Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Σε ψηφιακό με laser.(το 17.6cm είναι σε χάρακα μετρημένο)???
Δεν χάνει χιλιοστό έτσι.
Βέβαια κάποιοι μετράνε το καβλί τους από την κωλοτρυπίδα
Σε ψηφιακό με laser.(το 17.6cm είναι σε χάρακα μετρημένο)???
Λάνα πως είναι; Τι πρόγραμμα κάνει ; Και τη ώρες περίπου; Μπας και πεταχτώ και την πάρω ! Σε ευχαριστώΚαταδρομική χτες κατά τις 1 το βραδυ καρφωτος για Λάνα πάλι στο Βέργας 7 κάτω αλλά το πέτυχα κλειστό ,παω στο πάνω να δω πόσοι περιμένουν για Σαμπίνα μπας κ μπω αφού έχω ακούσει τόσα ....περιμένω στο σαλόνι κ βγαίνει με ένα διχτυωτο κ ήδη έχω αρχίσει κ κάνω εικόνα , ρωτάω πόσοι περιμένουν κ μου λέει η μαντάμ 3 ,κ φεύγω για φυλής .
Μπαίνω σε 5-6 τίποτα Μ είχε καρφωθεί η καριολα κ ξαναπάω Βέργας , πληρώνω κ περιμένω να μπει σε δύο πριν από μένα .
Περνάνε 20 λεπτά περνάνε 35 ντύνομαι κ βγαίνω κ εκείνη την ώρα Μ λέει έρχομαι .
Τιμήθηκε λοιπόν κ θα ανεβάσω κριτική αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι μαζί με τη Λάνα για μένα είναι τοπ σε αυτά που θέλω εγώ...κάποια μέρα θα ρωτήσω αν μπορώ να τις πάρω κ τις δύο, δε γίνεται !!!
δλδ τι ενοεις ρε αδερφε ?Τύπε @kalamaris911 θα σου δώσω πληροφορία αποκλειστικότητα.. κανόνισε όμως μεταξύ μας έτσι;;;; ΜΗΝ βγει παραέξω!
Κάτι ακούγεται για τον βυθό του Μπικίνι!
τον ιπιαμε κλαρινο δηλαδη ωρεαΑπό ότι μου είπε η γνωστή Βουλγάρα τσα2 Νέλλη έχει σταματήσει...
Mύστη που μένεις;;;;; Αγησιλάου;;;;;Ξυπνησα σημερα το πρωι κατα τις 9, ειχα κατουροκαυλες... βαριομουν να ντυθω, κατεβηκα με παντοφλα και πιτζαμα και πηγα Κολωνου 27 και γαμησα Μπελλα, αδειασα τα πρωινα κατουρα μου μεσα στο νιπτηρα του οικου και επλυνα και το προσωπο μου να ξυπνησω. Ο οικος δεν εχει πετσετα μεσα στο δωματιο οποτε σκουπιστηκα με την κουρτινα, ηταν βαμβακερη και απορροφητικη.
Ωραιο πραμα να γαμας με το που ανοιξει το ματι, να το κανετε.
Κριτικη πιο μετα.
Ιάσωνος μένει ο Μητσαρας και έχει και μια εξοχική κατοικία στη ΚεραμεικούMύστη που μένεις;;;;; Αγησιλάου;;;;;
Αρχοντας είναι . Αν νοικιάζει κάνα δώμα ενδιαφέρομαι. Μέ έχουν φάει τα δρομολόγια!!!Ιάσωνος μένει ο Μητσαρας και έχει και μια εξοχική κατοικία στη Κεραμεικού
Μύστη με παρακολουθείς ? .Mύστη που μένεις;;;;; Αγησιλάου;;;;;
ακριβως επανω απο τα μπουρδελα...η καλυτερη φαση ακομα και τη νυχτα αμα ξυπνησει με καυλες κατεβαινει σε 2 λεπτα και ριχνει...οπως εκανε χθες το πρωι καλη ωρα χαχαχαΙάσωνος μένει ο Μητσαρας και έχει και μια εξοχική κατοικία στη Κεραμεικού
Έχω ένα μικρό εμφιαλωτήριο. Θες να φέρεις μουνόζουμα να τα εμφιαλώσουμε και να τα πουλάμε στους Κινέζους;;; Μισά μισά τα κέρδηΜύστη με παρακολουθείς ? .
Ναι Αγησιλάου μενω στην μεγαλη πολυκατοικία με τους Κινέζους.
Απο κατω μου εχω το κινεζικό σουπερ μάρκετ. Σήμερα πήγα και πηρα ενα κουτί γαλα απο ελευθέρας βοσκης κινέζικη αλεπού. Η Πουτσα εγινε κάγκελο με την πρώτη γουλια. Δεν το ήπια ολο.. ευτυχως ληγει το 2055.
ευχαριστώ παιδιά!!!. απογεύματα Κολωνού 47 ισόγειο
ΑιμιληΦωκαιας 27 υπογα
Η καινούργια Μολδαβα, δεν θυμάμαι όνομα, αχρωμη και αγευστη. Νομίζω σε απλό.
Κώλο πήρες από Μπαρμπορα, μύστη?Καλησπέρα στην ομάδα, πάλι βλέπω πολύ γκρίνια, παιδιά, εννοείται ότι παντού είναι δύσκολα τα πράγματα όπως και στα μπουρδέλα. Απλά θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο και να μην πηγαίνουμε στις φόλες, ώστε να φεύγουν σιγά σιγά. Εγώ βλέπω πολλές καλές κριτικές που θα πάω και εγώ να δοκιμάσω τις επόμενες μέρες, να είστε καλά που έχετε το κουράγιο και τις γράφετε. Πέρασμα αρχικά από Εύα (Λιοσίων 73Β ή Φωκαίας 13 υπόγειο ) η οποία είναι δυνατή όπως είχε πει και ο αγαπητος Helluv. Μετά, γρήγορο πέρασμα από Μπαρμπόρα από Βέργας 6 , που δεν είχε πολύ κόσμο, οπότε περίμενα 1 δωμάτιο μόνο. Μετά από τις γνωστές καλές υπηρεσίες, τελείωμα στο στόμα και κατά την διάρκεια του αδειάσματος, σκάσιμο 2 χαστουκιών στα αρχίδια (WTF... Μπαρμπόρα είναι αυτή λέω και τα μυαλά στα κάγκελα,), άδειασμα νιπτήρα και η επική ατάκα, "βλέπω τα κράτησες όλα για την πάρτη μου σήμερα", πωπω λέω ξαναφτιάχτηκα, πως δεν έδωσα διαδοχικό 20αρικο (κρατήθηκα δεν είχα και χρόνο). Καλά γαμήσια παιδιά, μην παρατάτε το άθλημα...
Τις έχεις γαμησει όλες και δεν μπήκες στην Ενζτυ ρε τρελαμενεεε;!Φωκαιας 27 σκαλακια η καινούργια τατουάζατη Αντζυ!!!
Μελαχρινος Μουνος σε 69!
Βγήκε Τσιτσιδι από το δωμάτιο και σαλοναρισε μες την Καυλα..
Παρολιγο να μπω...
Διδυμου τέτοιε ώρα δύσκολο , μιλένα κλπ έχουν κλείσει προ πολλού αν δεν κάνω λαθπς ( απόγευμα) . Μεταξουργείο καμία πρόταση;Προλαβαίνεις ίσα ίσα σε ώρα τις χυσοντουλάπες Διδύμου αλλιώς βράδυ στα βοθρατζίδικα του Μεταξουργείου. Φυλής το παίζουν ντίβες και κάνουν κρυφά. Δεν το ανακοινώνουν όλες οπότε πήγαινε στα σίγουρα αν βιάζεσαι.