Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.961
- Πόντοι
- 1.191
Μόλις ήρθα στη ν υπογα Βέργας 7 για να δούμε τ θα μας φτιάξει η Άννα συναγωνιστές
Επειδή δεν ξέρω...Βυζί έχει καλό;Από εμφάνιση;;Να το πω εγώ όσο μπορώ πιο ευγενικά αφού άλλοι διστάζουν, αν έχεις να γαμήσεις κάνα τρίμηνο, θα καυλώσεις.
Εδώ που τα λέμε από τη στιγμή που πληρώνεις σε ένα παράνομο μπουρδέλο που επικρατεί ο νόμος της νύχτας υπάρχει ρίσκο. Μπορεί θεωρητικά να πληρώσεις πχ και η κοπέλα να μην έρθει καν στο δωμάτιο ή να έρθει και να μην κάνει τίποτα. Τους εμποδίζεις κανένας να το κάνουν αυτό ή θα έχει καμιά επίπτωση; Απολύτως καμία! Πού θα το βρεις το δίκιο σου; Και κερατάς και δαρμένος μπορείς να βγεις από πάνω, άμα φωνάξουν τους νταβατζήδες και σου την πέσουν. Οκ μπορείς εσύ μετά να το γράψεις εδώ για να μαθευτεί, αλλά υπάρχει και άλλος τόσος κόσμος που δε γνωρίζει καν την ύπαρξη του σάιτ ή θα το διαβάσει αλλά και πάλι θα πάει για δικούς του λόγους (πχ είναι ματαιόδοξος και πιστεύει ότι η κοπέλα μαζί του θα είναι διαφορετική, θέλει να γαμήσει ένα μοντέλο χωρίς υπηρεσίες κλπ). Επομένως σε ένα μπουρδέλο μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε χωρίς καμία απολύτως επίπτωση και το μόνο περίεργο θα είναι να μας εκπλήσσει.
Μήπως εννοείς Ανκα συναγωνιστή;Μόλις ήρθα στη ν υπογα Βέργας 7 για να δούμε τ θα μας φτιάξει η Άννα συναγωνιστές
Στα μπουρδέλα δε γαμάνε μόνο πιτσιρικάδες..Γαμάνε και 40ρηδες και 50ρηδες και 60ρηδες...Ναι παιδιά και εγώ αυτή την απορία έχω...αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής ας μας πει...
Μπορεί να μην άκουσα καλα συναγωνιστη μάλλον αυτό ψιλό με ωραίο βυζάκια καλό κορμί λέει πως είναι από Ρουμανία αλλά δύσκολο..Μήπως εννοείς Ανκα συναγωνιστή;
βέβαια να διευκρινησουμε (σύμφωνα με δική της εξομολόγηση) ότι οι περισσότεροι πελάτες της είναι του αυταρχικου, έτσι όταν πάμε αυτοί που δεν είμαστε της συγκεκριμένης υπηρεσίας πραγματικά τα δίνει όλα σε υπηρεσίες, από εμφάνιση όντως χρόνια τώρα όλο και χαλάειΣτα μπουρδέλα δε γαμάνε μόνο πιτσιρικάδες..Γαμάνε και 40ρηδες και 50ρηδες και 60ρηδες...
Δεν θα πάω σε γερόντια πάνω από 70..
Γι'αυτούς η Πωλίνα, με 20€,με άνεση χρόνου, με κώλο είναι VFM..
Απλά πράγματα παιδιά..
Λογικά καλά έγραψε Άννα η γνωστή Αλβανέζα που δουλεύει κάθε πρωί στο υπόγειο 1η βάρδια και πριν δούλευε Κωνσταντινουπολεως 166β και ακόμα πιο πριν στο Κωνσταντινουπολεως 206Μήπως εννοείς Ανκα συναγωνιστή;
Χαχα σωστά, απλά άμα τα κάνεις αυτά, γίνεσαι blabklisted για πάντα από το μαγαζί ακόμα και όταν έχει καλές περιπτώσεις.Αναποδογυρίζεις τον κάδο με τις καπότες στο κρεβάτι, χέζεις στο νιπτήρα, μαυρίζεις στο διαδίκτυο, τη βάζεις στα 4 και τρυπάς στην άκρη το προφυλακτικό κ.λπ.
είσαι γραμμένος στο σαιτ πριν καν κάνω εγγραφή...εσυ ο ίδιος έχεις κάνει ποστ το Δεκέμβριο ότι παρακολουθείς πολλά χρόνια και κανείς μία ερώτηση που έχει απαντηθεί πολλές φορές μέσα στα χρόνια ,επίσης κάλλιστα θα μπορούσες να στείλεις πμ να ρωτήσεις που φυσικά την ίδια απάντηση θα έπαιρνες ,δε καταλαβαίνω το σκοπό της ερώτησης , επίσης δεν καταλαβαίνω πώς μιλάς εξ ονόματος άλλων μελών, υπάρχει πάνω δεξιά ένα εργαλείο όπου μπορείς να ψάξεις ότι θες και να λυθούν οι απορίες σου.Καλησπέρα συνάδελφοι.
@n.smirni76 έχω πολύ καιρό απορία αν έχεις καμιά σχέση με το σαιτ και τις φοβερές ενημερώσεις τις κανείς από χόμπι πχ.
Το ρωτάω δημόσια με όλο το θάρρος γιατί και άλλοι θα έχουν την ίδια απορία με μένα.
Αν θες απαντάς.
ναι στο σώμα αρκετά, εκεί που έχει χαλάσει πολύ είναι στο πρόσωπο, πρόσφατα που την είδα αν δέν ήξερα το σωμστοτυπο της και τα τατουάζ της από το πρόσωπο μόνο δε θα την αναγνώριζαΦωκαιας 17 ισόγειο Μικαελα η γνωστη. Εχει χαλασει αρκετα δε μου αρέσει.
Στα μπουρδέλα δε γαμάνε μόνο πιτσιρικάδες..Γαμάνε και 40ρηδες και 50ρηδες και 60ρηδες...
Δεν θα πάω σε γερόντια πάνω από 70..
Γι'αυτούς η Πωλίνα, με 20€,με άνεση χρόνου, με κώλο είναι VFM..
Απλά πράγματα παιδιά..
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, πολύ αναλυτικές και ξεκάθαρες.βέβαια να διευκρινησουμε (σύμφωνα με δική της εξομολόγηση) ότι οι περισσότεροι πελάτες της είναι του αυταρχικου, έτσι όταν πάμε αυτοί που δεν είμαστε της συγκεκριμένης υπηρεσίας πραγματικά τα δίνει όλα σε υπηρεσίες, από εμφάνιση όντως χρόνια τώρα όλο και χαλάει
Τελικά ο χρόνος είναι πραγματικά αμείλικτος με τις γυναίκες.ναι στο σώμα αρκετά, εκεί που έχει χαλάσει πολύ είναι στο πρόσωπο, πρόσφατα που την είδα αν δέν ήξερα το σωμστοτυπο της και τα τατουάζ της από το πρόσωπο μόνο δε θα την αναγνώριζα
Δεν υπαρχει λόγος να το παίρνεις στραβά αυτό που ρώτησα. Έτυχε να μην έχω δει την απάντηση όπως λες και αν σε πείραξε η ερώτηση με συγχωρείς και πάλι.είσαι γραμμένος στο σαιτ πριν καν κάνω εγγραφή...εσυ ο ίδιος έχεις κάνει ποστ το Δεκέμβριο ότι παρακολουθείς πολλά χρόνια και κανείς μία ερώτηση που έχει απαντηθεί πολλές φορές μέσα στα χρόνια ,επίσης κάλλιστα θα μπορούσες να στείλεις πμ να ρωτήσεις που φυσικά την ίδια απάντηση θα έπαιρνες ,δε καταλαβαίνω το σκοπό της ερώτησης , επίσης δεν καταλαβαίνω πώς μιλάς εξ ονόματος άλλων μελών, υπάρχει πάνω δεξιά ένα εργαλείο όπου μπορείς να ψάξεις ότι θες και να λυθούν οι απορίες σου.
καλή συνέχεια