You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.714
- Πόντοι
- 41.129
Aπο την περιγραφη σου ειδα την Ταυλανδεζα, πολυ μετρια παρουσια.Στο 84β αν είδες Άννα καστανοξανθη με κανονικό σώμα και 1.5αρι βυζι είναι η άλλη πιτσιρικά λατινα που δουλεύει εκεί, αν είδες μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους με λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, τατουάζ κάτω χαμηλά στο πόδι, πιρσινγκ στον αφαλό, αυτή είναι η "Ταυλανδεζα" αν και από τότε που ήρθαν οι Λατινες έχει μεταφερθεί μόνιμα στο 86α.
Μπέλα λογικά στο 27α την είδες
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.690
- Πόντοι
- 5.827
Δεν θυμάμαι για ελεύθερο, νομίζω ότι κάνει. Τελειωτικό δεν δοκίμασα, για να σου πω.Κάνει ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στόμα?
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Φωκαιας 17 κατω Μιχαελα ,Ναταλι και στο 109 κατω Ροντικα ,Νελλυ και μια Αννα ,πρωτη φορα την ειδα αλλα ηταν η πιο αξιολογη,γνωμη για Αντζελα απο 74 κατω αν εχετε εμπειρια οποιος θελει
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.690
- Πόντοι
- 5.827
Γραψε μας κανένα ρεπορτάζ ή κριτική να γουστάρουμε.Λοιπόν μάγκες χθες σας είπα προς θα μεταναστεύσω Γερμανία και για λόγους πορνείας.
Από βδομάδα θα είμαι στο Αμβούργο μεγάλο σεξολιμανη
Επιτέλους η μπουρδελοτααρκα θα αποκτήσει και πάλι νόημα
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 23.275
- Πόντοι
- 19.236
Πριν λίγο...
Τυχαία συνάντηση με το μέλος Δημήτρη Χχχ Οδός Φυλής
Φυλής 84 όροφο Άννα Ταϊ μουνακι σενιο!!
Σε bbj 69 είπε η τσα2.
Τώρα τι από αυτά κάνει δεν ξέρω... Του Μήτσου δεν του άρεσε.
Φυλής 65 ο κυρ Βασίλης είχε αναρτήσει χαρτάκι για την Ρανια!!
Λεπτομέρειες κος Δημήτρης.
Φυλής 69 η Νικολ που παραλίγο να γίνω το πειραματοζωο του Δημήτρη και να το δοκιμάσω. Νομίζω bbj 69. Σύντομα όμως θα το δοκιμάσω!!!
Φωκαιας 13 Εύα πιπαρες!!!
Bbj 69. NICE
Κατάθεση σε..
Φωκαιας 25 πάνω Λίνα.
Απλό και 69!!
Γυαλισα της τρύπες της με τη γλώσσα μου και την πήρα ιεραποστολικα!
Θερμή στενή αλλά το κυριότερο...
Πεντακάθαρη!!! Ενημέρωσα Μήτσο ότι μετά τα τελευταία επεισόδια μπορεί να γλυψει άφοβα!!!
Θα ξαναδοκιμαστει σίγουρα, ίσως και σε αμαρτωλή παρτουζα με την Λίζα - Λισα!!!
Χρόνια Πολλά και στον κύριο "Νάσος Αθανασιάδης"για την ονομαστική του εορτή σήμερα!!!
Εύχομαι ταχεία επιστροφή στην αγωνιστική δράση!!!
Τυχαία συνάντηση με το μέλος Δημήτρη Χχχ Οδός Φυλής
Φυλής 84 όροφο Άννα Ταϊ μουνακι σενιο!!
Σε bbj 69 είπε η τσα2.
Τώρα τι από αυτά κάνει δεν ξέρω... Του Μήτσου δεν του άρεσε.
Φυλής 65 ο κυρ Βασίλης είχε αναρτήσει χαρτάκι για την Ρανια!!
Λεπτομέρειες κος Δημήτρης.
Φυλής 69 η Νικολ που παραλίγο να γίνω το πειραματοζωο του Δημήτρη και να το δοκιμάσω. Νομίζω bbj 69. Σύντομα όμως θα το δοκιμάσω!!!
Φωκαιας 13 Εύα πιπαρες!!!
Bbj 69. NICE
Κατάθεση σε..
Φωκαιας 25 πάνω Λίνα.
Απλό και 69!!
Γυαλισα της τρύπες της με τη γλώσσα μου και την πήρα ιεραποστολικα!
Θερμή στενή αλλά το κυριότερο...
Πεντακάθαρη!!! Ενημέρωσα Μήτσο ότι μετά τα τελευταία επεισόδια μπορεί να γλυψει άφοβα!!!
Θα ξαναδοκιμαστει σίγουρα, ίσως και σε αμαρτωλή παρτουζα με την Λίζα - Λισα!!!
Χρόνια Πολλά και στον κύριο "Νάσος Αθανασιάδης"για την ονομαστική του εορτή σήμερα!!!
Εύχομαι ταχεία επιστροφή στην αγωνιστική δράση!!!
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 2.090
- Πόντοι
- 206
Αν εγκρίνει και ο Μήτσος θα κατέβω στη Λίνα για σταυρωτό σπατουλαριστο
Υπαρχει κριτική για την Άντζελα,μπες και δες την,πάντως κι εγώ που την είδα στο σαλοναρισμα πριν μερικες μερες χτυπησε κοκκινο το φολομετρο.Φωκαιας 17 κατω Μιχαελα ,Ναταλι και στο 109 κατω Ροντικα ,Νελλυ και μια Αννα ,πρωτη φορα την ειδα αλλα ηταν η πιο αξιολογη,γνωμη για Αντζελα απο 74 κατω αν εχετε εμπειρια οποιος θελει
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 23.275
- Πόντοι
- 19.236
Και όσες φορές έχω πάει πάντα έχει δωμάτια....Απίστευτη φόλα. Απο τις χειρότερες για μένα. Απορίας άξιο πως συνεχίζει και δουλεύει
σε τέτοιο υπερκεντρικό σημείο μπουρδέλων.
Και όσες φορές έχω πάει πάντα έχει δωμάτια....
Όλοι δικαιούνται στη ζωή να κάνουν ένα λάθος, ακόμα και οι παραδοσιακοί μπουρδελιάρηδες!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.556
- Πόντοι
- 46.232
Από τις 1700 κ μετάΗ Μαρίνα από Άγκυρας 12 ξερουμε τι ωρα πιάνει δουλειά;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.021
- Πόντοι
- 3.886
Η Σαμπίνα στο βέργας τ πρόγραμμα κάνει;
koulamaria
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.079
- Πόντοι
- 2.560
...σχεδον τιποτα.Πεταμενα λεφτα.Η Σαμπίνα στο βέργας τ πρόγραμμα κάνει;
koulamaria
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.079
- Πόντοι
- 2.560
Ειρηνη Φυλής 72 κ Φωκαιας.Απλο προγραμμα αλλα κωλαρα και κορμι απο τα λιγαΚαλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση ; Δεν γνωρίζω κάποια για πρωκτικο, υπάρχει κάποια που να μου προτείνετε; Όχι χοντρή
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.746
- Πόντοι
- 2.836
Χθες το μεσημέρι έκανα καταδρομική στο Ιωαννίνων 3Α (ισόγειο). Ήταν οι μεγαλοκοπέλες Ελένη (ξανθιά, μέτριο ανάστημα, βυζάρες με ρώγα κάγκελο, νταρντάνα με έξτρα κιλά στην κοιλιά) και η Λίνα (ψηλότερη, λεπτή, μελαχρινή). Πήρα την πρώτη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι πέρασα και τόσο καλά. Πίπα άνευ, μέτρια όμως και χωρίς καθόλου ρυθμό (παρόλο που έκανε αρχιδογλείψιμο), μόλις έβαλα προφυλακτικό μπας και διορθωθεί η κατάσταση ήταν καλύτερα (τί να το κάνεις όμως;). Στα του κυρίως πιάτου, sex σε δύο στάσεις, στα τέσσερα, όπου είχε καλό στήσιμο και δεν έκλεβε και ιεραποστολικό, που, φάνηκε, ότι της άρεσε. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να ξανατιμηθεί, υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.021
- Πόντοι
- 3.886
Χαχαχαχχα κάποιος Μ είπε καλά λόγια για αυτό.......σχεδον τιποτα.Πεταμενα λεφτα.
Πρυτανης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 4.681
- Πόντοι
- 2.021
08.45 πμ επίσκεψη στην Τατιάνα, Ι.1Γ
Είχε ήδη τα δύο δωμάτια γεμάτα. Πληρώνοντας στην τσατσά το εισιτήριο είδα να σημειώνει στο μπλοκακι της.
Ήμουν το έβδομο η όγδοο "τσεκαρισμα" .
Κόβει χαρτί πάντως.
Λόγω της τεράστιας κόπωσης από τις συνεχόμενες προπονήσεις αλλά και τα προσωπικά γαμησια σε ένα mature ήμουν χώμα. Επέλεξα να την γλείψω και να μου κάνει πιπα (δεν αφήνει πάνω από 1' , κάνει σπασμούς τάχα μου) .
Έχει χάσει την αρχική σπιρτάδα της στην περιποίηση πάντως. Τυπική πίπα με ελαφρύ δόντι και γλείψιμο αρχιδια. Κρατάει το κορμί πάντως σε πολύ καλή κατάσταση. Η οδοντοστοιχία της όμως οδεύει προς διάλυση . Θα έχει θέμα αργότερα.
Το επικό της τσατσάς : - ντιέκα ιβρω ντιέκα λιπτά
Καλή συνέχεια κύριοι
Είχε ήδη τα δύο δωμάτια γεμάτα. Πληρώνοντας στην τσατσά το εισιτήριο είδα να σημειώνει στο μπλοκακι της.
Κόβει χαρτί πάντως.
Λόγω της τεράστιας κόπωσης από τις συνεχόμενες προπονήσεις αλλά και τα προσωπικά γαμησια σε ένα mature ήμουν χώμα. Επέλεξα να την γλείψω και να μου κάνει πιπα (δεν αφήνει πάνω από 1' , κάνει σπασμούς τάχα μου) .
Έχει χάσει την αρχική σπιρτάδα της στην περιποίηση πάντως. Τυπική πίπα με ελαφρύ δόντι και γλείψιμο αρχιδια. Κρατάει το κορμί πάντως σε πολύ καλή κατάσταση. Η οδοντοστοιχία της όμως οδεύει προς διάλυση . Θα έχει θέμα αργότερα.
Καλή συνέχεια κύριοι
Τελευταία τροποποίηση:
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.746
- Πόντοι
- 2.836
Μεγάλε ΠΡΥΤΑΝΗ είναι παιχταράς!08.45 πμ επίσκεψη στην Τατιάνα, Ι.1Γ
Κόβει χαρτί πάντως.
Καλή συνέχεια κύριοι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις