Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (10 μέλη και 120 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ 2η ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ.
Μην σας παρασυρει η πατουρα της Ελλεηνιδας στον ΦιλλΑνω.
Εκτως κ αν γουσταρετε μουνι καργα στο gel κ κρεβατομουρμουρα.
Ειχα μια κρυφη ελπιδα οτι δεν ηταν Ελλ αλλα με το που μπηκε στο δωματιο πιστηκα για την καταγωγη της.

:angry::angry::angry:

Επιστρεφω σε λιγο με ενημερωση on/off.

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:
Ελλεηνιδα στην νοοτροπια = μια ζωη ελλεηνιδα! Σε λιγο ουτε να τις γαμαμε δεν θα θελουμε..
Βαρκελώνη με 50 ευρώ ξεσκιζεις για μια ώρα κινεζακια και λατινες σε δικό τους χώρο
Εφυγα! :2funny:

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
Καλημέρα συνάδελφοι.
Καταρχάς να προτείνω το thread αυτό να μετονομαστεί σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ αν συμφωνείτε όλοι. Τόσα χρόνια το παρακολουθώ και μου κάνει εντύπωση πως δεν το εχιε προτείνει κάποιος.

Επίσης όποιος θέλει ας γράψει 3 στάνταρακια που έχει με μικρή περιγραφή καθώς βρισκόμαστε όπως λέτε σε δύσκολους καιρούς να βοηθήσουμε και τους νέους και εμάς τους ίδιους.

Ξεκινάω εγώ:
ΜΙΛΕΝΑ Διδυμου 27
Γλυκια κοπέλα θερμή και ζουμερή με όμορφα στηθια, βγάζει πολύ πάθος και καλό στοματικό.

ΤΑΝΙΑ Διδυμου 27
Ξανθια με ωραίο γεμάτο στήθος και πολύ δυνατό στοματικό και έξτρα γλύψιμο.

ΚΟΡΙΝΑ ΦΩΚΑΙΑΣ 27 Β Ημιόροφος.
Όμορφη ψηλή ψανθια με ματαρες, τεράστιες βυζαρες, τώρα τελευταία σε κοιτάζει σαν να λέει αντε τελείωνε. Αλλά πολύ δυνατή.

ΥΓ τώρα τελευταία έχει πέσει πολύ σκούπα από αστυνομία και πολλές φορές τα πετυχαίνω όλα κλειστά και λέω τσάμπα κατέβηκα.

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Αυτη ειναι <<ζυμαρακι>> με πιασηματα δλδ καπως σεξυ η χοντρη;
ναι με μετριο προσωπο αλλα σωμα οπως λες και με κομαντο υπηρεσιες. πηγαινε και δε θα χασεις

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
+10 κιλά από το κανονικό.
Γουρουνομουριτσα.
(Αναφέρομαι σε εμφάνιση, οχι στις αποδεδειγμένα αρτιες υπηρεσίες της).

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.385
Πόντοι
3.436
Φιλαράκι ξέρεις τι ώρα πιάνει;
εγω πηγα κατα τις 23:15...νομιζω η τσατσα μου ειπε οτι απο τις 21:00 ανοιγουν...συνηθως ειναι κλειστος αυτος ο οικος (τουλαχιστον αργα βραδυ που περναω εγω)...χθες ανοιξαν πρωτη μερα δοκιμαστικα...

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε με υγεία!
..για λίγες ημέρες στην Αθήνα σαν επισκέπτης πλέον και θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου πείτε αν παίζει καμια καλη μαυρούλα με μεγάλα στήθη ώστε να την επισκεφτώ
Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή συνέχεια!
.

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Καλημέρα συναγωνιστές... Την έκανα την ερώτηση πριν κάποιες μέρες αλλά δδνχδηχα απάντηση οπότε με συγχωρείτε για την επανάληψη... Το λοιπόν... Κοιτάς κριτικές για διδύμου, Φώκαια και άγκυρας... Αλλά σχεδόν όλες είναι για πρωινές και απογευματινές βάρδιες... Γνωρίζει κάποιος (και αν έχει να προτείνει) κάτι για μεταμεσονύχτια βάρδια σε αυτούς τους δρόμους?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Καλημέρα συναγωνιστές... Την έκανα την ερώτηση πριν κάποιες μέρες αλλά δδνχδηχα απάντηση οπότε με συγχωρείτε για την επανάληψη... Το λοιπόν... Κοιτάς κριτικές για διδύμου, Φώκαια και άγκυρας... Αλλά σχεδόν όλες είναι για πρωινές και απογευματινές βάρδιες... Γνωρίζει κάποιος (και αν έχει να προτείνει) κάτι για μεταμεσονύχτια βάρδια σε αυτούς τους δρόμους?
Αδερφε δεν πήρες απάντηση διότι ένα 90% εδώ μέσα τσαρκαρει πρωι απόγευμα, οχι βράδυ. Οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι στις συγκεκριμένες περιοχες όταν είσαι κατά μονας αλλά και για το αμάξι σου γιατί έχουν παρατηρηθει πολλες κλεψιες και σπασίματα αυτοκινήτων.
Πέραν τουτου, με τις ελάχιστες γνώσεις αυτής της βαρδιας που εχω, θα σε προτεινω Άννα Κου η οποία βρίσκεται Φωκαιας με Αχαρνών ημιυπόγειο για απλό προγραμμα, έχω παει πολλες φορες και είναι στανταρακι μου, και η Άννα Φυλής 59, βάσει των κριτικών γιατί εγώ δεν έχω παει, με φουλ προγραμμα.
Όσο αφορά για την εμφάνιση η Άννα Κου είναι πολυ ομορφη και ψηλή με 10 κιλά παραπανω αλλά κατανεμημένα όμορφα και η Άννα εχει κανονικό σώμα αλλά μετριο προσωπο.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.385
Πόντοι
3.436
Αδερφε δεν πήρες απάντηση διότι ένα 90% εδώ μέσα τσαρκαρει πρωι απόγευμα, οχι βράδυ. Οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι στις συγκεκριμένες περιοχες όταν είσαι κατά μονας αλλά και για το αμάξι σου γιατί έχουν παρατηρηθει πολλες κλεψιες και σπασίματα αυτοκινήτων.
Πέραν τουτου, με τις ελάχιστες γνώσεις αυτής της βαρδιας που εχω, θα σε προτεινω Άννα Κου η οποία βρίσκεται Φωκαιας με Αχαρνών ημιυπόγειο για απλό προγραμμα, έχω παει πολλες φορες και είναι στανταρακι μου, και η Άννα Φυλής 59, βάσει των κριτικών γιατί εγώ δεν έχω παει, με φουλ προγραμμα.
Όσο αφορά για την εμφάνιση η Άννα Κου είναι πολυ ομορφη και ψηλή με 10 κιλά παραπανω αλλά κατανεμημένα όμορφα και η Άννα εχει κανονικό σώμα αλλά μετριο προσωπο.
Οντως η Αννα απο αλβανια Φυλης 59 βραδυνη βαρδια ισογειο αξιζει! εχει μια εξωτικη ομορφια (μοιαζει με βραζιλιανα απο το καρναβαλι του Ριο), ραστα μαλλια, μαυρισμενη, ωραια πιασιματα, απαλο δερματακι, βυζαρες και ειναι πολυ καλος χαρακτηρας....και δεν βιαζεται...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Οντως η Αννα απο αλβανια Φυλης 59 βραδυνη βαρδια ισογειο αξιζει! εχει μια εξωτικη ομορφια (μοιαζει με βραζιλιανα απο το καρναβαλι του Ριο), ραστα μαλλια, μαυρισμενη, ωραια πιασιματα, απαλο δερματακι, βυζαρες και ειναι πολυ καλος χαρακτηρας....και δεν βιαζεται...
Αν και δεν την έχω παρει, ότι εχεις πει ισχυει. Πρόσθεσε κιόλας ότι είναι και λίγο "αντράκι". Δε σηκώνει πολλα πολλα...
Δεν έχω δώσει τον οβελο μου ποτέ στο κορίτσι γιατί δεν μου αρέσει το προσωπο της. Έτσι απλά. Κάποια στιγμή όμως μπορεί να δοκιμάσω για το παλμαρε. Όπως και να εχει τα σχόλια για τις υπηρεσίες της είναι παντα θετικά. Από αξιόπιστους συναγωνιστες.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.558
Πόντοι
456

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Καλημέρες ! Κατευθύνθηκα στο Φωκαίας 25Β για Σάρα αλλά ήταν κλειστό. Εκανα μια γύρα να δω τι παίζει και ειδα ανοιχτό το Φυλης 66 με την κοκκινη πόρτα.
Μεσα ηταν η γλυκιά Σοφία.
Αν και ανακοινώθηκε στο σαλονι οτι ΔΕΝ κανει 69 περασα δωμάτιο και την γάμησα.

Περασμα απο Χωματιανου 11 όροφος για να ρεφαρω ρουφωντας μουνοζουμα Αντριαννας αλλα ηταν κλειστό.

Η αναζήτηση κορασίδας για πόση μουνοζουμου συνεχίζεται....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Καλημέρες ! Κατευθύνθηκα στο Φωκαίας 25Β για Σάρα αλλά ήταν κλειστό.
ο οίκος 9/10 φορές για να μη πω πάντα, τους τελευταίους μήνες είναι κλειστός στη 1η βάρδια

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.558
Πόντοι
456
Δοκιμή με την Αμέλυα προ ολίγου με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Επέμενε να μου πλύνει τον πούτσο στο νιπτήρα στην αρχή, αν και ήμουν πεντακάθαρος, αλλά η συνέχεια με αποζημίωσε με το παραπάνω. Αφέθηκε σαν να ήταν γκόμενά μου και με τα βογκητά και τις συσπάσεις του μουνιού της, ήρθε το τέλος εύκολα. Σκόπευα να τις ρίξω 300 πιστονιές, αλλά τελειώσα στις 150. Ναι κάθομαι και τις μετράω πλέον, έχω κι εγώ τα κολλήματα μου.:2funny:
Διευθυνση - Προγραμα - Βαρδιες της Αμελιας ??????

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Καλημέρα συνάδελφοι.
Καταρχάς να προτείνω το thread αυτό να μετονομαστεί σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ αν συμφωνείτε όλοι. Τόσα χρόνια το παρακολουθώ και μου κάνει εντύπωση πως δεν το εχιε προτείνει κάποιος.

Επίσης όποιος θέλει ας γράψει 3 στάνταρακια που έχει με μικρή περιγραφή καθώς βρισκόμαστε όπως λέτε σε δύσκολους καιρούς να βοηθήσουμε και τους νέους και εμάς τους ίδιους.

Ξεκινάω εγώ:
ΜΙΛΕΝΑ Διδυμου 27
Γλυκια κοπέλα θερμή και ζουμερή με όμορφα στηθια, βγάζει πολύ πάθος και καλό στοματικό.

ΤΑΝΙΑ Διδυμου 27
Ξανθια με ωραίο γεμάτο στήθος και πολύ δυνατό στοματικό και έξτρα γλύψιμο.

ΚΟΡΙΝΑ ΦΩΚΑΙΑΣ 27 Β Ημιόροφος.
Όμορφη ψηλή ψανθια με ματαρες, τεράστιες βυζαρες, τώρα τελευταία σε κοιτάζει σαν να λέει αντε τελείωνε. Αλλά πολύ δυνατή.

ΥΓ τώρα τελευταία έχει πέσει πολύ σκούπα από αστυνομία και πολλές φορές τα πετυχαίνω όλα κλειστά και λέω τσάμπα κατέβηκα.
Καλή η πρότασίς σου αξιότιμε συναγωνιστά νά μετονομαστή τό thread σέ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ!! Εχω όμως καί εγώ μία άλλη!! δηλαδή νά μετονομαστή τό thread σε BURDELING !!! Είμαστε στήν ΕΕ. καί πρέπει νά συμβαδίζουμε!! παίρνουμε λοιπόν τήν ελληνική λέξη Μπουρδέλο καί τήν αγγλική κατάληξη -ing καί έχουμε BURDELING, οπότε είμαστε πολιτικώς ορθοί!! (ή politically correct γιά νά συμβαδίζουμε όπως είπαμε!!)

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Δοκιμάστηκαν τις τελευταίες μέρες...
Αγκύρας 12 ,το τελευταίο..
Άννα, όμορφη ψηλή ξανθιά milf,
μάλλον Ουκρανέζα..Περιποιητική, καθαρότατο μουνάκι για 69..
Μόνο μείον ,πίπα με καπότα..
Προτείνεται..
Φωκαίας 27-υπόγειο..
Κατερίνα, Πολωνέζα αφρατούλα milf..
VFM λόγω πρωκτικού..
Να γαμάτε καλά....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
Αντικειμενικό είναι αυτό ανάλογα τα γούστα. Αν σου αρέσουν μόνο αδύνατες δεν κάνει. Αλλά αν δεν έχεις θέμα είναι ότι καλύτερο. Χοντρή δεν είναι πάντως

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Καλησπέρα! Πήγα Μεταξουργείο σήμερα με σκοπό την Νικολ από Ιάσονος 39, αλλά ήταν κλειστό..
Ύστερα πήγα στο Ιάσωνος 46β ππου ήταν η γνωστή κοπέλα Μαρία, εκ Αλβανίας η κοπέλα ωραίο μαλλί, αδύνατη, με χαλάρωση στο σώμα της όμως, ιδίως στήθος και κοιλιά .. Απλό πρόγραμμα, ωραία πιπα με καποτα έκανε και μια στάση όπου τελειώσαμε..
Για μια φορά καλα είναι..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom