σε live mood κατα της 18.30 ενεκα επαγγελματικου ραδεβου...
φυλης
- 71 ρωξαννα (cute ασχημοπαπο-εχω κριτικη)
- 67 ελενη με τις σιλικονες και ελλη, μετριου αναστηματος, αδιαφορος μελαχρινος κιοφτες με κατι τατουαζ,
- 65 σκαλακια ντιανα (εχω κριτικη),
- 65 οροφος χριστινα (κρυφο-φανερο ταλεντο πλεον-εχω κριτικη) και ελλη επιστροφη απο φυλ.71 πιο παλια και με λιγα κιλακια παραπανω,
- 84 ισογειο ρανια με εμ/σι αρλουμπας (εχω κριτικη),
- 84 οροφος, 2 λατιν... ελισα, μελαχρινη ομορφη μιγαδα με μικρο βυζι και αφρατη κωλαρα που ειναι στο οριο ακριβως, μετριου αναστηματος και ξενια μελαχρινη κανονικη ωραια γενικη παρουσια, μετριου αναστηματος επισης (τα πιο καλα της τσαρκας που παιζει να ειναι στουδιοκαταστασεις συμφωνα με την εμπειρια μου και θα τιμηθουν μποθ, αν τις ξαναπετυχω),
-86 τονια μικρουλιτσα λατινιτσα μετριου προς κοντου αναστηματος, μελαχρινη, με ωραιο νεανικο κορμακι, καλη φατσουλα, λουκουμακι που πρεπει να τιμηθει καποια στιγμη και αυτο.
δυστυχως δεν ειχα ορεξη καθολου σημερα,
- 86 οροφος λαουρα φακλανα κλασσικα,
φωκαιας
- 13 υπογειο τσοντο-ιωαννα απο λιοσιων 73αρια (εχω κριτκη),
- 13 ισογειο/σκαλακια μαρια που εχει μπακαταλεψει παααααρα πολυ,
- 17 ισογειο μαρινα παμαλ επιστροφη και λιγο αρπαγμενη σε κιλακια (εχω κριτικη),
- 17 οροφος ιζαμπελλα "σαντορινια" και ναταλια μη με ακουμπατε ειμαι φολα (εχω κριτικη/τσεκ σχολια),
- 19 ριτα φακλανα χαζοχαρουμενη,
- 25 οροφος, 2 λατιν και εδω γιουβαρλακια, αντζελα (μελαχρινη) και λαουρα παλι (καστανοξανθη με βαμμενα μαλλια), αδιαφορα μπαζα μποθ,
- 27 σκαλακια αννα κουραφεξαλου (εχω κριτικη),
- 27 οροφος εμιλη, μετριου αναστηματος, ξανθια βαμμενα μαλλια, φατσα ακυρη, κανονικο σωμα, κανονικο βυζι και με λιγο πιο μεγαλη περιφερεια, κοντα ποδια, αδιαφορη και αοσμη μπαζοκατασταση.
μου θυμισε λιγο φατσα αυτη
φιλιππιδου
- 11 ισογειο ρομινα, αδιαφορο παντελως μιλφ με μετρια φατσα,
- 11 οροφος καρολινα απο τα φωκαιας 27αρια, που ξαναπηρε κιλα και παει προς φακλανα.
κριμα, γιατι αδυνατη ηταν πολυ δυνατο χαρτι.
στα αλλα δεν μπηκα, γιατι βαρεθηκα απο την τοση μπαζιλα και λακισα για μπυρες αχυστος...
αχχχχχ εντζυ που στο μπουτσο εισαι ???