Αξιότιμοι συναγωνιστές, βολεμένοι επισκέπτες και θιγμένες φεμινίστριες που μας διαβάζετε,
Καλησπέρα σας
Απογευματινή εξόρμηση στο Μετάξι, εχθές Πέμπτη 12/1/2023, μεταξύ 18:30 και 20:00 (2η βάρδια).
Αναφέρω ορισμένα από τα οποία πέρασα. Συγχωρήστε με για τυχόν λάθη στις πληροφορίες:
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Ηλιάνα. Μιλφ με καστανό κοντό μαλλί. 2άρι βυζί και μερικά παραπάνω κιλά. Αδιάφορη μεν εμφανισιακά, άνετη δε στον χρόνο. Πρόγραμμα δεν άκουσα, καθώς η Ηλιάνα βγήκε και ερωταπαντούσε μόνη της πάνω στη φωνή της τσατσάς: «Γεια σας, τι κάνετε, καλά, ευχαριστώ».
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: «Λίλυ από Βενεζουέλα», είπε η τσατσά. Καθότι έχω κάνει μια διατριβή στον λατινοαμερικάνικο χώρο του αγοραίου έρωτα, θεωρώ ότι δεν είναι από εκεί που ανακοινώνεται. Εμφανισιακά πρόκειται για μια κοντοπούτανη μαυρομάλλα μιλφ με 2άρι βυζί. Σε απλό. «Έχεις και γλύψιμο!», μου συμπλήρωσε η υπηρεσία.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25: Κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α: Αναστασία. Ατσούμπαλη χοντρή σλάβα μιλφ, με μαύρο καρέ μαλλί. Δεν είμαι σίγουρος για πρόγραμμα. Νομίζω νορμάλ με ελεύθερο στοματικό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, κουρτίνα: Μια βοσκοπούλα μιλφογκίλφ, κανονικό σώμα. Παρουσιάστηκε με πολύ νάζι, με ένα φορεματάκι που σαν τη Χάιντι και που τα έκρυβε όλα. Ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος.
Περδίκκα 3: Μαρία, Χοντρή προμίλφ, με καστανό μαλλί σε απλό. Μαζί της η γνωστή γύφτισσα χοντρή τσατσά που ήθελε να κεράσει κρεμμύδι έναν Πακιστανό. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Συνεχίζοντας σε μερικά προς Ιάσονος:
Ιάσονος 39 πορνομόλ: ανοικτό.
Ιάσονος 37: ισόγειο κλειστό
Ιάσονος 37Α όροφος: Μια μελαχρινή νταρντάνα, κάτω των 30, μου ανακοίνωσε το πρόγραμμά της τόσο μηχανικά και με τόση βαρεμάρα, ώστε πραγματικά δεν συγκράτησα τίποτα.
Ιάσονος 31Β υπόγειο: κλειστό
Ιάσονος 31Α ισόγειο: Μπέλλα. Μικρόσωμη κοντοπούτανη μιλφ, με μαύρο μαλλί, μάλλον σλάβα. Με καλό βυζί για το σουλούπι της (2άρι-2,5άρι). Σε απλό πρόγραμμα. Την παρουσίασή της ανέλαβε η γραφική φιγούρα της περιοχής, ο ομοφυλόφιλος κοκαλιάρης Αλβανός τσάτσος. Πολύ συμπαθητικός όμως, έχει την πλάκα του!
Ιάσονος 30Β υπόγειο: Δύο κοπέλες. Νάντια και Βαλεντίνα. Η δεύτερη ανέλαβε την παρουσίαση, λέγοντας ότι είναι νέες. Άκυρες και οι δύο. Τραγική κατάσταση.
Ιάσονος 30Α όροφος: ανοικτό
Ιάσονος 27Α υπόγειο: Ελένη, μιλφ με πιασίματα, φουλ πρόγραμμα. Και Ναταλία σκίνι πετίτ μελαχρινή γυφτοβουλγάρα, σε απλό. Ένας νεαρός Μπαγκλαντεσιανός συλλάβιζε την επιγραφή στο γνωστό κόκκινο αφισάκι, το οποίο κοσμεί τα σαλόνια των ιδρυμάτων: «Πριν μπεις μέσα, βάλ’το μέσα».
Στο τέλος, ως είθισται, πέρασα από το Bread Factory για παγωτό (βλ. φώτο).
Κάπου εδώ ολοκληρώνω την αναφορά με δύο πράγματα:
1) Επειδή μας διαβάζει πολύς κόσμος, τους προτείνω (ιδίως τα νέα παιδιά) να ξεπεράσουν τα ταμπού και να γραφτούν μέλη στο site. Έχουμε φτάσει σε σημείο να είναι φυσιολογικό οι νέοι να παρακαλάνε στο Instagram την κάθε μπαζόλα να τους στείλει μια φώτο να τον παίξουν. Ή να αρκούνται στη ζώνη ασφαλείας του διαδικτυακού σεξ. Ενώ από την άλλη είναι "ανώμαλος" αυτός ο οποίος πάει και γαμάει LIVE στα μπουρδέλα!
Για να καταλάβουμε σε τι κοινωνία ζούμε! Όπως θέλετε παιδιά. Όσοι δεν θέλετε, συνεχίστε να παίζετε το πουλάκι σας πίσω από το PC αντί να γαμάτε. Είναι απόλυτα φυσιολογικό.
2) Είμαι κάτι παραπάνω από 3 χρόνια στο σάη (ενώ μπαίνω και διαβάζω από πιο παλιά). Υπήρξαν περίοδοι που περνούσα αυτά τα χρόνια άσχημες φάσεις. Κάποια στιγμή λύθηκα τελικά σαν άνθρωπος. Όσοι λοιπόν γράφουν ότι είναι αγχώδεις ή δεν τους σηκώνεται στα μπουρδέλα, η καλύτερη λύση είναι να πηγαίνουν συνέχεια. Θα πάρει καιρό. Μπορεί και 1 - 1,5 χρόνο. Αλλά θα χτίσετε μια σεξουαλική εμπειρία και θα δείτε με τον καιρό διαφορά στην ψυχολογία σας. Αυτά προς τους αγχώδεις.
Καταλυτικό ρόλο έπαιξαν, βέβαια, τα μέλη του σάη με τις συζητήσεις μας και την ανταλλαγή πληροφοριών, απόψεων και εμπειριών.
Αυτά από το ρομαντικό μέτωπο του Μεταξουργείου.
Μετά εκτιμήσεως,
το Κομισαριάτο καταπολέμησης του πυρφορισμού και της εθνικής ναυαγίασης