Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (20 μέλη και 285 επισκέπτες)

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.289
Πόντοι
486
Τελευταία φορά την είχα πάρει στο 71 της Φυλής που είχε ωραιο σώμα. Δηλαδη γυρω στα 15 χρόνια πισω. :2funny: Δεν ενθυμούμαι να βλεπόταν όμως και ποτέ χώρια που αυτά που ανέφερε ο άνθρωπος πιο πάνω ισχύουν όλα. Το σημαντικότερο όλων...θεατρινίζει κάργα. Δεν έχουμε όλοι ροπή επιβεβαίωσης στο δεκάλεπτο.
Το μόνο συν που είχε ότι προσπαθούσε να πρωτοτυπήσει. Καιρός να πάρει σύνταξη.
Ολες θεατριζουν μεγάλε...τουλάχιστον με αυτήν...βγάζεις τα γπυστα σου καθοτι δεννλεει οχι σε τιποτα και πιανουν τόπο οι 20 εβραίοι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.329
Πόντοι
27.261
Στην αρχη της ποτνοκαριερας της ηταν μουνακι α' κατηγοριας.Σπαγγατα πανω στην πουτσα σου και τετοια.Χαιροσουν να την γαμας με τα κανια της ανοιγμενα τερμα.Απιθανο μωρο.Με τσατσα την κυρα Γιωργια με τον πολυποδα στο λαιμο που μιλαγε σαν λαχαναγορητης.Καλη της ωρα αν ζει η τυπισα.
δε γνωριζω παιχτη μου, σορρυ, δεν ειμαι καποιος κλωνος-παλιος δηλαδη (οπως οι περισσοτεροι).
οπως εχω ξαναπει, πριν την ημερομηνια εγγραφης μου δε ξερω ονοματα και καταστασεις απο κοπελες του χωρου.
καποιες που θεωρειται κλασσικες (π.χ. αυτη απο καζακσταν που εχω δει πολλες φορες να γραφουν καποιοι), εγω δεν τις ξερω καν. ισως φατσες μπορει, αλλα ονοματα με τιποτα... αλλα και παλι δυσκολο το κοβω.
αλλο παραδειγμα η βικυ απο φυλης 69 τωρα, που δεν την ηξερα στην πιπινου που λετε.
συν το οτι οταν εκανα και κανω σχεσεις σοβαρες, τα κοβω και δεν παταω σε μπουρδελα και ολα τα υπολοιπα.
επομενως δε μου λεει κατι αυτο που λες.
και παλι σορρυ. :hi:

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Ναι το ξέρω!

Έχει την Ναταλία την ξανθιά την μπουχεσωμπαζοακυρη!

Και ΕΙΧΕ την Ναταλί την ξανθιά Ουκρανονταρντανα τουρλοκωλιαστρα!

ΥΓ: Η Ναταλί/Τούρλο δουλεύει τώρα εκεί?
Δεν νομίζω!
Δεν είναι εκεί!
Έχει φύγει!
Τζων τι λεει το κισιναου ρε φιλε? Ποσες γαμισες?

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Ίσος σου φενεται κουφό αλλά το έχω ξανακάνει.
Ναι για μένα παίζει μεγάλο ρόλο το σεξ και εδώ έχω βαλτοσει
Πηγαινε μολδαβια με τον τζων σμιθ που ειναι στα κολπα. Ολα μεσα

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Ναι, αλλά από ποιότητα τι λένε; Γιατί αν κοιτάς 1000 για να καταλήξεις πχ σε 10 που αξίζουν, κλαφ' τα...
Οι 900 φολες ρπυμανες και οι υπολοιπες γκιλφ πλαστικες
Ολα τα φκκ ειναι για τον πουτσο στο νοτο. Μονο βορρα που τοαρχει παρανομια εχει καλα μουνια κ τιμες φλατ ρατε
Δγλ. Οληρωνεις κ γαμας οσο μπορεις

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Οι 900 φολες ρπυμανες και οι υπολοιπες γκιλφ πλαστικες
Ολα τα φκκ ειναι για τον πουτσο στο νοτο. Μονο βορρα που τοαρχει παρανομια εχει καλα μουνια κ τιμες φλατ ρατε
Δγλ. Οληρωνεις κ γαμας οσο μπορεις
All you can fuck δηλαδή ?
Οπως το all you can eat στους μπουφέδες ?

barbalambros

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Like
26
Πόντοι
0
69 Β Νικόλ με κανονικό σώμα μικρό στήθος με τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό , καινούργια κοπέλα; Ξέρει κανείς κάτι;
Μακριά! Φολάρα. Πολύ ψυχρή, καποτα κατευθείαν χωρίς να ρωτήσει, πιπα αποστειρωμένη 30 δευτερόλεπτα, αποφεύγει χουφτώματα κλπ. Πεταμένα λεφτά!

analgape

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
452
Πόντοι
21
το Διδυμου 27 γιατι ειναι πολλες φορες που παω εκει κλειστο. Παλια ηταν παντα ανοιχτο οταν πηγαινα

• Like
Αντιδράσεις: 2002

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
το Διδυμου 27 γιατι ειναι πολλες φορες που παω εκει κλειστο. Παλια ηταν παντα ανοιχτο οταν πηγαινα
Kαλησπέρα φίλε analgame, Η Τάνια ειναι αδιάθετη, η Βικτώρια εξαφανισμένη, η Μιλένα ήταν προχθές, αν δεν την βρήκες σήμερα Τρίτη λογικά θα είναι αύριο (Τετάρτη).

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.857
Πόντοι
431
Η Λίλια(ν) στο Βέργας 6 επάνω απογεύματα, κατά 99% ΔΕΝ είναι η ξανθιά Λίλια της Διδύμου...
Επίσης, μεγάλο καβλοράπανο δείχνει να είναι η Μελίνα, Φωκαίας 27 επάνω..Μίλφ με τα όλα της..
Η συμπαθής τσατσά όμως ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα..
Ξέρει κανείς τίποτα διαφορετικό;

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
475
Πόντοι
21
Ρε μάγκες διαβάζω και ακούω ακαποτα τσιμπούκια και αναρωτιέμαι πως δεν έχετε κολλήσει τίποτα ακόμη η δεν τα λέτε δλδ το λένε και στα σπιτάκια σαν + δώσε ακαποτα σε καμία βίζιτα η σε καμία γκόμενα στην φυλής δλδ θα δώσεις που δώσαμε πόσοι πρίν από εσένα είναι πολύ τραγικό και επικίνδυνο

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Ρε μάγκες διαβάζω και ακούω ακαποτα τσιμπούκια και αναρωτιέμαι πως δεν έχετε κολλήσει τίποτα ακόμη η δεν τα λέτε δλδ το λένε και στα σπιτάκια σαν + δώσε ακαποτα σε καμία βίζιτα η σε καμία γκόμενα στην φυλής δλδ θα δώσεις που δώσαμε πόσοι πρίν από εσένα είναι πολύ τραγικό και επικίνδυνο
Παλικάρι μου, άκουσε με...
Μην δίνεις ακαποτα τσιμπουκια στις πουτανες. Ούτε να γαμάς ακαποτα.
Δεν θέλω να κολλήσω κάτι...

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.566
Πόντοι
1.056
Η Λίλια(ν) στο Βέργας 6 επάνω απογεύματα, κατά 99% ΔΕΝ είναι η ξανθιά Λίλια της Διδύμου...
Επίσης, μεγάλο καβλοράπανο δείχνει να είναι η Μελίνα, Φωκαίας 27 επάνω..Μίλφ με τα όλα της..
Καλημερα να ρωτησω η κοπελα αυτη εργαζοταν ποτε στην Ιασονος???? Ευχαριστω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.754
Πόντοι
46.232
εγώ θά πω ότι αυτή είναι, την είδα τον Οκτώβριο και τρόμαξα να τη γνωρίσω
όσο για τη Μελίνα όντως στο σαλοναρισμα δείχνει καυλα, τώρα δε ξέρω αλλά πριν 3 χρόνια που την είχα πάρει απέναντι στο 24 ήταν πολύ μέτρια μέσα

Τελευταία τροποποίηση:

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
εγώ θά πω ότι αυτή είναι, την είδα τον Οκτώβριο και τρόμαξα να τη γνωρίσω
όσο για τη Μελίνα όντως στο σαλοναρισμα δείχνει καυλα, τώρα δε ξέρω αλλά πριν 3 χρόνια που την είχα πάρει απέναντι στο 24 ήταν πολύ μέτρια μέσα
Αγαπητέ Smyni, παντού και πάντα να βοηθήσεις, τα σέβη μου...να είσαι καλά.

luciforit

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Καμιά μαυρη ρε παιδιά τώρα στο Μετάξι για ταχεία επίσκεψη λόγω κοπανάς από την εργασία;;;
Ευχαριστώ!

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.241
Πόντοι
1.071
αντι να πει και ευχαριστω η κοτα που γευτηκε τσαμπα φετα, εκανε και παραπονα.
για να τη δω τωρα με τις αυξησεις του κουλη, ποτε θα ξαναδει τυρακι στο φτωχικο της. :uglystupid:
Φετα ή ροκφόρ; Μπορεί να εχει δυσανεξία στη λακτόζη, παικτη, να το φάει και να αρχίζει να κλάνει ασταματητα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.754
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom