Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.902
- Πόντοι
- 206
Αξίζει το ελεύθερο στοματικό της Άννας Ταϊλανδεζας ή θα πάει τσάμπα το εικοσαρικο;
Δεν είναι κακήΙωάννα Φωκαίας 13 που ήταν και Λιοσίων 73α , που είναι ωραίο μωρό, αξίζει μια δοκιμή; Η θα φάω φόλα ;
Δεν κάνει ελεύθερο. Μην πιστεύεις την τσατσάΑξίζει το ελεύθερο στοματικό της Άννας Ταϊλανδεζας ή θα πάει τσάμπα το εικοσαρικο;
Στην Ιάσονος και ποιο πολύ στον οίκο που είναι αυτός ο αυθάδης πουστό-τσατσος έχω δεί όντως την άλλη να δίνει κινητό σε Πάκι 2 φορές, επίσης στο λατινόσπιτο Κ27 η τσατσά κανονίζει παρτούζες για τα Πάκια με τα κορίτσια (κυρίως τις ποιο ασχημούλες) συνεχώς, όταν είναι ο τσάτσος είναι ποιο στρωτά τα πράγματα.Ισχύει φίλε μου. Μάλιστα θα εκπλαγείς αν δεις πόσες νταραβερίζονται με Πακιστανούς στα μαγαζιά τους με κινητά. Και καλά κάνουν αυτές βέβαια διότι εργάζονται για κέρδος. Που να δεις τι ραντεβού κλείνουν οι Πακιστανοί με πουτάνες από μπουρδέλα και το τι δωράκια πέφτουν για παρτούζες με φίλους τους. Ποτάμι τρέχει το σπέρμα.
Χώρος, χρόνος και ίσως πρόγραμμα είναι καλύτερα στο 50άρικο.καλημέρα. να κάνω μια χαζή ερώτηση. τι διαφορά έχουν τα στούντιο από τα μπουρδελα στην φιλης?
φίλε μου φιλικά και επειδή πετάς υπονοούμενα ότι η Καρολίνα πέθανε από ΑIDS, να σε πληροφορισω ότι πέθανε από καρκίνο το Νοέμβριο του 2020 μετά από μακροχρόνια μάχη, επίσης από καρκίνο πέθανε και η γκιλφ Ειρήνη που δούλευε Τροφωνιου 13 ισόγειο,καλη συνέχειαΤον έπαιρνε κάργα ακάποτα, τελευταία φορά που την είχα δει Καλλιθέα ήταν ένα ζωντανό ερειπίο (99% Aids).
Τώρα που έμαθε ο άλλος ότι είναι Πολωνία με ξεπερνά, μάλλον θα πίστεψε στα σοβαρά τα λόγια της τσατσάς πως ''Η κοπέλα παντρεύτηκε και έφυγε στη χώρα της''.
πολύ κριμαφίλε μου φιλικά και επειδή πετάς υπονοούμενα ότι η Καρολίνα πέθανε από ΑIDS, να σε πληροφορισω ότι πέθανε από καρκίνο το Νοέμβριο του 2020 μετά από μακροχρόνια μάχη, επίσης από καρκίνο πέθανε και η γκιλφ Ειρήνη που δούλευε Τροφωνιου 13 ισόγειο,καλη συνέχεια
(για να μην τα βάζει με τον ληξιαρχο Σμυρνη!)φίλε μου φιλικά και επειδή πετάς υπονοούμενα ότι η Καρολίνα πέθανε από ΑIDS, να σε πληροφορισω ότι πέθανε από καρκίνο το Νοέμβριο του 2020 μετά από μακροχρόνια μάχη, επίσης από καρκίνο πέθανε και η γκιλφ Ειρήνη που δούλευε Τροφωνιου 13 ισόγειο,καλη συνέχεια
Αντζελα κλασσικο βυζοκοντοπουτανο απο Φυλης Smirnis?συνέχεια live επιγραμματικα
Φωκαιας 25α δύο χοντρές λατινες, Λάουρα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Άντζελα η βυζαρου απλό πρόγραμμα.
Όχι νταρντανοχοντρη είναι με μεγάλο στήθοςΑντζελα κλασσικο βυζοκοντοπουτανο απο Φυλης Smirnis?
οχι, μέχρι τις 1700 ,δεν έχει 2η βάρδια ο οίκοςΕχθές το απόγευμα το διδύμου 8β και άλλα ήτα κλειστά
Ξέρει κανείς κάτι
Επίσης τα πρωινά κορίτσια δουλευουν και σερί απόγευμα;
Ωραίος ο γείτοναςοχι, μέχρι τις 1700 ,δεν έχει 2η βάρδια ο οίκος
Φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Άλλη μία μετριότητα, την οποία εκθείαζαν κάποιοι και πλήρωναν μισάωρα μαζί της. Δικαίωση, για άλλη μία φορά, στις φωνές της λογικής.Η γνωστή Αλίνα-Μαρίνα από Φιλιππίδου, Φωκαίας και αλλού( αυτή με το ταττού φτερά στην πλάτη) εθεάθη σήμερα πρωινή βάρδια στο πορνομολ της Ιάσωνος στο δεκάρικο πλέον.