Καλημέρα στην ομάδα, μετά από επίσκεψη στο Δ27, η Μιλένα σε συνεχόμενα δωμάτια όπως και η αγαπημένη Τάνια. Ανέβηκα προς τα πάνω να δω την Ελένη στο 8Β. Πολύ καλή συνεδρία και κόκκινο φως απέξω (έρχεται το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ ετοιμαστείτε...!) όπως είπε και ο αγαπητός συναγωνιστής (ακολουθεί κριτική).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ναι αδερφέ το ξέρω, αλλά όλη η έκφραση είναι "πουτάνας γιέ"Τυπε πρέπει να είσαι η ψυχή της παρέας εσύ
Υ.Γ Bitch = σκύλα
Έτσι για την ιστορία.
Αναστασία,Ή Αντζελίνα ή Άννα ή Αννίτα από Πάνος μασάζ (παλιά Μεταξουργείο) την έχετε δει;
Βερόνικα από Φυλής επίσης... ευχαριστώ
Βερόνικα από Φυλής επίσης... ευχαριστώ
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.180
- Πόντοι
- 1.960
πρεπει να ειναι ο ξυρισμενος CharismaΤυπε πρέπει να είσαι η ψυχή της παρέας εσύ
Υ.Γ Bitch = σκύλα
Έτσι για την ιστορία.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.180
- Πόντοι
- 1.960
ΣΑΡΑΜΠΑΜΠΙΤΖ ειναι κανονικααδερφέ δεν θέλω να σε απαγοητεύσω . δεν σε φώναζε ήλιο της παραλίας αλλά πουτάνας γιέ
son of a bitch = πουτάνας γιέ
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Όταν πέρασα εγώ ( κατα τη μία )ότι είχε σκάσει η Τάνια για εργασία .Είχα όρεξη να τον "βρέξω" για πρώτη του 2023 αλλά η Μιλένα μου φάνηκε λίγο άκεφη? κουρασμένη? δεν ξέρω δεν μου έκανε γκελ.Καλημέρα στην ομάδα, μετά από επίσκεψη στο Δ27, η Μιλένα σε συνεχόμενα δωμάτια όπως και η αγαπημένη Τάνια. Ανέβηκα προς τα πάνω να δω την Ελένη στο 8Β. Πολύ καλή συνεδρία και κόκκινο φως απέξω (έρχεται το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ ετοιμαστείτε...!) όπως είπε και ο αγαπητός συναγωνιστής (ακολουθεί κριτική).
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
Το ιδιο συμπερασμα ειχα βγαλει και εγω, στο κοντινο παρελθον, που επισκεφτηκα τον οικο για την Μιλενα, αλλα εκανε την πασαρελα της με μουτρακια, και χαρακτηριστικα οπως μοιραζεσαι και εσυ.Όταν πέρασα εγώ ( κατα τη μία )ότι είχε σκάσει η Τάνια για εργασία .Είχα όρεξη να τον "βρέξω" για πρώτη του 2023 αλλά η Μιλένα μου φάνηκε λίγο άκεφη? κουρασμένη? δεν ξέρω δεν μου έκανε γκελ.
Μονο οταν μπηκε παλι στο κουζικακι γελασε δυνατα και με την ψυχη της για κατι που της ειπε η κυρια της υποδοχης!Με την Τανια ηταν και τοτε σε υπηρεσια.
Καλησπέρα μάγκες! Περιορισμένη βόλτα κατά τις 4 το μεσημέρι στην αλυσίδα Φυλής 65 & 84Α, εργάζονταν Χριστίνα, Κορίνα, Ντιάνα, η άλλη Χριστίνα η βυζαρού, ωραία γκόμενα, και η Κάτια, μαζί με τη Χριστίνα τη βυζαρού, στο 84Α. Η τσατσά μου είπε ότι η Κάτια ήρθε χθες στη δουλειά (θα μας πουν οι μύστες αν τη θυμούνται από κάπου αλλού), αλλά είναι έμπειρη γιατί δούλευε στο εξωτερικό.
Για τα γούστα μου, ωραία γκόμενα. Το πολύ 30, μελαχρινή, νομίζω είχε κάτι σαν κοτσιδάκια, κωλάρα και μάλλον προς το μικρό στήθος, το οποίο όμως στη χούφτα μου τελικά μου φάνηκε για μεγαλύτερο
Απλό πρόγραμμα κάνει η κοπέλα, η οποία δεν ξέρει ελληνικά, είχε λίγο μπαλαμούτι από μέρους μου στην αρχή, πίπα δεν ήθελα, μου έδωσε με χαλαρότητα τα πατουσάκια της να τα γλύψω, και ήταν καλοσχηματισμένα, απαλά και μύριζαν ελάχιστα, όσο πρέπει για να καταλαβαίνεις ότι γλύφεις πόδια!
Μετά τζελ και μια στάση με εμένα από πάνω. Ωραία κοπέλα όπως είπα, κι αν στο απλό αυτό πρόγραμμα θα έβρισκα κάτι αρνητικό να πω, θα ήταν ότι στο σεξ έσκυβε μπροστά και δεν έβλεπα το πρόσωπό της. Μικρό το κακό όμως, πιθανότατα θα ξαναπάω
Για τα γούστα μου, ωραία γκόμενα. Το πολύ 30, μελαχρινή, νομίζω είχε κάτι σαν κοτσιδάκια, κωλάρα και μάλλον προς το μικρό στήθος, το οποίο όμως στη χούφτα μου τελικά μου φάνηκε για μεγαλύτερο
Απλό πρόγραμμα κάνει η κοπέλα, η οποία δεν ξέρει ελληνικά, είχε λίγο μπαλαμούτι από μέρους μου στην αρχή, πίπα δεν ήθελα, μου έδωσε με χαλαρότητα τα πατουσάκια της να τα γλύψω, και ήταν καλοσχηματισμένα, απαλά και μύριζαν ελάχιστα, όσο πρέπει για να καταλαβαίνεις ότι γλύφεις πόδια!
Μετά τζελ και μια στάση με εμένα από πάνω. Ωραία κοπέλα όπως είπα, κι αν στο απλό αυτό πρόγραμμα θα έβρισκα κάτι αρνητικό να πω, θα ήταν ότι στο σεξ έσκυβε μπροστά και δεν έβλεπα το πρόσωπό της. Μικρό το κακό όμως, πιθανότατα θα ξαναπάω
Όταν πέρασα εγώ ( κατα τη μία )ότι είχε σκάσει η Τάνια για εργασία .Είχα όρεξη να τον "βρέξω" για πρώτη του 2023 αλλά η Μιλένα μου φάνηκε λίγο άκεφη? κουρασμένη? δεν ξέρω δεν μου έκανε γκελ.
Κάνουν παρτούζα αυτές μαζί ακόμα η το έχουν σταματήσει ξέρει κανείς??
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
οχι εδώ και πολύ καιρόΚάνουν παρτούζα αυτές μαζί ακόμα η το έχουν σταματήσει ξέρει κανείς??
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Συναγωνιστες...που δουλεύει τελικα αυτη η Ευα;;και τι ωρες;;;Την είδα και εγώ την Εύα και συμφωνώ. Είναι υπερτούμπανο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να περάσω γιατί είχα δουλειά και δεν προλάβαινα. Ελπίζω να είναι και σήμερα για να την ιππεύσω.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
την πετυχαίνω συνήθως πρωινή στο Λιοσίων 73β &α ,είναι μελαχρινή νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι ,έχει και ένα μεγάλο τατουάζ φιδάκι ψηλά στο δεξί πόδι ,μία φορά τη πέτυχα και στο αδελφό Φώκαιας 13 αριστερά το υπόγειοΣυναγωνιστες...που δουλεύει τελικα αυτη η Ευα;;και τι ωρες;;;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
Δε γνωρίζω, άσε που δεν την έχω πετύχει ποτέ στις βόλτες μουΤιτανομεγιστε νέα Σμύρνη μήπως ξέρεις αν δουλεύει η Κερι στο μαραθωνος τώρα?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.427
- Πόντοι
- 27.261
ποιο ειναι το φωκαιας 25 ισογειο ρε συ αρτοποιητη ?Πέρασμα πριν λίγο στην Μαρίνα στο Φωκαιας 25 ισογειο.
Κοντη μικροσκοπική 30άρα Μολδαβή, με λεπτό συμπαθητικό προσωπο, καστανο μαλλί.
εγω ξερω τον οροφο με τις φολες (περισσοτερο) και αυτο με τα σκαλακια με τζανινα και σαρα ?
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Μάλλον το 27 φίλε, δεν τα πάω καλά με τα νούμερα εκεί, το γωνιακο τέλος πάντωνποιο ειναι το φωκαιας 25 ισογειο ρε συ αρτοποιητη ?
εγω ξερω τον οροφο με τις φολες (περισσοτερο) και αυτο με τα σκαλακια με τζανινα και σαρα ?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.427
- Πόντοι
- 27.261
ναι γιατι με κουφανες λιγο, ενω κανεις αλλος δεν ειπε κατι.Μάλλον το 27 φίλε, δεν τα πάω καλά με τα νούμερα εκεί, το γωνιακο τέλος πάντων
μαρινα με τα φτερα τατουαζ στην πλατη εννοεις... εγινε επιστροφη ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις