Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (4 μέλη και 100 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Έχει καποιος αποψη για μια ξανθιά 30αρα μουνάρα με τα τατου; Χριστινα. Εχθές ήταν Φυλής 65Β. Φοβερό κορμί, ωραία φάτσα. Ποιανης αδερφη είπατε ότι είναι; Ή τρολαρατε;;

Επίσης πηγα και είδα το lady boy, έτσι για το παλμαρε, γιατί τα έβλεπα στην τηλεόραση αλλά ποτέ μπροστά μου.
Θα διαφωνίσω με τον κυριο που έγραψε ότι είναι σαν κοριτσάκι. Και φωνή τραβελέ έχει, και μεγαλοσωμη σχετικά είναι. Απλα έχει ευθυτενης κορμι, όχι όμως αδυνατο. Κανονικά κιλά. Και υψος στο 1,70. Επισης η φάτσα δεν φερνει 100% θηλυκια. Θα έλεγα 75% θηλυκό - 25% αρσενικο. Ρε παιδιά είπαμε!!
Αβυσσος η ψυχή των μπουρδελιαρηδων, αβυσσος!!

Τελευταία τροποποίηση:

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Αδέρφια καλημέρα!!! Έχετε να προτείνετε καμία καλή τσιμπουκλού τώρα στην πρωινή βάρδια? Κατά προτίμηση να το παίρνει ελεύθερο

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Εντάξει μωρέ, ήθελε μια γνώμη
ο άνθρωπος από τρίτους
και κατόπιν είπε να γράψει ένα σεντόνι με εξονυχιστική μελέτη από το πως πέρασε. Από ότι βλέπω έμεινε βροντερά ευχαριστημένος. Τι άλλο να υποθέσω; Καλά να περνάμε.
:rockon:
Καλοπροεραιτα μιλησα αδελφε...δεν υπαρχει θεμα ...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Έχει καποιος αποψη για μια ξανθιά 30αρα μουνάρα με τα τατου; Χριστινα. Εχθές ήταν Φυλής 65Β. Φοβερό κορμί, ωραία φάτσα. Ποιανης αδερφη είπατε ότι είναι; Ή τρολαρατε;;

Επίσης πηγα και είδα το lady boy, έτσι για το παλμαρε, γιατί τα έβλεπα στην τηλεόραση αλλά ποτέ μπροστά μου.
Θα διαφωνίσω με τον κυριο που έγραψε ότι είναι σαν κοριτσάκι. Και φωνή τραβελέ έχει, και μεγαλοσωμη σχετικά είναι. Απλα έχει ευθυτενης κορμι, όχι όμως αδυνατο. Κανονικά κιλά. Και υψος στο 1,70. Επισης η φάτσα δεν φερνει 100% θηλυκια. Θα έλεγα 75% θηλυκό - 25% αρσενικο. Ρε παιδιά είπαμε!!
Αβυσσος η ψυχή των μπουρδελιαρηδων, αβυσσος!!
Καλο μεσημερι φιλε Διανο...δεν πιστευω να εισαι επηρεασμενος απο την ταινια...????

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 34

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Αδέρφια καλημέρα!!! Έχετε να προτείνετε καμία καλή τσιμπουκλού τώρα στην πρωινή βάρδια? Κατά προτίμηση να το παίρνει ελεύθερο
Καλο μεσημερι φιλε Διανο...δεν πιστευω να εισαι επηρεασμενος απο την ταινια...????
Ασχετο αλλά ταινία σταθμος στα Visual Effects.

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
804
Πόντοι
361
Καλησπερα στο φορουμ! Μετα απο 9 μηνες σχεδων επιστρεφω ελλαδα! Μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας για το τι καλο παιζει? Κλεοβουλε μου ειχες δωσει πολυ δυνατο τοπ5 την προιγουμενη φορα αμα μπορεις ξανα θα ειμαι υποχρεος.:grin:

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
282
Πόντοι
21
Καλησπεραα αλανια!!! Ψηνεται κανεις για παρτουζιτσα το σπογευμα;;

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Συγνώμη μια Jessica Θεσσαλονικιά που γράφουν όλοι, τι λέει? Που δουλεύει αυτή?

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αν πάει κάποιος το πρωί Τζέσικα ας μου στείλει ένα μήνυμα παρακαλώ πριν πάει. Γνωριζόμαστε και θέλω να της μεταφέρει κάτι παρακαλώ..
Ε τότε πώς γνωρίζεστε ρε φίλε αφού δεν την ξέρεις;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Πώς την πηδάτε ρε παιδιά?

Πώς καυλωνεται?

Περίεργη τραβελιστικη φωνή, Στραβομουρο και σαν μπετατζης είναι το σώμα της!

:vomit:
Η Μπαρμποραρα είναι ψυχαρα Γιάννο! Έχει το κοινό της και θα έλεγα ότι είναι το μεγαλύτερο κοινό που μπορεί να έχει υπάρξει σε κοπέλα του χώρου!
Στο υπογραφω ότι έχει φανατικους πελατες. Λαοθάλασσα! Αυτό πρεπει να το αποδεχθεις. Με γνωρίζεις καλά ότι δεν την υποστηριζω ουτε την προωθω. Στα παπαρια μου. Δεν έχει ανάγκη αυτή από τέτοια. Λέω αυτά που ισχυουν. Το λένε και οι κριτικές εξάλλου.
Επίσης είναι παντα καθαρή, τόσα χρόνια δεν εχει κολλήσει τίποτα σε κανέναν συναγωνιστή. Αυτό κι αν είναι πολυ σημαντικο!
Εγώ προσωπικα την επισκέπτομαι ναι, γουστάρω πολυ τα τσαλιμακια της. Μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη εκεί έξω αλλά είναι από τις πιο δοτικες. Αν και παραπονιαρα μερικές φορές.....

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.270
Πόντοι
46.232

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Ρε μαλακα πόσο καιρό είχε να χεσει γαμω τον Αντιχριστό της; Έκατσε και τον έφαγε ενώ χεζοταν; Πολυ σκατο
αν λεμε για την ρουμανα χριστινα με τα φυσικοτατα μεγαλα βυζομπαλα τοτε ναι αξιζει αν πας με τα νερα της,ελειπε για καιρο και φαινεται επεστρεψε,την ειχα γαμησει πριν 9 μηνες τελευταια φορα και πολυ πιο πριν...

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.732
Πόντοι
201

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.270
Πόντοι
46.232
ξαδέρφη Άννα Κου την έχω βγάλει πριν πάρα πολλά χρόνια, κοντά μια δεκαετία δουλεύει, Φωκαιας 27α, σε στούντιο, σαν cg, πάλι εδώ στην αλυσίδα 65αρια, 84αρια, μέχρι και στο Μεταξουργειο έχει κάνει πέρασμα, πως και δεν την έχεις δει

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
αν λεμε για την ρουμανα χριστινα με τα φυσικοτατα μεγαλα βυζομπαλα τοτε ναι αξιζει αν πας με τα νερα της,ελειπε για καιρο και φαινεται επεστρεψε,την ειχα γαμησει πριν 9 μηνες τελευταια φορα και πολυ πιο πριν...
δεν νομιζω πως εκανε ποτε πρωκτικο αυτη αλλα οκ

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Η Μπαρμποραρα είναι ψυχαρα Γιάννο! Έχει το κοινό της και θα έλεγα ότι είναι το μεγαλύτερο κοινό που μπορεί να έχει υπάρξει σε κοπέλα του χώρου!
Στο υπογραφω ότι έχει φανατικους πελατες. Λαοθάλασσα! Αυτό πρεπει να το αποδεχθεις. Με γνωρίζεις καλά ότι δεν την υποστηριζω ουτε την προωθω. Στα παπαρια μου. Δεν έχει ανάγκη αυτή από τέτοια. Λέω αυτά που ισχυουν. Το λένε και οι κριτικές εξάλλου.
Επίσης είναι παντα καθαρή, τόσα χρόνια δεν εχει κολλήσει τίποτα σε κανέναν συναγωνιστή. Αυτό κι αν είναι πολυ σημαντικο!
Εγώ προσωπικα την επισκέπτομαι ναι, γουστάρω πολυ τα τσαλιμακια της. Μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη εκεί έξω αλλά είναι από τις πιο δοτικες. Αν και παραπονιαρα μερικές φορές.....
Έχεις point Διανοούμενε :thumbsup: και για τα παραπονάκια που λές κάθεσαι και 2-3' παραπάνω στα λέει ( άλλωστε άνθρωπος είναι και αυτή ) και την επόμενη σε έχει άρχοντα !!! Νομίζω?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
ξαδέρφη Άννα Κου την έχω βγάλει πριν πάρα πολλά χρόνια, κοντά μια δεκαετία δουλεύει, Φωκαιας 27α, σε στούντιο, σαν cg, πάλι εδώ στην αλυσίδα 65αρια, 84αρια, μέχρι και στο Μεταξουργειο έχει κάνει πέρασμα, πως και δεν την έχεις δει
Γνωστή φυσιογνωμία ναι αλλά δεν την θυμόμουν καλά. Μαλακια μου. Αυτή κάνει αποστειρωμένο ε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom