Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.204
- Πόντοι
- 1.960
ΣΑΡΑΜΠΑΜΠΙΤΖ ειναι κανονικααδερφέ δεν θέλω να σε απαγοητεύσω . δεν σε φώναζε ήλιο της παραλίας αλλά πουτάνας γιέ
son of a bitch = πουτάνας γιέ
ΣΑΡΑΜΠΑΜΠΙΤΖ ειναι κανονικααδερφέ δεν θέλω να σε απαγοητεύσω . δεν σε φώναζε ήλιο της παραλίας αλλά πουτάνας γιέ
son of a bitch = πουτάνας γιέ
Όταν πέρασα εγώ ( κατα τη μία )ότι είχε σκάσει η Τάνια για εργασία .Είχα όρεξη να τον "βρέξω" για πρώτη του 2023 αλλά η Μιλένα μου φάνηκε λίγο άκεφη? κουρασμένη? δεν ξέρω δεν μου έκανε γκελ.Καλημέρα στην ομάδα, μετά από επίσκεψη στο Δ27, η Μιλένα σε συνεχόμενα δωμάτια όπως και η αγαπημένη Τάνια. Ανέβηκα προς τα πάνω να δω την Ελένη στο 8Β. Πολύ καλή συνεδρία και κόκκινο φως απέξω (έρχεται το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ ετοιμαστείτε...!) όπως είπε και ο αγαπητός συναγωνιστής (ακολουθεί κριτική).
Το ιδιο συμπερασμα ειχα βγαλει και εγω, στο κοντινο παρελθον, που επισκεφτηκα τον οικο για την Μιλενα, αλλα εκανε την πασαρελα της με μουτρακια, και χαρακτηριστικα οπως μοιραζεσαι και εσυ.Όταν πέρασα εγώ ( κατα τη μία )ότι είχε σκάσει η Τάνια για εργασία .Είχα όρεξη να τον "βρέξω" για πρώτη του 2023 αλλά η Μιλένα μου φάνηκε λίγο άκεφη? κουρασμένη? δεν ξέρω δεν μου έκανε γκελ.
Όταν πέρασα εγώ ( κατα τη μία )ότι είχε σκάσει η Τάνια για εργασία .Είχα όρεξη να τον "βρέξω" για πρώτη του 2023 αλλά η Μιλένα μου φάνηκε λίγο άκεφη? κουρασμένη? δεν ξέρω δεν μου έκανε γκελ.
οχι εδώ και πολύ καιρόΚάνουν παρτούζα αυτές μαζί ακόμα η το έχουν σταματήσει ξέρει κανείς??
Συναγωνιστες...που δουλεύει τελικα αυτη η Ευα;;και τι ωρες;;;Την είδα και εγώ την Εύα και συμφωνώ. Είναι υπερτούμπανο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να περάσω γιατί είχα δουλειά και δεν προλάβαινα. Ελπίζω να είναι και σήμερα για να την ιππεύσω.
την πετυχαίνω συνήθως πρωινή στο Λιοσίων 73β &α ,είναι μελαχρινή νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι ,έχει και ένα μεγάλο τατουάζ φιδάκι ψηλά στο δεξί πόδι ,μία φορά τη πέτυχα και στο αδελφό Φώκαιας 13 αριστερά το υπόγειοΣυναγωνιστες...που δουλεύει τελικα αυτη η Ευα;;και τι ωρες;;;
Δε γνωρίζω, άσε που δεν την έχω πετύχει ποτέ στις βόλτες μουΤιτανομεγιστε νέα Σμύρνη μήπως ξέρεις αν δουλεύει η Κερι στο μαραθωνος τώρα?
ποιο ειναι το φωκαιας 25 ισογειο ρε συ αρτοποιητη ?Πέρασμα πριν λίγο στην Μαρίνα στο Φωκαιας 25 ισογειο.
Κοντη μικροσκοπική 30άρα Μολδαβή, με λεπτό συμπαθητικό προσωπο, καστανο μαλλί.
Μάλλον το 27 φίλε, δεν τα πάω καλά με τα νούμερα εκεί, το γωνιακο τέλος πάντωνποιο ειναι το φωκαιας 25 ισογειο ρε συ αρτοποιητη ?
εγω ξερω τον οροφο με τις φολες (περισσοτερο) και αυτο με τα σκαλακια με τζανινα και σαρα ?
ναι γιατι με κουφανες λιγο, ενω κανεις αλλος δεν ειπε κατι.Μάλλον το 27 φίλε, δεν τα πάω καλά με τα νούμερα εκεί, το γωνιακο τέλος πάντων
Αυτή ακριβώς, επέστρεψε πιο διαχυτική, διψάει για καυτό σπέρμαναι γιατι με κουφανες λιγο, ενω κανεις αλλος δεν ειπε κατι.
μαρινα με τα φτερα τατουαζ στην πλατη εννοεις... εγινε επιστροφη ?
σουπερρρρρρρ.Αυτή ακριβώς, επέστρεψε πιο διαχυτική, διψάει για καυτό σπέρμα
Γι αυτήν την ιρινούσκα συνεχώς ακούω, είναι μήπως στο Φωκ.19?σουπερρρρρρρ.
ιρινουσκα και μαρινουσκα δηλαδη.
αυτα ειναι...
φωκαιας 17 οροφος τωρα.Γι αυτήν την ιρινούσκα συνεχώς ακούω, είναι μήπως στο Φωκ.19?
Ολως περιέργως δεν την έχω πάρει.
Αξίζει το μερεμέτι ή τσάμπα θα βγάλω το μυστρί;
Κοίτα δεν ανακοινώθηκε κάτι γιατί μολίς είχε μπεί η Τάνια μαζί μου στο "μαγαζί" ε και μέχρι να αλλάζει και τα σχετικά θα ήθελε χρόνο!Κάνουν παρτούζα αυτές μαζί ακόμα η το έχουν σταματήσει ξέρει κανείς??