Καλησπέρα μάγκες! Δύο επισκέψεις τις τελευταίες ημέρες, σε Νάνσυ Ταϊλανδέζα Περγάμου 1 και Ρωξάννη Φυλής 71 ισόγειο.
Ξεκινώντας από τη σημερινή, στο Περγάμου είχε απαρτία: Κική και Σούζυ, με κιλάκια και οι δυο τους, πιο όμορφη παρουσία η Σούζυ, και η Νάνσυ, καμία σχέση με τις άλλες δύο, πολύ γλυκό πρόσωπο, καστανόξανθη, γύρω στο 1,70, περίπου 25 χρονών. Ήτανε και το λέιντιμπόι η Μέτι. Κλασικά ο τιμοκατάλογος συνοικιακού σουβλατζίδικου και πέρασα για απλό πρόγραμμα στα 30 ευρώ. Το δωμάτιο κομπλέ, με κρεβατάρα στρογγυλή, μόνο που δεν είχε νιπτήρα και αναγκάστηκα να κατουρήσω στην ντουζιέρα, ρίχνοντας κι ένα μικρό φρεσκάρισμα.
Η Σούζυ είναι μια πολύ χαμογελαστή και γλυκιά κοπέλα, η οποία μιλάει κάποια κουτσοαγγλικά μόνο. Προκαταρκτικά μηδέν πριν μου βάλει την καπότα, το μόνο που πρόλαβα να της πιάσω λιγάκι τα μικρά και στητά της βυζάκια. Πίπα λίγο άνω του μετρίου για τα γούστα μου, χαλαρή, προσπαθούσε να είναι αισθησιακή. Μια στάση με εμένα από επάνω, όπου η Σούζυ δεν ήταν ακριβώς κομοδίνο, με χάιδευε λιγάκι στο σώμα, έβγαζε και κάτι κραυγούλες. Καλά, για γλωσσόφιλα δεν επιχείρησα καν. Επίσης, είχε πολύ απαλά πατουσάκια κι επίσης πολύ απαλά δαχτυλάκια, τα οποία όμως, γελώντας, με απέτρεψε από το να τα γλύψω. Με καλή διάθεση βγήκα από το μπουρδέλο και σίγουρα κάποια στιγμή θα τη σκεφτώ και θα μου σηκωθεί, αλλά επιστροφή δεν θα υπάρξει. Εάν με άφηνε να της γλύψω τα πόδια και είχε 20 ευρώ θα ξαναπήγαινα, τώρα όχι
Την Πέμπτη το μεσημέρι η επίσκεψη στη Ρωξάννη, η οποία είναι μια μικροκαμωμένη κοπέλα, κοντούλα, αδύνατη, με γλυκό προσωπάκι και μικρό στητό στήθος. Γενικώς γλυκιά κοπέλα ήτανε, τόσο-όσο θα έλεγα. Χάι λάιτ της συνεδρίας στην πολύ ωραία της πίπα, όπου τη θαύμαζα όντας ξαπλωμένος ανάσκελα από τον καθρέφτη της οροφής. Δύο στάσεις, εγώ από πάνω και πισωκολλητό, με ωραία στησίματα από τη Ρωξάννη. Είδα κάποιες μελανιές στο πόδι της και αυτό με απέτρεψε από το να κάνω κίνηση να της γλύψω τα μικρά της πατουσάκια. Όπως είπα, νορμάλ ήταν η κοπέλα αλλά μου έβγαινε και κάτι διεκπεραιωτικό, του τύπου άντε να τελειώνουμε. Ίσως να επηρεάστηκα και από τις μελανιές. Βγαίνοντας ήτανε στο κουζινάκι με το κινητό της, χαιρέτισα, ούτε γύρισε να με κοιτάξει. Σίγουρα δεν θα υπάρξει επιστροφή