Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.792
- Πόντοι
- 13.636
Και εγώ σε κάποιο άλλο την είδα το πρωί.την είδα ξανά σε στούντιο στην Βουρβαχη19
Γυρνάει μάλλον.
Και εγώ σε κάποιο άλλο την είδα το πρωί.την είδα ξανά σε στούντιο στην Βουρβαχη19
Να ξανα δοκιμάσεις για Σάρα.Καλημέρες ! Κατευθύνθηκα στο Φωκαίας 25Β για Σάρα αλλά ήταν κλειστό. Εκανα μια γύρα να δω τι παίζει και ειδα ανοιχτό το Φυλης 66 με την κοκκινη πόρτα.
Μεσα ηταν η γλυκιά Σοφία.
Αν και ανακοινώθηκε στο σαλονι οτι ΔΕΝ κανει 69 περασα δωμάτιο και την γάμησα.
Περασμα απο Χωματιανου 11 όροφος για να ρεφαρω ρουφωντας μουνοζουμα Αντριαννας αλλα ηταν κλειστό.
Η αναζήτηση κορασίδας για πόση μουνοζουμου συνεχίζεται....
Τι εννοείς δεν ειναι καθαρή ?Να ξανα δοκιμάσεις για Σάρα.
Την εχω πάρει πολλές φορές και ειναι τίμια επιλογη, θα ελεγα λίγο πανω απ το μέσο όρο.
Δεκτική στο σφυροκόπημα αλλα οχι στις μπάτσες.
Το ακαποτο τσιμπούκι που προσφέρει δεν θα το πρότεινα καθώς η εμφάνιση της βγάζει ανθυγιεινά σημάδια
Πέρασα και τις είδα πριν λίγο.Φυλής 86β Άντζελα καστανοξανθη κοπέλα, σώμα με πιασιματακια από τη περιφέρεια και κάτω,2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Άννα από Κολομβία, καστανοξανθη κοπέλα, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι, απλό.
Φυλής 84β Άννα μελαχρινή με ίσιο μαλλι ,λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, τατουάζ κάτω χαμηλά στο πόδι, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.
Αντισώματα από Γυφτακι!!!Τι εννοείς δεν ειναι καθαρή ?
Θέλω να πιω μουνοζουμα μην πάθω καμμια δηλητηρίαση.
Ίδια εμπειρία και εγώ πριν μερικές βδομάδες.Τρέξιμο και άγχος το πρωί...
Κατάθεση σε...
-Φυλής 65 ισόγειο
ΤΖΟΥΛΙΑ
Το μικρό κοντοπουτανο που δεν το είχα πάρει.
Bbj cob 69
Πολύ γλυκό αλλά μέχρι εκεί. Κλέβει στο χρόνο και στο γαμισι.
Για μια φορά καλή επιλογή!
Δεν της πέρασε...Ίδια εμπειρία και εγώ πριν μερικές βδομάδες.
"Σιγά σιγά, σιγά σιγά"
Δουλεύει πάρα πολύ καιρό, πρίν δούλευε στον όροφο και πιο πριν Φωκαιας 7 ισόγειο, γνωστή και ως Άντζελα FORMETΠέρασα και τις είδα πριν λίγο.
Η Άντζελα πρέπει να έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν, είναι γνώριμη φυσιογνωμία.
ουτε τσαμπα......Καλημερα μωρακια μου σημερα σας περιμενω στο Βεργας 7 απο της 18.00 εως της 5.00 το πρωι.
Πες τα όλα δεν θέλω να συμπληρώνω τον Τιτάνα.Δουλεύει πάρα πολύ καιρό, πρίν δούλευε στον όροφο και πιο πριν Φωκαιας 7 ισόγειο, γνωστή και ως Άντζελα FORMET
Δεν θέλω να ξέρω πως βγήκε το συγκεκριμένο προσωνύμιοΆντζελα τυρογαλου!
νταξει, εγώ έγραψα αυτό που της είχα αποδώσει εγώΠες τα όλα δεν θέλω να συμπληρώνω τον Τιτάνα.
Νιώθω άσχημα .
Άντζελα τυρογαλου!
Άντζελα romance!
Και πολλά άλλα...
Νομίζω ότι εννοείς μια Κατερίνα στο Δ18 με κοντό μαλλί, λίγο ιδιόρρυθμη ,που υποσχόταν πολλά στο σαλόνι και στο δωμάτιο μπαρμπούτσαλα..Η κατερινα Πολωνεζα αφρατουλα μιλφ, ποιά ειναι? Μηπως κάποια με κοντο πολλύ κοντά μαλλιά που ειχε περασει καποτε και από διδυμου 18?
Μετά τις 7 δηλαδή ανοίγουν;Απευθυνω ισχυρη συσταση στους πορδελιαριδες της 2ης βαρδιας στην Φυλ να προσερχονται μετα τις 1900
Συνηθως ειναι περισσοτερα ανοιχτα οπως αυτα στο μπιλιαρδαδικο,το Φυλ59Ανω αλλα + το Φωκ25ΑνωΜετά τις 7 δηλαδή ανοίγουν;
Τι έγινε τυπεSOS Φόλα Alert
Μήπως γλυτώσει κανας φουκαρας..
-Φυλής 69 η Ιωάννα ότι χειρότερο έχω ζήσει.
Συνέχεια σε λίγο να συνέλθω.
Τύπε μου, ξαναπέρασα πριν 2 ώρες από το 69άρι που ήταν η Ιωάννα,SOS Φόλα Alert
Μήπως γλυτώσει κανας φουκαρας..
-Φυλής 69 η Ιωάννα ότι χειρότερο έχω ζήσει.
Συνέχεια σε λίγο να συνέλθω.