aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
αυτη η ριτα ειναι οντως μουναρα, ε;;;δεν περνει καμια μεταγραφη για φυλης ρε γμτ;;;Κολωνου 32 γωνία Ρίτα η μουνάρα.
Ιασωνος 27 υπόγειο Ναταλιτσα σκιννυ.
αυτη η ριτα ειναι οντως μουναρα, ε;;;δεν περνει καμια μεταγραφη για φυλης ρε γμτ;;;Κολωνου 32 γωνία Ρίτα η μουνάρα.
Ιασωνος 27 υπόγειο Ναταλιτσα σκιννυ.
Καινούργια αυτή? Μήπως Μάγια? μελαχρινή χοντρή με μεγάλο στήθος και τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος?Φωκαιας 74 αριστερο Μαρια Ρωσσιδα πολυ χοντρη ακυρη τελείως.
Στην αρχη της ποτνοκαριερας της ηταν μουνακι α' κατηγοριας.Σπαγγατα πανω στην πουτσα σου και τετοια.Χαιροσουν να την γαμας με τα κανια της ανοιγμενα τερμα.Απιθανο μωρο.Με τσατσα την κυρα Γιωργια με τον πολυποδα στο λαιμο που μιλαγε σαν λαχαναγορητης.Καλη της ωρα αν ζει η τυπισα.δεν τα ξερω αυτα παιχτη.
απο διδυμου 8 ισογειο τηνε ξερω.
και εκει μπουλα ηταν, αλλα τωρα παραφαρδυνε.
Μια χαρα ειναι εκει που είναιαυτη η ριτα ειναι οντως μουναρα, ε;;;δεν περνει καμια μεταγραφη για φυλης ρε γμτ;;;
Δεν είναι σπαμ. Συγγνώμη, αλλά είναι αναζήτηση των μωρών που με καυλωσαν χθες βράδυ στην Βέργας...
Και εξηγούμαι:
Δεν καυλώνω πια παλικάρια μου. Η πουτσα όρθια μεν, αλλά ο εγκέφαλος πια δεν καυλώνει. Ίσως πια φταίει ότι έχω κάνει πολλές ανωμαλίες. Μου κόστισαν, τις πληρωσα, τις αναπολώ.
Το σλάλομ, το έχω σχεδιάσει από πριν.
Κυριακή απογευμα, Φωκαιας, Διδυμου, Βέργας. Κάτι θα βρω. Η Φωκαιας έχει κομμάτια γαμευσημα, τα λοκαρω, συνεχίζω Διδυμου. Το ζωντανό τρολ στο υπόγειο κάτω από την Αλιονα στο 18... Κατερίνα.Με περούκα ξανθιά από τα jumbo. Γελοιότητα. Ξενέρωμα.
Επάνω:
Η Αλιονα, bbw πλέον, έχουν κλείσει τα μάτια της από το πάχος. Σφιχτοχοντρη όμως ε! Καλό!
Χαίρεται πολύ που βλεπει. Μάλλον όμως χαίρεται ενθυμουμενη, τα βαρβατα χαρζιλικια που τις έδινα όταν ήταν μουνάρα, για να μου κάνει τις ανωμαλίες που τις ζητουσα. Να με φτυνει στο προσωπο όταν με πιπωνει και όταν εχυνα στο στόμα της, να τα φτυνει στις βυζοτορπιλες της και να με βάζει να τα γλυ
Απλα η Λουνα στο φωκαιας 13 Βραζιλιανα την παρουσιαζει η τσατσα....εγω οταν την πηρα πριν 10 μερες περιπου στο δωματιο η ιδια μου ειπε οτι ειναι απο Παραγουαη....τελος παντων οπως και να χει...ψηλη....κωλαρα μεγαλη ωραια και στρογγυλη...και στο προσωπο θυμιζει κατι απο Σακιρα με λιγα προγουλια χαχαχαlive τωρα...
Φωκαιας 27 οροφος Μελινα ξανθό μλφ με καλο κορμί.
Φωκαίας 27
Το ισόγειο κλειστό.
Φωκαιας 27 υπόγειο Κατερινα Καβλινα συστηθηκε. Ξανθια με τεραστια μπυροκοιλια.
Φωκαίας 13 Λουνα Βραζιλιάνα μιλφ με ωραίο πάτο ψηλη νταρντανα.
Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία. Μπαζακι με γυαλιά.
Φωκαίας 25 οροφος ανέβαιναν δυο Λατινες Λινα και Λιζα.
Φωκαίας 19 ισόγειο Ρίτα. Ξανθιά μιλφ πλαδαρό κορμί, μου φανηκε σα πιωμενη.
Φωκαιας 17 ισόγειο Μικαελα η γνωστη. Εχει χαλασει αρκετα δε μου αρέσει.
αυτος ο κυρ Βασιλης εχει πολυ πλακα....το ζει πραγματικα....να ναι καλα ο ανθρωπος....Φυλής 84α, μετα απο 3-4 λεπτά μονόλογο -περιγραφη του κυρ βασιλη εμφανίστηκε η Ράνια.
Δωμάτια γεματα και 10 ατομα σαλονι κυριως Αλβανοί.
Φωκαιας 74 αριστερο Μαρια Ρωσσιδα πολυ χοντρη ακυρη τελείως.
Πριν καμιά βδομάδα που την είδα η υπηρεσία η ξανθιά όχι η μελαχρινή, είπε ΠαραγουάηΑπλα η Λουνα στο φωκαιας 13 Βραζιλιανα την παρουσιαζει η τσατσα....εγω οταν την πηρα πριν 10 μερες περιπου στο δωματιο η ιδια μου ειπε οτι ειναι απο Παραγουαη....τελος παντων οπως και να χει...ψηλη....κωλαρα μεγαλη ωραια και στρογγυλη...και στο προσωπο θυμιζει κατι απο Σακιρα με λιγα προγουλια χαχαχα
Γράφεις περιγραφή και ρωτάς εμάς αν είναι καινούργια?χρώμα μαλλιών? το τατουάζ πώς είναι?69 Β Νικόλ με κανονικό σώμα μικρό στήθος με τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό , καινούργια κοπέλα; Ξέρει κανείς κάτι;
Που να τον δεις εποχή Καρεα 30 ειδικά όταν δουλευε με Τζίνα ή Σάρα, απόλαυσηαυτος ο κυρ Βασιλης εχει πολυ πλακα....το ζει πραγματικα....να ναι καλα ο ανθρωπος....
Καλησπερα Τιτανα Smirni....ξυπνησε ο "Sherlock" μεσα σου.....????βεβαια θα μπορουσες να συμπληρωσεις ερωτησεις αλλα πιστευω να ανακαλυψης ποια ειναι με 1-2 στοιχεια.....Γράφεις περιγραφή και ρωτάς εμάς αν είναι καινούργια?χρώμα μαλλιών? το τατουάζ πώς είναι?
ΗΠήγα Χωματιανού στην Ανδριάννα για το πρώτο "βρέξιμο" της χρονιάς που είναι στανταράκι και το 20ευρο δεν το κλαίς! Για 15' όμορφα πέρασα και έκανα " σεφτέ " στα σίγουρα λιμάνια . Μην στραβώσει η χρονιά με φόλα !!!!
Σειρά έχει η Μπάρμπορα ( για κωλαράκι ) και μετά η Αννούλα πάνω απο την Μπάρμπορα !!
Καλή Χρονιά συναγωνιστές και Καλά γαμήσια !!
Ειναι για μερακλήδες φίλε...αμα δεν το έχεις...άστο για εμας...μην ξεχνας όμως...ειναι οντως ο ορισμός της πουταναςΠώς την πηδάτε ρε παιδιά?
Πώς καυλωνεται?
Περίεργη τραβελιστικη φωνή, Στραβομουρο και σαν μπετατζης είναι το σώμα της!
Πες. τα!!!Η Μπαρμποραρα είναι ψυχαρα Γιάννο! Έχει το κοινό της και θα έλεγα ότι είναι το μεγαλύτερο κοινό που μπορεί να έχει υπάρξει σε κοπέλα του χώρου!
Στο υπογραφω ότι έχει φανατικους πελατες. Λαοθάλασσα! Αυτό πρεπει να το αποδεχθεις. Με γνωρίζεις καλά ότι δεν την υποστηριζω ουτε την προωθω. Στα παπαρια μου. Δεν έχει ανάγκη αυτή από τέτοια. Λέω αυτά που ισχυουν. Το λένε και οι κριτικές εξάλλου.
Επίσης είναι παντα καθαρή, τόσα χρόνια δεν εχει κολλήσει τίποτα σε κανέναν συναγωνιστή. Αυτό κι αν είναι πολυ σημαντικο!
Εγώ προσωπικα την επισκέπτομαι ναι, γουστάρω πολυ τα τσαλιμακια της. Μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη εκεί έξω αλλά είναι από τις πιο δοτικες. Αν και παραπονιαρα μερικές φορές.....
Ολες θεατριζουν μεγάλε...τουλάχιστον με αυτήν...βγάζεις τα γπυστα σου καθοτι δεννλεει οχι σε τιποτα και πιανουν τόπο οι 20 εβραίοιΤελευταία φορά την είχα πάρει στο 71 της Φυλής που είχε ωραιο σώμα. Δηλαδη γυρω στα 15 χρόνια πισω. Δεν ενθυμούμαι να βλεπόταν όμως και ποτέ χώρια που αυτά που ανέφερε ο άνθρωπος πιο πάνω ισχύουν όλα. Το σημαντικότερο όλων...θεατρινίζει κάργα. Δεν έχουμε όλοι ροπή επιβεβαίωσης στο δεκάλεπτο.
Το μόνο συν που είχε ότι προσπαθούσε να πρωτοτυπήσει. Καιρός να πάρει σύνταξη.
δε γνωριζω παιχτη μου, σορρυ, δεν ειμαι καποιος κλωνος-παλιος δηλαδη (οπως οι περισσοτεροι).Στην αρχη της ποτνοκαριερας της ηταν μουνακι α' κατηγοριας.Σπαγγατα πανω στην πουτσα σου και τετοια.Χαιροσουν να την γαμας με τα κανια της ανοιγμενα τερμα.Απιθανο μωρο.Με τσατσα την κυρα Γιωργια με τον πολυποδα στο λαιμο που μιλαγε σαν λαχαναγορητης.Καλη της ωρα αν ζει η τυπισα.
Τζων τι λεει το κισιναου ρε φιλε? Ποσες γαμισες?Ναι το ξέρω!
Έχει την Ναταλία την ξανθιά την μπουχεσωμπαζοακυρη!
Και ΕΙΧΕ την Ναταλί την ξανθιά Ουκρανονταρντανα τουρλοκωλιαστρα!
ΥΓ: Η Ναταλί/Τούρλο δουλεύει τώρα εκεί?
Δεν νομίζω!
Δεν είναι εκεί!
Έχει φύγει!
Πηγαινε μολδαβια με τον τζων σμιθ που ειναι στα κολπα. Ολα μεσαΊσος σου φενεται κουφό αλλά το έχω ξανακάνει.
Ναι για μένα παίζει μεγάλο ρόλο το σεξ και εδώ έχω βαλτοσει
Οι 900 φολες ρπυμανες και οι υπολοιπες γκιλφ πλαστικεςΝαι, αλλά από ποιότητα τι λένε; Γιατί αν κοιτάς 1000 για να καταλήξεις πχ σε 10 που αξίζουν, κλαφ' τα...