Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 238 άτομα (31 μέλη και 207 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πριν 2-3 μέρες ανέβηκε καινούργιο site οπότε λογικά κάτι φτιάχνουν ακόμα. Γιατί να φας κράξιμο?
Επειδή ρωτάω για ανταγωνιστικό σάιτ, με το οποίο υπάρχει μια αντιπαλότητα. :P

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Kαλησπέρα στην φοβερή ομάδα, πέρασμα από Διδυμου 27, ανοιχτό με Μιλένα, όχι πολύς κόσμος κατά τις 15.00 που πήγα. Δυστυχώς κακό πέρασμα με την Αλίνα από Αλκαμένους 113. ακουλουθεί κρίτική (αχ, έπρεπε να σε ακούσω αγαπητέ Smyrni).

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
782
Πόντοι
361
Καλησπέρα!

Μιας και δεν μου απάντησε κανείς προχθές βγείκα σήμερα το πρωι να εξερευνήσω!!

Πέρασα από όλα φυλης, φωκαιας, φιλιπιδου , αγγυρας, τα λιωσίον 73 και χωματιανού.

Γενικά σαπίλα ....

Αυτές που είδα και μου άρεσαν ήταν:

η Βίκυ (παλία πιπίνου) η οποία έχει φουσκόσει τα χείλια της και έιναι σαν πάπια.
Μου άρεσε πάρα πολύ η Χριστήνα η Ρουμάνα που ήταν μαζί με την άλλα Χριστηνά την Τσέχα απο αλβανία. Έλεγα να τις πάρω παρτούζα αφού τελιώσω την βόλτα.
Μετά είδα μία στο φωκαίας 25 νομίζω Αντονέλα την λέγανε. Καβλωτικό μωρό αλλά το σπιτάκι ήταν γεμάτο , κάπιος πέρασε στα μπαμ και η τσατσα ούτε πρόγραμμα δεν είπε. Έχει κανείς εμπηρία μαζί της? Ελεύρο τσιμπούκι κάνει?
Εν τέλη απο το πολύ περπάτημε και περίμενε για να βλέπω τις κοπέλες με έπιασε κατούρημα και λέω να πάω κάπου να κάνω και ντουζ. Κατέληξα με την γνωστή Καρολίνα με την οποία πέρασα πολύ καλα και με άφησε να τελίωσω και στο στόμα της ενώ απο ότι ξέρω απο πέριση δεν....

Ξάνα όπιος έχει να προτύνει κάτι καλό είμαι όλος αυτία (κατω απο 35 πλζ)

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Δεν είναι σπαμ. Συγγνώμη, αλλά είναι αναζήτηση των μωρών που με καυλωσαν χθες βράδυ στην Βέργας...
Και εξηγούμαι:
Δεν καυλώνω πια παλικάρια μου. Η πουτσα όρθια μεν, αλλά ο εγκέφαλος πια δεν καυλώνει. Ίσως πια φταίει ότι έχω κάνει πολλές ανωμαλίες. Μου κόστισαν, τις πληρωσα, τις αναπολώ.
Το σλάλομ, το έχω σχεδιάσει από πριν.
Κυριακή απογευμα, Φωκαιας, Διδυμου, Βέργας. Κάτι θα βρω. Η Φωκαιας έχει κομμάτια γαμευσημα, τα λοκαρω, συνεχίζω Διδυμου. Το ζωντανό τρολ στο υπόγειο κάτω από την Αλιονα στο 18... Κατερίνα.Με περούκα ξανθιά από τα jumbo. Γελοιότητα. Ξενέρωμα.
Επάνω:
Η Αλιονα, bbw πλέον, έχουν κλείσει τα μάτια της από το πάχος. Σφιχτοχοντρη όμως ε! Καλό!
Χαίρεται πολύ που βλεπει. Μάλλον όμως χαίρεται ενθυμουμενη, τα βαρβατα χαρζιλικια που τις έδινα όταν ήταν μουνάρα, για να μου κάνει τις ανωμαλίες που τις ζητουσα. Να με φτυνει στο προσωπο όταν με πιπωνει και όταν εχυνα στο στόμα της, να τα φτυνει στις βυζοτορπιλες της και να με βάζει να τα γλυφω...
Αχχχ, ωραία χρόνια...

Ώρα 20:15 Βέργας... Φτάνω... Αλλά δεν καυλώνω. Μόνο θα σβήσω το καυλί σε κάποιο δροσερό μουνάκι ή θα στυψω τα αρχίδια μου σε κάποιο λαρύγγι...
Μπαίνω 7 υπόγειο και η Αλβανίδα με τις βυζάρες, μάλλον θα εισπράξει απο εμενα σήμερα, ανεβαίνω να δω και τ'άλλα.
Και εκεί, ο διάολος και οι δαίμονες του όλοι με κυρίευσαν. Γιατί????
Στην μέση του δρόμου, έξω από το 7,δυο αγοράκια (?!?) και ένα κορίτσι (!!!!) γύρω στα 20-23χρ.
να κοιτάζουν τα μπουρδέλα με έκσταση και συγχρόνως κοιτάζουν το κινητό του ενός. Οι φωνές τους όχι και τόσο αντρικές,καλοντυμενοι, αλλά το κοριτσι,καπως λιγδιαρικο στα καστανοξανθα μαλλιά της.
Κοιταζαν οπως κοιτάζω και εγώ, πεινασμενος, στο BOURDELA. COM κύριοι!!!!!
Με τι καυλωναν? Τι κοίταζαν?
Ε, συνέχιζα για κανά 10 λεπτο να μπαινοβγαίνω, τα κωλόπαιδα εκεί. Το κτήνος της ανωμαλίας που έχω κατατροπωσει μέσα μου, αναδύεται.
Είναι τέτοια η καυλα μου από το θέαμα, που για άλλους είναι ασήμαντο, αλλά εγώ ζαλίζομαι. Τα θέλω και τα τρία!!! Συγχρόνως! Να τα σκίσω, εκεί. Στην μέση του δρόμου.
Χάνομαι, σβήνω... Πρέπει να φύγω. Δεν θελω καμία πουτάνα πλεον.
Παιδάκια μου, καυλακια μου!
Αν διαβάζετε, γιατί κάτι διαβάζατε στο κινητό του ενός, σας θέλω!
Αν το σκέφτεστε, το δώρο σας θα είναι τεράστιο!
Αν καυλώνετε, μπορώ να πληρωσω οποίο μπουρδελο θέλετε και να σας παρω εκεί μέσα. Δεν υπάρχει θέμα χρημάτων...
Αναζήτησης...
Αν κάποιος είδε το σκηνικό η κατάλαβε κάτι, ας μου στείλει παρακαλώ.
Είμαι ένας εντελώς ανώμαλος, που χάνετε στους δρόμους του πληρωμενου έρωτα για να βρει το δικό του νερό να ξεδιψάσει...

Σας ευχαριστώ πολύ και ΝΑΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
Η τόσο καλοφτιαγμένο κείμενο, που με έβαλε για λίγο στο μυαλό σου καί τρόμαξα..
Αν είναι αυτό το ταβάνι;
Είναι σάν νά τελειώνει η καύλα.
Αν όχι;
Τι έπεται να θέλεις μετά..
Με έβαλες σε σκέψης..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πέρασα πριν λίγο από Φυλής και είχε αρκετά κλειστά. Ποια είναι που δεύτερη βάρδια ανοίγουν μετά τις 7; Να ξέρω αν αξίζει να ξαναπεράσω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Πέρασα πριν λίγο από Φυλής και είχε αρκετά κλειστά. Ποια είναι που δεύτερη βάρδια ανοίγουν μετά τις 7; Να ξέρω αν αξίζει να ξαναπεράσω.
συνήθως 59 κάτω, 72 δεξιά, 86β κ Φώκαιας 7 υπόγειο

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.794
Πόντοι
3.886
Που θα βρω μιλφ με τριχωτό μουνάκι;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ήταν κάτω το σάιτ τους και ρώτησα μήπως τους το κλείσανε. Τελικά το ξανασηκώσανε με την παλιά έκδοση και αρκετά ποστ να λείπουν. Δεν πήγε και τόσο καλά η αναβάθμιση, φαίνεται. :P

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.329
Πόντοι
446
Αυτές που είδα και μου άρεσαν ήταν:

η Βίκυ (παλία πιπίνου) η οποία έχει φουσκόσει τα χείλια της και έιναι σαν πάπια.

Οι πλαστικοί χειρουργοί κάνουν χρυσές δουλιές με τις ηλίθιες πουτάνες που πιστεύουν ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν οι περισσότεροι άντρες σε μια γυναίκα είναι τα χείλη της και όχι τα πόδια της, ο κώλος της, τα βυζιά της , τα μάτια της και η μύτη της.

Η Βίκυ πραγματικά έχει γίνει σαν πάπια!

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ευτυχώς που μέσα στη γενική πτώση του Μεταξουργείου παραμένουν κάποιες νησίδες ελπίδας, και μία από αυτές είναι μελαχρινή milf Καρίνα στο Ιάσονος 46 όροφο. Ορεξάτη και καυλιάρα, δεν με έχει αφήσει ποτέ παραπονούμενο!

n.smirni76 έγραψε:
Θα συμφωνήσω, πολύ τίμια επιλογή

Γνωριζουμε Βαρδια ?
(Ευχαριστω Εκ Των Προτερων Οποιον ΚΑι Να Απαντησει !) :sunglasses:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.329
Πόντοι
27.261
Ίσως έφταιγε ο προηγούμενος από μένα, με τον οποίο σκυλοβριστηκε γιατί "μπρωμαγε τυρί το πουτσα του κι ήτελε ελεφτερο τσιμπούκι".
αντι να πει και ευχαριστω η κοτα που γευτηκε τσαμπα φετα, εκανε και παραπονα.
για να τη δω τωρα με τις αυξησεις του κουλη, ποτε θα ξαναδει τυρακι στο φτωχικο της. :uglystupid:

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.329
Πόντοι
27.261
σοβαρα τωρα.
δε ξερω αν εχει γραφτει απο αλλους, αλλα εθεαθη λιλιαν απο διδυμου 8 σε καποιο βεργας.
εχει παρει κιλα και εχει γινει φρατζολομαουνα.
για οσους ειναι φανς και τηνε ψαχνουν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
σοβαρα τωρα.
δε ξερω αν εχει γραφτει απο αλλους, αλλα εθεαθη λιλιαν απο διδυμου 8 σε καποιο βεργας.
εχει παρει κιλα και εχει γινει φρατζολομαουνα.
για οσους ειναι φανς και τηνε ψαχνουν.
στο Βεργας 6β απογεύματα, από τον Οκτώβριο δουλεύει ίσως και λίγο νωρίτερα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Οι πλαστικοί χειρουργοί κάνουν χρυσές δουλιές με τις ηλίθιες πουτάνες που πιστεύουν ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν οι περισσότεροι άντρες σε μια γυναίκα είναι τα χείλη της και όχι τα πόδια της, ο κώλος της, τα βυζιά της , τα μάτια της και η μύτη της.

Η Βίκυ πραγματικά έχει γίνει σαν πάπια!
Ναι, γιατί άμα η άλλη βάλει πλαστικά βυζιά και πιάνεις και είναι στην αίσθηση σαν μπετόν, ωραίο είναι. Τουλάχιστον οι χειλάρες κάνουν καλύτερα τσιμπούκια, μόνο που δεν αφήνει να τις φιλήσεις.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.329
Πόντοι
27.261

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.329
Πόντοι
446
Ναι, γιατί άμα η άλλη βάλει πλαστικά βυζιά και πιάνεις και είναι στην αίσθηση σαν μπετόν, ωραίο είναι. Τουλάχιστον οι χειλάρες κάνουν καλύτερα τσιμπούκια, μόνο που δεν αφήνει να τις φιλήσεις.

Τα πλαστικά βυζιά με απωθούν!

Η Βίκυ έκανε πολύ καλύτερα τσιμπούκια στο παρελθόν, όταν εργαζόταν Πιπίνου αλλά και Βέργας. Ήταν πιο όμορφη, ζεστή και αληθινή!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom