Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 189 άτομα (12 μέλη και 177 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.283
Πόντοι
19.236
Επισκεψη σε μερικα σπιτακια στο Μεταξουργειο 1η βαρδια 12:30.

Κολωνου 30 ισογειο η Νταρια, ξανθια Ρουμανα μιλφ με κοντη καρο φουστιτσα αλά Σαμπίνα και μαυρο ζαρτιερικο.

Κολωνου 32 γωνιακο Βαλερια,νεαρη με 2,5αρες φυσικες βυζαρες μερικα κιλακια παραπανω και καστανο ισιο μαλλι απλο στα 20 ευρω.

Κολωνου 32β οροφος (ονλυγκρικ) Ηρα, νταρντανα με παραπανισιο κωλο και μπουτια μαυρομαλλα με απλο στα 15ε.
Στον οικο λεει ολο το προσωπικο ειναι εμβολιασμενο... :tooth::tooth::tooth:
1674305027757.jpg

Κολωνου 15 δεξι Αννα νταρντανα με απλο στα 10ε ο τσατσος ειρωνευοταν και ελεγε εξυπναδες επειδη δεν περασα δωματιο.

Κολωνου 27 ισογειο η Μπελλα με ωραιο κορμι απλο στα 10 ευρω φορουσε γυαλια.
Την πετυχα μετα απο λιγο που εφευγε και την εβγαλα φωτο.
1674305027760.jpg

Εστριψα στο Κολωνου 23 να παω Ιασωνος και μπροστα μου βγηκε ενα φαντασμα :boff::boff:
Screenshot_2023-01-21-15-16-58-537-edit_com.miui.gallery.jpg

Ιασωνος 20β κλειστο, δουλευει μονο απογεμα με την κοντοπουτανη Βανεσσα.

Ιασωνος 30 υπογειο Λολα ξανθια μιλφ συμπαθητικη, βγηκε γυμνη σαλονι, απλο στα 10ε.

Ιασωνος 30 οροφος η Μαρια με τατου. Καλο κορμι με 2,5αρια βυζια, συμπαθητικη παρουσια, σταθερη αξια και αποδοση στο δωματιο απλο στα 10ε.
Γιατί όμως να κάνεις ενημέρωση στο "Ημερήσια Ενημέρωση" και να χαλάς παλιανθρωπε την κουβέντα που έχουν τα παιδιά...???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656

Κολωνου 30 ισογειο η Νταρια, ξανθια Ρουμανα μιλφ με κοντη καρο φουστιτσα αλά Σαμπίνα και μαυρο ζαρτιερικο.

Κολωνου 32 γωνιακο Βαλερια,νεαρη με 2,5αρες φυσικες βυζαρες μερικα κιλακια παραπανω και καστανο ισιο μαλλι απλο στα 20 ευρω.

Κολωνου 32β οροφος (ονλυγκρικ) Ηρα, νταρντανα με παραπανισιο κωλο και μπουτια μαυρομαλλα με απλο στα 15ε.
1674305027757.jpg

Κολωνου 15 δεξι Αννα νταρντανα με απλο στα 10ε ο τσατσος ειρωνευοταν και ελεγε εξυπναδες επειδη δεν περασα δωματιο.

1674305027760.jpg

Εστριψα στο Κολωνου 23 να παω Ιασωνος και μπροστα μου βγηκε ενα φαντασμα :boff::boff:

Ιασωνος 30 υπογειο Λολα ξανθια μιλφ συμπαθητικη, βγηκε γυμνη σαλονι, απλο στα 10ε.

Ιασωνος 30 οροφος η Μαρια με τατου. Καλο κορμι με 2,5αρια βυζια, συμπαθητικη παρουσια, σταθερη αξια και αποδοση στο δωματιο απλο στα 10ε.
Βαλερία καλη εμφανιση μικρξ σχετικα αλλα επιπλακι. Παντως με 20ε τετοιο μουνι στην μολδαβια, απο εκει ειναι, δεν σου λεει ουτε γεια

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Μετά από καιρό επιστροφή στη φυλής..εχωντας πάρει άπειρα κολ γκερλ έχω να πω στο 20ρικο η Μιλένα από διδύμου ότι καλύτερο υπάρχει! γαμησι φοβερό φουλ προκαταρκτικά κ ένα επικό τελείωμα στο στομα!αφοτου έχυσα της γαμαγα το στόμα κάνα 3λεπτο ακόμη απίστευτη θα τελείωναν κ 2η σερί ..κ σώμα με πιασίματα πολύ καύλα η τυπισσα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.560
Πόντοι
46.232
Μετά από καιρό επιστροφή στη φυλής..εχωντας πάρει άπειρα κολ γκερλ έχω να πω στο 20ρικο η Μιλένα από διδύμου ότι καλύτερο υπάρχει! γαμησι φοβερό φουλ προκαταρκτικά κ ένα επικό τελείωμα στο στομα!αφοτου έχυσα της γαμαγα το στόμα κάνα 3λεπτο ακόμη απίστευτη θα τελείωναν κ 2η σερί ..κ σώμα με πιασίματα πολύ καύλα η τυπισσα
Και παρόλο τα πιασίματα/κιλά της, πολύ σφιχτό δέρμα

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Και παρόλο τα πιασίματα/κιλά της, πολύ σφιχτό δέρμα
Ναι τρομερό δέρμα σφιχτό τι να πω ότι γαμαμε αυτό το αστέρι για 20 ευρώ είναι πολυτέλεια.. απίστευτη σε όλα κάθε λεπτό που περνάει είναι φωτια αυτή θέλει 1 ωρα σερί να την έχεις! επίσης Σμύρνη είδα το μιλφ πρώτα την Νίκη που πήρες..δε μαρεσε..κακο σώμα..Μιλένα τοπ καύλα στη φυλής

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
691
Πόντοι
361
γνωριζει καποιος που θα βρω την Ιζαμπελα τη "Σαντορινια" και αν δινει ακομα κωλο ?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.283
Πόντοι
19.236
Λοιπόν σας έχω δύο νέα από πριν τα Χριστούγεννα..
Τώρα που έχω λίγο χρόνο να σας πω.
Ένα σοβαρό και ένα αστείο.

Σοβαρό
Επειδή κάποιοι έψαχναν..
Η γνωστή Ηλέκτρα δίνει το κορμί της ακόμα, με 35€ και 50€, μισή και μια ώρα στον Μπιλάρα!
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω και δεν θα απαντήσω σε κανένα pm.

Αστείο
Γνωστή και όμορφη κορασιδα του Μεταξουργείου που γαμιεται για 50€ την ώρα με Επενδυτές, μείον τα τζαζ, μου ζήτησε το ευτελες πόσο των 500€ (ναι ναι Πεντακοσια) για ξενοδοχείο με Ελεύθερο στοματικό και φιλάκια +++ 20€ για το ταξί της!!

Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα σύντροφοι.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.283
Πόντοι
19.236
γνωριζει καποιος που θα βρω την Ιζαμπελα τη "Σαντορινια" και αν δινει ακομα κωλο ?
Φωκαιας 13 ισόγειο Πρώτη βάρδια.
Και μη ρωτήσεις μόνο πότε είναι η πρώτη βάρδια...
Και κώλο δεν δίνει πλέον.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
2.667
Πόντοι
3.172
Βελτιώθηκε καθόλου η Άντζελα;από φυλής υπόγειο;

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.959
Πόντοι
736

1674305027757.jpg

1674305027760.jpg

:hi:
Ακόμα ζούν μετά πιστοποιητικά στο Κ 28?

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.029
Πόντοι
441
καλησπερα,ξερει κανεις σημερα 2η βαρδια αν δουλευει η Ριτα απο κολονου?αν οχι,αξιζει η Τζανινα απο φωκαιας?κ τελος ,αυριο 1η βαρδια η Μαριαννα απο διδιμου θα ειναι στο ποστο της?δεν την εχω δει ,κ αν μ ρεσει εμφανισιακα θα την δοκιμασω,ευχαριστω
Τίποτα το φοβερό η Τζανίνα τυπε.
Είναι όμως στην εμφάνιση σκέτη τσόντα.
Τσιμπουκοχειλα που κάνουν ωραία ξεσκουφωτη πίπα αλλά κατα τ'αλλα ολα αποστειρωμενα και τυπικά.
Μόλις τελειώσεις πετάγεται σαν να την τσιμπάει σφίγγα και εξαφανίζεται.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.283
Πόντοι
19.236
Τίποτα το φοβερό η Τζανίνα τυπε.
Είναι όμως στην εμφάνιση σκέτη τσόντα.
Τσιμπουκοχειλα που κάνουν ωραία ξεσκουφωτη πίπα αλλά κατα τ'αλλα ολα αποστειρωμενα και τυπικά.
Μόλις τελειώσεις πετάγεται σαν να την τσιμπάει σφίγγα και εξαφανίζεται.
Με συγχωρείς...
Ελεύθερο και καλό λες ότι κάνει.
69 και γλυψιματα κάνει...
Μουναρα είναι!!!
Χυσιμο σώμα δέχεται!
Χάδια και λοιπά νομίζω δεν έχει πρόβλημα.
Μετά το γαμισι θέλεις και γάμο???
Μπορεί εγώ να μην καταλαβαίνω κάτι σωστά.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Κανα κοριτσι για ποιοτικο ελευθερο τελειωτικο στοματικο εχουμε??
Περαν της Αλιονας απο Διδυμου.
Αχ φιλαράκι έχω φάει τους δρόμους γι'αυτό που λες .... Τόσο δύσκολο είναι μια πίπα που δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο...

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Ενα κολπο που εχω δοκιμασει (καποιες φορες επιανε) ωστε να ειμαι ηδη καυλωμενος οταν μπει η κοπελα ειναι να βλεπω στο κινητο μου τηλεφωνο επιλεγμενες τσοντες που μου αρεσαν και να την παιζω....χρειαζεται ομως λιγος χρονος μεχρι να γθυθεις και να ετοιμαστεις..εαν ερθει γρηγορα η κοπελα δεν προλαβαινεις.....
Έχω πει πολλάκις πως αν βαζαν μια τσόντα στο δωμάτιο θα βοηθούσε αλλά πολλοί λίγοι ιδιοκτήτες έχουν την ίδια άποψη .... Το αποκορύφωμα είναι στο όροφο της Εβελίνας όπου ρώτησα γιατί δεν έχουν μια τσόντα.. και μου είπε η τσατσά ότι δεν της αρέσουν αυτής... Λες και θα μπει να γαμησει αυτή...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.065
Πόντοι
4.646

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.586
Πόντοι
9.846
Ναι τρομερό δέρμα σφιχτό τι να πω ότι γαμαμε αυτό το αστέρι για 20 ευρώ είναι πολυτέλεια.. απίστευτη σε όλα κάθε λεπτό που περνάει είναι φωτια αυτή θέλει 1 ωρα σερί να την έχεις! επίσης Σμύρνη είδα το μιλφ πρώτα την Νίκη που πήρες..δε μαρεσε..κακο σώμα..Μιλένα τοπ καύλα στη φυλής
Να ετοιμασω στέφανα; Άρτια στις υπηρεσίες η γουρουνιτσα αλλά όχι και αστέρι αδερφε!! Οχι και πολυτέλεια!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.586
Πόντοι
9.846
Με συγχωρείς...
Ελεύθερο και καλό λες ότι κάνει.
69 και γλυψιματα κάνει...
Μουναρα είναι!!!
Χυσιμο σώμα δέχεται!
Χάδια και λοιπά νομίζω δεν έχει πρόβλημα.
Μετά το γαμισι θέλεις και γάμο???
Μπορεί εγώ να μην καταλαβαίνω κάτι σωστά.
Κάνει τελειωτικό στο στόμα η Τζανινα; Πρώτη φορά το ακουω. Αυτή με το καλημερα βάζει τη μουνα της στη μάπα συναγωνιστων και λέει "ΤΡΩΓΕ"!!! Να μας πληρώνει θα έπρεπε!

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.369
Πόντοι
726
Φυλής Φωκαίας κατά εκεί υπάρχει κάποια που δέχεται τελειωτικό στο στόμα; Βραδινή βαρδια’ ήθελα να πάω τώρα να χύσω ..

Το πρωί πήγα Φωκαίας εκεί που έχει της λατινες. Και μετά στο Φωκαίας 17 αριστερά .. και στη φυλής 69 νομίζω ( έγραψα κριτική)

3 γαμησια !! για όσους δεν πήγαν σήμερα τα έριξα!

Οι τσατσαδες τραγικές σε όλα..
Περίληψη:
Η τσατσα μιλούσε ξένα , με ρώτησε αν είμαι Έλληνας , λέω ναι, μου λέει δεν είσαι, Ε λέω δεν είμαι αφού το λες Εσυ. Μετά μου λέει φύγε, πετάχτηκαν κάτι συναγωνιστές και της είπαν πιο καλά ελληνικά και από τον Μπαμπινιώτη μιλάει το παιδί..

Με κοιτούσε στραβά , λέω Εσυ Έλληνας; Λέει αυτή όχι.. ε λέω κάτι κατάλαβα..

Επόμενη Τσατσα ανακοίνωσε ελεύθερο ενώ η κοπέλα δεν έκανε.

Επόμενη Τσατσα μάλωνε μαζί μου, γιατί έλεγε ότι δεν είμαι Έλληνας γιατι δεν καταλαβαινα τι λέει (την ρώτησα 2 φορές το πρόγραμμα) η τυπισσα μιλούσε σαν τον παππού μου που έπαθε εγκεφαλικό, ήταν ξένη προφανως, και νόμιζε ότι εγώ δεν ήξερα ελληνικά κι εκνευρίστηκε… άντε να εξηγήσω τώρα ότι αυτά που μιλάει δεν είναι ελληνικά… που να καταλάβω τι έλεγε… βγήκε συναγωνιστής από το δωμάτιο μου είπε οκ περνά με νόημα και τον εμπιστεύτηκα.

Οι τσατσαδες τραγικές πραγματικά..

Συνάντηση και με την Τσατσα τραβελι που ήθελε να μου πιάσει πάλι την πουτσα.. του είπα αν με ακουμπήσεις θα φας γροθιά ανάμεσα στα δόντια και φοβήθηκε ( μου απντησε με την θεϊκή ατάκα να σε μυρισω θέλω ) και μου θύμισε υο αστείο με το σκύλο « να σε μυρίσει θέλει»

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom