Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (14 μέλη και 273 επισκέπτες)

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Αν κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει αν η Μιλένα (Διδυμου 27) είναι σήμερα πρωινή ή απογευματινή βάρδια ας το μοιραστεί μαζί μας ! Ευχαριστώ !

Τελευταία τροποποίηση:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Τι στο καλό γίνεται; Θα κάνουμε το Μεταξουργείο φωλης; Βαλέρια στο εικοσαρικο σοβαρά τώρα; Πήρα μια Ρουμάνα στο 27 μέτρια τα πράγματα. Ήταν μαζί μια μαυρουλα και μια Τζίνα

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Καλή η Αουρόρα την έχω πάρει πριν χρόνια...Λίγο πεσμένα τα βυζιά αλλά είναι βυζάρες!
Η αουρορα πλέον ειναι η περίπτωση που αμα δεν βρείς τιποτα αξιόλογο γυρω γύρω
Πας για να τελειώνεις αφού συμπληρώνει ενα ολοκληρωμένο πακέτο λιγο πανω απ το μέσο όρο..
Βέβαια αν την πετύχεις στη ζαχαρένια της προσπαθεί και η ιδια να το ζησει λίγο
Τις προάλλες που κάναμε ενα απολαυστικό 69 με ρώτησε αν θελω να χύσει στο στόμα μου..
Αρνήθηκα βέβαια επειδή δεν ειμαι και τοσο σκληροπυρινικος μπουρδελιαρης

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836
Μάγκες, το έχω παράπονο, τόσα χρόνια στα μπουρδέλα και δεν έχει χύσει καμία γκόμενα ποτέ :confused: Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι για να χύσει με κάποιον μια γκόμενα στο μπουρδέλο μέσα σε ένα 10λεπτο ή θα πρέπει να είναι ερωτευμένη με τον τύπο ή μητρομάνα,
Σωστή η παρατήρηση σου αλλά πιστευω οτι δεν έχει καμοια σημασία βεβαίως βεβαίως να ολοκληρώσει μια πορνη μαζί σου.... δεν ειναι η γκόμενα σου για να την κρατήσεις δική σου για πάντα ή όσο κατσει. Εμένα μου έχει τύχει μια μασερ να φώναζει χυνοοοοο καυλα μου τις ειχα κανει πολλες επισκέψεις με γνωριζε κ με θυμούντανε βέβαια κ πραγματικά είχε τελειώσει αλλά δεν έχει ιδιαιτερη σημασία. Συμπέρασμα ότι στις πορνές πάμε για να πάρουμε ευχαρίστηση εμείς οι ίδιοι και όχι να δώσουμε!!!

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Σκουπα για <<καθαρισμα>> η σκουπα για ανανεωση;

Περισσοτερες ινφο παρακαλω..

Την ειχα γαμησει καποτε αλλα μου εβγαμε μια μυρρωδια καπως ενοχλητικη (μουνιλα) και απο τοτε δεν ξαναπηγα..
Δεν γνωριζω τυπε κατι παραπανω.

dourosladers

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Κριτικές
147
Like
2.305
Πόντοι
2.631
Καλησπέρα μύστες σήμερα 12:30 κατάθεση Κολωνού 45 μέσα στο βάθος.. μελαχρινή νταρντάνα σγουρό μαλλί κ***** και τριάρι βυζί με τατουάζ Άκη στο ισχίο γνώριμοι παλιά γυρολόγος της περιοχής πολύ καλή εξυπηρέτηση δυνατό άδειασμα θα ναι μέχρι αργά σήμερα καλά βόλια μύστες και καλό σουκού.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

IMG_20221217_123959.jpg

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Σωστή η παρατήρηση σου αλλά πιστευω οτι δεν έχει καμοια σημασία βεβαίως βεβαίως να ολοκληρώσει μια πορνη μαζί σου.... δεν ειναι η γκόμενα σου για να την κρατήσεις δική σου για πάντα ή όσο κατσει. Εμένα μου έχει τύχει μια μασερ να φώναζει χυνοοοοο καυλα μου τις ειχα κανει πολλες επισκέψεις με γνωριζε κ με θυμούντανε βέβαια κ πραγματικά είχε τελειώσει αλλά δεν έχει ιδιαιτερη σημασία. Συμπέρασμα ότι στις πορνές πάμε για να πάρουμε ευχαρίστηση εμείς οι ίδιοι και όχι να δώσουμε!!!
Αντλείς παραπάνω ευχαρίστηση, όταν τις βλέπεις να το ευχαριστιούνται κι αυτές μαζί σου. Αλλά πέρα από αυτό, δεν περνάει και τόσο από το χέρι σου άμα θα χύσουν και θα καβλώσουν. Πχ πέρασα τις προάλλες με τη Βίκυ που είχα περάσει σούπερ μαζί της 3 φορές και μου είχε κάνει γλωσσόφιλα και GFE γαμήσι. Αυτή τη φορά ήταν η μέρα με τη νύχτα και προβληματίστηκα αρκετά. Σε φιλιά έφαγα άκυρο και ήταν τελείως ψυχρή και άκαβλη, πήγε άκλαφτο το 20ρικο. Και με άλλες μου έχει συμβεί το ίδιο. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, τι να πω.

Τελευταία τροποποίηση:

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Συγνώμη αλλά δεν συμφωνώ ότι δεν καβλωνουν κ ότι δεν τελειώνουν οι πουτανες από προσωπική εμπειρία που νομίζω ότι έχουν αρκετοί εδω μέσα. κάποιες κι όλας το ψάχνουν μες την βάρδια κάποια στιγμή αλλα σίγουρα το εκτός μπουρδέλου το προτιμάνε .
Τώρα δλδ εγώ χτες που έπινα τα μουνοζουμα της λανας από το βέργας 7 και είχε γίνει μούσκεμα τι να πω ότι δεν καβλωσε...απλά κάποιες φορές γίνεται μηχανικά .
Και ναι έχει σημασία να τελειώσει μαζί σου !!!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836
Πχ πέρασα τις προάλλες με τη Βίκυ που είχα περάσει σούπερ μαζί της 3 φορές Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, τι να πω.
Της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος κ ιδίως της ιερόδουλη γυναίκας αστα τάρταρα η φάση!!! Σε ποια βικυ αναφέρεσαι της φυλης?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

mastrogod

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
598
Πόντοι
290
καλησπέρα σε όλους. εχω περάσει δύο απογευματινές βάρδιες χθες και προχθές και ηταν κλειστο το Δίδυμου 27?!? ξέρετε κάτι? ειναι κλειστό και το πρωί? Τάνια και Μιλένα που βρίσκονται?

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Καλησπέρα στην παρέα...
Έχει κανείς άποψη για την Άννα από Ιωαννίνων 3 όροφο; Φαίνεται πολλά υποσχόμενη....
Επίσης είδα ότι η Άννα του 5 έγινε μελαχρινή, είναι αυτή ή κάποια καινούργια;

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Καλησπέρα στην παρέα...
Έχει κανείς άποψη για την Άννα από Ιωαννίνων 3 όροφο; Φαίνεται πολλά υποσχόμενη....
Επίσης είδα ότι η Άννα του 5 έγινε μελαχρινή, είναι αυτή ή κάποια καινούργια;
Εγω προσωπικά την έχω πάρει (Άννα, Ιωαννίνων 3) και έχω μείνει ικανοποιημένος συναγωνιστή. Απλό πρόγραμμα κάνει.. Χωρίς βιασύνες..

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Καλησπέρα συναγωνιστές..
Εχει να προτείνει κάνεις μια παρτουζα με μιλφ ή μεταμίλφ αποψε;

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
καλησπέρα σε όλους. εχω περάσει δύο απογευματινές βάρδιες χθες και προχθές και ηταν κλειστο το Δίδυμου 27?!? ξέρετε κάτι? ειναι κλειστό και το πρωί? Τάνια και Μιλένα που βρίσκονται?
Χθες άνοιξε στις 17:00 και ήταν η Μιλένα. Σήμερα είναι ανοικτό από το πρωί με πρωινή βάρδια την Μιλένα και απογευματινή την Τάνια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Εγω προσωπικά την έχω πάρει (Άννα, Ιωαννίνων 3) και έχω μείνει ικανοποιημένος συναγωνιστή. Απλό πρόγραμμα κάνει.. Χωρίς βιασύνες..
Η Άννα του 3 δε κάνει απλό πρόγραμμα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κάνει, δέχεται 69 και ενίοτε τα παίρνει και στη μάπα, εμφανισιακά μέτρια αλλά σε υπηρεσίες και διάθεση πολύ καλή, η Αννα του 5 ανακοίνωνε και έκανε παλιά ελεύθερο στοματικό, τώρα ανακοινώνει απλό πρόγραμμα αλλά μέσα επιλεκτικά και ύστερα από συνεννόηση μπορεί να κάνει.

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
κατέβηκα σήμερα φυλής και έχω να πω 2 πράγματα

1/ Κάποτε τα μπουρδέλα ήταν χόμπι τώρα είναι μόνο για ναυάγια. πρέπει να έχεις πολύ ανάγκη για να πληρώσεις τέτοια μπάζα και ξεπέτες για να γαμήσεις
2/ unpopular opinion, Επειδή προφανώς δεν έρχεται καμία σοβαρή να γαμηθεί στην Ελλάδα γιατί τα λεφτά είναι λίγα, 1000 φορές να ανέβει το κόστος του γαμησιού παρά να έχει μόνο μπάζα και 1-2 εμφανίσιμες φολάρες.
πριν 10-15 χρόνια αφήναμε την γκόμενα στο σπίτι για να γαμήσουμε μουνιά με 20€, τώρα καλύτερα να τον παίξεις παρά να κατέβεις να δεις την κατάντια.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
κατέβηκα σήμερα φυλής και έχω να πω 2 πράγματα

1/ Κάποτε τα μπουρδέλα ήταν χόμπι τώρα είναι μόνο για ναυάγια. πρέπει να έχεις πολύ ανάγκη για να πληρώσεις τέτοια μπάζα και ξεπέτες για να γαμήσεις
2/ unpopular opinion, Επειδή προφανώς δεν έρχεται καμία σοβαρή να γαμηθεί στην Ελλάδα γιατί τα λεφτά είναι λίγα, 1000 φορές να ανέβει το κόστος του γαμησιού παρά να έχει μόνο μπάζα και 1-2 εμφανίσιμες φολάρες.
πριν 10-15 χρόνια αφήναμε την γκόμενα στο σπίτι για να γαμήσουμε μουνιά με 20€, τώρα καλύτερα να τον παίξεις παρά να κατέβεις να δεις την κατάντια.
Καλησπέρα συναγωνιστή,συμφωνώ μαζί σου και πρίν μια 20ετια πήγαινες και εχανες τη μπάλα,δεν ήξερες πιο νιμου να γαμησεις,έχουν χαλάσει πολύ τα πράγματα και αυτό άρχισε να ξεκινάει απο τα lock down,οι φόλες υπήρχαν πάντα και στις περισσότερες περιπτώσεις ηταν τα μοντέλα(όχι πάντα) ,το να ανέβει η τιμή είναι κατι το οποίο δε πρέπει να γίνει,και πόσο να πάει;30,; για ούτε 10λεπτο;δεν αξιζει,κλείνω μια ώρα σε ξενοδοχείο και περνάω σούπερ,για μενα δε πρέπει να ανέβει πάνω από 20.Υπάρχουν κοπέλες μέτριες σε εμφάνιση οι οποίες είναι καλές στις υπηρεσίες,δυστυχώς είναι λίγες,ας ελπίσουμε ότι θα φτιάξουν τα πράγματα χωρίς αύξηση των τιμών γιατί δε θα αξίζει.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Μου κάνει εντύπωση που πας στη φυλής και οι Περισσότερες δεν είναι σε δωμάτιο και πας στα μασάζ που δίνεις 80 ευρώ και οι πιο πολλές είναι πιασμενες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom