Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (27 μέλη και 247 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
live update
σε λίγο θα ανοίξει το Φυλής 84β, δε ξέρουν ακόμα με ποια κοπέλα ενώ
Φωκαιας 9 έκλεισε.
Νέα 25-8 την έκανα.. την είδα να μπαίνει με την Τσατσα γιαγιά.. γαλανά μάτια νομίζω έχει.. λίγα κιλάκια δεν την λες λεπτή.. αδιαφορώ πρόσωπο .. αν είδα καλά φυσικά

WildLatin

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2021
Like
154
Πόντοι
0
Η Τζώρτζια με τα τατουάζ δουλεύει ακόμα;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.568
Πόντοι
13.636
Έσκασε τηλέφωνο από την κοπέλα μου, που είμαι να έρθει.. κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό .. οι παντρεμένοι πως γαματε ;

Τι λέτε στην γυναίκα σας;

Ευτυχώς βγαίνω μισό μήνα μαζί της και την είπα κοιμάμαι ας βρεθούμε αύριο…
Εγώ της λέω την αλήθεια Άρχοντα!!!

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.428
Πόντοι
4.926

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
Αποσπασματική τωρινή αναφορά από τα βοθρατζίδικα του Μεταξουργείου...:2funny:
Στο δεξί Κολωνού 48 δούλευε κλασσικά η τυπικούρα Βαλέρια. Στο αριστερό Κολωνού 45 και τα δύο εντός της δεξιάς πλευράς του ήταν ανοικτά. Στο πρώτο η ξανθιά μιλφ Αλίνα που έχει σπάσει αρκετά και δεν αξίζει
τον κόπο ενώ στο δεύτερο το καλοστεκούμενο ξανθό πιπίνι Εύα, είναι κατά πολύ ανώτερη και δεκτική
παρόλο που φαίνεται συνεσταλμένη. :rolleyes:
Δεν είναι τυχαίο που έχει συνέχεια κόσμο και την έχουν καταγαμήσει. Στο Κολωνού 30 στον όροφο
όπως πάντα η τυπικούρα ψηλομύτα Χριστίνα με τα τατουάζ και το μικρό πεσμένο βυζί που νομίζει
ότι είναι μοντέλο. :badair: Σύντομη στάση στο ισόγειο Κολωνού 27 όπου δούλευαν η κοντοπόδαρη
φόλα Μόνικα :confused: η σαφώς προτιμότερη αλλά και ξεπέτα κωλαρού Αλεξάνδρα (με 15 ευρώ)
και η υπνηλία Μπιμπιάνα :2funny: ενώ στο Κολωνού 11 εργαζόταν η τυπική αλλά τίμια λεπτή καστανομελαχρινή μικρόβυζη Λάουρα. Δίπλα στο 15 της οδού όπου θυμίζει ερημιά για κατούρημα :2funny: βρισκόταν η καστανή νευρωτική μινιόν Άντζελα. Πηγαίνοντας Ιάσωνος, στο γωνιακό 1 έτρωγε η χοντρή Αλεξάνδρα :badair:
ενώ στο δεξί Ιάσωνος 1 με τα σκαλάκια ήταν στο δωμάτιο η χοντρή μελαχρινή Τατιάνα
με τα τεράστια μπούτια. Λίγο πιο κάτω στον όροφο του Ιάσωνος 20 εργαζόταν η χοντρή και ψαρωμένη μελαχρινή Αμίρα με την κοντή μινιατούρα Βανέσα (15 ευρώ) που σήμερα βγήκε σαλόνι
σαν μαστουρωμένη. :confused: Στο 31 της οδού δούλευε το μελαχρινό βαρύ πεπόνι και ξεπέτα Μπέλα
που το μόνο που της λείπει είναι ένα κομπολόι.
Λίγο πιο κάτω στα επίσης αρχοντικά μαγαζιά :2funny: και συγκεκριμένα στο ισόγειο Μεγ.Αλεξάνδρου 22 βρισκόταν η κοκκινομάλλα τυπικούρα Μαρία μαζί με την θηριώδη χοντρή Ηλιάνα
η οποία φορώντας ψηλές πλατφόρμες, ξεπερνούσε χαλαρά τα 2 μέτρα σε ύψος. :2funny:
Τέλος, στον όροφο του Ιάσωνος 46 δούλευαν δύο μιλφ.
Η άκωλη κι οριακά αποδοτική αδύνατη Μαίρη μαζί με την καστανόξανθη βαρετή Κατερίνα.
Όλα δείχνουν ότι η μπουρδελο-κατάσταση (παντού) είναι σάπια και μη αναστρέψιμη.

:badair:
Μυστη το βανεσακι στο Ιάσωνος 20 δεν ηταν ετσι απο τη μαστουρα.
Το κοριτσι μας κανει και κανονική δουλειά το πρωϊ πριν παει στο μπουρδέλο.Εχει δυσκολο προγραμμα η μικρη. Το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό που δουλεύει. Βέβαια εμενα μου εχει πει γιατι είμαι τάφος και άνθρωπος εμπιστοσύνης...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μυστη το βανεσακι στο Ιάσωνος 20 δεν ηταν ετσι απο τη μαστουρα.
Το κοριτσι μας κανει και κανονική δουλειά το πρωϊ πριν παει στο μπουρδέλο.Εχει δυσκολο προγραμμα η μικρη. Το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό που δουλεύει. Βέβαια εμενα μου εχει πει γιατι είμαι τάφος.
Κολλάει ένσημα για να βγει στη σύνταξη Μήτσο; :wanker::wanker:

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Ναι, γιατί άμα η άλλη βάλει πλαστικά βυζιά και πιάνεις και είναι στην αίσθηση σαν μπετόν, ωραίο είναι. Τουλάχιστον οι χειλάρες κάνουν καλύτερα τσιμπούκια, μόνο που δεν αφήνει να τις φιλήσεις.
Εδώ ορισμένες που τα κάνανε τουμπανα,μόλις μπεις σου λένε να μην τους τα πιάνεις δυνατά για ευνόητους λογους

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Εδώ που τα λέμε από τη στιγμή που πληρώνεις σε ένα παράνομο μπουρδέλο που επικρατεί ο νόμος της νύχτας υπάρχει ρίσκο. Μπορεί θεωρητικά να πληρώσεις πχ και η κοπέλα να μην έρθει καν στο δωμάτιο ή να έρθει και να μην κάνει τίποτα. Τους εμποδίζεις κανένας να το κάνουν αυτό ή θα έχει καμιά επίπτωση; Απολύτως καμία! Πού θα το βρεις το δίκιο σου; Και κερατάς και δαρμένος μπορείς να βγεις από πάνω, άμα φωνάξουν τους νταβατζήδες και σου την πέσουν. Οκ μπορείς εσύ μετά να το γράψεις εδώ για να μαθευτεί, αλλά υπάρχει και άλλος τόσος κόσμος που δε γνωρίζει καν την ύπαρξη του σάιτ ή θα το διαβάσει αλλά και πάλι θα πάει για δικούς του λόγους (πχ είναι ματαιόδοξος και πιστεύει ότι η κοπέλα μαζί του θα είναι διαφορετική, θέλει να γαμήσει ένα μοντέλο χωρίς υπηρεσίες κλπ). Επομένως σε ένα μπουρδέλο μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε χωρίς καμία απολύτως επίπτωση και το μόνο περίεργο θα είναι να μας εκπλήσσει.
Σοβαρά μιλάς τώρα?έχει τύχει σκηνικό ποτέ να μην έρθει ποτέ στο δωμάτιο?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.568
Πόντοι
13.636
Και για να κάνουμε και λίγο ενημέρωση..Για όσους μπορεί να τους ενδιαφέρει.
Μου ήρθε φλας.

Τρίτη βάρδια είδα προχθές.

Φυλής 66 Κόκκινη Πόρτα
Λειλα
Είναι η γνώριμη από Μαραθωνος που

ειρήσθω εν παρόδω​

έχει υπάρξει Μουναρα!!!
Αλμπινα νομιζω το πραγματικό της όνομα. Σε απλό πρόγραμμα βέβαια.

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Σόρρυ για σπαμ :d-spam: αλλά θυμήθηκα κάτι. Δεν παίζει να μην έρθει η πουτάνα δωμάτιο αλλά παίζει να βγεις μαζί με την πουτάνα από το δωμάτιο και τρέχοντας. :2funny: Προ αρκετών ετών στο Μονη΄ς Προδρόμου
ήμουν δωμάτιο και τους την πέφτουν για έλεγχο. Παγώνουν όλα και μου λένε πάμε από εδ΄ώ
και βρέθηκα στο διπλανό Φυλής 92 περπατώντας υπογείως :new_shocked:μαζί με την πουτάνα
που ήταν και βλήμα (η τσατσά πως έφυγε δεν κατάλαβα) το οποίο Φυλής 92 συνόρευε με τον πίσω χώρο
της πολυκατοικίας αν θυμάμαι καλά. :new_shocked:

Δηλαδή πέρασα μέσα από δύο :rockon: μπουρδέλα που επικοινωνούσαν μεταξύ τους υπογείως :2funny:

για να βγω μέσω πίσω χώρου της πολυκατοικίας στην επιφάνεια της γης, κοντά στο γωνιακό βενζινάδικο.

:priest:
Τι μασονικές στοές και μαλακίες,
εδώ μιλάμε για μπουρδελικές στοές :wanker::wanker::wanker:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
3 - τσιμπάνε βοηθήματα.
4 - βάζουν σάλτσες για να το παίξουν ιστορία.
για το 3, τα βοηθήματα απλά αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. Δεν προκαλούν διέγερση αν δεν υπάρχει παιχνίδι.

το 4 είναι το μόνο σίγουρο :grin:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
πώς γαμάμε; στη ζούλα. Μέχρι να μας κάνει τσακωτούς οι σύζυγος και να μας διώξει να τελειώνουμε :grin:
Και εγώ το έχω σκεφτεί
Αν εξαιρέσεις τα παιδιά …. Και εγώ θα ήθελα να με κανει τσακωτό να ησύχαζα …..
Για αυτό λοιπόν μάγκες ….γαματε ότι σας φτιάχνει , κοντές , ψηλές , χοντρές αδύνατες κοκ

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
συνέχεια live

Φωκαιας 7αρια κλειστά.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Εύα μελαχρινή νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ φιδάκι ψηλά στο δεξί πόδι και στην αριστερή κλειδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία μελαχρινή με γυαλάκια σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17α Ναταλί ξανθοκαστανη πιτσιρικά με το γλυκό πρόσωπο, κανονικό σώμα πεταχτο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17β Ειρήνη /Στέλλα, καστανοξανθη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά στο στομάχι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 19 & 24 κλειστά.

Φωκαιας 25α Λίνα μελαχρινή μελαμψη λεπτή με μικρό βυζι και Λισα μελαχρινή με ραστα μαλλί μελαμψη με ωραίο πρόσωπο ψιλοκανονικο σώμα κωλαρα 1. 5-2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαιας 27α κάτω Αιμιλη ξανθιά στρογγυλόπροσωπη με κανονικό σώμα, 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β Αΐιντζη ή Αντζι καστανή μελαμψη με λεπτό υπέροχο κορμί , 2αρι στητο βυζι, διάφορα τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό αυτό στο στομάχι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Μελίνα, ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, πιρσινγκ στη μύτη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκ27β Αντζι,μιλαμε για την κοπελα που ειχε εμφανιστει το φθινοπωρο στο Φυλ86Κατω??

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Δεν μπηκα........βασικα οπου εχει πουστη τσατσο δεν μπαινω.

Χαζομάρα κάνεις διότι προσωπικά τόσα χρόνια όσες φορές έχω επιλέξει τσαρδί με πούστη τσάτσο ποτέ ΔΕΝ μου έχει χτυπήσει πόρτα...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύποι μου, που βρίσκεται η Τζούλια η Ουζμπέκα κάρεντλι;

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.749
Πόντοι
201
Με συγχωρείς...
Ελεύθερο και καλό λες ότι κάνει.
69 και γλυψιματα κάνει...
Μουναρα είναι!!!
Χυσιμο σώμα δέχεται!
Χάδια και λοιπά νομίζω δεν έχει πρόβλημα.
Μετά το γαμισι θέλεις και γάμο???
Μπορεί εγώ να μην καταλαβαίνω κάτι σωστά.
Δεν είπα οτι είναι κακή.
Είπα οτι "δεν είναι κάτι το φοβερό".
Απλά διεκπεραιωτική και ξεπέτα θα την έλεγα.
Τώρα αν αμέσως μετά το γαμήσι εσένα δεν σε πειράζει να πετάγεται η άλλη ανέκφραστη και να φεύγει χωρίς ουτε να σε χαιρετήσει
τί να πώ.
Υποψην ότι μόνο σε αυτήν μου συμβαίνει αυτό, την έχω πάρει πολλές φορές και σίγουρα δεν εχει προσωπικά μαζί μου.
Τώρα γιατί την έχω πάρει πολλές φορές αφού δεν τρελαίνομαι μαζί της ; Απλά τις ανακυκλώνω όταν τελειώνουν οι επιλογές μου

Τελευταία τροποποίηση:

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
708
Πόντοι
86
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom