Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.472
- Πόντοι
- 2.036
Στην Ιάσονος και ποιο πολύ στον οίκο που είναι αυτός ο αυθάδης πουστό-τσατσος έχω δεί όντως την άλλη να δίνει κινητό σε Πάκι 2 φορές, επίσης στο λατινόσπιτο Κ27 η τσατσά κανονίζει παρτούζες για τα Πάκια με τα κορίτσια (κυρίως τις ποιο ασχημούλες) συνεχώς, όταν είναι ο τσάτσος είναι ποιο στρωτά τα πράγματα.Ισχύει φίλε μου. Μάλιστα θα εκπλαγείς αν δεις πόσες νταραβερίζονται με Πακιστανούς στα μαγαζιά τους με κινητά. Και καλά κάνουν αυτές βέβαια διότι εργάζονται για κέρδος. Που να δεις τι ραντεβού κλείνουν οι Πακιστανοί με πουτάνες από μπουρδέλα και το τι δωράκια πέφτουν για παρτούζες με φίλους τους. Ποτάμι τρέχει το σπέρμα.
Χώρος, χρόνος και ίσως πρόγραμμα είναι καλύτερα στο 50άρικο.καλημέρα. να κάνω μια χαζή ερώτηση. τι διαφορά έχουν τα στούντιο από τα μπουρδελα στην φιλης?
Τώρα σαν ενημέρωση,
με έχει πιάσει όρεξη για πετίτ τελευταία και ξαναπήρα την Sonia Ι37, τυπική αλλά δεκτική και αρκετά σφιχτή σημειώστε όμως οτί μύριζε λίγο μουνό-ιδρωτίλα.
Επίσης Ναταλία Ι27 , δεν αφήνει πολλά πολλά (δεν ακουμπάς μουνάκι :S) αλλά το έχει στο social, κάνει κάποια προκαταρκτικά, οκ πίπα και δεν έδειξε να βιάζεται αν και τελείωσα σε 6-7 λεπτά, ελάχιστο βυζάκι αλλά ρώγα τούμπανη.
Έχει πετύχει κανείς αυτή την Λατίνα την Λίλυ από Μ.Α 21 ισόγειο με την Βουλγάρα την τσατσά ;
ήθελα να την πάρω πάλι γιατί κάτι μου βγάζει ενώ είναι μετριότητα εμφανησιακά αλλά δεν την πέτυχα 2-3 φορές που πέρασα ήταν κλειστό όλο το 21 και ο όροφος.