Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.313
- Πόντοι
- 1.960
Το Σοβιετ αναβαθμιστηκε και τωρα ειναι σαν site ζαχαροπλαστειου
Τι θες να μάθεις φίλε Μ;Ξερουμε για Βικτωρια απο Διδυμου 27 που ειναι;
Εν τω μεταξυ ,επειδη αραια και που ,περναω και δινω πιπα στη Μαρια(ηταν που ηταν ασχημουλα ,τα βαψε και ξανθα και ηρθε κι εδεσε ) η Μαρινα δεν μοιαζει παρα πολυ με αυτη που μιλαει πολυ του Λαγουμιτζη(Ευα μου φαινεται τη λενε);;;Κι εγώ πέρα από την πίπα δεν τρελάθηκα μαζί της. Δεν μου άρεσε ούτε που μιλούσε πολύ στο σεξ, ούτε αυτά που έλεγε και καλά για να με φτιάξει.
Διάβασε κριτικές. Έχει μπόλικες. Ιδιαίτερη προσοχη στην καθαριότητα. Πιθανόν η πιο καθαρή ιερόδουλη της περιοχης που κάνει ελευθερο στοματικό τελειωτικό.Καλημέρα Μυστες για την Καρολίνα από Φιλιππιδου ποια είναι η άποψη σας;
Την Καλημερα Φιλε μου...σε συγκριση με τα χρηματα ειναι Καλη.....διαβασε και κριτικη,γραφει πιο πολλες λεπτομεριες....Καλημέρα Μυστες για την Καρολίνα από Φιλιππιδου ποια είναι η άποψη σας;
Απάντησε ο μέγιστος πορνορεπόρτερ n.smyrni75 !Πως ειναι σαν εμφανιση αυτη ρε μυστη;
" Αποχώρηση από την περιοχή με γεμάτα αρχιδια ( κακό αυτό ) και γεμάτες τσέπες...( καλό αυτό ) "Συνέχεια λάιβ...
Ιάσωνος 46 πάνω, Σοφία, Κατερίνα και η καινούργια Μαίρη. Όλες απλό και ελεύθερο στοματικό. Η Μαίρη λογικά αξίζει, αλλά επειδή με κοροϊδεψε στα ρώσικα μπροστά στις κοπέλες και χωρίς λόγο ο αλκοολικός τσάτσος έριξα άκυρο ενώ θα πέρναγα με την τελευταία...
Αποχώρηση από την περιοχή με γεμάτα αρχιδια και γεμάτες τσέπες...
Τρείς φορές που πέρασα μαζί της πέρασα καλά φίλος !!Τίμησα και εγώ εχθες Μπάρμπορα δυνατό κωλαρακι και το περίμενα πιο χαλαρό αλλά καλά κρατάει.. όταν λες Αννούλα από πάνω εννοείς στο πάνω όροφο στο 6?? Αξίζει??
3πλη κατάθεση στη φυλης
Φιλε μου εδω ειναι ενημερωση...για κριτικες ειναι αλλου.....αναλογως ποιος θα περασει απο τους οικους κανει ενημερωση...μην κυττας τον Smirni που κανει "σκουπα".....αν θες και αλλες κριτικες ρωτα που εχει δουλεψει τον Smirni...καλα να περνας....Η αλήθεια είναι ότι την προτίμησα εις διπλούν πριν λίγες μέρες. Ναι μεν έχει λίγα παραπάνω κιλά όπως γράφετε στις κριτικές αλλά δεν με χάλαγε καθόλου. Στήθος και ιδιαίτερα τα ματιά της με καυλωναν και έτσι την προτίμησα. Δεν βιαζόταν καθόλου για να φύγει κάναμε και κουβεντούλα με την ησυχία μας.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση θετική είναι ότι ήρθε μέσα στο δωμάτιο και μου έβγαλε το εσώρουχο άρχισε να με φιλάει παντού και όταν ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με τον φισφιρι μου μου κατέβασε τέρμα το δέρμα όσο πάει έλεγξε καλά το πουλί μου και μου τον σκούπισε παντού με αντισηπτικό μαντηλάκι δεν το είχα ξανά δει αυτό πουθενά (όχι ότι έχω την τρελή εμπειρία για να κρίνω και για αυτό σας ρώτησα). Μου είπε κιόλας ότι το κάνει πάντα αυτό για να προσέχει και άμα δει ότι είσαι καθαρός κλπ σου κάνει και ελεύθερο στοματικό όπως μου έκανε και εμένα, αν είσαι λετσος σε πετάει έξω και δεν ασχολείται. Κάνει κάθε 3 μηνες τεστ και γενικά προσέχει θεωρώ ότι της αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια.
Αφού κάναμε τι κάναμε και η μία μόνο φορά δεν μου ήταν αρκετή είπα να συνεχίσω έξω την βόλτα μου μπας και δω τίποτα που να μου αρέσει, δεν βρήκα κάτι και ξανά γύρισα πάλι πίσω στην Καρολίνα.
Η κυρία στην είσοδο την δεύτερη φορά με έβαλε σε άλλο δωμάτιο και μου είπε να πάω σε εκείνο που είναι καθαρό, δεύτερο συν πιστεύω.
Και πάλι καθαρισμός κλπ κλπ επειδή όμως αργούσα πολύ να τελειώσω την δεύτερη φορά μου είπε αν θέλω να μου πάρει πιπα (ελεύθερη) μέχρι να χυσω και πράγματι φίλοι η πιπα της ήταν όλα τα λεφτά χωρίς χέρι ή ίσως ελάχιστο γρήγορη βαθιά λες και ήταν ηλεκτρική σκούπα όταν κοντευα έβγαλε το πουτσο μου από το στόμα και συνέχισε να μου τον παίζει δυνατά ώσπου και εχυσα πάνω μου αφού ήμουν ξάπλα. Με σκούπισε καλά παντού και έφυγε μετά από λίγο αφού μιλήσαμε λίγο πάλι.
Το μειονέκτημα είναι ότι άνοιξε την πόρτα και ήταν ακριβώς από έξω ένας μύστης και μας είδε και τους δύο γυμνούς με την μαλαπερδα έξω αλλά εμένα στα αρχιδια μου είχα μόλις περάσει καλά.
Και για αυτό ρώτησα τι γνώμη έχετε γιατί δεν βλέπω να την αναφέρετε συχνά εδώ.
Έχετε δίκιο κύριοιΕντάξει μωρέ, ήθελε μια γνώμη
ο άνθρωπος από τρίτους
και κατόπιν είπε να γράψει ένα σεντόνι με εξονυχιστική μελέτη από το πως πέρασε. Από ότι βλέπω έμεινε βροντερά ευχαριστημένος. Τι άλλο να υποθέσω; Καλά να περνάμε.