Είναι αυτή που είχα δει προ τριμήνου περίπου; νομίζω στο Φυλής 84 ή 86 (τα μπερδεύω αυτά πάντα γιατί δεν έχω εμπειρία από κει...). Καμία σχέση με αυτή που αποτύπωσα μία φορά που την είδα , θυμάμαι μια milf και χτες είδα μια νεαρή κοντά στα 25!Φώκαιας 27 σκαλάκια απογευματινή βάρδια ήταν η Ενζτυ.
Δε καμπακ καριολια!!!
Έχει χάσει κιλά, έχει γίνει προς το μοντελέ.
Δούλεψε για ελάχιστους μήνες στο Φυλής 86 ισόγειο.
Έχει κάνει ράστα τα μαλλιά της , την προτιμούσα όπως ήταν στο 86 είναι η αλήθεια από θέμα κόμμωσης. Με θυμήθηκε, ΚΑΒΛΑ ΕΝΤΖΥ.
Φερθείτε της σωστά, είναι ατομάρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.989
- Πόντοι
- 19.505
Βραδινή βολτούλα για κόζι και αναζήτηση της Εύας
Λιοσίων 73 πάνω η χοντρούλα Χαγιάτ με τα πολλά τατουάζ, πρώην Μαραθώνος και μαζί της η Ρούμπι
Λιοσίων 73 κάτω η Κέλυ, λατίνα ομορφούλα με καλό πρόγραμμα
Φωκαίας 13 αριστερά κλειστό
Φυλής 65 πάνω Ντιάνα και Άννα-Μαρία σε παρτούζα
Φυλής 65 κάτω η Χριστίνα
Φωκαίας 25 μια λατίνα που δεν την είδαμε ποτέ ούτε μας ανακοινώθηκε όνομα γιατί η κοπέλα τα παράτησε στη μέση και θα έφευγε
Φυλής 84Β ένας λατινικός κιοφτές με fishnet, νομίζω Έμιλη είπε
Φυλής 86Α η Λάουρα
Φυλής 71Α η Ρωξάνη
Γενικό επίπεδο κάτω του μετρίου, τραγική κατάσταση.
Λιοσίων 73 πάνω η χοντρούλα Χαγιάτ με τα πολλά τατουάζ, πρώην Μαραθώνος και μαζί της η Ρούμπι
Λιοσίων 73 κάτω η Κέλυ, λατίνα ομορφούλα με καλό πρόγραμμα
Φωκαίας 13 αριστερά κλειστό
Φυλής 65 πάνω Ντιάνα και Άννα-Μαρία σε παρτούζα
Φυλής 65 κάτω η Χριστίνα
Φωκαίας 25 μια λατίνα που δεν την είδαμε ποτέ ούτε μας ανακοινώθηκε όνομα γιατί η κοπέλα τα παράτησε στη μέση και θα έφευγε
Φυλής 84Β ένας λατινικός κιοφτές με fishnet, νομίζω Έμιλη είπε
Φυλής 86Α η Λάουρα
Φυλής 71Α η Ρωξάνη
Γενικό επίπεδο κάτω του μετρίου, τραγική κατάσταση.
πουτανεΠαιδιά που παίζει η ομορφότερη πουτάνα αυτή τη στιγμή και πόσο πάει η ταρίφα και οι υπηρεσίες της?
Πουτανες ομορφες θα βρεις παντου , πολυ λιγες στο βοθρομεταξουργειο και περισσοτερες στην φυλης , γιατι το ομορφο δεν παει να γινει μπαγιατικο κ σαβουρικο , γιατι μονο κατω του μετριου θα βρεις εκει η περιστασιακα ομορφες κοπελες ερχοντε και φευγουν ...... οπως οπως ολες θελουν την ποιοτητα κ οχι την ποσοτητα ....
Κ αι τ τελικα τι να κανεις μια ομορφη κοπελα οταν ειναι ψυχρη σα μαρμαρο ???? οταν κοιταζει να σε ξεπεταξει στο 90κοστο
να κοιτας ποια θα σε ικανοποιηση διοτι υπαρχουν καποιες ομορφες καλονες με αιδιο και κολπο που χωρουν και οι δυο παλαμες μεσα ( για ακριβα βαλαντια βεβαια ..... οχι για σαβουρογαμηδες του δεκαρικου ....)
Κ αι τ τελικα τι να κανεις μια ομορφη κοπελα οταν ειναι ψυχρη σα μαρμαρο ???? οταν κοιταζει να σε ξεπεταξει στο 90κοστο
να κοιτας ποια θα σε ικανοποιηση διοτι υπαρχουν καποιες ομορφες καλονες με αιδιο και κολπο που χωρουν και οι δυο παλαμες μεσα ( για ακριβα βαλαντια βεβαια ..... οχι για σαβουρογαμηδες του δεκαρικου ....)
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα!!!! Στην πρωινή βάρδια ποια κοπέλα παίρνει πιπάρες? Μια απάντηση χωρίς να κράζετε παρακαλώ..
SirJason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.845
- Πόντοι
- 480
Να.... Αυτά θέλω να ζήσω!!!!Σόρρυ για σπαμ αλλά θυμήθηκα κάτι. Δεν παίζει να μην έρθει η πουτάνα δωμάτιο αλλά παίζει να βγεις μαζί με την πουτάνα από το δωμάτιο και τρέχοντας. Προ αρκετών ετών στο Μονη΄ς Προδρόμου
ήμουν δωμάτιο και τους την πέφτουν για έλεγχο. Παγώνουν όλα και μου λένε πάμε από εδ΄ώ
και βρέθηκα στο διπλανό Φυλής 92 περπατώντας υπογείως μαζί με την πουτάνα
που ήταν και βλήμα (η τσατσά πως έφυγε δεν κατάλαβα) το οποίο Φυλής 92 συνόρευε με τον πίσω χώρο
της πολυκατοικίας αν θυμάμαι καλά.
Δηλαδή πέρασα μέσα από δύο μπουρδέλα που επικοινωνούσαν μεταξύ τους υπογείως
για να βγω μέσω πίσω χώρου της πολυκατοικίας στην επιφάνεια της γης, κοντά στο γωνιακό βενζινάδικο.
SirJason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.845
- Πόντοι
- 480
Είσαι ωραίος και μετράς!!!Ξυπνησα σημερα το πρωι κατα τις 9, ειχα κατουροκαυλες... βαριομουν να ντυθω, κατεβηκα με παντοφλα και πιτζαμα και πηγα Κολωνου 27 και γαμησα Μπελλα, αδειασα τα πρωινα κατουρα μου μεσα στο νιπτηρα του οικου και επλυνα και το προσωπο μου να ξυπνησω. Ο οικος δεν εχει πετσετα μεσα στο δωματιο οποτε σκουπιστηκα με την κουρτινα, ηταν βαμβακερη και απορροφητικη.
Ωραιο πραμα να γαμας με το που ανοιξει το ματι, να το κανετε.
Κριτικη πιο μετα.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 127
- Like
- 51.613
- Πόντοι
- 27.261
σουρβαϊβορ εισαι λεμε... ΣΟΥ ΡΒΑ Ι ΒΟΡ !!!Σόρρυ για σπαμ αλλά θυμήθηκα κάτι. Δεν παίζει να μην έρθει η πουτάνα δωμάτιο αλλά παίζει να βγεις μαζί με την πουτάνα από το δωμάτιο και τρέχοντας. Προ αρκετών ετών στο Μονη΄ς Προδρόμου
ήμουν δωμάτιο και τους την πέφτουν για έλεγχο. Παγώνουν όλα και μου λένε πάμε από εδ΄ώ
και βρέθηκα στο διπλανό Φυλής 92 περπατώντας υπογείως μαζί με την πουτάνα
που ήταν και βλήμα (η τσατσά πως έφυγε δεν κατάλαβα) το οποίο Φυλής 92 συνόρευε με τον πίσω χώρο
της πολυκατοικίας αν θυμάμαι καλά.
Δηλαδή πέρασα μέσα από δύο μπουρδέλα που επικοινωνούσαν μεταξύ τους υπογείως
για να βγω μέσω πίσω χώρου της πολυκατοικίας στην επιφάνεια της γης, κοντά στο γωνιακό βενζινάδικο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 237.595
- Πόντοι
- 46.232
. απογεύματα Κολωνού 47 ισόγειοΗ ζανα παίδες ξέρουμε που δουλεύει??
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 72.153
- Πόντοι
- 41.129
Η Τζέσικα κανει πιπαρες. Τωρα πρωϊ δούλευει καπου.Καλημέρα!!!! Στην πρωινή βάρδια ποια κοπέλα παίρνει πιπάρες? Μια απάντηση χωρίς να κράζετε παρακαλώ..
xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.891
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα αν ειναι η κοπελα στον οροφο που το απογευμα ειναι μαζι με την φωτινη ειναι γεματη κονδυλοματα....... προσοχη!!!!!!....Εκλεκτά μέλη που βρεθήκαμε πάλι όλοι σήμερα μαζί και απολαύσαμε τον Φρεντοτσινο μας να ξέρετε ότι μου δώσατε τεράστια χαρά στα δύσκολα που περνάω!!!
Να γνωρίζετε ότι πέρασα πριν έρθω από τον καφενέ να δω εάν έχει βάλει Σουβλα, για να σας κάνω το τραπέζι αλλά δεν...
Μόνο ο Χριστάρας με στενοχωρησε που άργησε τόσο πολύ στο ραντεβού...
Ας είναι!
Ιάσωνος 44 έριξα δύο μπαλάκια στην Ναταλία!!!
Ξανθό Ουκρανι νομίζω σε ελεύθερο τελειωτικό και 69!
8/10 Αν σας αρέσει.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
στην κρητική για ανδριαννα χωματιανου ενός φίλου... γράφτηκε για... 30 ευρώ... τι παίζει ξέρουμε?... μόνο αυτό πήρε +10 ή όλη η περιοχή?
Live
Φώκαιας 27β ημιόροφος Βαλέρια προμιλφ μελαχρινό με καστανές αποχρώσεις μαλλί με ασιατικά χαρακτηριστικά μικρό βυζάκι κανονικο σώμα με απλό(παλιά έκανε εκλεκτικά και ελεύθερο αλλά το αρνήθηκε.) πρόγραμμα
Φιλιππίδου 11β Κορίνα ξανθιά juicy προμιλφ βυζάρες αλλά ως εκεί με ελεύθερο στοματικό αλλά ως εκεί.μεσα βιάζεται
Διδυμου 27 Μελίνα καστανό πίπινακι juicy ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Περγάμου 1 πάνω κλειστό.Εβελινα έχει πάει πλέον απόγευμα;
Φώκαιας 27β ημιόροφος Βαλέρια προμιλφ μελαχρινό με καστανές αποχρώσεις μαλλί με ασιατικά χαρακτηριστικά μικρό βυζάκι κανονικο σώμα με απλό(παλιά έκανε εκλεκτικά και ελεύθερο αλλά το αρνήθηκε.) πρόγραμμα
Φιλιππίδου 11β Κορίνα ξανθιά juicy προμιλφ βυζάρες αλλά ως εκεί με ελεύθερο στοματικό αλλά ως εκεί.μεσα βιάζεται
Διδυμου 27 Μελίνα καστανό πίπινακι juicy ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Περγάμου 1 πάνω κλειστό.Εβελινα έχει πάει πλέον απόγευμα;
vabiri(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2020
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Σήμερα στις 11:45 πήγα στο Κολωνού 53, βρήκα την Βίκυ,την είχα χάσει κάνα μήνα,την βλέπω, και τι μου λέει:12:00 φεύγω, και έχω άλλο δωμάτιο!!!δεν με άφησε να περάσω, και υπόψιν είμαι τακτικός πελάτης της, πρώτη φορά βλέπω πουτανα δημόσιο υπάλληλο!?!? Άντε και χαιρετίσου κυρά μου!!!
sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Οι πουτανες ειναι δημοσιας χρησεως οποτε δεν ειναι παραξενο να συμπεριφερονται ως δημοσιοι υπαλληλοι.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 21.346
- Πόντοι
- 13.636
Το ξέρω φίλε μου και σε ευχαριστούμε όλοι Δημόσια για την πληροφορία!!!Καλησπερα αν ειναι η κοπελα στον οροφο που το απογευμα ειναι μαζι με την φωτινη ειναι γεματη κονδυλοματα....... προσοχη!!!!!!....
Είχα πάρει όμως μαζί μου ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο που έφερα από την Νέα Υόρκη και αφού τα έλεγξα εξονυχιστικά τα καυτηριασα με το Κολλητήρι που έχω για τις τηλεοράσεις και εν συνεχεία...
Την Ξεσκισα!!!!
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 21.346
- Πόντοι
- 13.636
Μετά από αυτό το επικό ποστ δεν νομίζω ότι έχω λόγο ύπαρξης εδώ!!!Quaresma-H Επιστροφη Του Ασωτου
Απογευματινος καφες στον φουρνο με Ιερα Τερατα του σαιτ,Νεα Σμυρνη,Επιρρεπη,DmtrsXXX και Paluki Luk
Και ενω ολα κυλουσαν ομαλα με γελια σε χαλαρη διαθεση, μια κληση παγωσε την ατμοσφαιρα
Quaresma στο τηλεφωνο
να ζηταει επειγοντως συναντηση και μπουρδελοτσαρκα
Καθιστε μια στιγμη να δω τι θελει ο προδοτης
Στο ακουσμα οτι ο Quaresma κατεβαινει Μεταξι,το αρχικο μουδιασμα διαδεχτηκε ο θυμος και η αρνηση
Μυστες Σμυρνης και Επιρρεπης την εκαναν γρηγορα εγειροντας αμφιβολιες αν ειχαν πραγματι δουλεια,Paluki και XXX καθισαν ελαχιστα φορτωνοντας ουσιαστικα σε μενα το παλτο
Μετα απο παρασκηνιο,που επιφυλασσομαι καποια στιγμη να δημοσιοποιησω καταληξαμε σε τσαρκα
Κολωνου 27 ,19.30 τσατσος με μαλλι αχυρο ανακοινωσε το κλεισιμο του οικου ταυτοχρονα με την κοντοπιθαρη μελαχροινη πορνη απο τα Τιρανα της Κολομβιας
Κλειστο και το υπογειο
Ιασονος
20 ισογειο-Δαναη,τελειωμενο γκρανυ σε φουλ προγραμμα,Quaresma προς στιγμη τον ειδα να το σκεφτεται
Κατι εβλεπε η γιαγια σε ενα κινητο παλαιας τεχνολογιας,τι χαζευεις τι ρωτησαμε
"τιποτα παιδια,κατι στο myspace' απαντησε
27 ΥΠΟΓΕΙΟ
Λενα μελαχροινη ακωλη θειτσα σε φουλ
Ναταλι,αποστεωμενο γυγτακι σε απλο
Στεφι,καστανο,αβυζο γυφτακι,καλο σωμα,σε απλο
30/υπογειο
2 νεαρες Αλβανες BBW,κεφατες,σε απλο
Μια Βαλεντινα,και μια αλλη καστανη που εκανε live στο Τικ Τοκ και μαλλον θα την γαμουσαμε αν μπαιναμε παρουσια καποιων ,εκατονταδων,χιλιαδων,μηπωςfollowers
Mεταξι ubers alles δηλαδη,απο τη μια η γιαγια με τον τηλεγραφο και απο την αλλη η πιτσιρικα που γαμιεται live στο Τικ Τοκ
31μια κοντη,μετρια μελαχροινη ΑλβανοΡουμανα,Βella Ciao την ειπε ο τσατσος ο οποιος αποπειραθηκε να χουφτωσει το μηκους 17,6 καυλι του Quaresma
37//ισογειο//Σονια πετιτ 30κιλη μελαχροινη σε απλο
και μια Ελενα
στο δωματιο που ξαφνικα ο τσατσος μας ανακοινωσε οτι ειναι τραβελος
ευτυχως ο Quaresma πεταχτηκε κατευθειαν προς την εξοδο,γιατι με τη γρια τον φοβηθηκα προηγουμενως μην κανει καμια τρελα
39*αριστερα Ναταλι,κοκκινομαλλα ατσουμπαλη,πεσμενο βυζι,σκυλοφατσα,βαριεστημενη
44-τερμα δεξια Μπελλα ακωλη μελαχροινη πιτσιρικα με βυζια και σε παρτουζα
44-δευτερο απο δεξια-Βικτωρια,κοντη μελαχροινη θειτσα,λες και βγηκε απο τις φαβελες του Ριο να απλωσει μπουγαδα σε απλο
46 διαδρομος-Μαρια και Στελλα,αδυνατες αδιαφορες γυφτΑλβανες πιτσιρικες σε απλο
43// Μιρελα,μεγαλομπεμπεκα με κοτσιδακια
Ιωαννα,στο δωματιο,με κωλο,ρε νιαμου Paluki και ΧΧΧ ,λεγατε δεν ξερατε καμια με κωλο,κανονιστειτε,θα γαμησω εσας την επομενη
και Ελενη,υπεραιωνοβιο γκρανυ σε φουλ ακαποτο,λογικα κουβαλαει ξεχασμενες μεσαιωνικες ασθενειες,μονο για ακραιους σκληροπυρηνικους αρρωστους
Μεγαλου Αλεξανδρου
25/Μια καποια Μικαελα στο δωματιο και η Χριστινα λεει θα ρθει μετα τις 16/02
28 υπογειο,Χριστινα,πιτσιρικα με ωραιο σωμα και προσωπο,σε απλο,εντελως αδιαφορο σαλοναρισμα
Περδικα οροφος
Ντανιελα,αδιαφορη ατσουμπαλη πιτσιρικα,επλεε στην κυτταριτιδα,σε απλο,ουτε καν
Περδικα 3
Μαρια,καστανη Αλβανη BBW ,σε απλο
Σε απλο ρε Μαρια΄΄?σε απλο?ελεος,που σου ειχαμε κανει τον πατο σαν το προχωνι του νερομυλου
γαμηθηκε τιμης ενεκεν
δεν πειραζει Μαρια,θα χουμε παντα το Ιασονος 44
Φευγοντας ο Quaresma μου κανε τρακα 2ευρω για καφε,σαν αφελης του τα δωσα,κι ενω εγω το πηρα με τα ποδια για οικονομια τον ειδα να ξεκλειδωνει καλογυαλισμενο ηλεκτροκινητο και να μαρσαρει επιδεικτικα προσπερνωντας με
Αυτοι ειναι οι φιλοι μου
Εσένα θέλουμε!!!
Εσένα θέλουμε!!!
(το 17.6cm είναι σε χάρακα μετρημένο)???
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K