You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.794
- Πόντοι
- 3.886
Για λέγε φίλε...Πως είναι από εμφάνιση;Από περιέργεια πήγα σήμερα να δω την Πολινα στην Καλύμνου. Αν εχεις φαντασίωση να γαμησεις την πεθερά σου, είναι ιδανική
Εκεί είναι τώρα.!!!Σωστός
Η Μαριάνα τι έγινε?
Από περιέργεια πήγα σήμερα να δω την Πολινα στην Καλύμνου. Αν εχεις φαντασίωση να γαμησεις την πεθερά σου, είναι ιδανική
Ναι παιδιά και εγώ αυτή την απορία έχω...αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής ας μας πει...Για λέγε φίλε...Πως είναι από εμφάνιση;
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Καμιά σχέση η Βίκυ του 2016, με τη Βίκυ του 2023. Πρόκειται γιά τελείως "άλλη" κοπέλα. Η μέρα με τη νύχτα......Έχεις απόλυτο δίκιο, συναγωνιστή. Ειδικά όταν δούλευε στην Πιπίνου τα έσπαγε. Έμπαινε μέσα στο δωμάτιο και με θέρμη έπεφτε στην αγκαλιά σου, σε φίλαγε στο κορμί και μοίραζε απλόχερα γλωσσόφιλα. Θυμάμαι, όταν πλησίαζε το τέλος, σηκωνόμουν όρθιος, έβγαζα την καπότα, έχωνα την ψωλή μου στο στόμα της και έχυνα δυνατά. Αυτή, αδιαμαρτύρητα, τα έπαιρνε στο στόμα και με περίσσια υπομονή δέχονταν την βίαιη, από την καύλα, συμπεριφορά. Από τότε που ήρθε στην Φυλής, έκοψε το τελειωτικό, δεν φιλάει, είναι πολύ ψυχρή και με έντονα τα σημάδια της ξεπέτας. Εγώ, την έχω ακυρώσει. Κρίμα, γιατί ήταν δυνατό μουνί.
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
Μόλις ήρθα στη ν υπογα Βέργας 7 για να δούμε τ θα μας φτιάξει η Άννα συναγωνιστές
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.794
- Πόντοι
- 3.886
Επειδή δεν ξέρω...Βυζί έχει καλό;Από εμφάνιση;;Να το πω εγώ όσο μπορώ πιο ευγενικά αφού άλλοι διστάζουν, αν έχεις να γαμήσεις κάνα τρίμηνο, θα καυλώσεις.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Εδώ που τα λέμε από τη στιγμή που πληρώνεις σε ένα παράνομο μπουρδέλο που επικρατεί ο νόμος της νύχτας υπάρχει ρίσκο. Μπορεί θεωρητικά να πληρώσεις πχ και η κοπέλα να μην έρθει καν στο δωμάτιο ή να έρθει και να μην κάνει τίποτα. Τους εμποδίζεις κανένας να το κάνουν αυτό ή θα έχει καμιά επίπτωση; Απολύτως καμία! Πού θα το βρεις το δίκιο σου; Και κερατάς και δαρμένος μπορείς να βγεις από πάνω, άμα φωνάξουν τους νταβατζήδες και σου την πέσουν. Οκ μπορείς εσύ μετά να το γράψεις εδώ για να μαθευτεί, αλλά υπάρχει και άλλος τόσος κόσμος που δε γνωρίζει καν την ύπαρξη του σάιτ ή θα το διαβάσει αλλά και πάλι θα πάει για δικούς του λόγους (πχ είναι ματαιόδοξος και πιστεύει ότι η κοπέλα μαζί του θα είναι διαφορετική, θέλει να γαμήσει ένα μοντέλο χωρίς υπηρεσίες κλπ). Επομένως σε ένα μπουρδέλο μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε χωρίς καμία απολύτως επίπτωση και το μόνο περίεργο θα είναι να μας εκπλήσσει.
Εδώ που τα λέμε από τη στιγμή που πληρώνεις σε ένα παράνομο μπουρδέλο που επικρατεί ο νόμος της νύχτας υπάρχει ρίσκο. Μπορεί θεωρητικά να πληρώσεις πχ και η κοπέλα να μην έρθει καν στο δωμάτιο ή να έρθει και να μην κάνει τίποτα. Τους εμποδίζεις κανένας να το κάνουν αυτό ή θα έχει καμιά επίπτωση; Απολύτως καμία! Πού θα το βρεις το δίκιο σου; Και κερατάς και δαρμένος μπορείς να βγεις από πάνω, άμα φωνάξουν τους νταβατζήδες και σου την πέσουν. Οκ μπορείς εσύ μετά να το γράψεις εδώ για να μαθευτεί, αλλά υπάρχει και άλλος τόσος κόσμος που δε γνωρίζει καν την ύπαρξη του σάιτ ή θα το διαβάσει αλλά και πάλι θα πάει για δικούς του λόγους (πχ είναι ματαιόδοξος και πιστεύει ότι η κοπέλα μαζί του θα είναι διαφορετική, θέλει να γαμήσει ένα μοντέλο χωρίς υπηρεσίες κλπ). Επομένως σε ένα μπουρδέλο μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε χωρίς καμία απολύτως επίπτωση και το μόνο περίεργο θα είναι να μας εκπλήσσει.
Το αγοραιο σεξ σε καθε του μορφη παντα εχει ενα ρισκο. Ισως ειναι κι αυτο ενα στοιχειο που για καποιους αυξανει τη γοητεια του!
Pilotos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
Μήπως εννοείς Ανκα συναγωνιστή;Μόλις ήρθα στη ν υπογα Βέργας 7 για να δούμε τ θα μας φτιάξει η Άννα συναγωνιστές
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.857
- Πόντοι
- 431
Στα μπουρδέλα δε γαμάνε μόνο πιτσιρικάδες..Γαμάνε και 40ρηδες και 50ρηδες και 60ρηδες...Ναι παιδιά και εγώ αυτή την απορία έχω...αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής ας μας πει...
Δεν θα πάω σε γερόντια πάνω από 70..
Γι'αυτούς η Πωλίνα, με 20€,με άνεση χρόνου, με κώλο είναι VFM..
Απλά πράγματα παιδιά..
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
Μπορεί να μην άκουσα καλα συναγωνιστη μάλλον αυτό ψιλό με ωραίο βυζάκια καλό κορμί λέει πως είναι από Ρουμανία αλλά δύσκολο..Μήπως εννοείς Ανκα συναγωνιστή;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.760
- Πόντοι
- 46.232
βέβαια να διευκρινησουμε (σύμφωνα με δική της εξομολόγηση) ότι οι περισσότεροι πελάτες της είναι του αυταρχικου, έτσι όταν πάμε αυτοί που δεν είμαστε της συγκεκριμένης υπηρεσίας πραγματικά τα δίνει όλα σε υπηρεσίες, από εμφάνιση όντως χρόνια τώρα όλο και χαλάειΣτα μπουρδέλα δε γαμάνε μόνο πιτσιρικάδες..Γαμάνε και 40ρηδες και 50ρηδες και 60ρηδες...
Δεν θα πάω σε γερόντια πάνω από 70..
Γι'αυτούς η Πωλίνα, με 20€,με άνεση χρόνου, με κώλο είναι VFM..
Απλά πράγματα παιδιά..
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.760
- Πόντοι
- 46.232
Λογικά καλά έγραψε Άννα η γνωστή Αλβανέζα που δουλεύει κάθε πρωί στο υπόγειο 1η βάρδια και πριν δούλευε Κωνσταντινουπολεως 166β και ακόμα πιο πριν στο Κωνσταντινουπολεως 206Μήπως εννοείς Ανκα συναγωνιστή;
Καλησπέρα συνάδελφοι.
@n.smirni76 έχω πολύ καιρό απορία αν έχεις καμιά σχέση με το σαιτ και τις φοβερές ενημερώσεις τις κανείς από χόμπι πχ.
Το ρωτάω δημόσια με όλο το θάρρος γιατί και άλλοι θα έχουν την ίδια απορία με μένα.
Αν θες απαντάς.
@n.smirni76 έχω πολύ καιρό απορία αν έχεις καμιά σχέση με το σαιτ και τις φοβερές ενημερώσεις τις κανείς από χόμπι πχ.
Το ρωτάω δημόσια με όλο το θάρρος γιατί και άλλοι θα έχουν την ίδια απορία με μένα.
Αν θες απαντάς.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Χαχα σωστά, απλά άμα τα κάνεις αυτά, γίνεσαι blabklisted για πάντα από το μαγαζί ακόμα και όταν έχει καλές περιπτώσεις.Αναποδογυρίζεις τον κάδο με τις καπότες στο κρεβάτι, χέζεις στο νιπτήρα, μαυρίζεις στο διαδίκτυο, τη βάζεις στα 4 και τρυπάς στην άκρη το προφυλακτικό κ.λπ.
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα!!! Η Εύα Φωκαίας 13 σε ποια βάρδια δουλεύει?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.760
- Πόντοι
- 46.232
είσαι γραμμένος στο σαιτ πριν καν κάνω εγγραφή...εσυ ο ίδιος έχεις κάνει ποστ το Δεκέμβριο ότι παρακολουθείς πολλά χρόνια και κανείς μία ερώτηση που έχει απαντηθεί πολλές φορές μέσα στα χρόνια ,επίσης κάλλιστα θα μπορούσες να στείλεις πμ να ρωτήσεις που φυσικά την ίδια απάντηση θα έπαιρνες ,δε καταλαβαίνω το σκοπό της ερώτησης , επίσης δεν καταλαβαίνω πώς μιλάς εξ ονόματος άλλων μελών, υπάρχει πάνω δεξιά ένα εργαλείο όπου μπορείς να ψάξεις ότι θες και να λυθούν οι απορίες σου.Καλησπέρα συνάδελφοι.
Αν θες απαντάς.
καλή συνέχεια
Τελευταία τροποποίηση:
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.605
- Πόντοι
- 41.129
live τωρα...
Φωκαιας 27 οροφος Μελινα ξανθό μλφ με καλο κορμί.
Φωκαίας 27
Το ισόγειο κλειστό.
Φωκαιας 27 υπόγειο Κατερινα Καβλινα συστηθηκε. Ξανθια με τεραστια μπυροκοιλια.
Φωκαίας 13 Λουνα Βραζιλιάνα μιλφ με ωραίο πάτο ψηλη νταρντανα.
Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία. Μπαζακι με γυαλιά.
Φωκαίας 25 οροφος ανέβαιναν δυο Λατινες Λινα και Λιζα.
Φωκαίας 19 ισόγειο Ρίτα. Ξανθιά μιλφ πλαδαρό κορμί, μου φανηκε σα πιωμενη.
Φωκαιας 17 ισόγειο Μικαελα η γνωστη. Εχει χαλασει αρκετα δε μου αρέσει.
Φωκαιας 27 οροφος Μελινα ξανθό μλφ με καλο κορμί.
Φωκαίας 27
Το ισόγειο κλειστό.
Φωκαιας 27 υπόγειο Κατερινα Καβλινα συστηθηκε. Ξανθια με τεραστια μπυροκοιλια.
Φωκαίας 13 Λουνα Βραζιλιάνα μιλφ με ωραίο πάτο ψηλη νταρντανα.
Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία. Μπαζακι με γυαλιά.
Φωκαίας 25 οροφος ανέβαιναν δυο Λατινες Λινα και Λιζα.
Φωκαίας 19 ισόγειο Ρίτα. Ξανθιά μιλφ πλαδαρό κορμί, μου φανηκε σα πιωμενη.
Φωκαιας 17 ισόγειο Μικαελα η γνωστη. Εχει χαλασει αρκετα δε μου αρέσει.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.760
- Πόντοι
- 46.232
ναι στο σώμα αρκετά, εκεί που έχει χαλάσει πολύ είναι στο πρόσωπο, πρόσφατα που την είδα αν δέν ήξερα το σωμστοτυπο της και τα τατουάζ της από το πρόσωπο μόνο δε θα την αναγνώριζαΦωκαιας 17 ισόγειο Μικαελα η γνωστη. Εχει χαλασει αρκετα δε μου αρέσει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις