Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (14 μέλη και 250 επισκέπτες)

RebetikiSkala

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές και καλές γιορτές.
Λόγω ξενιτιάς απέχω τουλάχιστον 3 χρόνια και είπα να μπω στο παιχνίδι μιας και θα είμαι για λίγες μέρες, ως εκ τούτου θα ήθελα να ρωτήσω εάν δουλεύει ακόμη η Εμμανουέλα (λεγόμενη ποντικοουρά) ή η Σόνια από φυλής.
Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να τις βρούμε;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Διευθυνση - Προγραμα - Βαρδιες της Αμελιας ??????
Τσέκαρε στο e r o t i c p o r t a l, δεν είναι στάνταρ οι βάρδιες. Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει και ελεύθερο στοματικό, γι' αυτό και το πλύσιμο στο νιπτήρα ;) Για φουλ δε θυμάμαι να αναφέρθηκε κάτι.

Virtouozos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
188
Πόντοι
0
Τσέκαρε στο e r o t i c p o r t a l, δεν είναι στάνταρ οι βάρδιες. Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει και ελεύθερο στοματικό, γι' αυτό και το πλύσιμο στο νιπτήρα ;) Για φουλ δε θυμάμαι να αναφέρθηκε κάτι.
Ήταν Φωκαίας υπόγειο στο καινούργιο νωρίτερα.

• Like
Αντιδράσεις: vril
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Η Άννα του 3 δε κάνει απλό πρόγραμμα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κάνει, δέχεται 69 και ενίοτε τα παίρνει και στη μάπα, εμφανισιακά μέτρια αλλά σε υπηρεσίες και διάθεση πολύ καλή, η Αννα του 5 ανακοίνωνε και έκανε παλιά ελεύθερο στοματικό, τώρα ανακοινώνει απλό πρόγραμμα αλλά μέσα επιλεκτικά και ύστερα από συνεννόηση μπορεί να κάνει.
Επιλεκτικά.. όντως??ρε την καρχια την έχω πάρει ένα σωρο φορές ακόμη κ χοτελ μερικές φορές..κ ελεύθερο δε μου κάνε ποτέ ούτε μετά από προτροπές μ λέει ποτέ δε κάνω

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Αν και δεν την έχω παρει, ότι εχεις πει ισχυει. Πρόσθεσε κιόλας ότι είναι και λίγο "αντράκι". Δε σηκώνει πολλα πολλα...
Δεν έχω δώσει τον οβελο μου ποτέ στο κορίτσι γιατί δεν μου αρέσει το προσωπο της. Έτσι απλά. Κάποια στιγμή όμως μπορεί να δοκιμάσω για το παλμαρε. Όπως και να εχει τα σχόλια για τις υπηρεσίες της είναι παντα θετικά. Από αξιόπιστους συναγωνιστες.
Δυστυχώς, μύστη, η Άννα από Φυλής 59, β' βάρδια, έχει κόψει το πρωκτικό εδώ και αρκετούς μήνες....:angry: Για μια περίοδο την έπαιρνα σχεδόν κάθε Σάββατο αποκλειστικά και μόνο από κώλο, :zfuck: κάτι που γουσταρε κάργα και ποτέ δεν δυσανασχετούσε... Έκτοτε δεν την έχω ξαναπάρει, λόγω διακοπής της εν λόγω υπηρεσίας...:hi:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Δυστυχώς, μύστη, η Άννα από Φυλής 59, β' βάρδια, έχει κόψει το πρωκτικό εδώ και αρκετούς μήνες....:angry: Για μια περίοδο την έπαιρνα σχεδόν κάθε Σάββατο αποκλειστικά και μόνο από κώλο, :zfuck: κάτι που γουσταρε κάργα και ποτέ δεν δυσανασχετούσε... Έκτοτε δεν την έχω ξαναπάρει, λόγω διακοπής της εν λόγω υπηρεσίας...:hi:
Μαλακία της, θα χάσει όχι μόνο εσένα αλλά και το 90% των πελατων της. Απλά και ωραία. Αμα νομίζει με την εμφάνιση που έχει ότι θα βγάζει 20αρικα χωρίς το κάτι παραπανω έχασε!
Είμαι σίγουρος οτι αργά ή γρήγορα θα δωσει γκροβερ ξανά στον λαό της, αν και δεν την έχω παρει ποτε ουτε έχω σκοπό να την παρω. Το ειχα αναφέρει και στο αρχικό σχόλιό μου. Εγώ θέλω η γυναίκα που πληρωνω για ικανοποιηση να είναι και ομορφη. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Μαλακία της, θα χάσει όχι μόνο εσένα αλλά και το 90% των πελατων της. Απλά και ωραία. Αμα νομίζει με την εμφάνιση που έχει ότι θα βγάζει 20αρικα χωρίς το κάτι παραπανω έχασε!
Είμαι σίγουρος οτι αργά ή γρήγορα θα δωσει γκροβερ ξανά στον λαό της, αν και δεν την έχω παρει ποτε ουτε έχω σκοπό να την παρω. Το ειχα αναφέρει και στο αρχικό σχόλιό μου. Εγώ θέλω η γυναίκα που πληρωνω για ικανοποιηση να είναι και ομορφη. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.
Μακάρι να ξαναδώσει, αλλά από την άλλη υπάρχουν κι αλλού "πρωκτοκαλιες"... :rockon::2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Καιρός να πάρει σύνταξη πια 6 χρόνια στο ίδιο πόστο...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Καιρός να πάρει σύνταξη πια 6 χρόνια στο ίδιο πόστο...
Ε κάπου εκεί βαδίζει και αυτή, η νέα καριέρα στο Μετάξι.
Είναι η φυσική ροή των πραγματων.
Εκτός κι αν ήταν ξυπνια και έχει κάνει καμια επένδυση.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ε κάπου εκεί βαδίζει και αυτή, η νέα καριέρα στο Μετάξι.
Είναι η φυσική ροή των πραγματων.
Εκτός κι αν ήταν ξυπνια και έχει κάνει καμια επένδυση.
Γιατί, αφήνει η πουτάνα το γαμήσι; Έχω βαρεθεί συνέχεια να βλέπω τις ίδιες και αυτές εμένα. :2funny: Προσπερνούσα τον οίκο για χρόνια, γιατί ήξερα ποια θα είναι μέσα και με απωθεί αυτό το υφάκι που έχει. Είπα να ξαναμπώ τις προάλλες μήπως άλλαξε κάτι και αυτή βγήκε στο σαλόνι με το ζόρι αμίλητη τελείως, γιατί προφανώς με θυμόταν ακόμα τόσα χρόνια μετά που δεν περνούσα μαζί της. :P

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Γιατί, αφήνει η πουτάνα το γαμήσι; Έχω βαρεθεί συνέχεια να βλέπω τις ίδιες και αυτές εμένα. :2funny: Προσπερνούσα τον οίκο για χρόνια, γιατί ήξερα ποια θα είναι μέσα και με απωθεί αυτό το υφάκι που έχει. Είπα να ξαναμπώ τις προάλλες μήπως άλλαξε κάτι και αυτή βγήκε στο σαλόνι με το ζόρι αμίλητη τελείως, γιατί προφανώς με θυμόταν ακόμα τόσα χρόνια μετά που δεν περνούσα μαζί της. :P
Εχει και μια στραβοφατσα γάμα τα...!
Επίσης αυτό που με απωθουσε τόσα χρόνια σε αυτήν είναι τα χαλιά δόντια της. Μαυρα, θεοστραβα και μερικά σάπια! Αλλά δικαιολογω απολυτως τους συναγωνιστες. Οι υπηρεσίες της ήταν παντα θετικές.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Τύπε μου, έχει όντως απωθητικό ψευτομαγκικο ύφος στο σαλόνι, το οποίο εξαφανίζεται στο δωμάτιο! Αν δεν είχα πληροφορηθεί από κριτικές συναγωνιστών, δεν θα έμπαινα ποτέ. :rockon:Κρίμα που δεν χάρηκα το κωλοτρυπιδι της για περισσότερο καιρό. Εύχομαι να μας διαβάζει και να το ξαναδώσει σύντομα! :zfuck::rockon:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλησπερα μωρακια μου αποψε σας περιμενω ολους στην Οδος βεργας 7 το βραδυ απο της 23.00 εως της 5.00 να περασουμε πολυ ωραια!Μνιαου Μνιαου!!!!! Με εξτρα δυναμεις αποψε
Και εξτρα πρόγραμμα?

tasoskatan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2022
Κριτικές
6
Like
671
Πόντοι
300
Καλησπερα μωρακια μου αποψε σας περιμενω ολους στην Οδος βεργας 7 το βραδυ απο της 23.00 εως της 5.00 να περασουμε πολυ ωραια!Μνιαου Μνιαου!!!!! Με εξτρα δυναμεις αποψε
Δύσκολη ώρα! Τι έξτρα έχει για απόψε?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τύπε μου, έχει όντως απωθητικό ψευτομαγκικο ύφος στο σαλόνι, το οποίο εξαφανίζεται στο δωμάτιο! Αν δεν είχα πληροφορηθεί από κριτικές συναγωνιστών, δεν θα έμπαινα ποτέ. :rockon:Κρίμα που δεν χάρηκα το κωλοτρυπιδι της για περισσότερο καιρό. Εύχομαι να μας διαβάζει και να το ξαναδώσει σύντομα! :zfuck::rockon:
Το ξέρω, τύπε, την είχα πάρει στις αρχές, αλλά αυτό το στυλάκι δεν με βοηθάει να ξαναπεράσω μαζί της και δεν είμαι και λάτρης του κώλου, για να έχω κίνητρο :P

• Like
Αντιδράσεις: Junax

pipinolagnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
546
Πόντοι
81
Ανοιχτα τωρα πολυ λιγα ,Φυλης 56 και τα δυο ,το 69 ανοιχτο λειπει η Βικυ και η Λανα ,το 71 ανοιχτο το 67 τα 2 65 ,απεναντι το μονο ανοιχτο το 84 κατω Φωκαιας το17 κατω Μικαελα το 13 ανοιχτο, τα 2 Φωκαιας 7 ισογειο και στο 109 Ροδικα, τα Χωματιανου ανοιχτα και το 109 πανω ανοιχτο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ανοιχτα τωρα πολυ λιγα ,Φυλης 56 και τα δυο ,το 69 ανοιχτο λειπει η Βικυ και η Λανα ,το 71 ανοιχτο το 67 τα 2 65 ,απεναντι το μονο ανοιχτο το 84 κατω Φωκαιας το17 κατω Μικαελα το 13 ανοιχτο, τα 2 Φωκαιας 7 ισογειο και στο 109 Ροδικα, τα Χωματιανου ανοιχτα και το 109 πανω ανοιχτο
Πάλι γίνεται σκούπα;

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
για την τζεσικα την μελαχροινη απο φυλης 54 ξερουμε αν βρισκεται στο χωρο του αγοραιου ??

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Δοκιμάστηκαν τις τελευταίες μέρες...
Αγκύρας 12( όχι στο 12α που ήταν η γνωστή Ανδριάνα),
η Άννα, όμορφη ψηλή ξανθιά milf,
μάλλον Ουκρανέζα..Περιποιητική, καθαρότατο μουνάκι για 69..
Μόνο μείον ,πίπα με καπότα..
Προτείνεται..
Φωκαίας 27-υπόγειο..
Κατερίνα, Πολωνέζα αφρατούλα milf..
VFM λόγω πρωκτικού..
Να γαμάτε καλά....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom