Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (23 μέλη και 168 επισκέπτες)

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Στα μπουρδέλα δε γαμάνε μόνο πιτσιρικάδες..Γαμάνε και 40ρηδες και 50ρηδες και 60ρηδες...
Δεν θα πάω σε γερόντια πάνω από 70..
Γι'αυτούς η Πωλίνα, με 20€,με άνεση χρόνου, με κώλο είναι VFM..
Απλά πράγματα παιδιά..
βέβαια να διευκρινησουμε (σύμφωνα με δική της εξομολόγηση) ότι οι περισσότεροι πελάτες της είναι του αυταρχικου, έτσι όταν πάμε αυτοί που δεν είμαστε της συγκεκριμένης υπηρεσίας πραγματικά τα δίνει όλα σε υπηρεσίες, από εμφάνιση όντως χρόνια τώρα όλο και χαλάει
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, πολύ αναλυτικές και ξεκάθαρες.

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ναι στο σώμα αρκετά, εκεί που έχει χαλάσει πολύ είναι στο πρόσωπο, πρόσφατα που την είδα αν δέν ήξερα το σωμστοτυπο της και τα τατουάζ της από το πρόσωπο μόνο δε θα την αναγνώριζα
Τελικά ο χρόνος είναι πραγματικά αμείλικτος με τις γυναίκες.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Φυλής 84α, μετα απο 3-4 λεπτά μονόλογο -περιγραφη του κυρ βασιλη εμφανίστηκε η Ράνια.
Δωμάτια γεματα και 10 ατομα σαλονι κυριως Αλβανοί.

Φωκαιας 74 αριστερο Μαρια Ρωσσιδα πολυ χοντρη ακυρη τελείως.

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
είσαι γραμμένος στο σαιτ πριν καν κάνω εγγραφή...εσυ ο ίδιος έχεις κάνει ποστ το Δεκέμβριο ότι παρακολουθείς πολλά χρόνια και κανείς μία ερώτηση που έχει απαντηθεί πολλές φορές μέσα στα χρόνια ,επίσης κάλλιστα θα μπορούσες να στείλεις πμ να ρωτήσεις που φυσικά την ίδια απάντηση θα έπαιρνες ,δε καταλαβαίνω το σκοπό της ερώτησης , επίσης δεν καταλαβαίνω πώς μιλάς εξ ονόματος άλλων μελών, υπάρχει πάνω δεξιά ένα εργαλείο όπου μπορείς να ψάξεις ότι θες και να λυθούν οι απορίες σου.
καλή συνέχεια
Δεν υπαρχει λόγος να το παίρνεις στραβά αυτό που ρώτησα. Έτυχε να μην έχω δει την απάντηση όπως λες και αν σε πείραξε η ερώτηση με συγχωρείς και πάλι.
Εκτιμάω πολύ την ενημέρωση που μας δίνεις.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
208
Like
11.879
Πόντοι
31.618
Το επίπεδο στην φυλής είναι απογοιτευτικο τα τελευταία χρόνια για το μετάξι δεν το συζητώ καν χαμετιπιο.
Πείρα την απόφαση να μεταναστεύσω στην Γερμανία όπου υπάρχει νομοθεσία για την πορνεία που σέβεται τον πελάτη και την εκδηδομενη.
Η κατάσταση στην Αθήνα τα τελευταία 7 χρόνια που ζω εδώ είναι μια απίστευτη κατηφορα.
Στην Γερμανία απ' ότι θυμάμαι προ δεκαετίας ήταν παραδησος.
Θα σας ενοιμεροσω Μόλις φτάσω και δω τα πράγματα

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
564
Πόντοι
301
Ξέρει κανείς αν δουλεύει σήμερα η Βανέσα από Ιάσωνος 20?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Καινούργια αυτή? Μήπως Μάγια? μελαχρινή χοντρή με μεγάλο στήθος και τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος?

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.000
Πόντοι
1.936
δεν τα ξερω αυτα παιχτη.
απο διδυμου 8 ισογειο τηνε ξερω.
και εκει μπουλα ηταν, αλλα τωρα παραφαρδυνε.
Στην αρχη της ποτνοκαριερας της ηταν μουνακι α' κατηγοριας.Σπαγγατα πανω στην πουτσα σου και τετοια.Χαιροσουν να την γαμας με τα κανια της ανοιγμενα τερμα.Απιθανο μωρο.Με τσατσα την κυρα Γιωργια με τον πολυποδα στο λαιμο που μιλαγε σαν λαχαναγορητης.Καλη της ωρα αν ζει η τυπισα.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
αυτη η ριτα ειναι οντως μουναρα, ε;;;δεν περνει καμια μεταγραφη για φυλης ρε γμτ;;;
Μια χαρα ειναι εκει που είναι
Να δινει μια νοτα ελπίδας στη Μόρντορ
Ούτος η αλλιώς κανένας πακιστανός δεν δινει €15 για να γαμήσει

Εγγρ.
18 Δεκ 2022
Like
66
Πόντοι
0
69 Β Νικόλ με κανονικό σώμα μικρό στήθος με τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό , καινούργια κοπέλα; Ξέρει κανείς κάτι;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
38
Like
10.786
Πόντοι
3.436
Δεν είναι σπαμ. Συγγνώμη, αλλά είναι αναζήτηση των μωρών που με καυλωσαν χθες βράδυ στην Βέργας...
Και εξηγούμαι:
Δεν καυλώνω πια παλικάρια μου. Η πουτσα όρθια μεν, αλλά ο εγκέφαλος πια δεν καυλώνει. Ίσως πια φταίει ότι έχω κάνει πολλές ανωμαλίες. Μου κόστισαν, τις πληρωσα, τις αναπολώ.
Το σλάλομ, το έχω σχεδιάσει από πριν.
Κυριακή απογευμα, Φωκαιας, Διδυμου, Βέργας. Κάτι θα βρω. Η Φωκαιας έχει κομμάτια γαμευσημα, τα λοκαρω, συνεχίζω Διδυμου. Το ζωντανό τρολ στο υπόγειο κάτω από την Αλιονα στο 18... Κατερίνα.Με περούκα ξανθιά από τα jumbo. Γελοιότητα. Ξενέρωμα.
Επάνω:
Η Αλιονα, bbw πλέον, έχουν κλείσει τα μάτια της από το πάχος. Σφιχτοχοντρη όμως ε! Καλό!
Χαίρεται πολύ που βλεπει. Μάλλον όμως χαίρεται ενθυμουμενη, τα βαρβατα χαρζιλικια που τις έδινα όταν ήταν μουνάρα, για να μου κάνει τις ανωμαλίες που τις ζητουσα. Να με φτυνει στο προσωπο όταν με πιπωνει και όταν εχυνα στο στόμα της, να τα φτυνει στις βυζοτορπιλες της και να με βάζει να τα γλυ

live τωρα...

Φωκαιας 27 οροφος Μελινα ξανθό μλφ με καλο κορμί.

Φωκαίας 27
Το ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 27 υπόγειο Κατερινα Καβλινα συστηθηκε. Ξανθια με τεραστια μπυροκοιλια.

Φωκαίας 13 Λουνα Βραζιλιάνα μιλφ με ωραίο πάτο ψηλη νταρντανα.

Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία. Μπαζακι με γυαλιά.

Φωκαίας 25 οροφος ανέβαιναν δυο Λατινες Λινα και Λιζα.

Φωκαίας 19 ισόγειο Ρίτα. Ξανθιά μιλφ πλαδαρό κορμί, μου φανηκε σα πιωμενη.

Φωκαιας 17 ισόγειο Μικαελα η γνωστη. Εχει χαλασει αρκετα δε μου αρέσει.
Απλα η Λουνα στο φωκαιας 13 Βραζιλιανα την παρουσιαζει η τσατσα....εγω οταν την πηρα πριν 10 μερες περιπου στο δωματιο η ιδια μου ειπε οτι ειναι απο Παραγουαη....τελος παντων οπως και να χει...ψηλη....κωλαρα μεγαλη ωραια και στρογγυλη...και στο προσωπο θυμιζει κατι απο Σακιρα με λιγα προγουλια χαχαχα

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
38
Like
10.786
Πόντοι
3.436
Φυλής 84α, μετα απο 3-4 λεπτά μονόλογο -περιγραφη του κυρ βασιλη εμφανίστηκε η Ράνια.
Δωμάτια γεματα και 10 ατομα σαλονι κυριως Αλβανοί.

αυτος ο κυρ Βασιλης εχει πολυ πλακα....το ζει πραγματικα....να ναι καλα ο ανθρωπος....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Απλα η Λουνα στο φωκαιας 13 Βραζιλιανα την παρουσιαζει η τσατσα....εγω οταν την πηρα πριν 10 μερες περιπου στο δωματιο η ιδια μου ειπε οτι ειναι απο Παραγουαη....τελος παντων οπως και να χει...ψηλη....κωλαρα μεγαλη ωραια και στρογγυλη...και στο προσωπο θυμιζει κατι απο Σακιρα με λιγα προγουλια χαχαχα
Πριν καμιά βδομάδα που την είδα η υπηρεσία η ξανθιά όχι η μελαχρινή, είπε Παραγουάη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
69 Β Νικόλ με κανονικό σώμα μικρό στήθος με τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό , καινούργια κοπέλα; Ξέρει κανείς κάτι;
Γράφεις περιγραφή και ρωτάς εμάς αν είναι καινούργια?χρώμα μαλλιών? το τατουάζ πώς είναι?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
αυτος ο κυρ Βασιλης εχει πολυ πλακα....το ζει πραγματικα....να ναι καλα ο ανθρωπος....
Που να τον δεις εποχή Καρεα 30 ειδικά όταν δουλευε με Τζίνα ή Σάρα, απόλαυση

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Γράφεις περιγραφή και ρωτάς εμάς αν είναι καινούργια?χρώμα μαλλιών? το τατουάζ πώς είναι?
Καλησπερα Τιτανα Smirni....ξυπνησε ο "Sherlock" μεσα σου.....????βεβαια θα μπορουσες να συμπληρωσεις ερωτησεις αλλα πιστευω να ανακαλυψης ποια ειναι με 1-2 στοιχεια.....

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 31
Τελευταία τροποποίηση:

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.289
Πόντοι
486
Πήγα Χωματιανού στην Ανδριάννα για το πρώτο "βρέξιμο" της χρονιάς που είναι στανταράκι και το 20ευρο δεν το κλαίς! Για 15' όμορφα πέρασα και έκανα " σεφτέ " στα σίγουρα λιμάνια . Μην στραβώσει η χρονιά με φόλα !!!!

Σειρά έχει η Μπάρμπορα ( για κωλαράκι ) και μετά η Αννούλα πάνω απο την Μπάρμπορα !!

Καλή Χρονιά συναγωνιστές και Καλά γαμήσια !! :hi:
Η
Πώς την πηδάτε ρε παιδιά?

Πώς καυλωνεται?

Περίεργη τραβελιστικη φωνή, Στραβομουρο και σαν μπετατζης είναι το σώμα της!

:vomit:
Ειναι για μερακλήδες φίλε...αμα δεν το έχεις...άστο για εμας...μην ξεχνας όμως...ειναι οντως ο ορισμός της πουτανας

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.289
Πόντοι
486
Η Μπαρμποραρα είναι ψυχαρα Γιάννο! Έχει το κοινό της και θα έλεγα ότι είναι το μεγαλύτερο κοινό που μπορεί να έχει υπάρξει σε κοπέλα του χώρου!
Στο υπογραφω ότι έχει φανατικους πελατες. Λαοθάλασσα! Αυτό πρεπει να το αποδεχθεις. Με γνωρίζεις καλά ότι δεν την υποστηριζω ουτε την προωθω. Στα παπαρια μου. Δεν έχει ανάγκη αυτή από τέτοια. Λέω αυτά που ισχυουν. Το λένε και οι κριτικές εξάλλου.
Επίσης είναι παντα καθαρή, τόσα χρόνια δεν εχει κολλήσει τίποτα σε κανέναν συναγωνιστή. Αυτό κι αν είναι πολυ σημαντικο!
Εγώ προσωπικα την επισκέπτομαι ναι, γουστάρω πολυ τα τσαλιμακια της. Μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη εκεί έξω αλλά είναι από τις πιο δοτικες. Αν και παραπονιαρα μερικές φορές.....
Πες. τα!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom