clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.487
- Πόντοι
- 5.946
Ντροπή σου… αυτά δεν λέγονται ούτε ψιθυριστά…Έχουμε όνομα σε σοσιαλ ; Καλημέρα
Ντροπή σου… αυτά δεν λέγονται ούτε ψιθυριστά…Έχουμε όνομα σε σοσιαλ ; Καλημέρα
παιχτη καποιοι εδω μεσα κανουν τις κοπελες να χυνουν ποταμια, με το που ανεβαινουν τις σκαλες η' με το που ανοιγουν την πορτα του οικου.Θέλει και περισσότερο ψυχολογικό παιχνίδι, δηλ. να σε φτιάξει εγκεφαλικά μια κοπέλα. Δεν μπαίνεις στο μαγαζί με το πουλάκι σηκωμένο από το δρόμο.
αυτη καθε φορα που τη βλεπω, ολο και περισσοτερο μου θυμιζει την παρακατω τεραστια προσωπικοτητα και τιτανιο ταλεντο , σε μελαχρινη εκδοση.Πιο δίπλα στο λαγούμι Φυλής 74 εκ των δεξιών
ήταν η καλοσχηματισμένη (για τα σημερινά δεδομένα) μελαχρινή Άντζελα ανέκφραστη και ήσυχη
Λυπηριδης!!! Μεγας κασκαντερ των παρκε!!αυτη καθε φορα που τη βλεπω, ολο και περισσοτερο μου θυμιζει την παρακατω τεραστια προσωπικοτητα και τιτανιο ταλεντο , σε μελαχρινη εκδοση.
βεβαια εκτος απο ανεκφραστη και "ησυχη" οπως ευγενικα λες-αδιαφορη παντελως για μενα, καποιοι τη θεωρουν μουναρα η' μαλλον... εγω καλυτερα, οποτε παω, τυχαινει να ειμαι πιωμενος
χικ
Ωραια θα ηταν παντων να μπαιναμε στο δωματιο ηδη με την πουτσα ορθια χωρις να χρειαζοντουσαν προκαταρκτικα...θα κερδιζαμε μερικα λεπτα εξτρα γαμησι....προσκυναω/ζηλευω και ταυτοχρονα απορω με αυτους που μπαινουν ηδη με το κονταρι σηκωμενο....ειναι τοσο καβλωμενοι ή μηπως παιρνουν τιποτα...εαν οντως υπαρχει κανα τετοιο σκευασμα ας μας πουν και εμας να δοκιμασουμε χαχαχαχα....παιχτη καποιοι εδω μεσα κανουν τις κοπελες να χυνουν ποταμια, με το που ανεβαινουν τις σκαλες η' με το που ανοιγουν την πορτα του οικου.
εννοειται οτι και καποιοι, κυκλοφορουν μονιμως καβλωμενοι και δεν περιμενουν τετοια κολπα-πολυτελεια απο τις κοπελες.
μην εισαι περιεργος... αλλα μαλλον εισαι προφανως
εχουν κουμπακι ον-οφ μαλλον παιχτη.Ωραια θα ηταν παντων να μπαιναμε στο δωματιο ηδη με την πουτσα ορθια χωρις να χρειαζοντουσαν προκαταρκτικα...θα κερδιζαμε μερικα λεπτα εξτρα γαμησι....προσκυναω/ζηλευω και ταυτοχρονα απορω με αυτους που μπαινουν ηδη με το κονταρι σηκωμενο....ειναι τοσο καβλωμενοι ή μηπως παιρνουν τιποτα...εαν οντως υπαρχει κανα τετοιο σκευασμα ας μας πουν και εμας να δοκιμασουμε χαχαχαχα....
Τυπε μου η αλήθεια ειναι κάπου στη μέση.. Καποιοι θελουν απο την κοπέλα να τους κάνει ικανοποιητικά προκαταρκτικά, να τους καυλώσει, να τους ανεβάσει την ψυχολογία για να γαμήσουν γιατί προφανώς εχουν παει εκεί χωρίς καμμία διάθεση να γαμησουν και πρεπει η κοπελα να τους την φτιάξει. Ολα αυτα σε 10λεπτα με 20 η 10 ευρω δε γίνονται. Μπορείς να πληρώσεις για μεγαλύτερο προγραμμα να εχεις οση ώρα θες με την κοπελα μεχρι να σου σηκωθεί η να βρεις γκομενα . Μην περιμένετε να σας κανει και τα παιδια σας η αλλη με 20ε.Ωραια θα ηταν παντων να μπαιναμε στο δωματιο ηδη με την πουτσα ορθια χωρις να χρειαζοντουσαν προκαταρκτικα...θα κερδιζαμε μερικα λεπτα εξτρα γαμησι....προσκυναω/ζηλευω και ταυτοχρονα απορω με αυτους που μπαινουν ηδη με το κονταρι σηκωμενο....ειναι τοσο καβλωμενοι ή μηπως παιρνουν τιποτα...εαν οντως υπαρχει κανα τετοιο σκευασμα ας μας πουν και εμας να δοκιμασουμε χαχαχαχα....
Ενα κολπο που εχω δοκιμασει (καποιες φορες επιανε) ωστε να ειμαι ηδη καυλωμενος οταν μπει η κοπελα ειναι να βλεπω στο κινητο μου τηλεφωνο επιλεγμενες τσοντες που μου αρεσαν και να την παιζω....χρειαζεται ομως λιγος χρονος μεχρι να γθυθεις και να ετοιμαστεις..εαν ερθει γρηγορα η κοπελα δεν προλαβαινεις.....εχουν κουμπακι ον-οφ μαλλον παιχτη.
μπαινοντας το πατανε και βγαινοντας το ξεπατανε.
εμεις μαλλον ειμαστε οι ατυχοι της υποθεσης και περιμενουμε να μας τονε σηκωσει η κοπελα.
παιχτονα στο σαλονι τοτε, λιγο πριν μπειςΕνα κολπο που εχω δοκιμασει (καποιες φορες επιανε) ωστε να ειμαι ηδη καυλωμενος οταν μπει η κοπελα ειναι να βλεπω στο κινητο μου τηλεφωνο επιλεγμενες τσοντες που μου αρεσαν και να την παιζω....χρειαζεται ομως λιγος χρονος μεχρι να γθυθεις και να ετοιμαστεις..εαν ερθει γρηγορα η κοπελα δεν προλαβαινεις.....
26 ειναι αυτη που λεμε. Σωμα αθλητικο με βυζι. Μαλλον δεν ειναι η ιδιαΚαλή είναι, δεκτική σε γλωσσόφιλα, ωραία πέρασα.
Χμ ίσως έχεις δίκιο, εγώ έλεγα για μια ξανθιά, Ουκρανή (προ)μιλφ.26 ειναι αυτη που λεμε. Σωμα αθλητικο με βυζι. Μαλλον δεν ειναι η ιδια
Μαραθωνος που, αν κ δεν νομιζω
Καμμια σχέσηΧμ ίσως έχεις δίκιο, εγώ έλεγα για μια ξανθιά, Ουκρανή (προ)μιλφ.
Μα κάτσε, αφού και ο @jon smith λέει ότι είναι ξανθιά μιλφοβλαχονταρντανα...Καμμια σχέση
Εχε το νου σου συντρογε οαντως αν δεις κατι σαν αυτη που ειπα ενημερωσε
Ιζαμπελα αλλα μπορει κ ν αλλαξει ονομα. 26 στο 1
68 αθλητικη τσιμπουκοφατσα
Κι οτι γαμαει με 20ε μανεκεν στην μολδαβια λεει ο τζωνΜα κάτσε, αφού και ο @jon smith λέει ότι είναι ξανθιά μιλφοβλαχονταρντανα...
αααααυτο ειναι ενα καλο νεο.Λίγες μέρες θα βρίσκεται εκεί ακόμα, θα πάει στον Μάγο μετά μου είπε σαν Όλγα!!!
αυτά στο πρώτο 5λεπτο ,γιατί στο δεύτερο, παίρνουν f.b , insta , Twitter, τηλέφωνο, διεύθυνση, αμκα , άμα, αριθμό ταυτότητας, οικογενειακή κατάσταση, και κανονιζουν και κάτι εκτός οίκου, άμα λαχει ναουμεπαιχτη καποιοι εδω μεσα κανουν τις κοπελες να χυνουν ποταμια, με το που ανεβαινουν τις σκαλες η' με το που ανοιγουν την πορτα του οικου.
εννοειται οτι και καποιοι, κυκλοφορουν μονιμως καβλωμενοι και δεν περιμενουν τετοια κολπα-πολυτελεια απο τις κοπελες.
μην εισαι περιεργος... αλλα μαλλον εισαι προφανως