Δεν είναι σπαμ. Συγγνώμη, αλλά είναι αναζήτηση των μωρών που με καυλωσαν χθες βράδυ στην Βέργας...
Και εξηγούμαι:
Δεν καυλώνω πια παλικάρια μου. Η πουτσα όρθια μεν, αλλά ο εγκέφαλος πια δεν καυλώνει. Ίσως πια φταίει ότι έχω κάνει πολλές ανωμαλίες. Μου κόστισαν, τις πληρωσα, τις αναπολώ.
Το σλάλομ, το έχω σχεδιάσει από πριν.
Κυριακή απογευμα, Φωκαιας, Διδυμου, Βέργας. Κάτι θα βρω. Η Φωκαιας έχει κομμάτια γαμευσημα, τα λοκαρω, συνεχίζω Διδυμου. Το ζωντανό τρολ στο υπόγειο κάτω από την Αλιονα στο 18... Κατερίνα.Με περούκα ξανθιά από τα jumbo. Γελοιότητα. Ξενέρωμα.
Επάνω:
Η Αλιονα, bbw πλέον, έχουν κλείσει τα μάτια της από το πάχος. Σφιχτοχοντρη όμως ε! Καλό!
Χαίρεται πολύ που βλεπει. Μάλλον όμως χαίρεται ενθυμουμενη, τα βαρβατα χαρζιλικια που τις έδινα όταν ήταν μουνάρα, για να μου κάνει τις ανωμαλίες που τις ζητουσα. Να με φτυνει στο προσωπο όταν με πιπωνει και όταν εχυνα στο στόμα της, να τα φτυνει στις βυζοτορπιλες της και να με βάζει να τα γλυφω...
Αχχχ, ωραία χρόνια...
Ώρα 20:15 Βέργας... Φτάνω... Αλλά δεν καυλώνω. Μόνο θα σβήσω το καυλί σε κάποιο δροσερό μουνάκι ή θα στυψω τα αρχίδια μου σε κάποιο λαρύγγι...
Μπαίνω 7 υπόγειο και η Αλβανίδα με τις βυζάρες, μάλλον θα εισπράξει απο εμενα σήμερα, ανεβαίνω να δω και τ'άλλα.
Και εκεί, ο διάολος και οι δαίμονες του όλοι με κυρίευσαν. Γιατί????
Στην μέση του δρόμου, έξω από το 7,δυο αγοράκια (?!?) και ένα κορίτσι (!!!!) γύρω στα 20-23χρ.
να κοιτάζουν τα μπουρδέλα με έκσταση και συγχρόνως κοιτάζουν το κινητό του ενός. Οι φωνές τους όχι και τόσο αντρικές,καλοντυμενοι, αλλά το κοριτσι,καπως λιγδιαρικο στα καστανοξανθα μαλλιά της.
Κοιταζαν οπως κοιτάζω και εγώ, πεινασμενος, στο BOURDELA. COM κύριοι!!!!!
Με τι καυλωναν? Τι κοίταζαν?
Ε, συνέχιζα για κανά 10 λεπτο να μπαινοβγαίνω, τα κωλόπαιδα εκεί. Το κτήνος της ανωμαλίας που έχω κατατροπωσει μέσα μου, αναδύεται.
Είναι τέτοια η καυλα μου από το θέαμα, που για άλλους είναι ασήμαντο, αλλά εγώ ζαλίζομαι. Τα θέλω και τα τρία!!! Συγχρόνως! Να τα σκίσω, εκεί. Στην μέση του δρόμου.
Χάνομαι, σβήνω... Πρέπει να φύγω. Δεν θελω καμία πουτάνα πλεον.
Παιδάκια μου, καυλακια μου!
Αν διαβάζετε, γιατί κάτι διαβάζατε στο κινητό του ενός, σας θέλω!
Αν το σκέφτεστε, το δώρο σας θα είναι τεράστιο!
Αν καυλώνετε, μπορώ να πληρωσω οποίο μπουρδελο θέλετε και να σας παρω εκεί μέσα. Δεν υπάρχει θέμα χρημάτων...
Αναζήτησης...
Αν κάποιος είδε το σκηνικό η κατάλαβε κάτι, ας μου στείλει παρακαλώ.
Είμαι ένας εντελώς ανώμαλος, που χάνετε στους δρόμους του πληρωμενου έρωτα για να βρει το δικό του νερό να ξεδιψάσει...
Σας ευχαριστώ πολύ και ΝΑΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!