Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 293 άτομα (40 μέλη και 253 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.574
Πόντοι
19.485
Μιας και σας ακούω να παραπονιέστε δίκαια είναι η αλήθεια πολλές φορές θα πω 2 πράγματα...
1) από πουτάνα/ιδιοκτήτρια "βάρδιας" στο Μετάξι: Δεν είχε πολλή δουλειά, μετά έσκασε το σκάνδαλο με τις Μολδαβές, πολλές άλλες δεν είχαν χαρτιά και απελάθηκαν ΚΑΙ λένε πως θα ρθουν κατά ΦΛΕΒΑΡΗ
2) Αυτόν το καιρό μιας και λέτε ότι δεν υπάρχουν όμορφες έχω να προτείνω ΝΙΚΟΛ, Ιάσονος 39 πάνω δεξιά! Στο απλό πρόγραμμα με 10 ευρώ γαμάς ΜΟΝΤΕΛΟ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.707
Πόντοι
46.232
Μιας και σας ακούω να παραπονιέστε δίκαια είναι η αλήθεια πολλές φορές θα πω 2 πράγματα...
1) από πουτάνα/ιδιοκτήτρια "βάρδιας" στο Μετάξι: Δεν είχε πολλή δουλειά, μετά έσκασε το σκάνδαλο με τις Μολδαβές, πολλές άλλες δεν είχαν χαρτιά και απελάθηκαν ΚΑΙ λένε πως θα ρθουν κατά ΦΛΕΒΑΡΗ
2) Αυτόν το καιρό μιας και λέτε ότι δεν υπάρχουν όμορφες έχω να προτείνω ΝΙΚΟΛ, Ιάσονος 39 πάνω δεξιά! Στο απλό πρόγραμμα με 10 ευρώ γαμάς ΜΟΝΤΕΛΟ
η γνωστή πια γυρολόγος Νικόλ ,μόνιμα πια στο δεκαρικακι

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.574
Πόντοι
19.485

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.707
Πόντοι
46.232
πέρασα καλά μαζί της, θ ανεβάσω κριτική!
είναι και πιτσιρίκα, όντως πότε πρόλαβε να ναι γυρολόγος!
Πιτσιρικά δεν είναι, είναι γύρω στο 27-28 δούλεψε Λιοσίων 73 ,μετά Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο, έκανε ένα 2ημερο πέρασμα από Φώκαιας 13 υπόγειο, καμία βδομάδα Κολωνού 15 δεξιά και τώρα έχει κάνα δεκαήμερο που δουλεύει στο Ιάσονος 39 (3) ,διαβάζεται οπότε μπορείτε τις ενημερώσεις μου, τα γράφω ,την πήρα τη Δευτέρα μετά από καιρό, χρωστάω κριτική όπως και για τη βυζαρου μιλφ Λένα από Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.574
Πόντοι
19.485
Πιτσιρικά δεν είναι, είναι γύρω στο 27-28 δούλεψε Λιοσίων 73 ,μετά Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο, έκανε ένα 2ημερο πέρασμα από Φώκαιας 13 υπόγειο, καμία βδομάδα Κολωνού 15 δεξιά και τώρα έχει κάνα δεκαήμερο που δουλεύει στο Ιάσονος 39 (3) ,διαβάζεται οπότε μπορείτε τις ενημερώσεις μου, τα γράφω ,την πήρα τη Δευτέρα μετά από καιρό, χρωστάω κριτική όπως και για τη βυζαρου μιλφ Λένα από Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος
έχεις δίκιο σ όλα πέραν από την ηλικία! Το ξέρω από άλλη που δούλευαν μαζί

asdee12

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Η ζετα που δουλευε στο γκαραζ στο κατω ξερει κανεις που ειναι τωρα?

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Φώκαιας 25α νέα κοπέλα Σία πιτσιρικα εμφανισιμη μαυρουλα με μακριά μαλλιά απλο πρόγραμμα. Γρι ελληνικά αγγλικα.Καμία πρωτοβουλία από μόνη της .Χτύπημα πόρτας στο 5λεπτο.μην πατε θα έλεγα εκτός αν είστε ρομπότ να πατάτε το λαμπάκι από μόνοι σας

Τελευταία τροποποίηση:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.005
Πόντοι
1.056
Καλο μεσημερι Titana της Πληροφορησης.....εδω...τι ιδιες να ρωτησεις εχουνε ξεχασει που εχουν δουλεψει.....τι να πω!!!!!

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.899
Πόντοι
2.036
Διάβασα ότι στα Ι-44 υπάρχουν "νέες" Λατίνες , ισχύει και για 2η βάρδια;
'Εχω ελάχιστο χρόνο να ρίξω έναν γρήγορο σήμερα και έλεγα να παώ καρφί στα Κ27.
Επίσης όταν μοιρολογείτε για την "κατάσταση" με ξενερώνετε (φαντάζομαι και άλλους), νταξ τι να κάνουμε αυτές έχουμε αυτές χύνουμε , τώρα που έχω να μαμήσω 10+ μέρες έχει αρχίσει και μου γυαλίζει ακόμα και η 55άρα μπαζόλα ταμίας στον Γρηγόρη εδώ δίπλα , δεν παίζει να μην βρείς κάτι να αδειάσεις αν υπάρχει η ανάγκη...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Επισκεψη στην Κελυ Βενεζουελανα λιοσιων 73.

Περναει τη βαση η κοπελα. Δροσερο πιπινακι. Προγραμμα ελευθερο στοματικο, της εγλειψα και λιγο το πεντακαθαρο μουνακι.

Παλι παραπονο πολυ συντομης διαρκειας πιπα. Κατα τα αλλα προτεινεται για δοκιμη.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.637
Πόντοι
41.129
Γρηγορο περασμα απο οδο Φυλης και το Φωκαιας 25 ισογειο.
Στον οικο ηταν η ΤΖανινα και η Σαρα, μοντελο η Σαρα μας με τελειο κωλαρακι η οποια θα δοκιμαστει στην επομενη καταθεση μου.
Περασα δωματιο με Τζανινα,λεπτομερειες στην κριτικη.

apricono

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Ληστεία φυλής .. ούρλιαζε η τσατσα .. το έζησα και αυτό !

Μετά πήγα σε ένα Φιλιππίδου κάτω, νομίζω ήταν τραβελι Τσατσα , ήθελε να μου πιάσει την πουτσα όρμησε , την έσπρωξα, και με απείλησε ότι αν θέλω να γαμησω θα πρέπει να μου πιάσει την πουτσα , την είπα δεν γαμαω άντρες και ήρθα για την κοπέλα , άρχισε να με σπρώχνει , αν δεν με αφήσεις να στην πιάσω δεν γαμας! Την είπα άντε γαμησου , και με πέταξε έξω και λέει δικό μου μαγαζί είναι , ότι θέλω κάνω.. την λέω υπάλληλος είσαι ρε ναυάγιο .. βγήκε η Τσατσα από δίπλα , μου είπε τι έπαθες καλε , την εξήγησα και μου λέει μην δίνεις σημασία υπάλληλος είναι και είναι οτι ναναι.
Ε λεω αν μπω μέσα και τον σπάσω τα μούτρα θα του πω εγώ ..

Κόντεψα να δείρω το τραβελι που κάνει υποδοχή .. άκου εκεί να δεις..
δικό μου είναι το μαγαζί αν δεν σου πιάσω την πουτσα δεν γαμας να λέει σε εμένα. Έτοιμος ήμουν να βγάλω το σίδερο από το αμάξι να τον κάνω τυρί Ένταμ τον μαλακα.

Μετά ήρθε ενας από τον προστασία νομίζω , μου είπε φιλε ηρέμησε έχεις δίκιο δεν χρειάζεται να γίνει χαμος, και θα μπλέξεις και Εσυ κλπ.

Τέλος πάντων τα έριξα στην Εμμανουέλα σήμερα φυλής που δρν με άφηνε να μπαίνω μέσα της ( ξένερα )

Και μετά πήγα Λιοσίων κολομβια λιλυ ( κωλαρα )

Σαν ταινία σήμερα ήταν
Μήπως εννοείς το αδύνατο, ξανθο (Αλίκη αν θυμαμαι) γύρω στο 1,80 που τσιμπουκώνει πελατες μεχρι να ερθει η εργάτρια;

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Συμβαίνει τώρα:
- Κολωνού 53 Χριστίνα γύρω στα 45 κοντόχοντρη με μπαμπατσικα βυζιά και εμφάνιση Αλβανης καθαρίστριας.

- Μεγάλου Αλεξάνδρου (δεν θυμάμαι το νούμερο) λίγο πριν κάνει γωνία με την Πέρδικας. Αλεξάνδρα από κάποιο βλαχοχώρι της Ρωσίας.

- Διδυμου 27 Κλειστό. Θα ανοίξει στις 17:00 με πρώτο βιολί την Μιλένα.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.974
Πόντοι
2.846
Φώκαιας 25α νέα κοπέλα Σία πιτσιρικα εμφανισιμη μαυρουλα με μακριά μαλλιά απλο πρόγραμμα. Γρι ελληνικά αγγλικα.Καμία πρωτοβουλία από μόνη της .Χτύπημα πόρτας στο 5λεπτο.μην πατε θα έλεγα εκτός αν είστε ρομπότ να πατάτε το λαμπάκι από μόνοι σας
Χτύπημα πόρτας στο 5λεπτο και με μηδέν πρωτοβουλίες από την κοπέλα. Δηλ. Δεν προλαβαίνουμε ούτε να τον βγάλουμε έξω και να τον παίξουμε μόνοι μας...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Κοίτα χωρίς διάθεση κριτικής,σπαμαρίσματος και αν και αν και βαριέμαι τώρα θα σου πω μερικές 'αληθειες' ανοιχτές σε αμφισβήτηση πάντα,

Δεν είναι όλες οι πουτσες για όλες τις μήτρες.Αυτο είναι σχετικό.
Θα στο χαλάσω εδώ, ο καλύτερος πελάτης πουτανας είναι αυτός που έχει την πιο μικρή πουτσα και χυνει στο δεύτερο και όχι ο ψωλαρας που θα την ξεπατώσει και δεν θα μπορεί να συνεχίσει στη βάρδια. το θέμα της υπερψωλής είναι μάλλον περισσότερο οπτικό και από περιέργεια για δοκιμή μια,δύο φορές μετά είναι μαλλον μαρτύριο για πουτανες κι έξω γυναίκες. Το πάω παραπέρα πλήθος υπερψωλαραδων δεν μπορούν να κρατήσουν σχέση με γυναίκα και καταντουν φούστερς γιατί απλά οι γυναίκες πονάνε. . Καποιοι hyperψώληδες προτιμούν να γαμουν πισωγλέντηδες που τον παίρνουν όλο,για λεφτά ή χωρίς και καταντουν να το πηγαίνουν και οι ίδιοι το γράμμα Βέβαια αυτό είναι σχετικό, κάθε πουτσα ταιριάζει σε συγκεκριμένα μουνια.
Επιστημονική προσέγγιση πάνω στο θέμα της hyperψωλής, από τον μελετητή και βορδελοεπιστήμονα.

:wanker::wanker::wanker:Ξεροχύνω :wanker::wanker::wanker:

@Revlimit

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.295
Πόντοι
3.246

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Δεν αντεξα το μέγεθος μπουρδών του μπουρδελακια που δεν ξέρει από μπούρδελα και έβγαλα πόρισμα.
Για τις πουτάνες ισχύει αυτό που λες, δεν γουστάρουν μεγάλες ψωλές, στην πλειοψηφία δηλαδή, εκτός αν πέσεις σε καμία nympho. :wanker:

Στα υπόλοιπα έχω μερικές ενστάσεις. Αρκεί να βρεις την κατάλληλη ώστε να κουμπώσετε σωστά, γιατί αντίστοιχα, ούτε κάποιος κάτω του μέσου όρου μεγέθους μπορεί να ικανοποιήσει αντίστοιχο αριθμό γυναικών.
Ναι ναι, ξέρω, μετά μετράει η τεχνική :coffee:

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.088
Πόντοι
1.191
Aγαπητέ Smirni τα σέβη μου, δεν έχω λόγια, πως ξέρεις ακριβώς τόσες λεπτομέρειες, υποκλίνομαι να είσαι καλά και να μας "ανοίγεις" λίγο τα μάτια (τα θεόκλειστα..).

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
τι ενστάσεις. είπαμε μια ψωλη για μια μητρα
Ε ναι ρε μλκ, όχι όμως ότι ο ψωλαράς θα πάει να γαμάει αντρικούς κώλους επειδή τους πέφτει μεγάλος για τις γυναίκες. Κλασσικός βόρδελος, ισοπεδωτικός και καταστροφολάγνος.

Και επειδή μίλησε ο φίλος για ατσαλομένες σιδερόψωλες με ανθρακονήματα,δύσκολα θα βρεθούν μουνια να κουμπώσει.
Σίγα μην έχει και ψωλή από carbon fiber ρε μλκ. :2funny::2funny:

Ο @Revlimit ψάχνει κώλο να χωθεί. Η Κ , τον δίνει με έξτρα παραδάκι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom