koulamaria
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.077
- Πόντοι
- 2.560
Δεν ξερω λεβεντη.Ρωτα την.Η Ελένη κάνει ποδολαγνεία ??
Δεν ξερω λεβεντη.Ρωτα την.Η Ελένη κάνει ποδολαγνεία ??
Ρίτα Κολωνού 32 ΜΟΥΝΑΡΑ
Η οποία με άφησε να γλείψω το πεντακάθαρο κωλοτρυπίδι της. Κοινώς; Γλειφοκώλι εκτός προγράμματος
Πλέον θεσμοθετήθηκε. Δεν μπορείς να γράψεις το όνομα Ρίτα και να μην βάλεις το "μουνάρα" δίπλα.Κολωνου 32 γωνια Ριτα μουναρα με απλό προγραμμα στα 20 ευρω.
Πλέον θεσμοθετήθηκε. Δεν μπορείς να γράψεις το όνομα Ρίτα και να μην βάλεις το "μουνάρα" δίπλα.
ή το ξινομουραΠλέον θεσμοθετήθηκε. Δεν μπορείς να γράψεις το όνομα Ρίτα και να μην βάλεις το "μουνάρα" δίπλα.
Αναφορικά με την Λινα να ενημερώσω οτι σε γειτονικό σάιτ ένας συναγωνιστής αναφέρει μύκητα στα γεννητικά της όργανα.Φωκαιας 25 οροφος Λιζα και Λίνα Λατινες καύλες.
Φωκαιας 25 ισόγειο με τα 2-3 σκαλακια Σαρα και Τζανινα.
Φωκαίας 13 υπόγειο η ευγενική Ευα με ακαποτο τσιμπούκι, ελαφρως πλαδαρος κωλος με λιγα παραπάνω κιλα στα μπούτια.
Το ευα Bluetooth παραμένει στην κορυφή της λίσταςΚαι γαμω τα brand names!
Να του πεις ότι δεν ξέρει τι του γίνεται...Αναφορικά με την Λινα να ενημερώσω οτι σε γειτονικό σάιτ ένας συναγωνιστής αναφέρει μύκητα στα γεννητικά της όργανα.
Όχι. Εννοώ τραπ μουσική. Άκουσα τη λέξη"μουνάκια" εκατό φορές μέχρι να δω το ένα και μοναδικό.Όταν λες ηλίθια μουσική τύπε εννοείς το: Νιάου νιάου βρε γατούλα
Διότι το έχει επιμεληθεί αυτοπροσώπως ο Nescafé και θα τον πληγώσεις...
κι όχι μόνο αυτό αλλά είναι όσο πιο αδιάφορη μπορεί να είναι μια κοπέλα στο παιχνίδι. Κανονικό ψυγείο.Αναφορικά με την Λινα να ενημερώσω οτι σε γειτονικό σάιτ ένας συναγωνιστής αναφέρει μύκητα στα γεννητικά της όργανα.
η στύση στα 50+ δεν είναι η ίδια με τα φοιτητικά χρόνια, είναι η φυσιολογική εξέλιξη με την πάροδο της ηλικίας. Όχι ότι δεν κάνει κούκου, βέβαια. Παίζουν ρόλο και παράγοντες υγείας, π.χ. παχυσαρκία, σάκχαρο κ.α.Φιλε μου, συγγνώμη που ρωταω κάτι τέτοιο , ισχύει ότι στην ηλικία αυτή σηκώνεται δύσκολα η πουτσα, και δεν έχεις τρομερή όρεξη για καθημερινό σεξ; Σε ρωταω για να ξέρω τι να περιμένω όταν φτάσω στην ηλικία αυτή
Ντροπή σου… αυτά δεν λέγονται ούτε ψιθυριστά…Έχουμε όνομα σε σοσιαλ ; Καλημέρα
παιχτη καποιοι εδω μεσα κανουν τις κοπελες να χυνουν ποταμια, με το που ανεβαινουν τις σκαλες η' με το που ανοιγουν την πορτα του οικου.Θέλει και περισσότερο ψυχολογικό παιχνίδι, δηλ. να σε φτιάξει εγκεφαλικά μια κοπέλα. Δεν μπαίνεις στο μαγαζί με το πουλάκι σηκωμένο από το δρόμο.
αυτη καθε φορα που τη βλεπω, ολο και περισσοτερο μου θυμιζει την παρακατω τεραστια προσωπικοτητα και τιτανιο ταλεντο , σε μελαχρινη εκδοση.Πιο δίπλα στο λαγούμι Φυλής 74 εκ των δεξιών
ήταν η καλοσχηματισμένη (για τα σημερινά δεδομένα) μελαχρινή Άντζελα ανέκφραστη και ήσυχη
Λυπηριδης!!! Μεγας κασκαντερ των παρκε!!αυτη καθε φορα που τη βλεπω, ολο και περισσοτερο μου θυμιζει την παρακατω τεραστια προσωπικοτητα και τιτανιο ταλεντο , σε μελαχρινη εκδοση.
βεβαια εκτος απο ανεκφραστη και "ησυχη" οπως ευγενικα λες-αδιαφορη παντελως για μενα, καποιοι τη θεωρουν μουναρα η' μαλλον... εγω καλυτερα, οποτε παω, τυχαινει να ειμαι πιωμενος
χικ