Καλησπέρα μάγκες
Επίσκεψη την Κυριακή το απόγευμα στην Ξένια, Φυλής 86 όροφος, αυτό που είναι δίπλα στο 84. Πολύ όμορφη κοπέλα η Ξένια, γύρω στο 1,70 ύψος, μελαχρινή, όμορφο πρόσωπο, στήθος 1,5 αλλά ωραίο με μαύρη ρώγα και τρελή κωλάρα! Από Κολομβία είπε η τσατσά. Είχα μπει σε μερικά και παρότι η Ξένια βγήκε στο σαλόνι κάπως σκεπτική όπως μου φάνηκε, είπα να περάσω.
Στο δωμάτιο μπήκε χαμογελαστή, κατέβασε το σουτιέν αφού της το ζήτησα εγώ, τη θώπευσα και λιγάκι και ξεκινήσαμε για τη σεμνή τελετή. Κουτσοαγγλικά εγώ, κουτσοαγγλικά κι αυτή, της έλεγα μήπως έβγαζε τα παπούτσια για να της γλύψω τα πόδια, αλλά με κάτι χειρονομίες που έκανε κατάλαβα ότι μάλλον δεν πολυγούσταρε
. Επίσης, το μουνάκι της πολύ μικρό μου φάνηκε, και στην όψη και στο σεξ. Πήγα να τη γλωσσοφιλιάσω, μου έδειχνε το μάγουλο, τι είναι να τη φιλήσω στο μάγουλο, ξαδέρφη μου; Έτσι λοιπόν, με εμένα από επάνω και με την Ξένια να έχει τα πόδια της τελείως κάτω ξαπλωμένα στο κρεβάτι, τελείωσα βλέποντας το ωραίο της προσωπάκι. Δεν έκλαψα γιατί δεν είναι φολάρα σαν τη φολοΜαρία (πού χάθηκε αυτή;
), αλλά και γιατί είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, όμως δεν με βλέπω να επιστρέφω