Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ναι.Εγώ εννοώ την αντζυ με τα πολλά τατουάζ,που έδινε κωλο και δούλευε μαζί με Βερόνικα,και αυτή με κωλο και πολλά τατου.αλλη είναι η έντζυ?
Ναι.Εγώ εννοώ την αντζυ με τα πολλά τατουάζ,που έδινε κωλο και δούλευε μαζί με Βερόνικα,και αυτή με κωλο και πολλά τατου.αλλη είναι η έντζυ?
αδερφε να ξερεις πεζει να εχει φαει απελασει στισ 2 δεκεμβρη εκαναν σκουπα και την πειραν οι μπατσοι ηταν με παραταση δεν ειχε βιζα οποτε γαμησετα.... ελεγαν οτι θα γυρισει αυτες τισ μερες αλλα δεν ξερω κατι αν και πεζει να πηγε και γερμανια ετσι μου ελεγε οτι θα εκανε απο το νεο ετος......ειμουν ο καλυτερος πελατης εκει και εγω την ψαχνω οποιοσ ξερει κατι παραπανω ας μας πει γιατι πειρανε λογικα και το θειο που ηταν τσατσος και η πουτανα η θεια η ξανθια δεν μου λεει τιποτα
Φουλ πρόγραμμα, εκτός από πρωκτικό, φιλιά και ΑΚΑ τελειωτικό στο στόμα?Εχθές δούλευε πρωί Φώκαιας 19 αναφέρθηκε φουλ πρόγραμμα από τσατσα
Από ότι μου είπε η γνωστή Βουλγάρα τσα2 Νέλλη έχει σταματήσει...εχει κανεις καπιο νεο για την τζουλια την ουζμπεκα τελικα...... να παμε αμα ειναι να φαμε κανα μηνιατικο και πουθενα αλλου εκτος απο το καζινο
Κολωνου 27 ,19.30 τσατσος με μαλλι αχυρο ανακοινωσε το κλεισιμο του οικου ταυτοχρονα με την κοντοπιθαρη μελαχροινη πορνη απο τα Τιρανα της Κολομβιας
Κλειστο και το υπογειο
Είναι αυτή που είχα δει προ τριμήνου περίπου; νομίζω στο Φυλής 84 ή 86 (τα μπερδεύω αυτά πάντα γιατί δεν έχω εμπειρία από κει...). Καμία σχέση με αυτή που αποτύπωσα μία φορά που την είδα , θυμάμαι μια milf και χτες είδα μια νεαρή κοντά στα 25!Φώκαιας 27 σκαλάκια απογευματινή βάρδια ήταν η Ενζτυ.
Δε καμπακ καριολια!!!
Έχει χάσει κιλά, έχει γίνει προς το μοντελέ.
Δούλεψε για ελάχιστους μήνες στο Φυλής 86 ισόγειο.
Έχει κάνει ράστα τα μαλλιά της , την προτιμούσα όπως ήταν στο 86 είναι η αλήθεια από θέμα κόμμωσης. Με θυμήθηκε, ΚΑΒΛΑ ΕΝΤΖΥ.
Φερθείτε της σωστά, είναι ατομάρα.
πουτανεΠαιδιά που παίζει η ομορφότερη πουτάνα αυτή τη στιγμή και πόσο πάει η ταρίφα και οι υπηρεσίες της?
Να.... Αυτά θέλω να ζήσω!!!!Σόρρυ για σπαμ αλλά θυμήθηκα κάτι. Δεν παίζει να μην έρθει η πουτάνα δωμάτιο αλλά παίζει να βγεις μαζί με την πουτάνα από το δωμάτιο και τρέχοντας. Προ αρκετών ετών στο Μονη΄ς Προδρόμου
ήμουν δωμάτιο και τους την πέφτουν για έλεγχο. Παγώνουν όλα και μου λένε πάμε από εδ΄ώ
και βρέθηκα στο διπλανό Φυλής 92 περπατώντας υπογείως μαζί με την πουτάνα
που ήταν και βλήμα (η τσατσά πως έφυγε δεν κατάλαβα) το οποίο Φυλής 92 συνόρευε με τον πίσω χώρο
της πολυκατοικίας αν θυμάμαι καλά.
Δηλαδή πέρασα μέσα από δύο μπουρδέλα που επικοινωνούσαν μεταξύ τους υπογείως
για να βγω μέσω πίσω χώρου της πολυκατοικίας στην επιφάνεια της γης, κοντά στο γωνιακό βενζινάδικο.
Είσαι ωραίος και μετράς!!!Ξυπνησα σημερα το πρωι κατα τις 9, ειχα κατουροκαυλες... βαριομουν να ντυθω, κατεβηκα με παντοφλα και πιτζαμα και πηγα Κολωνου 27 και γαμησα Μπελλα, αδειασα τα πρωινα κατουρα μου μεσα στο νιπτηρα του οικου και επλυνα και το προσωπο μου να ξυπνησω. Ο οικος δεν εχει πετσετα μεσα στο δωματιο οποτε σκουπιστηκα με την κουρτινα, ηταν βαμβακερη και απορροφητικη.
Ωραιο πραμα να γαμας με το που ανοιξει το ματι, να το κανετε.
Κριτικη πιο μετα.
σουρβαϊβορ εισαι λεμε... ΣΟΥ ΡΒΑ Ι ΒΟΡ !!!Σόρρυ για σπαμ αλλά θυμήθηκα κάτι. Δεν παίζει να μην έρθει η πουτάνα δωμάτιο αλλά παίζει να βγεις μαζί με την πουτάνα από το δωμάτιο και τρέχοντας. Προ αρκετών ετών στο Μονη΄ς Προδρόμου
ήμουν δωμάτιο και τους την πέφτουν για έλεγχο. Παγώνουν όλα και μου λένε πάμε από εδ΄ώ
και βρέθηκα στο διπλανό Φυλής 92 περπατώντας υπογείως μαζί με την πουτάνα
που ήταν και βλήμα (η τσατσά πως έφυγε δεν κατάλαβα) το οποίο Φυλής 92 συνόρευε με τον πίσω χώρο
της πολυκατοικίας αν θυμάμαι καλά.
Δηλαδή πέρασα μέσα από δύο μπουρδέλα που επικοινωνούσαν μεταξύ τους υπογείως
για να βγω μέσω πίσω χώρου της πολυκατοικίας στην επιφάνεια της γης, κοντά στο γωνιακό βενζινάδικο.
. απογεύματα Κολωνού 47 ισόγειοΗ ζανα παίδες ξέρουμε που δουλεύει??
Η Τζέσικα κανει πιπαρες. Τωρα πρωϊ δούλευει καπου.Καλημέρα!!!! Στην πρωινή βάρδια ποια κοπέλα παίρνει πιπάρες? Μια απάντηση χωρίς να κράζετε παρακαλώ..
Καλησπερα αν ειναι η κοπελα στον οροφο που το απογευμα ειναι μαζι με την φωτινη ειναι γεματη κονδυλοματα....... προσοχη!!!!!!....Εκλεκτά μέλη που βρεθήκαμε πάλι όλοι σήμερα μαζί και απολαύσαμε τον Φρεντοτσινο μας να ξέρετε ότι μου δώσατε τεράστια χαρά στα δύσκολα που περνάω!!!
Να γνωρίζετε ότι πέρασα πριν έρθω από τον καφενέ να δω εάν έχει βάλει Σουβλα, για να σας κάνω το τραπέζι αλλά δεν...
Μόνο ο Χριστάρας με στενοχωρησε που άργησε τόσο πολύ στο ραντεβού...
Ας είναι!
Ιάσωνος 44 έριξα δύο μπαλάκια στην Ναταλία!!!
Ξανθό Ουκρανι νομίζω σε ελεύθερο τελειωτικό και 69!
8/10 Αν σας αρέσει.