Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 238 άτομα (36 μέλη και 202 επισκέπτες)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Η Εύα πού και πότε εργάζεται;
Παίδες η Εύα είναι βράδυ Φώκαιας 13 υπογα... Κάποιες φορές απόγευμα... Είναι βία 20 ετών χαμογελαστή θέλει απαλότητα... Η πίπα της απαλή και βελούδινη... Όσοι θέλουν ντιπθρουοτ και πνίξιματα ας τα ξεχάσουν... Δεν δέχεται φιλιά ούτε στα βυζιά ... Κάνει 69 όσοι θέλουν να γευτούν νεανικό μουνακι... Είναι καθαρη κάτω δεν μύρισα ούτε γευτηκα κάτι περίεργο θαλασσινό...αυτά

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Είδα την Μαρίνα από Αγκύρας.
Ρε παιδιά πλάκα κάνετε?:confused:
Αυτή είναι σαν το ανάποδο γ@μωτο!
Είναι σκιάχτρο!:uglykiss:

Και τσάμπα να μου καθόταν δεν την πηδαγα!

Γενικά στην πιάτσα πολύ σαπιλα!
Μπαζοφολουρες!

:shit:
Είναι για Χάρντκορ μύστες ... Εγώ μπήκα αλλά δεν κάνει απαλή πίπα παραλίγο να μου τον γδάρει... Προσπαθεί πάντως και θέλει να σε ευχαριστήσει..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Γιατί αφαιρέθηκαν οι real time ενημερώσεις;

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
768
Πόντοι
81
αν περασει καποιος τριτη βαρδια απο κωνσταντινουπολεως 166 κατω και δει την αλινα ,ας πει .
εχω παει 2 βραδια συνεχομενα και ειναι κλειστο...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.329
Πόντοι
27.261

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.329
Πόντοι
446

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Είναι για Χάρντκορ μύστες ... Εγώ μπήκα αλλά δεν κάνει απαλή πίπα παραλίγο να μου τον γδάρει... Προσπαθεί πάντως και θέλει να σε ευχαριστήσει..
Το έγραψα κιόλας, δεν είναι για χλιαρές καταστάσεις, ούτε ότι είναι καμιά όμορφη, ανωμαλιάρα την είπα.
Όποιος περνάει θα μπει για να ιδρώσουν τ'αρχιδια του.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.025
Πόντοι
5.975
Πολύ σωστά _ από το Ξανθίππης (επίσης) ως Λίλια <, γενικά με την ίδια απαράλλαχτη τυποποημένη κασέτα - ποιηματάκι. ,, Πάχυνε πολύ και τσιτώθηκε κάμποσο .. Ειναι πάντως πολλά και τα χρόνια ... Τοο many ...:undecided-old:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.899
Πόντοι
4.926
Η Βίκυ έκανε πολύ καλύτερα τσιμπούκια στο παρελθόν, όταν εργαζόταν Πιπίνου αλλά και Βέργας. Ήταν πιο όμορφη, ζεστή και αληθινή!
Έχεις απόλυτο δίκιο, συναγωνιστή. Ειδικά όταν δούλευε στην Πιπίνου τα έσπαγε. Έμπαινε μέσα στο δωμάτιο και με θέρμη έπεφτε στην αγκαλιά σου, σε φίλαγε στο κορμί και μοίραζε απλόχερα γλωσσόφιλα. Θυμάμαι, όταν πλησίαζε το τέλος, σηκωνόμουν όρθιος, έβγαζα την καπότα, έχωνα την ψωλή μου στο στόμα της και έχυνα δυνατά. Αυτή, αδιαμαρτύρητα, τα έπαιρνε στο στόμα και με περίσσια υπομονή δέχονταν την βίαιη, από την καύλα, συμπεριφορά. Από τότε που ήρθε στην Φυλής, έκοψε το τελειωτικό, δεν φιλάει, είναι πολύ ψυχρή και με έντονα τα σημάδια της ξεπέτας. Εγώ, την έχω ακυρώσει. Κρίμα, γιατί ήταν δυνατό μουνί.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους....χθεσινη απογευματινη...αλλα δεν....αισχος ....σε 2-3 που μπηκα...δεν χρειαζοταν να παω και σε αλλα....
Εφαγα φολα απο το στανταρακι ...γκρινιαζε....με διαθεση ξεπετας ...η υπηρεσια φωναζε εξω απο την πορτα λες και περιμενανε στο σαλονι 20 ατομα....τι μαλακιες κανουνε...θα χασουνε και τους τελευταιους σταθερους πελατες...anyway ανεβηκα προς Αγκυρας στα ψηλα.....η τσατσα στο ενα στην κοσμαρα της...σαν να μην υπηρχα...χαχαχαχαχαχχαχα....εφυγα .....στο διπλα περασα να δω Μαρινα...αδυνατη...μακρυα μαυρα μαλλια.....με χαμογελο παντως....συμπαθητικουλα.....δεν την δοκιμασα,
Ανεβηκα Μαγνησιας να ρεφαρω στην Γιαγια.... διαθεση ξεπετας.....και ξενερωσα....το καψαμε και το αλλο 20αρι....ποιο πολυ ηθελε μπλα-μπλα παρα να προσφερει υπηρεσιες....την εγραψα στα αρχιδια μου και εφυγα....
Στο Καλυμνου ουτε ανοιξανε την πορτα.....ισως ηταν σε προγραμμα....ποιος ξερει....
Στην Φωκαιας η υπογα και το απεναντι ηταν κλειστα...μερικα ανοιχτα αλλα απο κοσμο ....δεν....
Καλα να περνατε ....

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.740
Πόντοι
2.836
Πέρασμα χθες το βραδάκι στο Διδύμου 22 ισόγειο με την Άντζελα, όπως την παρουσίασε η τσάτσα (η γνωστή Αγγέλα). 35άρα, με έκφυλο πρόσωπο και βλέμμα, 1.60 - 1.65 ύψος, σώμα με πιασιματάκια, βυζιά 2,5άρια, καστανό μαλλί πιασμένο πάνω. Τιμήθηκε με καλές εντυπώσεις. Πίπα άνευ υγρή και βαθιά (κάνει και τελειωτικό στο στόμα), με περιποίηση στις μπάλες, sex σε δύο στάσεις (από πάνω και ιεραποστολικό). Τσάτσα δεν ενόχλησε, δωμάτιο καθαρό.

luciforit

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά!
Υπάρχει καμία ΜΑΥΡΟΥΛΑ με τούμπανα βυζια ή κωλαρα να παίζει τώρα ή μεσημέρι στο Μεταξουργείο για να την επισκεφτώ; Οποιος ξέρεις ας βοηθήσει.
Ευχαριστω προκαταβολικά!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Πέρασμα χθες το βραδάκι στο Διδύμου 22 ισόγειο με την Άντζελα, όπως την παρουσίασε η τσάτσα (η γνωστή Αγγέλα). 35άρα, με έκφυλο πρόσωπο και βλέμμα, 1.60 - 1.65 ύψος, σώμα με πιασιματάκια, βυζιά 2,5άρια, καστανό μαλλί πιασμένο πάνω. Τιμήθηκε με καλές εντυπώσεις. Πίπα άνευ υγρή και βαθιά (κάνει και τελειωτικό στο στόμα), με περιποίηση στις μπάλες, sex σε δύο στάσεις (από πάνω και ιεραποστολικό). Τσάτσα δεν ενόχλησε, δωμάτιο καθαρό.
Σωστός
Η Μαριάνα τι έγινε?

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.794
Πόντοι
3.886
Καλημέρα μάγκες...Καμία χοντρούλα καυλιάρα π έχει;

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.097
Πόντοι
7.135
Ρε μαγκες γνωριζει κανεις καμια καλη τσατσα που να ειναι διαθεσιμη για παρσιμο;
Ευχαριστω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom