Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 129 άτομα (8 μέλη και 121 επισκέπτες)

Penisraketee

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2017
Like
102
Πόντοι
0
Live τωρα οδος Φυλής...

Φιλιππίδου 11 ισόγειο Ρομινα.
μεγαλοκοπελα με αρκετά μέτριο κορμί.

Φιλιππίδου 11 όροφος Σιμονα 40+ συμπαθητική αδυνατη με ισιο καστανο μαλλι. Ελεύθερο τσιμπούκι με 69 το μενου.

Φυλης 74 δεξί μουνάρα μοντέλα Αντζελα με κορμί δυναμίτη, υπεραπλο προγραμμα.
Τιμήθηκε κριτικη μετά.

Φωκαίας 7 γωνιακο Κατερινα δεν την ειδα ηταν δωμάτιο.

Φωκαίας 7 μεσαίο Στελλα μιλφ++ με πρωκτικό.

Φωκαίας 7 υπόγειο κλειστό.

Φυλης 84 Ράνια με αφρατη κωλάρα ωραίο γλυκο πρόσωπο και ελεύθερο τσιμπούκι.
Ξέρουμε ωράριο Άντζελας;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Σιμονα μεγαλη φολα
Δεν αντέχει σκληρο γαμήσι, βαζει κρέμες σε ολο το σώμα και κανει απογοητευτική πιπα για την ηλικια της

Αντζελα καλη περίπτωση, γουστάρει να γαμιέται με ένταση.. Δινει παθιαρικα γλωσσοφιλα αλλα δυστηχώς δεν σερβίρει το μουνάκι της
Ενα αρνητικό ειναι η φωνη της οπου μοιάζει λες και της έχουν πιάσει την μύτη με μανταλακι

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Μια ευα που λέτε που κάνει πιπαρες και είναι όμορφη , σε ποιο σπιτάκι δουλεύει ;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.671
Πόντοι
41.129
Φωκαιας 25 οροφος Λιζα και Λίνα Λατινες καύλες.

Φωκαιας 25 ισόγειο με τα 2-3 σκαλακια Σαρα και Τζανινα.

Φωκαίας 13 υπόγειο η ευγενική Ευα με ακαποτο τσιμπούκι, ελαφρως πλαδαρος κωλος με λιγα παραπάνω κιλα στα μπούτια.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.671
Πόντοι
41.129
Βέργας 7 Ισόγειο ψιψινο-σπιτο . Δεν δούλευε η Σαμπίνα.

Βέργας 7 υπόγειο δε συγκράτησα ονομα μια ελαφρως γεματουλα κοντη με γλυκια φατσα με 69 και ελεύθερο τσιμπουκι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.671
Πόντοι
41.129
Κολωνου 32 γωνια Ριτα μουναρα με απλό προγραμμα στα 20 ευρω.
Που και που βγαίνει εκτος προγραμματος και δέχεται παθητικό γλειφογκωλιν...

Ιασωνος 37 ισόγειο Σονια πετιτ με απλό πρόγραμμα βαραγε μυγες.Μαζι της Ελενα τρανς που ηταν δωμάτιο και έδινε πονο, ενω αλλος ενας πελατης πληρωνε να περασει μαζι της/του.

Ιασωνος 36 Τζεσσικα μαύρη φοράδα άκυρη, και Χριστίνα Ρωσίδα κοντη γεματουλα ακυρη.

Ιασωνος 20β το κοντοπουτανο η Βανέσσα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ρίτα Κολωνού 32 ΜΟΥΝΑΡΑ :wanker::wanker:

Η οποία με άφησε να γλείψω το πεντακάθαρο κωλοτρυπίδι της. Κοινώς; Γλειφοκώλι εκτός προγράμματος :rockon:
Κολωνου 32 γωνια Ριτα μουναρα με απλό προγραμμα στα 20 ευρω.
Πλέον θεσμοθετήθηκε. Δεν μπορείς να γράψεις το όνομα Ρίτα και να μην βάλεις το "μουνάρα" δίπλα.:wanker::wanker:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.205
Πόντοι
46.232

Penisraketee

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2017
Like
102
Πόντοι
0
Φωκαιας 25 οροφος Λιζα και Λίνα Λατινες καύλες.

Φωκαιας 25 ισόγειο με τα 2-3 σκαλακια Σαρα και Τζανινα.

Φωκαίας 13 υπόγειο η ευγενική Ευα με ακαποτο τσιμπούκι, ελαφρως πλαδαρος κωλος με λιγα παραπάνω κιλα στα μπούτια.
Αναφορικά με την Λινα να ενημερώσω οτι σε γειτονικό σάιτ ένας συναγωνιστής αναφέρει μύκητα στα γεννητικά της όργανα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.774
Πόντοι
13.636
Αναφορικά με την Λινα να ενημερώσω οτι σε γειτονικό σάιτ ένας συναγωνιστής αναφέρει μύκητα στα γεννητικά της όργανα.
Να του πεις ότι δεν ξέρει τι του γίνεται...
Προχθές της το έφαγα και μύρισε όλο μου το στόμα Αγριολουλουδα!!!!

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.761
Πόντοι
201
Σήμερα το απόγευμα επισκέφθηκα και εγώ την πολυδιαφημισμένη Εύα στο Φωκ. 13.
Το κορίτσι είναι γύρω στα 25 ψηλή με λίγα πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα, με χυτές ψιλοπεσμενες βυζάρες και συμπαθητικό πρόσωπο.
Μέχρι εκεί όλα ωραία και καλά.
Στον αγωνιστικό χώρο όμως δεν μπορώ να πώ ότι έμεινα ευχαριστημένος.
Το αντίθετο.
Το κορίτσι δεν μιλάει γρι Ελληνικά ή έστω Αγγλικά .
Αν δεν υπάρχει καθόλου συννενόηση, δεν πείς κάποια ατάκα να σπάσει ο πάγος, δεν μπορείς να "συνδεθείς" και να απολαύσεις το σεξ.
Ξεκίνησε με μία αρκετά καλή πίπα, πέρασμα στα μπαλάκια αλλά όσο την έκανε είχε πάρει μια στάση το κορμί της που δεν σου επέτρεπε να της χουφτωνεις τις βυζάρες ή την κολάρα.
Την σήκωσα πιο όρθια και προσπάθησα να φιλήσω το στήθος της.
Νο κις πλιζ....( αυτό το Αγγλικό μια χαρά το ήξερε)
Ξενέρωσα.
Τι να τις κάνω τέτοιες βυζάρες αν δεν μπορώ να τις πιπιλισω ;
Τες πα της έκανα νόημα να ανέβει πάνω μου .
Αφού έβαλε πολύ λιπαντικό στο πράμα της κάθισε πάνω στο εργαλείο μου που ευτυχώς καλά κρατούσε.
Ξεκίνησε κάτι τελείως αγαρμπες κινήσεις που αν συνέχιζε θα χρειάζονταν ορθοπαιδικό.
Αλλαγή στάσης γρήγορα.
Την έβαλα ιεραποστολικό όπου και κατέθεσα γρήγορα για να τελειώνουμε.
Το κερασάκι της τούρτας που τελικά μου άφησε και την χειρότερη εντύπωση ήταν την ώρα που έβγαλα τον πούτσο μου από μέσα της , μία μυρωδιά ψαριλας πλανηθηκε στον αέρα.
Ούτε στην ψαραγορά να ήμουν.
Προφανώς υπάρχουν θέματα καθαριότητας.
Θα έβαζα στην συνεύρεση αυτή μάλλον αρνητικό πρόσημο και θα θελα να δώσω λίγο προσοχή σε οσους εδώ ψάχνετε να βρείτε που δουλεύει και όλο ρωτάτε τί ώρες με αγωνία ( υπήρξα και εγώ σαν και εσάς) οτι δυστυχώς είναι άνθρακας ο θησαυρός.

vitsiozos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
413
Πόντοι
21
Όταν λες ηλίθια μουσική τύπε εννοείς το: Νιάου νιάου βρε γατούλα:think:
Διότι το έχει επιμεληθεί αυτοπροσώπως ο Nescafé και θα τον πληγώσεις...
Όχι. Εννοώ τραπ μουσική. Άκουσα τη λέξη"μουνάκια" εκατό φορές μέχρι να δω το ένα και μοναδικό.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.774
Πόντοι
13.636
Σεξ απόψε με την Νικόλ του Μήτσου!!!
Ώρα 20.00

Φυλής 69 Νικόλ
Ελεύθερο στοματικό και 69
Μικρό, μελαχρινο, λεπτό γλυκό, Αλβανο!
Τα Αγριολουλουδα μυρισαν ξανά σήμερα τρώγοντας το γλυκό μουνακι της, λίγο αξυριστο...
Την πάω για πίπα.
Ααααα όχι λέει χωρίς...
Γιατί λέω??? Το είπε στο πρόγραμμα.
Όχι μου λέει.
Ή πίπα άνευ ή 69 κάνω...
Ρε της λέω πας καλά και το ρίχνω στην Πλάκα!!!
Κοίτα τι ωραίο και καθαρό που είναι της λέω!!!
Το σκέφτεται λίγο και τον εβουταει στο στόμα ακαποτα!!! Αγαρμπα.
Σιγά της λέω. Υπακουσε.
Και σιγά σιγά με τη διάθεση της και τις οδηγίες μου έκανε μια από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει!!!
Τις έδωσα τα εύσημα!!!
Στα τέσσερα πολύ καλή και δεκτικη, χυσιμο και δρόμο!!!
Πολύ ομιλιτικη ευχαριστος χαρακτήρας. Με ρώτησε και εμένα αν πέρασα καλά. Χίλια μπράβο!!!
Λίγες μέρες θα βρίσκεται εκεί ακόμα, θα πάει στον Μάγο μετά μου είπε σαν Όλγα!!!
Μπράβο κορίτσι μου Άξια!!!

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.366
Πόντοι
3.436
Βραδυνη τσαρκα σημερα στα μπουρδελα περιξ της Λιοσιων...πηγα Τροφωνιου 11 ηταν η Στελλα μια γεματουλα σχετικα καλη ηρθε κοντα μου στο σαλονι, κανω να πιασω λιγο πισινο μου πιανει αποτομα το χερι και μου το απομακρυνει....ξενερωσα φουλ και την κοπαναω...παω στο διπλα Τροφωνιου 13 ηταν η Ελενα η Ουκρανεζα Γκιλφ σαφως κατωτερη πλην ομως με πηρε με το καλο αφησε να πιασω και λιγο ηταν γενικα ευγενικη οποτε περασα δωματιο....μονο για Gilfaκιδες η συγκεκριμενη ωραια περασαμε....βγαινοντας ειδα την Στελλα στο διπλα το 11 που καθοταν στην πορτα φορωντας μια ρομπα και μου ειπε "ωραια η γιαγια? τι γουστα ειναι αυτα που εχετε?" της λεω "τι να κανουμε κουκλα μου παιχνιδια του μυαλου ειναι αυτα" της ευχηθηκα καλη βαρδια και εφυγα χαχαχαχαχα

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Επιστροφή απο φυλής όπου τα μισά σπίτια ηταν κλειστά, περίεργο για παρασκευή..

Πέρασμα στο υπόγειο αριστερά (δεν θυμαμαι νούμερο)
Με την γιαννα ρωσσιδα

Την έχω πετύχει αρκετές φορές αν και λάτρεις των πετιτ την Γιάννα ποτε δεν την δοκίμασα αφου παντα ειναι ανέκφραστη και ντεκαβλε στο σαλοναρισμα

Μελαχρινή με λευκο λιο δέρμα γυρω στα 28 περιπου 1.65 αδύνατη με ανυρπακτα βυζια και μικρο κωλαράκι

Δωμάτια δεν ειχε και ενω περιμενα στο δωμάτιο με το μονο κρεβάτι που έμοιαζε με φοιτητική εστία
Ακουγα την γιαννα α γκρινιάζει και να βρίζει μεχρι που φόρεσα το παντελόνι μου άνοιξα την πορτα και ειπα στην τσατσά πως το μετάνιωσα και θελω να φυγω για να αποφύγω την φολα , αυτη φαντάζομαι κατάλαβε τον λογο και με ειδοποίησε πως έρχεται

Πριν κλείσω την πορτα ηρθε τρέχοντας η γιαννα με πέταξε στο κρεβάτι με καβαλησε και άρχισε να με πασπατευει, εγω πλησίασα τα χείλι μου και ακολούθησε το γλωσσοφιλο σαν απολογία για την ενταση που δημιούργησε στη κουζίνα.

Ξεκινησε με ενα μέτριο τσιμπούκι βιδοτο με γεμάτο στόμα αλλα ρηχό
Ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να χοροπηδάει
Με τράβηξε κοντα στο σώμα της και συνεχίσαμε τα γλωσσοφιλα
Φαινόταν πως είχε σκοπο να με αφήσει ευχαριστημένο

Γυρίσαμε στα 4, πηγάδι το μουνι της, δεν ένοιωθα τίποτα
Αρχισα το σφυροκόπημα οπου ηρθε και το τέλος

Στον αποχαιρετισμό με πλησίασε για μερικά φιλια ακομα και μου ζήτησε να παω και αυριο.. Μάλλον επειδή δεν εχει φανατικό κοινό..

Μέτρια συνεδρια αλλα με προοπτικές 5.9/10

Συνημμένα

• IMG_20230121_021221.jpg
    IMG_20230121_021221.jpg
    965,2 KB · Εμφανίσεις: 39

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.771
Πόντοι
2.846
κι όχι μόνο αυτό αλλά είναι όσο πιο αδιάφορη μπορεί να είναι μια κοπέλα στο παιχνίδι. Κανονικό ψυγείο.
Παραδίδει σεμινάριο "πώς να ΜΗΝ ανάψεις έναν άντρα". Την έχω κατατάξει στις τοπ 4 φόλες του 2022.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.771
Πόντοι
2.846
Φιλε μου, συγγνώμη που ρωταω κάτι τέτοιο , ισχύει ότι στην ηλικία αυτή σηκώνεται δύσκολα η πουτσα, και δεν έχεις τρομερή όρεξη για καθημερινό σεξ; Σε ρωταω για να ξέρω τι να περιμένω όταν φτάσω στην ηλικία αυτή
η στύση στα 50+ δεν είναι η ίδια με τα φοιτητικά χρόνια, είναι η φυσιολογική εξέλιξη με την πάροδο της ηλικίας. Όχι ότι δεν κάνει κούκου, βέβαια. Παίζουν ρόλο και παράγοντες υγείας, π.χ. παχυσαρκία, σάκχαρο κ.α.
Θέλει και περισσότερο ψυχολογικό παιχνίδι, δηλ. να σε φτιάξει εγκεφαλικά μια κοπέλα. Δεν μπαίνεις στο μαγαζί με το πουλάκι σηκωμένο από το δρόμο.
Προσωπικά βλέπω ότι έχω γίνει πιο "παράξενος" με τα κορίτσια: ενώ είμαι μόλις 1,5 χρόνο στην πιάτσα, έχω αρχίσει να ξενερώνω πιο εύκολα αν μια κοπέλα δεν με φτιάξει με τη συμπεριφορά της - κι αυτό ενώ λέω συνεχώς στον εαυτό μου "μαλάκα, επαγγελματίας είναι, δεν είναι η γκόμενά σου".
Α, επίσης θεωρώ ότι ο συνδυασμός προφυλακτικό+ΑΦΘΟΝΟ λιπαντικό ζορίζει περισσότερο τον 50+ από τον 25χρονο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom