ποτο για πολλούς, καθημερινοτητα για λίγους!
Διάλεξε σοφά, κέρδισε αιώνια ανοσία από "παρασημα"!!
Kαλησπερα Φιλε Διανο.....επετρεψε μου να συμπληρωσω ....που το ξερουν παρα πολλοι λιγοι...μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου....για τις καυλες ενα φαρμακο διαμαντι....μιση ωρα πριν την πραξη....

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 27

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Χτες την νύχτα Φιλλιπου 11 όροφος Μόνικα, μετά από οκ συναγωνιστή πήγα .. η κοπέλα δούλευε από το απόγευμα καξ είχε πάει 1 ώρα το βράδυ όποτε έκλεινε .. την πέτυχα με φόρμες .. μουναρα για τα γούστα μου ( από σώμα δεν ξέρω) δεν πρόλαβα να γαμησω ..

Αν καποιος την έχει πάρει σε δωμάτιο ας πει άποψη Μπας και πάω τώρα και την πάρω
Εγώ που την είχα πάρει πριν από κανένα 3μηνο πέρασα πολύ καλά.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Τελικα ρε παιδια τι παιζει με αυτην την περιβοητη πορτοκαλι Fanta με ανθρακικο? Επειδη πολυ καιρο τωρα διαβαζω εδω για την αποτελεσματικοτητα της....Δηλαδη ΟΝΤΩΣ το CO2 που περιεχει σκοτωνει μικροβια απολυμαινει και προστατευει απο ΣΜΝ? Υπαρχει καποια επιστημονικη βαση σε αυτο ή απλα ειναι κατι που απλα εχει διαδοθει εδω μεταξυ μας?
............

Συνημμένα

• panourgias-tzouli.gif
    panourgias-tzouli.gif
    85,1 KB · Εμφανίσεις: 28

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.124
Πόντοι
3.436
Χτες την νύχτα Φιλλιπου 11 όροφος Μόνικα, μετά από οκ συναγωνιστή πήγα .. η κοπέλα δούλευε από το απόγευμα καξ είχε πάει 1 ώρα το βράδυ όποτε έκλεινε .. την πέτυχα με φόρμες .. μουναρα για τα γούστα μου ( από σώμα δεν ξέρω) δεν πρόλαβα να γαμησω ..

Αν καποιος την έχει πάρει σε δωμάτιο ας πει άποψη Μπας και πάω τώρα και την πάρω
Να πας bro! Ευκαιρια ειναι κιολας σημερα με τοσο κρυο που κανει δεν θα εχει και πολυ δουλεια οποτε θα κατσεις και παραπανω στο δωματιο...η συγκεκριμενη ειναι ομορφη κοπελα και σχετικα ψηλη...και θα σου παρει και ακαποτη πιπα...απλα πες της μονο να μην βαλει υπερβολικο τζελ πριν της το καρφωσεις...

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδια μηπως εχεις δει κανένας την Ανκα από Φωκαιας 7 υπόγειο πετιτ από Μολδαβία που έβγαινε ντυμένη χωρίς τσατσά ευχαριστώ πολυ! Πήγα σήμερα βραδυ από εκεί αλλά άφαντη και η κορασιδα που δουλευε εκεί μου είπε ότι μόνο αυτή δουλευει εκεί πλεον η γνωστή Ετζι ράστα ταττου όμορφο μωρό πηγα και στο δίπλα Φωκαιας 7 ήταν η Στέλλα δωμάτιο και έφυγα αχυστος.
Ps κυκλοφορουσε ένας πουστογερος φυλής Φώκαιας ο οποίος με ακολουθησε για λίγο μαυροφορεμενος τον αγριοκοιταξα έντονα και εβγαλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου στην γροθιά και λακισε καλά να περνάτε και καλά γαμησια:rockon:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Καλησπέρα παιδια μηπως εχεις δει κανένας την Ανκα από Φωκαιας 7 υπόγειο πετιτ από Μολδαβία που έβγαινε ντυμένη χωρίς τσατσά ευχαριστώ πολυ! Πήγα σήμερα βραδυ από εκεί αλλά άφαντη και η κορασιδα που δουλευε εκεί μου είπε ότι μόνο αυτή δουλευει εκεί πλεον η γνωστή Ετζι ράστα ταττου όμορφο μωρό πηγα και στο δίπλα Φωκαιας 7 ήταν η Στέλλα δωμάτιο και έφυγα αχυστος.
Ps κυκλοφορουσε ένας πουστογερος φυλής Φώκαιας ο οποίος με ακολουθησε για λίγο μαυροφορεμενος τον αγριοκοιταξα έντονα και εβγαλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου στην γροθιά και λακισε καλά να περνάτε και καλά γαμησια:rockon:

τι ωρα πηγες ρε παιχτη και πετυχες εντζυ ???

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες :grouphug: Επίσκεψη την Κυριακή το απόγευμα στην Ξένια, Φυλής 86 όροφος, αυτό που είναι δίπλα στο 84. Πολύ όμορφη κοπέλα η Ξένια, γύρω στο 1,70 ύψος, μελαχρινή, όμορφο πρόσωπο, στήθος 1,5 αλλά ωραίο με μαύρη ρώγα και τρελή κωλάρα! Από Κολομβία είπε η τσατσά. Είχα μπει σε μερικά και παρότι η Ξένια βγήκε στο σαλόνι κάπως σκεπτική όπως μου φάνηκε, είπα να περάσω.

Στο δωμάτιο μπήκε χαμογελαστή, κατέβασε το σουτιέν αφού της το ζήτησα εγώ, τη θώπευσα και λιγάκι και ξεκινήσαμε για τη σεμνή τελετή. Κουτσοαγγλικά εγώ, κουτσοαγγλικά κι αυτή, της έλεγα μήπως έβγαζε τα παπούτσια για να της γλύψω τα πόδια, αλλά με κάτι χειρονομίες που έκανε κατάλαβα ότι μάλλον δεν πολυγούσταρε :confused: . Επίσης, το μουνάκι της πολύ μικρό μου φάνηκε, και στην όψη και στο σεξ. Πήγα να τη γλωσσοφιλιάσω, μου έδειχνε το μάγουλο, τι είναι να τη φιλήσω στο μάγουλο, ξαδέρφη μου; Έτσι λοιπόν, με εμένα από επάνω και με την Ξένια να έχει τα πόδια της τελείως κάτω ξαπλωμένα στο κρεβάτι, τελείωσα βλέποντας το ωραίο της προσωπάκι. Δεν έκλαψα γιατί δεν είναι φολάρα σαν τη φολοΜαρία (πού χάθηκε αυτή; :think: ), αλλά και γιατί είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, όμως δεν με βλέπω να επιστρέφω :badair:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Η γνωστή Αλίνα-Μαρίνα από Φιλιππίδου, Φωκαίας και αλλού( αυτή με το ταττού φτερά στην πλάτη) εθεάθη σήμερα πρωινή βάρδια στο πορνομολ της Ιάσωνος στο δεκάρικο πλέον.
Την συγκεκριμένη κορασίδα την σκεφτομουμουνα αυτές τις ημέρες.
Τόσο πολύ ξεπεσμός....δεν ήταν τελειος μπάζο.....
Εκεί θα κάνει αποστειρωμενο πρόγραμμα φαντάζομαι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Άλλη μία μετριότητα, την οποία εκθείαζαν κάποιοι και πλήρωναν μισάωρα μαζί της. Δικαίωση, για άλλη μία φορά, στις φωνές της λογικής.
οχι και μετριοτητα ρε παιχτη.
μισαωρο δεν εχω πληρωσει ποτε μου, ουτε εχω δωσει πουρμπουαρ σε καποια βεβαια.
οσες φορες πηγα μαζι της (3-4 / φωκαιας & φιλιππιδου), ηταν μια χαρα και περασα και σουπερ.
μια φορα μου εκανε λιγο παραπονο για το χρονο, αλλα ηταν τοτε που γινοταν ο ντορος και εξω περιμενανε.
εχω γραψει και κριτικη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Την συγκεκριμένη κορασίδα την σκεφτομουμουνα αυτές τις ημέρες.
Τόσο πολύ ξεπεσμός....δεν ήταν τελειος μπάζο.....
Εκεί θα κάνει αποστειρωμενο πρόγραμμα φαντάζομαι.
η πιατσα ειναι αδεια παντελως.
ελαχιστη κινηση.
λογικα κανουν ρεπο οπου βρουνε και προσπαθουν να αρπαξουν απο οπου να'ναι.
δε μπορω να βρω αλλη εξηγηση λογικη.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
οχι και μετριοτητα ρε παιχτη.
μισαωρο δεν εχω πληρωσει ποτε μου, ουτε εχω δωσει πουρμπουαρ σε καποια βεβαια.
οσες φορες πηγα μαζι της (3-4 / φωκαιας & φιλιππιδου), ηταν μια χαρα και περασα και σουπερ.
μια φορα μου εκανε λιγο παραπονο για το χρονο, αλλα ηταν τοτε που γινοταν ο ντορος και εξω περιμενανε.
εχω γραψει και κριτικη.
Αν λέμε για μια Μαρίνα με πειραγμένα χείλη κι εγώ είχα περάσει πολύ καλά μαζί της 2 φορές εκτός από μία που είχε ακατάσχετη λογοδιάρροια και ενώ δεν τη περίμενε κόσμος, όλο μου έλεγε ότι σε μισή ώρα θέλει να πάει σπίτι της και στα του αγώνα δεν ήταν για πολλά πολλά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Αν λέμε για μια Μαρίνα με πειραγμένα χείλη κι εγώ είχα περάσει πολύ καλά μαζί της 2 φορές εκτός από μία που είχε ακατάσχετη λογοδιάρροια και ενώ δεν τη περίμενε κόσμος, όλο μου έλεγε ότι σε μισή ώρα θέλει να πάει σπίτι της και στα του αγώνα δεν ήταν για πολλά πολλά.
ειναι ευκολα τα πραγματα, χωρις να μπουμε σε παραπανω λεπτομερειες... μην το περιπλεκεις.
η μια εχει φτερα τατουαζ στην πλατη, ενω η αλλη δεν εχει.
τοσο απλο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ειναι ευκολα τα πραγματα, χωρις να μπουμε σε παραπανω λεπτομερειες... μην το περιπλεκεις.
η μια εχει φτερα τατουαζ στην πλατη, ενω η αλλη δεν εχει.
τοσο απλο.
Αυτή με τα φτερά λέω. Τα πειραγμένα χείλη τα περιπλέκουν τα πράγματα; :think:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
  • Like
Αντιδράσεις: vril

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα μύστες πέρασμα προ ολίγου από Ιάσωνος 30 στο Μεταξουργείο και έπαιξα κατάθεση στη γνωστή γυρολόγος της περιοχής εκ Αλβανίας εταίρα την οποία είχα να τιμήσω πολλά χρόνια και είπα να δοκιμάσω σήμερα την τύχη μου μπας και έχει αλλάξει κάτι στη συνεύρεση ήταν τίμια βέβαια και το αστείο ήταν ότι με θυμήθηκε όταν ήμασταν στο δωμάτιο .
Το προγραμματάκι άρχισε με πίπα τη μία σχετικά χαδάκια συγχρόνως την έβαλα μετά από πάνω και συνέχισα στα τέσσερα βέβαια επειδή δεν ερχόταν το τέλος ναι έβαλα να μου τον παίξει για την εκτόνωση.
Τα δωμάτια τώρα από την άλλη αρώματα πικάντικα να γεμίζουν το χώρο μία γάτα να γυρνάει χαμηλός φωτισμός και ο ρομαντισμός στο έπακρο παραθέτω και φωτογραφία.
Καλά βόλια και καλό μήνα μύστες μου.

Θα χει φάει ρομαντικό Αραβοπακιστανικό τσουτσουνόζουμο κάργα η τηλεόραση....
:confused::confused::confused::confused::confused:

pit80794

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
181
Πόντοι
0
Καλησπερα,καμια που να δινει full φιλια και πιιπα χωρις καποτα;εκτος απο την μιλενα
Κανε αντιγραφη επικοληση και δες το αφου θες ακαποτο τσιμπουκι ηρωα
Στοματικο σεξ: Αυτα τα Σεξουαλικα Μεταδιδομενα Νοσηματα μπορει να κολλησετε.ΓΙΑ ΑΡΧΗ
Αμα θες να σου στειλω κ αποσπασματικα κειμενα ερευνες απο ερευνητες μικροβιολογους κλπ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom