vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.833
- Πόντοι
- 5.827
Τότε ποια είναι, δε θυμάσαι όνομα; Πες μας λεπτομέρειες.Οχι τυπε ουτε καν!!!
Την εχω παρει την Αννουλα με πολυ καλες εντωπωεις.
Τότε ποια είναι, δε θυμάσαι όνομα; Πες μας λεπτομέρειες.Οχι τυπε ουτε καν!!!
Την εχω παρει την Αννουλα με πολυ καλες εντωπωεις.
Πρωινά την έχω πετύχει, Φωκαίας 25ξερεις αν θα δουλευει αυριο και αν ναι που; ευχαριστω
Δώσε πληροφορίες αν θέλεις για το μουνι να το πάρω φιλεμου χει τύχει σε ξενοδοχείο με τη Μαρία τη Ρουμάνα! Να την γαμάω από κώλο, να την έχω από το μαλλί, να της λέω "πουτάνα" , να γουστάρει, να φωνάζει και επειδή η πόρτα ήταν για τον πούτσο άνοιξε και με είδε μια καθαρίστρια και ένας μαλάκας με μια άλλη μαζί που θα γαμούσε λογικά! Δεν δώσαμε ούτε σημασία, της έσκισα τον κώλο στα 4 και όταν τέλειωσα σηκώθηκα και έκλεισα την πόρτα
φιλλανω ποιο ειναι συναγωνιστηΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ 2η ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ.
Μην σας παρασυρει η πατουρα της Ελλεηνιδας στον ΦιλλΑνω.
Εκτως κ αν γουσταρετε μουνι καργα στο gel κ κρεβατομουρμουρα.
Ειχα μια κρυφη ελπιδα οτι δεν ηταν Ελλ αλλα με το που μπηκε στο δωματιο πιστηκα για την καταγωγη της.
Επιστρεφω σε λιγο με ενημερωση on/off.
Φιλλιπιδου11Β.φιλλανω ποιο ειναι συναγωνιστη
thanksΦιλλιπιδου11Β.
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
δεν κατηγορεί κανείς την Ελλάδα εννοείται ότι δεν γαμάς πουθενά με 10-20€.Η εύκολη λύση, όταν δεν έχει ταξιδέψει ο Έλληνας για να ξέρει, είναι να κατηγορεί την Ελλάδα...
Φιλαράκι ξέρεις τι ώρα πιάνει;Καταθεση πριν λιγο στην Ρωσιδα Λαουρα Μαγνησιας 11....δεν ειχα σκοπο να παω εκει καθως οποτε περασα ηταν παντα κλειστα τετοια ωρα σημερα ομως οπως βολταριζα Φυλης οταν εφτασα γωνια με Μαγνησιας ειδα το φωτακι αναμενο οποτε λεω ας παω να δω....Η κοπελα ειναι μονο για τους φαν των χοντρων και BBW γυναικων (οπως εγω καλη ωρα)...μελαχρινη γυρω στο 1,60, 100-110 κιλα υπολογιζω...καλος χαρακτηρας...τελειωσα καρφωνοντας την στα 4 με θεα τον τεραστιο κωλο της...μονο αρνητικο ειναι η τσατσα που στο σαλοναρισμα ελεγε για ελευθερο στοματικο ενω κατι τετοιο στην πραξη δεν εγινε..
Απογευματινή βάρδια δεν είναι συνήθως αυτή εκεί?Καλησπερα συναγωνιστες , υστερα απο τσαρκα που εκανα στη φυλης και τα γυρω στενα , εντοπισα προς εκπληξη μου την Εμμυ τη Ρωσιδουλα στο φωκαιας 13 στο υπογειο! Να ενημερωσω ακομη οτι η κοπελα ειναι γνωστη απο τα στουντελα της Λιοσιων 73β αλλα και Σπυρου πατση 40! Αυτα, απο μενα! Καλα Χριστουγεννα!!
Συνήθως διπλοβάρδιες πρωί και απόγευμα,απλά μπορεί να αλλάξει και οίκο στην αλλαγή της βάρδιας.Απογευματινή βάρδια δεν είναι συνήθως αυτή εκεί?
Έβγαζε τις υπηρεσίες στον Λόχο;Αν πάει κάποιος το πρωί Τζέσικα ας μου στείλει ένα μήνυμα παρακαλώ πριν πάει. Γνωριζόμαστε και θέλω να της μεταφέρει κάτι παρακαλώ..
Ελλεηνιδα στην νοοτροπια = μια ζωη ελλεηνιδα! Σε λιγο ουτε να τις γαμαμε δεν θα θελουμε..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ 2η ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ.
Μην σας παρασυρει η πατουρα της Ελλεηνιδας στον ΦιλλΑνω.
Εκτως κ αν γουσταρετε μουνι καργα στο gel κ κρεβατομουρμουρα.
Ειχα μια κρυφη ελπιδα οτι δεν ηταν Ελλ αλλα με το που μπηκε στο δωματιο πιστηκα για την καταγωγη της.
Επιστρεφω σε λιγο με ενημερωση on/off.
Εφυγα!Βαρκελώνη με 50 ευρώ ξεσκιζεις για μια ώρα κινεζακια και λατινες σε δικό τους χώρο
Αυτη ειναι <<ζυμαρακι>> με πιασηματα δλδ καπως σεξυ η χοντρη;Ξεκινάω εγώ:
ΜΙΛΕΝΑ
ναι με μετριο προσωπο αλλα σωμα οπως λες και με κομαντο υπηρεσιες. πηγαινε και δε θα χασειςΑυτη ειναι <<ζυμαρακι>> με πιασηματα δλδ καπως σεξυ η χοντρη;
+10 κιλά από το κανονικό.Αυτη ειναι <<ζυμαρακι>> με πιασηματα δλδ καπως σεξυ η χοντρη;