Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 219 άτομα (24 μέλη και 195 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Η Μπαρμποραρα είναι ψυχαρα Γιάννο! Έχει το κοινό της και θα έλεγα ότι είναι το μεγαλύτερο κοινό που μπορεί να έχει υπάρξει σε κοπέλα του χώρου!
Στο υπογραφω ότι έχει φανατικους πελατες. Λαοθάλασσα! Αυτό πρεπει να το αποδεχθεις. Με γνωρίζεις καλά ότι δεν την υποστηριζω ουτε την προωθω. Στα παπαρια μου. Δεν έχει ανάγκη αυτή από τέτοια. Λέω αυτά που ισχυουν. Το λένε και οι κριτικές εξάλλου.
Επίσης είναι παντα καθαρή, τόσα χρόνια δεν εχει κολλήσει τίποτα σε κανέναν συναγωνιστή. Αυτό κι αν είναι πολυ σημαντικο!
Εγώ προσωπικα την επισκέπτομαι ναι, γουστάρω πολυ τα τσαλιμακια της. Μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη εκεί έξω αλλά είναι από τις πιο δοτικες. Αν και παραπονιαρα μερικές φορές.....
Σωστος !!!!!!!!!!!!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Εγώ φίλε!!!
Πιπάρες και οι δύο!!!
Και η τζανινα καλή πίπα είναι αλλά η Εύα που μόλις ήρθε και δεν είναι πάνω από 20 περνάει άνετα το βραβείο καλύτερης πίπας.... Απαλή και χαλαρή ... Χωρίς κίνδυνο τραυματισμού του πέους... Με τις άλλες τις εμπειρίες που κάνω το σταυρό μου να μην πάω στα επείγοντα το πουλάκι μου... Αν έκανε και τελειωτικό στο στόμα θα ήταν η απόλυτη πιπουλα της πιάτσας...

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.241
Πόντοι
1.071
Γνωριμία με Σάρα, Φώκαιας 25. Τρομερή κορμάρα με τα προσφάτως χειρουργημένα βυζάκια της να δένουν αρμονικά με το άψογο νεανικό κορμί της. Αν και απόλαυσε τελειωτικό γλείψιμο από μέρους μου, στήθηκε λίγο τεμπέλικα να τον φάει σε ένα πολύ απασχολημένος από όσο φάνηκε Σάββατο. Ίσως έφταιγε ο προηγούμενος από μένα, με τον οποίο σκυλοβριστηκε γιατί "μπρωμαγε τυρί το πουτσα του κι ήτελε ελεφτερο τσιμπούκι". Overall αίσθηση, επίσκεψη που πρέπει να επαναληφθεί με πλουσιότερο πρόγραμμα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ 20Έ.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Γνωριμία με Σάρα, Φώκαιας 25. Τρομερή κορμάρα με τα προσφάτως χειρουργημένα βυζάκια της να δένουν αρμονικά με το άψογο νεανικό κορμί της. Αν και απόλαυσε τελειωτικό γλείψιμο από μέρους μου, στήθηκε λίγο τεμπέλικα να τον φάει σε ένα πολύ απασχολημένος από όσο φάνηκε Σάββατο. Ίσως έφταιγε ο προηγούμενος από μένα, με τον οποίο σκυλοβριστηκε γιατί "μπρωμαγε τυρί το πουτσα του κι ήτελε ελεφτερο τσιμπούκι". Overall αίσθηση, επίσκεψη που πρέπει να επαναληφθεί με πλουσιότερο πρόγραμμα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ 20Έ.
Και που να το δεις πριν την πλαστική στήθους που έβγαζε και γάλα.... Με εσπρέσσο πήγαινα, καπουτσίνο έπινα...

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Δεν είναι σπαμ. Συγγνώμη, αλλά είναι αναζήτηση των μωρών που με καυλωσαν χθες βράδυ στην Βέργας...
Και εξηγούμαι:
Δεν καυλώνω πια παλικάρια μου. Η πουτσα όρθια μεν, αλλά ο εγκέφαλος πια δεν καυλώνει. Ίσως πια φταίει ότι έχω κάνει πολλές ανωμαλίες. Μου κόστισαν, τις πληρωσα, τις αναπολώ.
Το σλάλομ, το έχω σχεδιάσει από πριν.
Κυριακή απογευμα, Φωκαιας, Διδυμου, Βέργας. Κάτι θα βρω. Η Φωκαιας έχει κομμάτια γαμευσημα, τα λοκαρω, συνεχίζω Διδυμου. Το ζωντανό τρολ στο υπόγειο κάτω από την Αλιονα στο 18... Κατερίνα.Με περούκα ξανθιά από τα jumbo. Γελοιότητα. Ξενέρωμα.
Επάνω:
Η Αλιονα, bbw πλέον, έχουν κλείσει τα μάτια της από το πάχος. Σφιχτοχοντρη όμως ε! Καλό!
Χαίρεται πολύ που βλεπει. Μάλλον όμως χαίρεται ενθυμουμενη, τα βαρβατα χαρζιλικια που τις έδινα όταν ήταν μουνάρα, για να μου κάνει τις ανωμαλίες που τις ζητουσα. Να με φτυνει στο προσωπο όταν με πιπωνει και όταν εχυνα στο στόμα της, να τα φτυνει στις βυζοτορπιλες της και να με βάζει να τα γλυφω...
Αχχχ, ωραία χρόνια...

Ώρα 20:15 Βέργας... Φτάνω... Αλλά δεν καυλώνω. Μόνο θα σβήσω το καυλί σε κάποιο δροσερό μουνάκι ή θα στυψω τα αρχίδια μου σε κάποιο λαρύγγι...
Μπαίνω 7 υπόγειο και η Αλβανίδα με τις βυζάρες, μάλλον θα εισπράξει απο εμενα σήμερα, ανεβαίνω να δω και τ'άλλα.
Και εκεί, ο διάολος και οι δαίμονες του όλοι με κυρίευσαν. Γιατί????
Στην μέση του δρόμου, έξω από το 7,δυο αγοράκια (?!?) και ένα κορίτσι (!!!!) γύρω στα 20-23χρ.
να κοιτάζουν τα μπουρδέλα με έκσταση και συγχρόνως κοιτάζουν το κινητό του ενός. Οι φωνές τους όχι και τόσο αντρικές,καλοντυμενοι, αλλά το κοριτσι,καπως λιγδιαρικο στα καστανοξανθα μαλλιά της.
Κοιταζαν οπως κοιτάζω και εγώ, πεινασμενος, στο BOURDELA. COM κύριοι!!!!!
Με τι καυλωναν? Τι κοίταζαν?
Ε, συνέχιζα για κανά 10 λεπτο να μπαινοβγαίνω, τα κωλόπαιδα εκεί. Το κτήνος της ανωμαλίας που έχω κατατροπωσει μέσα μου, αναδύεται.
Είναι τέτοια η καυλα μου από το θέαμα, που για άλλους είναι ασήμαντο, αλλά εγώ ζαλίζομαι. Τα θέλω και τα τρία!!! Συγχρόνως! Να τα σκίσω, εκεί. Στην μέση του δρόμου.
Χάνομαι, σβήνω... Πρέπει να φύγω. Δεν θελω καμία πουτάνα πλεον.
Παιδάκια μου, καυλακια μου!
Αν διαβάζετε, γιατί κάτι διαβάζατε στο κινητό του ενός, σας θέλω!
Αν το σκέφτεστε, το δώρο σας θα είναι τεράστιο!
Αν καυλώνετε, μπορώ να πληρωσω οποίο μπουρδελο θέλετε και να σας παρω εκεί μέσα. Δεν υπάρχει θέμα χρημάτων...
Αναζήτησης...
Αν κάποιος είδε το σκηνικό η κατάλαβε κάτι, ας μου στείλει παρακαλώ.
Είμαι ένας εντελώς ανώμαλος, που χάνετε στους δρόμους του πληρωμενου έρωτα για να βρει το δικό του νερό να ξεδιψάσει...

Σας ευχαριστώ πολύ και ΝΑΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
41
Like
5.836
Πόντοι
2.836
Δεν είναι σπαμ. Συγγνώμη, αλλά είναι αναζήτηση των μωρών που με καυλωσαν χθες βράδυ στην Βέργας...
Και εξηγούμαι:
Δεν καυλώνω πια παλικάρια μου. Η πουτσα όρθια μεν, αλλά ο εγκέφαλος πια δεν καυλώνει. Ίσως πια φταίει ότι έχω κάνει πολλές ανωμαλίες. Μου κόστισαν, τις πληρωσα, τις αναπολώ.
Κυριακή απογευμα, Φωκαιας, Διδυμου, Βέργας. Κάτι θα βρω. Η Φωκαιας έχει κομμάτια γαμευσημα, τα λοκαρω, συνεχίζω Διδυμου. Το ζωντανό τρολ στο υπόγειο κάτω από την Αλιονα στο 18... Κατερίνα.Με περούκα ξανθιά από τα jumbo. Γελοιότητα. Ξενέρωμα.
Επάνω:
Η Αλιονα, bbw πλέον, έχουν κλείσει τα μάτια της από το πάχος. Σφιχτοχοντρη όμως ε! Καλό!
Χαίρεται πολύ που βλεπει. Μάλλον όμως χαίρεται ενθυμουμενη, τα βαρβατα χαρζιλικια που τις έδινα όταν ήταν μουνάρα, για να μου κάνει τις ανωμαλίες που τις ζητουσα. Να με φτυνει στο προσωπο όταν με πιπωνει και όταν εχυνα στο στόμα της, να τα φτυνει στις βυζοτορπιλες της και να με βάζει να τα γλυφω...
Αχχχ, ωραία χρόνια...

Ώρα 20:15 Βέργας... Φτάνω... Αλλά δεν καυλώνω. Μόνο θα σβήσω το καυλί σε κάποιο δροσερό μουνάκι ή θα στυψω τα αρχίδια μου σε κάποιο λαρύγγι...
Μπαίνω 7 υπόγειο και η Αλβανίδα με τις βυζάρες, μάλλον θα εισπράξει απο εμενα σήμερα, ανεβαίνω να δω και τ'άλλα.
Στην μέση του δρόμου, έξω από το 7,δυο αγοράκια (?!?) και ένα κορίτσι (!!!!) γύρω στα 20-23χρ.
να κοιτάζουν τα μπουρδέλα με έκσταση και συγχρόνως κοιτάζουν το κινητό του ενός. Οι φωνές τους όχι και τόσο αντρικές,καλοντυμενοι, αλλά το κοριτσι,καπως λιγδιαρικο στα καστανοξανθα μαλλιά της.
Ε, συνέχιζα για κανά 10 λεπτο να μπαινοβγαίνω, τα κωλόπαιδα εκεί. Το κτήνος της ανωμαλίας που έχω κατατροπωσει μέσα μου, αναδύεται.
Είναι τέτοια η καυλα μου από το θέαμα, που για άλλους είναι ασήμαντο, αλλά εγώ ζαλίζομαι. Τα θέλω και τα τρία!!! Συγχρόνως! Να τα σκίσω, εκεί. Στην μέση του δρόμου.
Αν καυλώνετε, μπορώ να πληρωσω οποίο μπουρδελο θέλετε και να σας παρω εκεί μέσα. Δεν υπάρχει θέμα χρημάτων...
Αναζήτησης...
Είμαι ένας εντελώς ανώμαλος, που χάνετε στους δρόμους του πληρωμενου έρωτα για να βρει το δικό του νερό να ξεδιψάσει...

Μήπως είσαι αλλόκοτος?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και εξηγούμαι:
Επάνω:
Αχχχ, ωραία χρόνια...

Αναζήτησης...

Το έχω πέραση αυτό που λες !! Αν μείνεις λίγο πεινασμένος ….επανέρχεται η καβλα ακόμα και με καποτα και όλα καλά !! Μετά παίζει ρόλο να είναι η τανα του τύπου σου του γούστου σου που λέμε

hliako

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν λίγο στην Μαρίνα στο Αγκυρας 12, 39χρονη μαυρομαλλα Ρωσίδα γύρω στο 1.75 χωρίς τακούνι, φάτσα ανώμαλη για άγριες καταστάσεις, σωμα ωραίο λεπτό, χωρίς πιασιματα βέβαια, μοντελέ.

Ήρθε η καυλιάρα στο δωμάτιο με άγριες διαθέσεις, γλωσσοφιλα χουφτωματα και και προστυχόλογα, (να σημειωθεί ότι μιλάει καλά ελληνικά, έχει 20 χρόνια εδώ)....
Με ξαπλώνει μύστες και ξεκινάει ένα ονειρικό τσιμπούκι, οχι από τα αισθησιακά, αλλά από τα άγρια μανιασμενο με τάσεις για deepthroat, και με ένα βλέμμα να με κοιτάει κατάματα, φωτιά και λαύρα.
Της αρέσει πολύ γιατί δεν τον έβγαλε στιγμή από το στόμα της, έχει εξοικειωθει με ψωλες και τις παίζει στα δόντια.

Στήνεται στα 4 και δώστου, δεν χαμπαριάζει τίποτα η μιλφαρα, όρεξη να'χεις να γαμάς, με σφαλιάρες πολλές, με μεγάλη ένταση, με ουρλιαχτά εκ μέρους της και να λέει "δώσε κι άλλο μη σταματας" να γρατζουνάει το σεντόνι με μανία και να μου δίνει θάρρος για ακόμα πιο άγριο μπάσιμο.
Μονο σε αυτήν την στάση την κράτησα για κανα 10λεπτο με ασταμάτητο και ανελέητο σφυροκοπημα....
Σηκώνεται και μου λέει να την χυσω στο στόμα, τον έπαιζε τον έπαιρνε, τον είχε όλο δικό της, τον χτυπούσε στη μούρη της, είχε γίνει κολληταρι με τον μπουτσο μου, μέχρι που ήρθε το υγρό πυρ και να τα παίρνει όλα μέσα, να θέλω να τον βγάλω και να μην μ'αφηνει, "ρε αστον θα πεθάνει" της λέω, "δεν στον αφήνω τώρα είναι δικός μου"... Ε ρε που μπλέξαμε, με τα πολλά επιτέλους μου έπεσε και τον έβγαλε από το στόμα της, της μπήκε αγγούρι της βγήκε γιαουρτοσκόρδιον το καυλί μου.

Άρχισε να μου λέει μετά τα δικά της, ότι έχει 20 χρόνια εδώ στην Ελλάδα κι άλλα πολλά που δεν θυμάμαι.
Το κορίτσι αυτό είναι πολύ καλό, έχει ανωμαλιάρα φάτσα που σε προϊδεάζει για το τι ακολουθεί, δεν έχει αστειάκια μαζί της, ή γαμαμε ή παμε σπίτι μας.
Καλά με την Χριστίνα την προηγούμενη στο Βεργας 3, καμία σχέση.

Εννοείται ότι θα την ξαναδώ, αν και μετά από αυτό που μου έκανε θέλω μέχρι αύριο το πρωί να συνέλθω, ο πουτσος μου με κοιτάζει φοβισμενος μην της ξαναπάω

Να την έχετε στα υπόψιν σας.
Αλλά, μόνο για εξτρίμ καταστάσεις, για χλιαρά δεν συστήνεται με την καμία.
Καλησπέρα τι ώρες δουλεύει Ευχαριστώ.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.317
Πόντοι
2.036
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: «Λίλυ από Βενεζουέλα», είπε η τσατσά. Καθότι έχω κάνει μια διατριβή στον λατινοαμερικάνικο χώρο του αγοραίου έρωτα, θεωρώ ότι δεν είναι από εκεί που ανακοινώνεται. Εμφανισιακά πρόκειται για μια κοντοπούτανη μαυρομάλλα μιλφ με 2άρι βυζί. Σε απλό. «Έχεις και γλύψιμο!», μου συμπλήρωσε η υπηρεσία.
Εγώ την έχω πάρει 3 φορές στο Μ.Α. 21 με την Βουλγάρα χαμηλόφωνη ευγενική τσατσά, δεν ξέρω αν είναι όντως Βενεζολάνα αλλά ισπανικά μιλάει κανονικότατα, την 1η φορά ήταν από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει στο 10αρικο, ήταν φρέσκια/είχε όρεξη και γούσταρε που μιλάω λίγο ισπανικά.
Τις άλλες 2 ήταν απλά κάτι παραπάνω από τυπική, κάτι που έχω παρατηρήσει σε άλλες 2 "νέες" που έχω πετύχει, προφανώς μετά από λίγες μέρες στην πιάτσα χαλάνε/ρουτινιάζουν.
Πολύ αρνητικό ο χώρος εκεί , τα σεντόνια παίζει να μην αλλάζουν ούτε ανά βδομάδα ... θέλει προσοχή.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
64
Like
20.263
Πόντοι
13.636
Και εξηγούμαι:
Επάνω:
Αχχχ, ωραία χρόνια...

Αναζήτησης...

Εσένα θέλουμε που ήσουν κρυμμένος!!!
Θα σε κάνουμε Πρόεδρο Αντιπρόεδρο και Πρωθυπουργό!!!

Ερώτηση όμως γιατί είμαι μαζί σου πραγματικά. Γιατί δεν τα ρώταγες εσύ εκεί και ρωτάς εδώ? Είμαι σίγουρος γιατί είσαι πολύ καλλιεργημενος ότι θα δεχοντουσαν εύκολα.
Μην κολλάς και προχωρα!!

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Σύντομη ενημέρωση.

Φ86β κλειστό. Ήρθα από του διαόλου τη μάνα για να πετύχω την Άντζελα αλλά μου την έφερε το κοντοπουτανο.

Φ86Α Άννα η ταυλανδεζα. Ωραίο μωρό αλλά έχοντας διαβάσει όσα έχω διαβάσει δεν ψήθηκα.

Φ84Β Βαλέρια. Ένα Κολομβιανό ψωμωμενο μωρό με φουλ πρόγραμμα. Δεν μου ήταν αδιάφορο αλλά στα κεντρικά όποτε ακούω φουλ, το μυαλό μου με παραπέμπει σε φόλα.

Φ84Α 2 Χριστινες. Η μία τσέχα με μικρά βυζιά, η αλη Ρουμάνα με μεγάλα. Ξανθιές και οι 2. Αδιάφορες για τα γούστα μου.

Έχοντας ξενερώσει που δε βρήκα αυτή που ήθελα, έφυγα.

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Εσένα θέλουμε που ήσουν κρυμμένος!!!
Θα σε κάνουμε Πρόεδρο Αντιπρόεδρο και Πρωθυπουργό!!!

Ερώτηση όμως γιατί είμαι μαζί σου πραγματικά. Γιατί δεν τα ρώταγες εσύ εκεί και ρωτάς εδώ? Είμαι σίγουρος γιατί είσαι πολύ καλλιεργημενος ότι θα δεχοντουσαν εύκολα.
Μην κολλάς και προχωρα!!
Έχεις δίκιο...
Αρρώστησα όμως, χάθηκα και ζαλίστηκα. Πήγαινα από το Βέργας6 στο 7 και από το 7 στο 6...
Και αυτά εκεί, γαμουσαν το μυαλό μου. Έξω από το μπουρδελο,καυλαντιζαν.
Αν είχα έστω 1000€ επάνω μου, θα τους την έπεφτα επί τόπου...
Θα τα εστηνα στα τέσσερα και αφου θα τους γυάλιζα την κωλοτρυπίδα με την γλώσσα μου, θα τα καρφωνα ανελέητα.
Γράφω εδώ μήπως διαβάζουν...

Είμαι άρρωστος φιλε ΠαλουκιΛουκ...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μάλλον θα φάω κράξιμο με αυτό που θα ρωτήσω, αλλά τι παίζει με τους δίπλα που το σάιτ τους είναι κάτω; Έχετε ακούσει να... :police:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Εγώ την έχω πάρει 3 φορές στο Μ.Α. 21 με την Βουλγάρα χαμηλόφωνη ευγενική τσατσά, δεν ξέρω αν είναι όντως Βενεζολάνα αλλά ισπανικά μιλάει κανονικότατα, την 1η φορά ήταν από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει στο 10αρικο, ήταν φρέσκια/είχε όρεξη και γούσταρε που μιλάω λίγο ισπανικά.
Τις άλλες 2 ήταν απλά κάτι παραπάνω από τυπική, κάτι που έχω παρατηρήσει σε άλλες 2 "νέες" που έχω πετύχει, προφανώς μετά από λίγες μέρες στην πιάτσα χαλάνε/ρουτινιάζουν.
Πολύ αρνητικό ο χώρος εκεί , τα σεντόνια παίζει να μην αλλάζουν ούτε ανά βδομάδα ... θέλει προσοχή.
Άρα φαίνεται να είναι όντως λατίνα.
Ευχαριστούμε για τα ίνφο και την αποκατάσταση των πραγμάτων.

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Μάλλον θα φάω κράξιμο με αυτό που θα ρωτήσω, αλλά τι παίζει με τους δίπλα που το σάιτ τους είναι κάτω; Έχετε ακούσει να... :police:

Πριν 2-3 μέρες ανέβηκε καινούργιο site οπότε λογικά κάτι φτιάχνουν ακόμα. Γιατί να φας κράξιμο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom