Μάγκες, το έχω παράπονο, τόσα χρόνια στα μπουρδέλα και δεν έχει χύσει καμία γκόμενα ποτέ
Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι για να χύσει με κάποιον μια γκόμενα στο μπουρδέλο μέσα σε ένα 10λεπτο ή θα πρέπει να είναι ερωτευμένη με τον τύπο ή μητρομάνα, αλλά τέσπα.
Επίσκεψη σήμερα στην Αουρόρα, Φυλής 54 ισόγειο, αν και εργάζεται χρόνια δεν την είχα δει καν. Είναι όμορφη κοπέλα, 30-32 πρέπει να είναι, μελαχρινή, γύρω στο 1,65, με κανονικό σώμα, γλυκό προσωπάκι και μεγάλες βυζάρες. Ήρθε στο δωμάτιο και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μου κολλήσει τις βυζάρες στη μάπα, ωραίες βυζάρες, χορταστικές
Η πίπα της (με καπότα) μου άρεσε, εστίαζε στο κεφαλάκι με ωραίο τρόπο. Μετά μια στάση με εμένα από επάνω και λήξη της σεμνής τελετής σε 7-8 λεπτά. Στα αρνητικά, υπήρχε μια αίσθηση fast food, αλλά και σε πιο μπουρδέλο δεν υπάρχει (με εξαίρεση τα γιαγιόνια και λίγες άλλες περιπτώσεις). Στα θετικά, ωραία παρουσία, χαμογελαστή, με ωραία πατουσάκια, αν και λίγο σκληρά, ίσως να χρειάζεται ένα πεντικιούρ, τα οποία μου κόλλαγε με ευχαρίστηση στη μάπα. Θετικό ήταν το πρόσημο για εμένα, ίσως και να ξαναπάω