Γαμησα χτες την λατίνα ( Χριστίνα αν δεν κάνω λαθος) νύχτα , Φωκαίας (25 αν δεν κάνω λαθος).. ωραίο πρόσωπο και κωλαρα πεσμένη αλλά τεράστια.. στα γούστα μου.. φιλόξενη κοπέλα με άφησε να γαμησω δεν είπε όχι.. αδιάφορη ομως, πας απλά για την ομορφιά της, τίμια Παντως προσπάθησε αρκετά να με κάνει να χύσω μιας και είχα χύσει ήδη 4 φορές για εκείνη την ημέρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλησπέρα μάγκες! Δύο επισκέψεις τις τελευταίες ημέρες, σε Νάνσυ Ταϊλανδέζα Περγάμου 1 και Ρωξάννη Φυλής 71 ισόγειο.
Ξεκινώντας από τη σημερινή, στο Περγάμου είχε απαρτία: Κική και Σούζυ, με κιλάκια και οι δυο τους, πιο όμορφη παρουσία η Σούζυ, και η Νάνσυ, καμία σχέση με τις άλλες δύο, πολύ γλυκό πρόσωπο, καστανόξανθη, γύρω στο 1,70, περίπου 25 χρονών. Ήτανε και το λέιντιμπόι η Μέτι. Κλασικά ο τιμοκατάλογος συνοικιακού σουβλατζίδικου και πέρασα για απλό πρόγραμμα στα 30 ευρώ. Το δωμάτιο κομπλέ, με κρεβατάρα στρογγυλή, μόνο που δεν είχε νιπτήρα και αναγκάστηκα να κατουρήσω στην ντουζιέρα, ρίχνοντας κι ένα μικρό φρεσκάρισμα.
Η Σούζυ είναι μια πολύ χαμογελαστή και γλυκιά κοπέλα, η οποία μιλάει κάποια κουτσοαγγλικά μόνο. Προκαταρκτικά μηδέν πριν μου βάλει την καπότα, το μόνο που πρόλαβα να της πιάσω λιγάκι τα μικρά και στητά της βυζάκια. Πίπα λίγο άνω του μετρίου για τα γούστα μου, χαλαρή, προσπαθούσε να είναι αισθησιακή. Μια στάση με εμένα από επάνω, όπου η Σούζυ δεν ήταν ακριβώς κομοδίνο, με χάιδευε λιγάκι στο σώμα, έβγαζε και κάτι κραυγούλες. Καλά, για γλωσσόφιλα δεν επιχείρησα καν. Επίσης, είχε πολύ απαλά πατουσάκια κι επίσης πολύ απαλά δαχτυλάκια, τα οποία όμως, γελώντας, με απέτρεψε από το να τα γλύψω. Με καλή διάθεση βγήκα από το μπουρδέλο και σίγουρα κάποια στιγμή θα τη σκεφτώ και θα μου σηκωθεί, αλλά επιστροφή δεν θα υπάρξει. Εάν με άφηνε να της γλύψω τα πόδια και είχε 20 ευρώ θα ξαναπήγαινα, τώρα όχι
Την Πέμπτη το μεσημέρι η επίσκεψη στη Ρωξάννη, η οποία είναι μια μικροκαμωμένη κοπέλα, κοντούλα, αδύνατη, με γλυκό προσωπάκι και μικρό στητό στήθος. Γενικώς γλυκιά κοπέλα ήτανε, τόσο-όσο θα έλεγα. Χάι λάιτ της συνεδρίας στην πολύ ωραία της πίπα, όπου τη θαύμαζα όντας ξαπλωμένος ανάσκελα από τον καθρέφτη της οροφής. Δύο στάσεις, εγώ από πάνω και πισωκολλητό, με ωραία στησίματα από τη Ρωξάννη. Είδα κάποιες μελανιές στο πόδι της και αυτό με απέτρεψε από το να κάνω κίνηση να της γλύψω τα μικρά της πατουσάκια. Όπως είπα, νορμάλ ήταν η κοπέλα αλλά μου έβγαινε και κάτι διεκπεραιωτικό, του τύπου άντε να τελειώνουμε. Ίσως να επηρεάστηκα και από τις μελανιές. Βγαίνοντας ήτανε στο κουζινάκι με το κινητό της, χαιρέτισα, ούτε γύρισε να με κοιτάξει. Σίγουρα δεν θα υπάρξει επιστροφή
Ξεκινώντας από τη σημερινή, στο Περγάμου είχε απαρτία: Κική και Σούζυ, με κιλάκια και οι δυο τους, πιο όμορφη παρουσία η Σούζυ, και η Νάνσυ, καμία σχέση με τις άλλες δύο, πολύ γλυκό πρόσωπο, καστανόξανθη, γύρω στο 1,70, περίπου 25 χρονών. Ήτανε και το λέιντιμπόι η Μέτι. Κλασικά ο τιμοκατάλογος συνοικιακού σουβλατζίδικου και πέρασα για απλό πρόγραμμα στα 30 ευρώ. Το δωμάτιο κομπλέ, με κρεβατάρα στρογγυλή, μόνο που δεν είχε νιπτήρα και αναγκάστηκα να κατουρήσω στην ντουζιέρα, ρίχνοντας κι ένα μικρό φρεσκάρισμα.
Η Σούζυ είναι μια πολύ χαμογελαστή και γλυκιά κοπέλα, η οποία μιλάει κάποια κουτσοαγγλικά μόνο. Προκαταρκτικά μηδέν πριν μου βάλει την καπότα, το μόνο που πρόλαβα να της πιάσω λιγάκι τα μικρά και στητά της βυζάκια. Πίπα λίγο άνω του μετρίου για τα γούστα μου, χαλαρή, προσπαθούσε να είναι αισθησιακή. Μια στάση με εμένα από επάνω, όπου η Σούζυ δεν ήταν ακριβώς κομοδίνο, με χάιδευε λιγάκι στο σώμα, έβγαζε και κάτι κραυγούλες. Καλά, για γλωσσόφιλα δεν επιχείρησα καν. Επίσης, είχε πολύ απαλά πατουσάκια κι επίσης πολύ απαλά δαχτυλάκια, τα οποία όμως, γελώντας, με απέτρεψε από το να τα γλύψω. Με καλή διάθεση βγήκα από το μπουρδέλο και σίγουρα κάποια στιγμή θα τη σκεφτώ και θα μου σηκωθεί, αλλά επιστροφή δεν θα υπάρξει. Εάν με άφηνε να της γλύψω τα πόδια και είχε 20 ευρώ θα ξαναπήγαινα, τώρα όχι
Την Πέμπτη το μεσημέρι η επίσκεψη στη Ρωξάννη, η οποία είναι μια μικροκαμωμένη κοπέλα, κοντούλα, αδύνατη, με γλυκό προσωπάκι και μικρό στητό στήθος. Γενικώς γλυκιά κοπέλα ήτανε, τόσο-όσο θα έλεγα. Χάι λάιτ της συνεδρίας στην πολύ ωραία της πίπα, όπου τη θαύμαζα όντας ξαπλωμένος ανάσκελα από τον καθρέφτη της οροφής. Δύο στάσεις, εγώ από πάνω και πισωκολλητό, με ωραία στησίματα από τη Ρωξάννη. Είδα κάποιες μελανιές στο πόδι της και αυτό με απέτρεψε από το να κάνω κίνηση να της γλύψω τα μικρά της πατουσάκια. Όπως είπα, νορμάλ ήταν η κοπέλα αλλά μου έβγαινε και κάτι διεκπεραιωτικό, του τύπου άντε να τελειώνουμε. Ίσως να επηρεάστηκα και από τις μελανιές. Βγαίνοντας ήτανε στο κουζινάκι με το κινητό της, χαιρέτισα, ούτε γύρισε να με κοιτάξει. Σίγουρα δεν θα υπάρξει επιστροφή
Τελευταία τροποποίηση:
haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 54
- Like
- 648
- Πόντοι
- 361
Εχθές δούλευε πρωί Φώκαιας 19 αναφέρθηκε φουλ πρόγραμμα από τσατσαγνωριζει καποιος που θα βρω την Ιζαμπελα τη "Σαντορινια" και αν δινει ακομα κωλο ?
Όχι, η Νάνσυ είναι η πιο όμορφη και νέα από όλες, με κανονικό προς το αδύνατο σώμα. Δε νομίζω να είναι Κινεζάκια, η Νάνσυ τουλάχιστον μου είπε ότι είναι Ταϊλανδέζα.Περγάμου 1 λες; Έχει 3 Κινεζάκια. Κική, Νάνσυ, Σούζυ και την Νέτυ ladyboy που θέλει 50!!! για απλό πρόγραμμα όπως κι όλες οι άλλες είναι πανάκριβες με κλιμακωτή χρέωση και χωρίς σοβαρά προσόντα. Η Νάνσυ ήταν η πιο τσουπωτή που αν θυμάμαι καλά κάπως βλέπεται
ή κάνω λάθος και λέω άλλη; κάνει τίποτα ή αρχίδια;
kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 656
- Πόντοι
- 86
Είχε πει ένας τύπος ότι είναι σε στούντιο.Σας έχω ζαλίσει τα μπαλάκια με την τζεσικα αλλά βοηθήστε μήπως την βρω χαχαχ
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.565
- Πόντοι
- 3.172
Φυλής 66β είναι η Νικόλ ...πέρασα μαζί της μέτριες εντυπώσεις..βυζί 1.5 αρι ,μέτρια φάτσα ..κολος λίγο πλαδαρος αλλά στα τέσσερα αλλάζει το σκηνικό..έχει ιδανικό Κόλο για πισοκολητο.. σωματότυπος όπως αναφέρθηκε σαν τις Αντριάνας από χωμάτιανου αλλά στο πιο πλαδαρό..η Αντριάνα έχει καλύτερο σώμα..πίπα κάνει βασική...τις εγλυψα πάντως τον πάτο..και γουστάρε από ότι φάνηκε.. ίσως γράψω Κριτική..
Τελευταία τροποποίηση:
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.538
- Πόντοι
- 3.656
Εγω μιλαω για αναζητηση κ δωρεαν παρτουζα σε οποιον την βρει για ιζαμπελα απο λιοσιων 73α παντως..Χαχαχ αδερφέ λαμπάδα ανάβω να την βρω και τίποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εξαφανίστηκε με το που μπήκε το νέο έτος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαμπινα βρεγας 7 τι βαρδιες πιανει. Να κάνουμε κι αυτο. Το τεστ
Για αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα... Φωκαίας 25 κάτω, 19 κάτω και 17 πάνω κλειστά. Στο 17 κάτω Μιχαέλα και Ναταλί στο δωμάτιο.
Φωκαίας 27 ισόγειο μια Έντζι, μοντέλο στυλιάρι μαυριδερή, σαλονάρισε γυμνή, ψήθηκα να μπω αλλά είχε τρία δωμάτια σε αναμονή και έφυγα. Στον όροφο η μιλφ Ναταλί με βαμμένο ξανθό μαλλί.
Φιλιππίδου 11 κάτω η ναζιάρα Ρομίνα με καλό κορμί, στον όροφο η μελαχρινή Σύλβια με έσπρωξε να μπω δωμάτιο με επιθετικό σαλονάρισμα, ρίσκαρα και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, διέκρινα δε μια σχετική βιασύνη και θεατρινισμό αλλά το πρόσημο είναι θετικό.
Καλά να περνάτε και να γαμάτε!
Φωκαίας 27 ισόγειο μια Έντζι, μοντέλο στυλιάρι μαυριδερή, σαλονάρισε γυμνή, ψήθηκα να μπω αλλά είχε τρία δωμάτια σε αναμονή και έφυγα. Στον όροφο η μιλφ Ναταλί με βαμμένο ξανθό μαλλί.
Φιλιππίδου 11 κάτω η ναζιάρα Ρομίνα με καλό κορμί, στον όροφο η μελαχρινή Σύλβια με έσπρωξε να μπω δωμάτιο με επιθετικό σαλονάρισμα, ρίσκαρα και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, διέκρινα δε μια σχετική βιασύνη και θεατρινισμό αλλά το πρόσημο είναι θετικό.
Καλά να περνάτε και να γαμάτε!
Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.539
- Πόντοι
- 3.057
Τσα ήταν η γνωστή/ος ξανθιά με το κοντό μαλλί;Φιλιππίδου 11
Ορθόν!Τσα ήταν η γνωστή/ος ξανθιά με το κοντό μαλλί;
Ξερουμε σε ποιο;; Θα το ψάξω κι εγώ ευχαριστώ πάντωςΕίχε πει ένας τύπος ότι είναι σε στούντιο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 237.807
- Πόντοι
- 46.232
τύπε στείλε πμ στον @Aftos_Eimai ,πιστεύω γνωρίζειΞερουμε σε ποιο;; Θα το ψάξω κι εγώ ευχαριστώ πάντως
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 127
- Like
- 51.630
- Πόντοι
- 27.261
βιλκομεν βιντα μανΞέχασα να ενημερώσω ότι στο ισόγειο Καλύμνου 48 η γιαγιά Πωλίνα με την γοητεία του τρόμου βγήκε πάλι από το δωμάτιο σήμερα, με τα μαλλιά σαν θάμνο και λευκή ρόμπα με σχέδια για να κρύψει την κορμάρα λες και πήγαινε να απλώσει την μπουγάδα. Πάλι κάποιον θα "σούβλιζε" στο δωμάτιο. Να πούμε όμως ότι έχει τον κόσμο της μιας που από υπηρεσίες σπάει κόκκαλα. Από εμφάνιση, ας πάμε παρακάτω.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 72.155
- Πόντοι
- 41.129
Ενας αλλος τύπος ειπε οτι κανει βίζιτες στο Ντουμπάι.Είχε πει ένας τύπος ότι είναι σε στούντιο.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 127
- Like
- 51.630
- Πόντοι
- 27.261
του'κοψες τα ποδια τωραΕνας αλλος τύπος ειπε οτι κανει βίζιτες στο Ντουμπάι.
dimitris(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2020
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
κανένα μουνόζουμο ήπιες?Ξυπνησα σημερα το πρωι κατα τις 9, ειχα κατουροκαυλες... βαριομουν να ντυθω, κατεβηκα με παντοφλα και πιτζαμα και πηγα Κολωνου 27 και γαμησα Μπελλα, αδειασα τα πρωινα κατουρα μου μεσα στο νιπτηρα του οικου και επλυνα και το προσωπο μου να ξυπνησω. Ο οικος δεν εχει πετσετα μεσα στο δωματιο οποτε σκουπιστηκα με την κουρτινα, ηταν βαμβακερη και απορροφητικη.
Ωραιο πραμα να γαμας με το που ανοιξει το ματι, να το κανετε.
Κριτικη πιο μετα.
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 762
- Πόντοι
- 81
Ρε παίδες μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά τα μπουρδέλα στο Μεταξουργείο?κυρίως περιοχή πάνω από πλατεία
Παιδιά κλείνω εισιτήρια για τουμπαιτου'κοψες τα ποδια τωρα
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Φώκαιας 27 σκαλάκια απογευματινή βάρδια ήταν η Ενζτυ.
Δε καμπακ καριολια!!!
Έχει χάσει κιλά, έχει γίνει προς το μοντελέ.
Δούλεψε για ελάχιστους μήνες στο Φυλής 86 ισόγειο.
Έχει κάνει ράστα τα μαλλιά της , την προτιμούσα όπως ήταν στο 86 είναι η αλήθεια από θέμα κόμμωσης. Με θυμήθηκε, ΚΑΒΛΑ ΕΝΤΖΥ.
Φερθείτε της σωστά, είναι ατομάρα.
Δε καμπακ καριολια!!!
Έχει χάσει κιλά, έχει γίνει προς το μοντελέ.
Δούλεψε για ελάχιστους μήνες στο Φυλής 86 ισόγειο.
Έχει κάνει ράστα τα μαλλιά της , την προτιμούσα όπως ήταν στο 86 είναι η αλήθεια από θέμα κόμμωσης. Με θυμήθηκε, ΚΑΒΛΑ ΕΝΤΖΥ.
Φερθείτε της σωστά, είναι ατομάρα.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 66
- Like
- 21.388
- Πόντοι
- 13.636
Εκλεκτά μέλη που βρεθήκαμε πάλι όλοι σήμερα μαζί και απολαύσαμε τον Φρεντοτσινο μας να ξέρετε ότι μου δώσατε τεράστια χαρά στα δύσκολα που περνάω!!!
Να γνωρίζετε ότι πέρασα πριν έρθω από τον καφενέ να δω εάν έχει βάλει Σουβλα, για να σας κάνω το τραπέζι αλλά δεν...
Μόνο ο Χριστάρας με στενοχωρησε που άργησε τόσο πολύ στο ραντεβού...
Ας είναι!
Ιάσωνος 44 έριξα δύο μπαλάκια στην Ναταλία!!!
Ξανθό Ουκρανι νομίζω σε ελεύθερο τελειωτικό και 69!
8/10 Αν σας αρέσει.
Να γνωρίζετε ότι πέρασα πριν έρθω από τον καφενέ να δω εάν έχει βάλει Σουβλα, για να σας κάνω το τραπέζι αλλά δεν...
Μόνο ο Χριστάρας με στενοχωρησε που άργησε τόσο πολύ στο ραντεβού...
Ας είναι!
Ιάσωνος 44 έριξα δύο μπαλάκια στην Ναταλία!!!
Ξανθό Ουκρανι νομίζω σε ελεύθερο τελειωτικό και 69!
8/10 Αν σας αρέσει.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K