Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 326 άτομα (25 μέλη και 301 επισκέπτες)

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Χθες το μεσημέρι έκανα καταδρομική στο Ιωαννίνων 3Α (ισόγειο). Ήταν οι μεγαλοκοπέλες Ελένη (ξανθιά, μέτριο ανάστημα, βυζάρες με ρώγα κάγκελο, νταρντάνα με έξτρα κιλά στην κοιλιά) και η Λίνα (ψηλότερη, λεπτή, μελαχρινή). Πήρα την πρώτη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι πέρασα και τόσο καλά. Πίπα άνευ, μέτρια όμως και χωρίς καθόλου ρυθμό (παρόλο που έκανε αρχιδογλείψιμο), μόλις έβαλα προφυλακτικό μπας και διορθωθεί η κατάσταση ήταν καλύτερα (τί να το κάνεις όμως;). Στα του κυρίως πιάτου, sex σε δύο στάσεις, στα τέσσερα, όπου είχε καλό στήσιμο και δεν έκλεβε και ιεραποστολικό, που, φάνηκε, ότι της άρεσε. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να ξανατιμηθεί, υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.305
Πόντοι
2.021
08.45 πμ επίσκεψη στην Τατιάνα, Ι.1Γ
Είχε ήδη τα δύο δωμάτια γεμάτα. Πληρώνοντας στην τσατσά το εισιτήριο είδα να σημειώνει στο μπλοκακι της.
Ήμουν το έβδομο η όγδοο "τσεκαρισμα" .
Κόβει χαρτί πάντως.
Λόγω της τεράστιας κόπωσης από τις συνεχόμενες προπονήσεις αλλά και τα προσωπικά γαμησια σε ένα mature ήμουν χώμα. Επέλεξα να την γλείψω και να μου κάνει πιπα (δεν αφήνει πάνω από 1' , κάνει σπασμούς τάχα μου) .
Έχει χάσει την αρχική σπιρτάδα της στην περιποίηση πάντως. Τυπική πίπα με ελαφρύ δόντι και γλείψιμο αρχιδια. Κρατάει το κορμί πάντως σε πολύ καλή κατάσταση. Η οδοντοστοιχία της όμως οδεύει προς διάλυση . Θα έχει θέμα αργότερα.

Το επικό της τσατσάς : - ντιέκα ιβρω ντιέκα λιπτά

Καλή συνέχεια κύριοι

Τελευταία τροποποίηση:

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Είχε ήδη τα δύο δωμάτια γεμάτα. Πληρώνοντας στην τσατσά το εισιτήριο είδα να σημειώνει στο μπλοκακι της.
Κόβει χαρτί πάντως.
Λόγω της τεράστιας κόπωσης από τις συνεχόμενες προπονήσεις αλλά και τα προσωπικά γαμησια σε ένα mature ήμουν χώμα. Επέλεξα να την γλείψω και να μου κάνει πιπα (δεν αφήνει πάνω από 1' , κάνει σπασμούς τάχα μου) .
Έχει χάσει την αρχική σπιρτάδα της στην περιποίηση πάντως. Τυπική πίπα με ελαφρύ δόντι και γλείψιμο αρχιδια. Κρατάει το κορμί πάντως σε πολύ καλή κατάσταση. Η οδοντοστοιχία της όμως οδεύει προς διάλυση . Θα έχει θέμα αργότερα.

Καλή συνέχεια κύριοι
Μεγάλε ΠΡΥΤΑΝΗ είναι παιχταράς!

Honda125

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα είμαι καινούριο μέλος εδώ..ψάχνω την τζεσικα από Φωκαίας ξέρεις κανεις που δουλεύει τώρα;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Φωκαίας 13 αριστερά, λατινα μέτριας εμφανίσεως
Φωκαίας 13 Ιζαμπέλα η ελληνίς με το τικ στην πίπα
Φυλής 84 οι δυο λατίνες πιπίνες, Τόνια και Άννα. Την Άννα την είχα πάρει προ ημερών με μέτριες εντυπώσεις, συν ότι κατά την έξοδο της καπότας υπήρχε αίμα περιόδου. Η τσατσά για σφαλιάρες μας την είπε που ανεβήκαμε τη σφουγγαρισμένη σκάλα, λες και της είπαμε εμείς να σφουγγαρίσει 12 η ώρα.

Τελευταία τροποποίηση:

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλημέρα σε όλους, γρήγορη καταδρομική σε Μπαρμπόρα (ναι επέστρεψε) κατά τις 11 σήμερα, με κλασσικά πολύ καλές υπηρεσίες. Απλά μου έκανε ένα ωραίο mind game σήμερα, επειδή την προηγούμενη φορά είχα "θεματάκια" λόγω κούρασης (στα 50+ θα τα δείτε και εσείς για αυτό φωνάζω μην γκρινιάζετε γαμάτε τώρα που είστε νέοι...). Όταν σηκώθηκε το "κατάρτι" full που λέει ο αγαπητός Papa phillips και καθώς την βάζω για ιεραποστολικό μου λέει , πωπω τι ψηλός που έγινε! (εννοούσε μεγάλος) καταλαβαίνετε πως boostare το ηθικό μετά...είσαι φοβερή Μπαρμπόρα.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Καλημέρα σε όλους, γρήγορη καταδρομική σε Μπαρμπόρα (ναι επέστρεψε) κατά τις 11 σήμερα, με κλασσικά πολύ καλές υπηρεσίες. Απλά μου έκανε ένα ωραίο mind game σήμερα, επειδή την προηγούμενη φορά είχα "θεματάκια" λόγω κούρασης (στα 50+ θα τα δείτε και εσείς για αυτό φωνάζω μην γκρινιάζετε γαμάτε τώρα που είστε νέοι...). Όταν σηκώθηκε το "κατάρτι" full που λέει ο αγαπητός Papa phillips και καθώς την βάζω για ιεραποστολικό μου λέει , πωπω τι ψηλός που έγινε! (εννοούσε μεγάλος) καταλαβαίνετε πως boostare το ηθικό μετά...είσαι φοβερή Μπαρμπόρα.
Φιλε μου, συγγνώμη που ρωταω κάτι τέτοιο , ισχύει ότι στην ηλικία αυτή σηκώνεται δύσκολα η πουτσα, και δεν έχεις τρομερή όρεξη για καθημερινό σεξ; Σε ρωταω για να ξέρω τι να περιμένω όταν φτάσω στην ηλικία αυτή

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Κόβει χαρτί πάντως.

Καλή συνέχεια κύριοι
Καλησπέρα , η τατιανα αξίζει από εμφάνιση κι υπηρεσία; Μου την προτείνεις ; (Φυσικά είναι επιλογή μου η επίσκεψη, δεν θα σου προσάψω κάτι αλίμονο, σε ευχαριστώ εκ των προτέρων)

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.305
Πόντοι
2.021
Καλησπέρα , η τατιανα αξίζει από εμφάνιση κι υπηρεσία; Μου την προτείνεις ; (Φυσικά είναι επιλογή μου η επίσκεψη, δεν θα σου προσάψω κάτι αλίμονο, σε ευχαριστώ εκ των προτέρων)
Ψηλή αδύνατη με εφηβικό στήθος λευκό δέρμα, ξανθιά.
Κάνει άκα πίπα τελειωτική, γλείφει @@δια , η τσατσά λέει και 69. Είναι στο 10€ το πλέον αξιόλογο για Μετάξι.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.790
Πόντοι
3.506
Φιλε μου, συγγνώμη που ρωταω κάτι τέτοιο , ισχύει ότι στην ηλικία αυτή σηκώνεται δύσκολα η πουτσα, και δεν έχεις τρομερή όρεξη για καθημερινό σεξ; Σε ρωταω για να ξέρω τι να περιμένω όταν φτάσω στην ηλικία αυτή
Ότι σηκώνεται δύσκολα η πούτσα είναι σχετικό και εξαρτάται από παράγοντες όπως η φυσική κατάσταση και η γενική ζωή που κάνεις (ύπνος, διατροφή, άσκηση, τσιγάρο, αλκοόλ, ναρκωτικά).

Το οτι δεν έχεις τις περισσότερες φορές ορεξη για καθημερινό σεξ, ισχύει.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
Όσο μπορώ να καταλάβω, μόνο η Ειρήνη από το δεξί Φωκαίας 9 ταιριάζει με αυτά
τα χαρακτηριστικά και την χρονιά πάνω κάτω. Μελαχρινή, κορμάρα με εξωτικά χαρακτηριστικά που σε κάνουν να την λες μοντέλο (και ήταν και αστέρι μέσα).

:rockon:
η Ειρήνη η Βουλγάρα? όχι βρε... εδώ μιλάμε για πιπίνι ολκής!

tumblr_pbi91dTEhN1rx2swxo1_540.jpg

tumblr_pbi91dw97j1rx2swxo1_540.jpg

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506

Η ευγενεια υπαρχει σε καθε ηλικια. Και μια ευγενικη πουτσα παντα σηκωνεται για να καθισει μια ομορφη κοπελα!

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Ότι σηκώνεται δύσκολα η πούτσα είναι σχετικό και εξαρτάται από παράγοντες όπως η φυσική κατάσταση και η γενική ζωή που κάνεις (ύπνος, διατροφή, άσκηση, τσιγάρο, αλκοόλ, ναρκωτικά).

Το οτι δεν έχεις τις περισσότερες φορές ορεξη για καθημερινό σεξ, ισχύει.
Καλησπέρα παιδιά πρώτα από όλα συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου (εδώ είναι οι ημερήσιες ενημερώσεις), αγαπητέ Noname μην στεναχωριέσαι, κάθε ηλικία έχει τις χαρές της φτάνει να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Εννοείται ότι στα 20 και στα 30 κάθε μέρα έχεις στύση και μπορεις να πηγαίνεις (θεωρητικά) πολλές φορές στην ημέρα αλλά π.χ συνήθως δεν έχεις τα χρήματα και πολλές φορές ούτε και τις τρελές σχέσεις. Μετά τα 50 όπως είπε ο Captain (οh Captain my Captain) πολύ σωστά θέλει καλή διατροφη και γυμναστική αν καπνίζεις και πίνεις πολύ αλκοολ σε επηρεάζει και ναι δεν έχεις άμεση και δυνατή στύση. Όπως βέβαια έχω συζητήσει με επιστήμονες με PHD Και διατριβές εμπειρικές στο χώρο (Αλιόνα Δ27, Μπαρμπόρα Βερ6α, Σόνια Φιλ11, πολλά χιλιόμετρα εργασιών σεξολογίας), το χειρότερο λένε είναι η μεγάλη αποχή κοινώς το να μην έχεις σεξουαλικές σχέσεις συχνά, αυτό σκοτώνει περισσότερο την στύση για αυτό και εγώ τα τελευταία 3-4 χρόνια ξανάρχισα το αγώνισμα. Τώρα πηγαίνω περίπου 3-4 φορές την εβδομάδα.
Αυτό που αλλάζει μετά από τα 50 είναι ότι θέλεις οι ιερόδουλές να παίζουν και λίγο με το μυαλό σου, δεν φτάνει να είναι όμορφη μόνο, για αυτό και επιμένω με στανταράκια τα οποία έχουν και την ηθοποιία τους, π.χ τις προάλλες είπα μου έλειψες πολύ μωρό μου (δεν θα πω σε ποια αρκετά προμόταρα) και μου απαντάει και εσύ μου έλειψες πολύ (τρελό αστείο, εγώ της έλειψα) εγκεφαλικά όμως με έστειλε. Η σιγά μην και η αγαπητή μου Μπαρμπόρα περίμενε να δει το δικό μου κατάρτι να μου πει πωπω τι ψηλό είναι (2ο τρελό αστείο) το έκανε όμως γιατί με θέλει σαν πελάτη και ξέρει να με χειριστεί. Να είστε καλά παιδιά (Smyni, DmtsXX, διανοούμενε, Helluv, papa philips, Luk και οι υπόλοιποι συναγωνιστες. keep up the good work...).

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
η Ειρήνη η Βουλγάρα? όχι βρε... εδώ μιλάμε για πιπίνι ολκής!

tumblr_pbi91dw97j1rx2swxo1_540.jpg
κλαιω με τη σκουπα πισω και απο κατω σταμπα με το λογκο των διπλανων.
πχιο αματερ φασουλα πεθαινεις :tooth:
ειρηνη με την καμια ετσι κι αλλιως.
παντελως αλλη περιγραφη και σωμα.
ποια χρονια λες ρε παιχτη, μπας και εκανα ενημερωσεις τοτε να τσεκαρω αν ειναι.
φωκαιας 25 οροφος ηταν ?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
κλαιω με τη σκουπα πισω και απο κατω σταμπα με το λογκο των διπλανων.
πχιο αματερ φασουλα πεθαινεις :tooth:
ειρηνη με την καμια ετσι κι αλλιως.
παντελως αλλη περιγραφη και σωμα.
ποια χρονια λες ρε παιχτη, μπας και εκανα ενημερωσεις τοτε να τσεκαρω αν ειναι.
φωκαιας 25 οροφος ηταν ?
ναι την βρήκαμε... Βερόνικα πιπίνι Φωκαίας 25α δούλεψε πριν στο Κ132 ως Βικτώρια και μετά στο Μάτζικ γκιρλς ως Άννα Μαρία... και στο Ντρημ Γκιρλς επίσης...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Σε πολλούς αυτό συμβαίνει όχι από τα 50 κ πανο,
αλλα ακομα κ από τα 42.
Για παράδειγμα εγώ είμαι κοντά στα 40+ κ τον δεύτερο γύρο στο καπάκι με άλλη κοπελια σε μπουρδέλο δεν μπορώ να τελειώσω με τίποτα....ειναι κ το άγχος του 10λεπτου πάντα...
Για αυτό σκέφτομαι κάποιες φορές καλα θα ήταν κάποια μικρή βοήθεια από ενα χαπι ένα γιαλις η λεβιτρα...

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Χαχαχαχχα κάποιος Μ είπε καλά λόγια για αυτό....
Θα έλεγα να δοκιμάσεις και μετά να έρθεις να μας πεις....
Από τους 100 η 98πάνε και ξανά πάνε με Σαμπίνα.
Και δύο δεν πέρασαν καλά...
Μία δοκιμή θα σε πείσει..

Ααα...
Αν βρεις δωμάτιο....

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.540
Πόντοι
32.478
Καλησπέρα παιδιά πρώτα από όλα συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου (εδώ είναι οι ημερήσιες ενημερώσεις), αγαπητέ Noname μην στεναχωριέσαι, κάθε ηλικία έχει τις χαρές της φτάνει να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Εννοείται ότι στα 20 και στα 30 κάθε μέρα έχεις στύση και μπορεις να πηγαίνεις (θεωρητικά) πολλές φορές στην ημέρα αλλά π.χ συνήθως δεν έχεις τα χρήματα και πολλές φορές ούτε και τις τρελές σχέσεις. Μετά τα 50 όπως είπε ο Captain (οh Captain my Captain) πολύ σωστά θέλει καλή διατροφη και γυμναστική αν καπνίζεις και πίνεις πολύ αλκοολ σε επηρεάζει και ναι δεν έχεις άμεση και δυνατή στύση. Όπως βέβαια έχω συζητήσει με επιστήμονες με PHD Και διατριβές εμπειρικές στο χώρο (Αλιόνα Δ27, Μπαρμπόρα Βερ6α, Σόνια Φιλ11, πολλά χιλιόμετρα εργασιών σεξολογίας), το χειρότερο λένε είναι η μεγάλη αποχή κοινώς το να μην έχεις σεξουαλικές σχέσεις συχνά, αυτό σκοτώνει περισσότερο την στύση για αυτό και εγώ τα τελευταία 3-4 χρόνια ξανάρχισα το αγώνισμα. Τώρα πηγαίνω περίπου 3-4 φορές την εβδομάδα.
Αυτό που αλλάζει μετά από τα 50 είναι ότι θέλεις οι ιερόδουλές να παίζουν και λίγο με το μυαλό σου, δεν φτάνει να είναι όμορφη μόνο, για αυτό και επιμένω με στανταράκια τα οποία έχουν και την ηθοποιία τους, π.χ τις προάλλες είπα μου έλειψες πολύ μωρό μου (δεν θα πω σε ποια αρκετά προμόταρα) και μου απαντάει και εσύ μου έλειψες πολύ (τρελό αστείο, εγώ της έλειψα) εγκεφαλικά όμως με έστειλε. Η σιγά μην και η αγαπητή μου Μπαρμπόρα περίμενε να δει το δικό μου κατάρτι να μου πει πωπω τι ψηλό είναι (2ο τρελό αστείο) το έκανε όμως γιατί με θέλει σαν πελάτη και ξέρει να με χειριστεί. Να είστε καλά παιδιά (Smyni, DmtsXX, διανοούμενε, Helluv, papa philips, Luk και οι υπόλοιποι συναγωνιστες. keep up the good work...).

Μια χαρά σου σηκώνεται στα 50+ μην ανησυχείς. Ειδικά εάν υπάρχει ποικιλία. Μην κρυβόμαστε η ρουτίνα του γάμου δημιουργεί θεματάκια και όχι η ηλικία. Εάν είσαι παντρεμένος με παιδιά και όχι άνετος οικονομικά τότε μπορεί. Κάποιοι και να θέλουν δεν προλαβαίνουν να το κάνουν με την γυναίκα τους λόγω υποχρεώσεων, ωραρίων ή και βαρεμάρας. Εάν είσαι ελεύθερος όμως σε αυτήν την ηλικία και με λίγα χρήματα σε διαβεβαιώ ότι θέλεις κάθε μέρα. Είτε με γκόμενα , είτε με πουτάνα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom