Για πέρυσι δεν ξέρω, πάντως η τωρινή φουρνιά φαίνεται να είναι τεράστιο παλτό. Και Φυλής και Βέργας. Μέχρι στιγμής έχω φάει φόλα από τρεις...Και πέρσι όταν φέρνανε Λατίνες αβέρτα τα ίδια κάνανε. Εμπάργκο μέχρι να βάλουν μυαλό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Στο Φωκαίας 25 αναφέρομαι συγκεκριμένα. Με τις Λατίνες δεν έχω πρόβλημα, εκτός λίγο από αυτές που φέρνει το Λιοσίων 73.Για πέρυσι δεν ξέρω, πάντως η τωρινή φουρνιά φαίνεται να είναι τεράστιο παλτό. Και Φυλής και Βέργας. Μέχρι στιγμής έχω φάει φόλα από τρεις...
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.243
- Πόντοι
- 17.885
μου χει τύχει σε ξενοδοχείο με τη Μαρία τη Ρουμάνα! Να την γαμάω από κώλο, να την έχω από το μαλλί, να της λέω "πουτάνα" , να γουστάρει, να φωνάζει και επειδή η πόρτα ήταν για τον πούτσο άνοιξε και με είδε μια καθαρίστρια και ένας μαλάκας με μια άλλη μαζί που θα γαμούσε λογικά! Δεν δώσαμε ούτε σημασία, της έσκισα τον κώλο στα 4 και όταν τέλειωσα σηκώθηκα και έκλεισα την πόρταΕννοείται ότι με πειράζει. Δεν έχω γαμησει ποτέ μπροστά σε θεατές
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Σε πιο ξενοδοχείο τύπε ;μου χει τύχει σε ξενοδοχείο με τη Μαρία τη Ρουμάνα! Να την γαμάω από κώλο, να την έχω από το μαλλί, να της λέω "πουτάνα" , να γουστάρει, να φωνάζει και επειδή η πόρτα ήταν για τον πούτσο άνοιξε και με είδε μια καθαρίστρια και ένας μαλάκας με μια άλλη μαζί που θα γαμούσε λογικά! Δεν δώσαμε ούτε σημασία, της έσκισα τον κώλο στα 4 και όταν τέλειωσα σηκώθηκα και έκλεισα την πόρτα
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.243
- Πόντοι
- 17.885
δεν θυμάμαι όνομα, 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου, εκεί πάντωςΣε πιο ξενοδοχείο τύπε ;
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.597
- Πόντοι
- 1.056
Κ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΛΑΤΙΝΕΣ
1915 ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΚΑΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ
Κλειστα η υπογα Φωκ7+το Φωκ19
Φυλ72 ανοιχτο
Φυλ74Αριστερα ανοιχτο το Δεξι κλειστο.
Φυλ59Ανω ανοιχτο Κατω κλειστο
Στο Φωκ13Υπογειο ηταν η Ρουμπυ κ η Μισελαρα απο Λιοσ73.
Τι γυναικαρα ειναι η Μισελ.
Πρωτη φορα την εβλεπα κ την πηρα 2 φορες
Σωμα απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου,απλα θα ηθελα να αντεχε το αγριο γαμησι οταν ειναι τανασκελα...δεν με αφησε να πατωσω...ποναγε
Ας ειναι,την πηρα στα ορθια κ μονο που δεν σωριαστηκε κατω απο την καυλα που της προκαλεσε το σφυροκοπημα
Καυλωνει παντως σα διαολος
Σιγουρα θα ξαναπω.
Πολυ καλη η κινηση του CEO των Λιοσ73 να καμει υποκαταστημα στην πλ.Βικτ.
Για μενα η πιατσες πρεπει να 2.
Μια στα 20€ κ μια στα 10€ στο μεταξι
Αυτα απο μενα
1915 ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΚΑΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ
Κλειστα η υπογα Φωκ7+το Φωκ19
Φυλ72 ανοιχτο
Φυλ74Αριστερα ανοιχτο το Δεξι κλειστο.
Φυλ59Ανω ανοιχτο Κατω κλειστο
Στο Φωκ13Υπογειο ηταν η Ρουμπυ κ η Μισελαρα απο Λιοσ73.
Τι γυναικαρα ειναι η Μισελ.
Πρωτη φορα την εβλεπα κ την πηρα 2 φορες
Σωμα απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου,απλα θα ηθελα να αντεχε το αγριο γαμησι οταν ειναι τανασκελα...δεν με αφησε να πατωσω...ποναγε
Ας ειναι,την πηρα στα ορθια κ μονο που δεν σωριαστηκε κατω απο την καυλα που της προκαλεσε το σφυροκοπημα
Καυλωνει παντως σα διαολος
Σιγουρα θα ξαναπω.
Πολυ καλη η κινηση του CEO των Λιοσ73 να καμει υποκαταστημα στην πλ.Βικτ.
Για μενα η πιατσες πρεπει να 2.
Μια στα 20€ κ μια στα 10€ στο μεταξι
Αυτα απο μενα
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Στην ίδια αλυσίδα είναι το μαγαζί δηλαδή;Πολυ καλη η κινηση του CEO των Λιοσ73 να καμει υποκαταστημα στην πλ.Βικτ.
να υποθέσω ότι σου ζήτησε να την παντρευτείς κιόλας;μονο που δεν σωριαστηκε κατω απο την καυλα που της προκαλεσε το σφυροκοπημα
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 3.436
Απαράδεκτο αυτό που κάνει η τσατσά.Παρεμπιπτόντως, στο Φωκαίας 25 πάνω πέραν του ότι χτυπάνε την πόρτα γρήγορα, άμα η κοπέλα δεν ανταποκριθεί αμέσως να φύγει, η τσατσά ανοίγει την πόρτα του δωματίου και τη φωνάζει. Σεβασμός κανένας άμα είσαι γυμνός εσύ.
Αν ντυθεί κάποιος κ κάνει φασαρία μετά στο σαλόνι κ τις ρίξει κανα 2 κατακέφαλα της μανταμιτσας να δει αν θα το ξανακανει κ για ποτέ θα αποκτήσει τρόπους.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Μπα δεν αξίζει, μπορεί μετά να μπλέξεις με τους αλβανονταβάδες. Και κερατάς και δαρμένος. Καλύτερα να μην πατάμε στο μαγαζί πολύ απλά.Απαράδεκτο αυτό που κάνει η τσατσά.
Αν ντυθεί κάποιος κ κάνει φασαρία μετά στο σαλόνι κ τις ρίξει κανα 2 κατακέφαλα της μανταμιτσας να δει αν θα το ξανακανει κ για ποτέ θα αποκτήσει τρόπους.
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.597
- Πόντοι
- 1.056
να υποθέσω ότι σου ζήτησε να την παντρευτείς κιόλας;
Τυπε μην πας.
Ρωτα κανα τζωνη για καλυτερες προτασιες
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.597
- Πόντοι
- 1.056
Λογικα,την Πεμπτη 14.12 2η βαρδια ηταν η Εμμυ.Στην ίδια αλυσίδα είναι το μαγαζί δηλαδή;
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 3.436
Σίγουρα να μην πατάμε στο μαγαζί είναι το καλύτερο χτύπημα για αυτούς.Μπα δεν αξίζει, μπορεί μετά να μπλέξεις με τους αλβανονταβάδες. Και κερατάς και δαρμένος. Καλύτερα να μην πατάμε στο μαγαζί πολύ απλά.
Αυτο που με προβληματίζει δεν είναι η νταβάδες αλλά να βγάλουν στην δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες κ να δω τα μούτρα μου.
Πέρα από το Φώκαιας 25, ειναι μια τσατσά εκεί στην Ιάσωνος στο 27 υπογα κ την έχω δει κ στο Ιάσωνος 37 στον όροφο αδύνατη με καρέ μαλλι μιλάει πολυ αργά με μαγκιά κ τρομερά ειρωνική.
Κάποιος θα την αρπάξει δεν υπάρχει περίπτωση δεν το γλυτώνει το βρωμοξυλο, το ζήτημα είναι θα καθαρίσει με καμια μελάνια κ κάνα θλαστικο η θα ψάχνει για γναθοχειρουργο για να επαναφέρει στα ίσα τα τσαουλια της.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Χαχα δε νομίζω να τους συμφέρει κάτι τέτοιο, αφού λειτουργούν παράνομα έτσι κι αλλιώς. Και να το δημοσιεύσουν που ακριβώς, στο youtube που με το ζόρι ένα κανάλι κερδίζει views;Αυτο που με προβληματίζει δεν είναι η νταβάδες αλλά να βγάλουν στην δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες κ να δω τα μούτρα μου.
Μάγκες, το έχω παράπονο, τόσα χρόνια στα μπουρδέλα και δεν έχει χύσει καμία γκόμενα ποτέ Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι για να χύσει με κάποιον μια γκόμενα στο μπουρδέλο μέσα σε ένα 10λεπτο ή θα πρέπει να είναι ερωτευμένη με τον τύπο ή μητρομάνα, αλλά τέσπα.
Επίσκεψη σήμερα στην Αουρόρα, Φυλής 54 ισόγειο, αν και εργάζεται χρόνια δεν την είχα δει καν. Είναι όμορφη κοπέλα, 30-32 πρέπει να είναι, μελαχρινή, γύρω στο 1,65, με κανονικό σώμα, γλυκό προσωπάκι και μεγάλες βυζάρες. Ήρθε στο δωμάτιο και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μου κολλήσει τις βυζάρες στη μάπα, ωραίες βυζάρες, χορταστικές
Η πίπα της (με καπότα) μου άρεσε, εστίαζε στο κεφαλάκι με ωραίο τρόπο. Μετά μια στάση με εμένα από επάνω και λήξη της σεμνής τελετής σε 7-8 λεπτά. Στα αρνητικά, υπήρχε μια αίσθηση fast food, αλλά και σε πιο μπουρδέλο δεν υπάρχει (με εξαίρεση τα γιαγιόνια και λίγες άλλες περιπτώσεις). Στα θετικά, ωραία παρουσία, χαμογελαστή, με ωραία πατουσάκια, αν και λίγο σκληρά, ίσως να χρειάζεται ένα πεντικιούρ, τα οποία μου κόλλαγε με ευχαρίστηση στη μάπα. Θετικό ήταν το πρόσημο για εμένα, ίσως και να ξαναπάω
Επίσκεψη σήμερα στην Αουρόρα, Φυλής 54 ισόγειο, αν και εργάζεται χρόνια δεν την είχα δει καν. Είναι όμορφη κοπέλα, 30-32 πρέπει να είναι, μελαχρινή, γύρω στο 1,65, με κανονικό σώμα, γλυκό προσωπάκι και μεγάλες βυζάρες. Ήρθε στο δωμάτιο και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μου κολλήσει τις βυζάρες στη μάπα, ωραίες βυζάρες, χορταστικές
Η πίπα της (με καπότα) μου άρεσε, εστίαζε στο κεφαλάκι με ωραίο τρόπο. Μετά μια στάση με εμένα από επάνω και λήξη της σεμνής τελετής σε 7-8 λεπτά. Στα αρνητικά, υπήρχε μια αίσθηση fast food, αλλά και σε πιο μπουρδέλο δεν υπάρχει (με εξαίρεση τα γιαγιόνια και λίγες άλλες περιπτώσεις). Στα θετικά, ωραία παρουσία, χαμογελαστή, με ωραία πατουσάκια, αν και λίγο σκληρά, ίσως να χρειάζεται ένα πεντικιούρ, τα οποία μου κόλλαγε με ευχαρίστηση στη μάπα. Θετικό ήταν το πρόσημο για εμένα, ίσως και να ξαναπάω
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Μετά από κάποιο καιρό δε νιώθουν τίποτα αυτές. Εδώ πιάνεις τη ρώγα τους και είναι σαν τη δική σου, ενώ μιας γκόμενας έχει σκληρύνει.Μάγκες, το έχω παράπονο, τόσα χρόνια στα μπουρδέλα και δεν έχει χύσει καμία γκόμενα ποτέ Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι για να χύσει με κάποιον μια γκόμενα στο μπουρδέλο μέσα σε ένα 10λεπτο ή θα πρέπει να είναι ερωτευμένη με τον τύπο ή μητρομάνα, αλλά τέσπα.
Ε ναι, άσε που το να σκληρύνει η ρώγα στο άγγιγμα δεν σημαίνει ντε και σώνει ότι γουστάρει, και στο κρύο άμα βγάλουμε την μπλούζα μας θα σκληρύνει, δεν πάει να πει ότι μας σηκώθηκε κιόλαςΜετά από κάποιο καιρό δε νιώθουν τίποτα αυτές. Εδώ πιάνεις τη ρώγα τους και είναι σαν τη δική σου, ενώ μιας γκόμενας έχει σκληρύνει.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Προφανώς αναφέρομαι σε φυσιολογική θερμοκρασία δωματίου. Δύσκολα καβλώνουν οι πουτάνες γενικά, πόσο μάλλον να χύσουν, γίνονται απλά μηχανές του σεξ.Ε ναι, άσε που το να σκληρύνει η ρώγα στο άγγιγμα δεν σημαίνει ντε και σώνει ότι γουστάρει, και στο κρύο άμα βγάλουμε την μπλούζα μας θα σκληρύνει, δεν πάει να πει ότι μας σηκώθηκε κιόλας
αγαπητέ συνάδελφε, η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από τις καλύτερες και συμπαθέστερες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά.
Τυπε μην πας.
Ρωτα κανα τζωνη για καλυτερες προτασιες
Αλλά από αυτό μέχρι το να διαβάζουμε τις παπάτζες του κάθε συμπλεγματικού, υπάρχει μια λογική απόσταση, δε νομίζεις;
εδώ που τα λέμε, θα ήταν αφέλεια να περιμένουμε να καυλώσει μια κοπέλα που κάνει σεξ για μεροκάματο με ποιος ξέρει πόσους μαλάκες την ημέρα.Προφανώς αναφέρομαι σε φυσιολογική θερμοκρασία δωματίου. Δύσκολα καβλώνουν οι πουτάνες γενικά, πόσο μάλλον να χύσουν, γίνονται απλά μηχανές του σεξ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις