Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (38 μέλη και 258 επισκέπτες)

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.642
Πόντοι
31.618
Λοιπόν μάγκες χθες σας είπα προς θα μεταναστεύσω Γερμανία και για λόγους πορνείας.
Από βδομάδα θα είμαι στο Αμβούργο μεγάλο σεξολιμανη
Επιτέλους η μπουρδελοτααρκα θα αποκτήσει και πάλι νόημα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.714
Πόντοι
41.129
Στο 84β αν είδες Άννα καστανοξανθη με κανονικό σώμα και 1.5αρι βυζι είναι η άλλη πιτσιρικά λατινα που δουλεύει εκεί, αν είδες μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους με λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, τατουάζ κάτω χαμηλά στο πόδι, πιρσινγκ στον αφαλό, αυτή είναι η "Ταυλανδεζα" αν και από τότε που ήρθαν οι Λατινες έχει μεταφερθεί μόνιμα στο 86α.
Μπέλα λογικά στο 27α την είδες
Aπο την περιγραφη σου ειδα την Ταυλανδεζα, πολυ μετρια παρουσια.

pipinolagnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
546
Πόντοι
81
Φωκαιας 17 κατω Μιχαελα ,Ναταλι και στο 109 κατω Ροντικα ,Νελλυ και μια Αννα ,πρωτη φορα την ειδα αλλα ηταν η πιο αξιολογη,γνωμη για Αντζελα απο 74 κατω αν εχετε εμπειρια οποιος θελει

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Λοιπόν μάγκες χθες σας είπα προς θα μεταναστεύσω Γερμανία και για λόγους πορνείας.
Από βδομάδα θα είμαι στο Αμβούργο μεγάλο σεξολιμανη
Επιτέλους η μπουρδελοτααρκα θα αποκτήσει και πάλι νόημα
Γραψε μας κανένα ρεπορτάζ ή κριτική να γουστάρουμε.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.275
Πόντοι
19.236
Πριν λίγο...
Τυχαία συνάντηση με το μέλος Δημήτρη Χχχ Οδός Φυλής

Φυλής 84 όροφο Άννα Ταϊ μουνακι σενιο!!
Σε bbj 69 είπε η τσα2.
Τώρα τι από αυτά κάνει δεν ξέρω... Του Μήτσου δεν του άρεσε.

Φυλής 65 ο κυρ Βασίλης είχε αναρτήσει χαρτάκι για την Ρανια!!
Λεπτομέρειες κος Δημήτρης.

Φυλής 69 η Νικολ που παραλίγο να γίνω το πειραματοζωο του Δημήτρη και να το δοκιμάσω. Νομίζω bbj 69. Σύντομα όμως θα το δοκιμάσω!!!

Φωκαιας 13 Εύα πιπαρες!!!
Bbj 69. NICE

Κατάθεση σε..
Φωκαιας 25 πάνω Λίνα.
Απλό και 69!!
Γυαλισα της τρύπες της με τη γλώσσα μου και την πήρα ιεραποστολικα!
Θερμή στενή αλλά το κυριότερο...
Πεντακάθαρη!!! Ενημέρωσα Μήτσο ότι μετά τα τελευταία επεισόδια μπορεί να γλυψει άφοβα!!!
Θα ξαναδοκιμαστει σίγουρα, ίσως και σε αμαρτωλή παρτουζα με την Λίζα - Λισα!!!

Χρόνια Πολλά και στον κύριο "Νάσος Αθανασιάδης"για την ονομαστική του εορτή σήμερα!!!
Εύχομαι ταχεία επιστροφή στην αγωνιστική δράση!!!

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Φωκαιας 17 κατω Μιχαελα ,Ναταλι και στο 109 κατω Ροντικα ,Νελλυ και μια Αννα ,πρωτη φορα την ειδα αλλα ηταν η πιο αξιολογη,γνωμη για Αντζελα απο 74 κατω αν εχετε εμπειρια οποιος θελει
Υπαρχει κριτική για την Άντζελα,μπες και δες την,πάντως κι εγώ που την είδα στο σαλοναρισμα πριν μερικες μερες χτυπησε κοκκινο το φολομετρο.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.369
Πόντοι
726
Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση ; Δεν γνωρίζω κάποια για πρωκτικο, υπάρχει κάποια που να μου προτείνετε; Όχι χοντρή ❤️

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.275
Πόντοι
19.236

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.021
Πόντοι
3.886
Η Σαμπίνα στο βέργας τ πρόγραμμα κάνει;

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.079
Πόντοι
2.560
Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση ; Δεν γνωρίζω κάποια για πρωκτικο, υπάρχει κάποια που να μου προτείνετε; Όχι χοντρή ❤️
Ειρηνη Φυλής 72 κ Φωκαιας.Απλο προγραμμα αλλα κωλαρα και κορμι απο τα λιγα

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.746
Πόντοι
2.836
Χθες το μεσημέρι έκανα καταδρομική στο Ιωαννίνων 3Α (ισόγειο). Ήταν οι μεγαλοκοπέλες Ελένη (ξανθιά, μέτριο ανάστημα, βυζάρες με ρώγα κάγκελο, νταρντάνα με έξτρα κιλά στην κοιλιά) και η Λίνα (ψηλότερη, λεπτή, μελαχρινή). Πήρα την πρώτη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι πέρασα και τόσο καλά. Πίπα άνευ, μέτρια όμως και χωρίς καθόλου ρυθμό (παρόλο που έκανε αρχιδογλείψιμο), μόλις έβαλα προφυλακτικό μπας και διορθωθεί η κατάσταση ήταν καλύτερα (τί να το κάνεις όμως;). Στα του κυρίως πιάτου, sex σε δύο στάσεις, στα τέσσερα, όπου είχε καλό στήσιμο και δεν έκλεβε και ιεραποστολικό, που, φάνηκε, ότι της άρεσε. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να ξανατιμηθεί, υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.681
Πόντοι
2.021
08.45 πμ επίσκεψη στην Τατιάνα, Ι.1Γ
Είχε ήδη τα δύο δωμάτια γεμάτα. Πληρώνοντας στην τσατσά το εισιτήριο είδα να σημειώνει στο μπλοκακι της.
Ήμουν το έβδομο η όγδοο "τσεκαρισμα" .
Κόβει χαρτί πάντως.
Λόγω της τεράστιας κόπωσης από τις συνεχόμενες προπονήσεις αλλά και τα προσωπικά γαμησια σε ένα mature ήμουν χώμα. Επέλεξα να την γλείψω και να μου κάνει πιπα (δεν αφήνει πάνω από 1' , κάνει σπασμούς τάχα μου) .
Έχει χάσει την αρχική σπιρτάδα της στην περιποίηση πάντως. Τυπική πίπα με ελαφρύ δόντι και γλείψιμο αρχιδια. Κρατάει το κορμί πάντως σε πολύ καλή κατάσταση. Η οδοντοστοιχία της όμως οδεύει προς διάλυση . Θα έχει θέμα αργότερα.

Το επικό της τσατσάς : - ντιέκα ιβρω ντιέκα λιπτά

Καλή συνέχεια κύριοι

Τελευταία τροποποίηση:

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.746
Πόντοι
2.836
08.45 πμ επίσκεψη στην Τατιάνα, Ι.1Γ
Είχε ήδη τα δύο δωμάτια γεμάτα. Πληρώνοντας στην τσατσά το εισιτήριο είδα να σημειώνει στο μπλοκακι της.
Ήμουν το έβδομο η όγδοο "τσεκαρισμα" .
Κόβει χαρτί πάντως.
Λόγω της τεράστιας κόπωσης από τις συνεχόμενες προπονήσεις αλλά και τα προσωπικά γαμησια σε ένα mature ήμουν χώμα. Επέλεξα να την γλείψω και να μου κάνει πιπα (δεν αφήνει πάνω από 1' , κάνει σπασμούς τάχα μου) .
Έχει χάσει την αρχική σπιρτάδα της στην περιποίηση πάντως. Τυπική πίπα με ελαφρύ δόντι και γλείψιμο αρχιδια. Κρατάει το κορμί πάντως σε πολύ καλή κατάσταση. Η οδοντοστοιχία της όμως οδεύει προς διάλυση . Θα έχει θέμα αργότερα.

Το επικό της τσατσάς : - ντιέκα ιβρω ντιέκα λιπτά

Καλή συνέχεια κύριοι
Μεγάλε ΠΡΥΤΑΝΗ είναι παιχταράς!

Honda125

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα είμαι καινούριο μέλος εδώ..ψάχνω την τζεσικα από Φωκαίας ξέρεις κανεις που δουλεύει τώρα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom