Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (23 μέλη και 180 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.794
Πόντοι
3.886
Από περιέργεια πήγα σήμερα να δω την Πολινα στην Καλύμνου. Αν εχεις φαντασίωση να γαμησεις την πεθερά σου, είναι ιδανική
Για λέγε φίλε...Πως είναι από εμφάνιση;

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Από περιέργεια πήγα σήμερα να δω την Πολινα στην Καλύμνου. Αν εχεις φαντασίωση να γαμησεις την πεθερά σου, είναι ιδανική
Για λέγε φίλε...Πως είναι από εμφάνιση;
Ναι παιδιά και εγώ αυτή την απορία έχω...αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής ας μας πει...

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Έχεις απόλυτο δίκιο, συναγωνιστή. Ειδικά όταν δούλευε στην Πιπίνου τα έσπαγε. Έμπαινε μέσα στο δωμάτιο και με θέρμη έπεφτε στην αγκαλιά σου, σε φίλαγε στο κορμί και μοίραζε απλόχερα γλωσσόφιλα. Θυμάμαι, όταν πλησίαζε το τέλος, σηκωνόμουν όρθιος, έβγαζα την καπότα, έχωνα την ψωλή μου στο στόμα της και έχυνα δυνατά. Αυτή, αδιαμαρτύρητα, τα έπαιρνε στο στόμα και με περίσσια υπομονή δέχονταν την βίαιη, από την καύλα, συμπεριφορά. Από τότε που ήρθε στην Φυλής, έκοψε το τελειωτικό, δεν φιλάει, είναι πολύ ψυχρή και με έντονα τα σημάδια της ξεπέτας. Εγώ, την έχω ακυρώσει. Κρίμα, γιατί ήταν δυνατό μουνί.
Καμιά σχέση η Βίκυ του 2016, με τη Βίκυ του 2023. Πρόκειται γιά τελείως "άλλη" κοπέλα. Η μέρα με τη νύχτα......:dunno:

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Μόλις ήρθα στη ν υπογα Βέργας 7 για να δούμε τ θα μας φτιάξει η Άννα συναγωνιστές

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.794
Πόντοι
3.886

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εδώ που τα λέμε από τη στιγμή που πληρώνεις σε ένα παράνομο μπουρδέλο που επικρατεί ο νόμος της νύχτας υπάρχει ρίσκο. Μπορεί θεωρητικά να πληρώσεις πχ και η κοπέλα να μην έρθει καν στο δωμάτιο ή να έρθει και να μην κάνει τίποτα. Τους εμποδίζεις κανένας να το κάνουν αυτό ή θα έχει καμιά επίπτωση; Απολύτως καμία! Πού θα το βρεις το δίκιο σου; Και κερατάς και δαρμένος μπορείς να βγεις από πάνω, άμα φωνάξουν τους νταβατζήδες και σου την πέσουν. Οκ μπορείς εσύ μετά να το γράψεις εδώ για να μαθευτεί, αλλά υπάρχει και άλλος τόσος κόσμος που δε γνωρίζει καν την ύπαρξη του σάιτ ή θα το διαβάσει αλλά και πάλι θα πάει για δικούς του λόγους (πχ είναι ματαιόδοξος και πιστεύει ότι η κοπέλα μαζί του θα είναι διαφορετική, θέλει να γαμήσει ένα μοντέλο χωρίς υπηρεσίες κλπ). Επομένως σε ένα μπουρδέλο μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε χωρίς καμία απολύτως επίπτωση και το μόνο περίεργο θα είναι να μας εκπλήσσει.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.053
Πόντοι
3.506
Εδώ που τα λέμε από τη στιγμή που πληρώνεις σε ένα παράνομο μπουρδέλο που επικρατεί ο νόμος της νύχτας υπάρχει ρίσκο. Μπορεί θεωρητικά να πληρώσεις πχ και η κοπέλα να μην έρθει καν στο δωμάτιο ή να έρθει και να μην κάνει τίποτα. Τους εμποδίζεις κανένας να το κάνουν αυτό ή θα έχει καμιά επίπτωση; Απολύτως καμία! Πού θα το βρεις το δίκιο σου; Και κερατάς και δαρμένος μπορείς να βγεις από πάνω, άμα φωνάξουν τους νταβατζήδες και σου την πέσουν. Οκ μπορείς εσύ μετά να το γράψεις εδώ για να μαθευτεί, αλλά υπάρχει και άλλος τόσος κόσμος που δε γνωρίζει καν την ύπαρξη του σάιτ ή θα το διαβάσει αλλά και πάλι θα πάει για δικούς του λόγους (πχ είναι ματαιόδοξος και πιστεύει ότι η κοπέλα μαζί του θα είναι διαφορετική, θέλει να γαμήσει ένα μοντέλο χωρίς υπηρεσίες κλπ). Επομένως σε ένα μπουρδέλο μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε χωρίς καμία απολύτως επίπτωση και το μόνο περίεργο θα είναι να μας εκπλήσσει.

Το αγοραιο σεξ σε καθε του μορφη παντα εχει ενα ρισκο. Ισως ειναι κι αυτο ενα στοιχειο που για καποιους αυξανει τη γοητεια του!

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.857
Πόντοι
431
Ναι παιδιά και εγώ αυτή την απορία έχω...αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής ας μας πει...
Στα μπουρδέλα δε γαμάνε μόνο πιτσιρικάδες..Γαμάνε και 40ρηδες και 50ρηδες και 60ρηδες...
Δεν θα πάω σε γερόντια πάνω από 70..
Γι'αυτούς η Πωλίνα, με 20€,με άνεση χρόνου, με κώλο είναι VFM..
Απλά πράγματα παιδιά..

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Μήπως εννοείς Ανκα συναγωνιστή;
Μπορεί να μην άκουσα καλα συναγωνιστη μάλλον αυτό ψιλό με ωραίο βυζάκια καλό κορμί λέει πως είναι από Ρουμανία αλλά δύσκολο..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Στα μπουρδέλα δε γαμάνε μόνο πιτσιρικάδες..Γαμάνε και 40ρηδες και 50ρηδες και 60ρηδες...
Δεν θα πάω σε γερόντια πάνω από 70..
Γι'αυτούς η Πωλίνα, με 20€,με άνεση χρόνου, με κώλο είναι VFM..
Απλά πράγματα παιδιά..
βέβαια να διευκρινησουμε (σύμφωνα με δική της εξομολόγηση) ότι οι περισσότεροι πελάτες της είναι του αυταρχικου, έτσι όταν πάμε αυτοί που δεν είμαστε της συγκεκριμένης υπηρεσίας πραγματικά τα δίνει όλα σε υπηρεσίες, από εμφάνιση όντως χρόνια τώρα όλο και χαλάει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Μήπως εννοείς Ανκα συναγωνιστή;
Λογικά καλά έγραψε Άννα η γνωστή Αλβανέζα που δουλεύει κάθε πρωί στο υπόγειο 1η βάρδια και πριν δούλευε Κωνσταντινουπολεως 166β και ακόμα πιο πριν στο Κωνσταντινουπολεως 206

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
Καλησπέρα συνάδελφοι.
@n.smirni76 έχω πολύ καιρό απορία αν έχεις καμιά σχέση με το σαιτ και τις φοβερές ενημερώσεις τις κανείς από χόμπι πχ.
Το ρωτάω δημόσια με όλο το θάρρος γιατί και άλλοι θα έχουν την ίδια απορία με μένα.
Αν θες απαντάς.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αναποδογυρίζεις τον κάδο με τις καπότες στο κρεβάτι, χέζεις στο νιπτήρα, μαυρίζεις στο διαδίκτυο, τη βάζεις στα 4 και τρυπάς στην άκρη το προφυλακτικό κ.λπ.
Χαχα σωστά, απλά άμα τα κάνεις αυτά, γίνεσαι blabklisted για πάντα από το μαγαζί ακόμα και όταν έχει καλές περιπτώσεις.

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλησπέρα!!! Η Εύα Φωκαίας 13 σε ποια βάρδια δουλεύει?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα συνάδελφοι.
@n.smirni76 έχω πολύ καιρό απορία αν έχεις καμιά σχέση με το σαιτ και τις φοβερές ενημερώσεις τις κανείς από χόμπι πχ.
Το ρωτάω δημόσια με όλο το θάρρος γιατί και άλλοι θα έχουν την ίδια απορία με μένα.
Αν θες απαντάς.
είσαι γραμμένος στο σαιτ πριν καν κάνω εγγραφή...εσυ ο ίδιος έχεις κάνει ποστ το Δεκέμβριο ότι παρακολουθείς πολλά χρόνια και κανείς μία ερώτηση που έχει απαντηθεί πολλές φορές μέσα στα χρόνια ,επίσης κάλλιστα θα μπορούσες να στείλεις πμ να ρωτήσεις που φυσικά την ίδια απάντηση θα έπαιρνες ,δε καταλαβαίνω το σκοπό της ερώτησης , επίσης δεν καταλαβαίνω πώς μιλάς εξ ονόματος άλλων μελών, υπάρχει πάνω δεξιά ένα εργαλείο όπου μπορείς να ψάξεις ότι θες και να λυθούν οι απορίες σου.
καλή συνέχεια

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
live τωρα...

Φωκαιας 27 οροφος Μελινα ξανθό μλφ με καλο κορμί.

Φωκαίας 27
Το ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 27 υπόγειο Κατερινα Καβλινα συστηθηκε. Ξανθια με τεραστια μπυροκοιλια.

Φωκαίας 13 Λουνα Βραζιλιάνα μιλφ με ωραίο πάτο ψηλη νταρντανα.

Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία. Μπαζακι με γυαλιά.

Φωκαίας 25 οροφος ανέβαιναν δυο Λατινες Λινα και Λιζα.

Φωκαίας 19 ισόγειο Ρίτα. Ξανθιά μιλφ πλαδαρό κορμί, μου φανηκε σα πιωμενη.

Φωκαιας 17 ισόγειο Μικαελα η γνωστη. Εχει χαλασει αρκετα δε μου αρέσει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Φωκαιας 17 ισόγειο Μικαελα η γνωστη. Εχει χαλασει αρκετα δε μου αρέσει.
ναι στο σώμα αρκετά, εκεί που έχει χαλάσει πολύ είναι στο πρόσωπο, πρόσφατα που την είδα αν δέν ήξερα το σωμστοτυπο της και τα τατουάζ της από το πρόσωπο μόνο δε θα την αναγνώριζα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom