Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (19 μέλη και 195 επισκέπτες)

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
3πλη κατάθεση στη φυλης

Πολύ δυνατός!

Τρία γαμήσια μέσα σε 1 ώρα και με τέτοιες συνθήκες (κινέζικες καπότες, κρέμες που βάζουν και είναι σαν να γαμάς πηγάδι, τσατσάδες να βαράνε πόρτες, φόλες πουτάνες) ούτε φαρμακωμένοι δεν ρίχνουν.

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
καλημερα. ξερει κανεις αν Εβελινα ειναι στο ποστο;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Η αλήθεια είναι ότι την προτίμησα εις διπλούν πριν λίγες μέρες. Ναι μεν έχει λίγα παραπάνω κιλά όπως γράφετε στις κριτικές αλλά δεν με χάλαγε καθόλου. Στήθος και ιδιαίτερα τα ματιά της με καυλωναν και έτσι την προτίμησα. Δεν βιαζόταν καθόλου για να φύγει κάναμε και κουβεντούλα με την ησυχία μας.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση θετική είναι ότι ήρθε μέσα στο δωμάτιο και μου έβγαλε το εσώρουχο άρχισε να με φιλάει παντού και όταν ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με τον φισφιρι μου μου κατέβασε τέρμα το δέρμα όσο πάει έλεγξε καλά το πουλί μου και μου τον σκούπισε παντού με αντισηπτικό μαντηλάκι δεν το είχα ξανά δει αυτό πουθενά (όχι ότι έχω την τρελή εμπειρία για να κρίνω και για αυτό σας ρώτησα). Μου είπε κιόλας ότι το κάνει πάντα αυτό για να προσέχει και άμα δει ότι είσαι καθαρός κλπ σου κάνει και ελεύθερο στοματικό όπως μου έκανε και εμένα, αν είσαι λετσος σε πετάει έξω και δεν ασχολείται. Κάνει κάθε 3 μηνες τεστ και γενικά προσέχει θεωρώ ότι της αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια.

Αφού κάναμε τι κάναμε και η μία μόνο φορά δεν μου ήταν αρκετή είπα να συνεχίσω έξω την βόλτα μου μπας και δω τίποτα που να μου αρέσει, δεν βρήκα κάτι και ξανά γύρισα πάλι πίσω στην Καρολίνα.

Η κυρία στην είσοδο την δεύτερη φορά με έβαλε σε άλλο δωμάτιο και μου είπε να πάω σε εκείνο που είναι καθαρό, δεύτερο συν πιστεύω.

Και πάλι καθαρισμός κλπ κλπ επειδή όμως αργούσα πολύ να τελειώσω την δεύτερη φορά μου είπε αν θέλω να μου πάρει πιπα (ελεύθερη) μέχρι να χυσω και πράγματι φίλοι η πιπα της ήταν όλα τα λεφτά χωρίς χέρι ή ίσως ελάχιστο γρήγορη βαθιά λες και ήταν ηλεκτρική σκούπα όταν κοντευα έβγαλε το πουτσο μου από το στόμα και συνέχισε να μου τον παίζει δυνατά ώσπου και εχυσα πάνω μου αφού ήμουν ξάπλα. Με σκούπισε καλά παντού και έφυγε μετά από λίγο αφού μιλήσαμε λίγο πάλι.

Το μειονέκτημα είναι ότι άνοιξε την πόρτα και ήταν ακριβώς από έξω ένας μύστης και μας είδε και τους δύο γυμνούς με την μαλαπερδα έξω αλλά εμένα στα αρχιδια μου είχα μόλις περάσει καλά.

Και για αυτό ρώτησα τι γνώμη έχετε γιατί δεν βλέπω να την αναφέρετε συχνά εδώ.
Φιλε μου εδω ειναι ενημερωση...για κριτικες ειναι αλλου.....αναλογως ποιος θα περασει απο τους οικους κανει ενημερωση...μην κυττας τον Smirni που κανει "σκουπα".....αν θες και αλλες κριτικες ρωτα που εχει δουλεψει τον Smirni...καλα να περνας....

GRcock

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
46
Πόντοι
0
Εντάξει μωρέ, ήθελε μια γνώμη
ο άνθρωπος από τρίτους
και κατόπιν είπε να γράψει ένα σεντόνι με εξονυχιστική μελέτη από το πως πέρασε. Από ότι βλέπω έμεινε βροντερά ευχαριστημένος. Τι άλλο να υποθέσω; Καλά να περνάμε.
:rockon:
Έχετε δίκιο κύριοι

Το σβήνω μην γαμησω και το θέμα με offtopic χαχαχα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Έχει καποιος αποψη για μια ξανθιά 30αρα μουνάρα με τα τατου; Χριστινα. Εχθές ήταν Φυλής 65Β. Φοβερό κορμί, ωραία φάτσα. Ποιανης αδερφη είπατε ότι είναι; Ή τρολαρατε;;

Επίσης πηγα και είδα το lady boy, έτσι για το παλμαρε, γιατί τα έβλεπα στην τηλεόραση αλλά ποτέ μπροστά μου.
Θα διαφωνίσω με τον κυριο που έγραψε ότι είναι σαν κοριτσάκι. Και φωνή τραβελέ έχει, και μεγαλοσωμη σχετικά είναι. Απλα έχει ευθυτενης κορμι, όχι όμως αδυνατο. Κανονικά κιλά. Και υψος στο 1,70. Επισης η φάτσα δεν φερνει 100% θηλυκια. Θα έλεγα 75% θηλυκό - 25% αρσενικο. Ρε παιδιά είπαμε!!
Αβυσσος η ψυχή των μπουρδελιαρηδων, αβυσσος!!

Τελευταία τροποποίηση:

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Αδέρφια καλημέρα!!! Έχετε να προτείνετε καμία καλή τσιμπουκλού τώρα στην πρωινή βάρδια? Κατά προτίμηση να το παίρνει ελεύθερο

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Εντάξει μωρέ, ήθελε μια γνώμη
ο άνθρωπος από τρίτους
και κατόπιν είπε να γράψει ένα σεντόνι με εξονυχιστική μελέτη από το πως πέρασε. Από ότι βλέπω έμεινε βροντερά ευχαριστημένος. Τι άλλο να υποθέσω; Καλά να περνάμε.
:rockon:
Καλοπροεραιτα μιλησα αδελφε...δεν υπαρχει θεμα ...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Έχει καποιος αποψη για μια ξανθιά 30αρα μουνάρα με τα τατου; Χριστινα. Εχθές ήταν Φυλής 65Β. Φοβερό κορμί, ωραία φάτσα. Ποιανης αδερφη είπατε ότι είναι; Ή τρολαρατε;;

Επίσης πηγα και είδα το lady boy, έτσι για το παλμαρε, γιατί τα έβλεπα στην τηλεόραση αλλά ποτέ μπροστά μου.
Θα διαφωνίσω με τον κυριο που έγραψε ότι είναι σαν κοριτσάκι. Και φωνή τραβελέ έχει, και μεγαλοσωμη σχετικά είναι. Απλα έχει ευθυτενης κορμι, όχι όμως αδυνατο. Κανονικά κιλά. Και υψος στο 1,70. Επισης η φάτσα δεν φερνει 100% θηλυκια. Θα έλεγα 75% θηλυκό - 25% αρσενικο. Ρε παιδιά είπαμε!!
Αβυσσος η ψυχή των μπουρδελιαρηδων, αβυσσος!!
Καλο μεσημερι φιλε Διανο...δεν πιστευω να εισαι επηρεασμενος απο την ταινια...????

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 34

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Αδέρφια καλημέρα!!! Έχετε να προτείνετε καμία καλή τσιμπουκλού τώρα στην πρωινή βάρδια? Κατά προτίμηση να το παίρνει ελεύθερο
Καλο μεσημερι φιλε Διανο...δεν πιστευω να εισαι επηρεασμενος απο την ταινια...????
Ασχετο αλλά ταινία σταθμος στα Visual Effects.

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
802
Πόντοι
361
Καλησπερα στο φορουμ! Μετα απο 9 μηνες σχεδων επιστρεφω ελλαδα! Μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας για το τι καλο παιζει? Κλεοβουλε μου ειχες δωσει πολυ δυνατο τοπ5 την προιγουμενη φορα αμα μπορεις ξανα θα ειμαι υποχρεος.:grin:

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
282
Πόντοι
21
Καλησπεραα αλανια!!! Ψηνεται κανεις για παρτουζιτσα το σπογευμα;;

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Συγνώμη μια Jessica Θεσσαλονικιά που γράφουν όλοι, τι λέει? Που δουλεύει αυτή?

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αν πάει κάποιος το πρωί Τζέσικα ας μου στείλει ένα μήνυμα παρακαλώ πριν πάει. Γνωριζόμαστε και θέλω να της μεταφέρει κάτι παρακαλώ..
Ε τότε πώς γνωρίζεστε ρε φίλε αφού δεν την ξέρεις;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πώς την πηδάτε ρε παιδιά?

Πώς καυλωνεται?

Περίεργη τραβελιστικη φωνή, Στραβομουρο και σαν μπετατζης είναι το σώμα της!

:vomit:
Η Μπαρμποραρα είναι ψυχαρα Γιάννο! Έχει το κοινό της και θα έλεγα ότι είναι το μεγαλύτερο κοινό που μπορεί να έχει υπάρξει σε κοπέλα του χώρου!
Στο υπογραφω ότι έχει φανατικους πελατες. Λαοθάλασσα! Αυτό πρεπει να το αποδεχθεις. Με γνωρίζεις καλά ότι δεν την υποστηριζω ουτε την προωθω. Στα παπαρια μου. Δεν έχει ανάγκη αυτή από τέτοια. Λέω αυτά που ισχυουν. Το λένε και οι κριτικές εξάλλου.
Επίσης είναι παντα καθαρή, τόσα χρόνια δεν εχει κολλήσει τίποτα σε κανέναν συναγωνιστή. Αυτό κι αν είναι πολυ σημαντικο!
Εγώ προσωπικα την επισκέπτομαι ναι, γουστάρω πολυ τα τσαλιμακια της. Μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη εκεί έξω αλλά είναι από τις πιο δοτικες. Αν και παραπονιαρα μερικές φορές.....

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Ρε μαλακα πόσο καιρό είχε να χεσει γαμω τον Αντιχριστό της; Έκατσε και τον έφαγε ενώ χεζοταν; Πολυ σκατο
αν λεμε για την ρουμανα χριστινα με τα φυσικοτατα μεγαλα βυζομπαλα τοτε ναι αξιζει αν πας με τα νερα της,ελειπε για καιρο και φαινεται επεστρεψε,την ειχα γαμησει πριν 9 μηνες τελευταια φορα και πολυ πιο πριν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom