Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (10 μέλη και 93 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Κοίτα χωρίς διάθεση κριτικής,σπαμαρίσματος και αν και αν και βαριέμαι τώρα θα σου πω μερικές 'αληθειες' ανοιχτές σε αμφισβήτηση πάντα,

Δεν είναι όλες οι πουτσες για όλες τις μήτρες.Αυτο είναι σχετικό.
Θα στο χαλάσω εδώ, ο καλύτερος πελάτης πουτανας είναι αυτός που έχει την πιο μικρή πουτσα και χυνει στο δεύτερο και όχι ο ψωλαρας που θα την ξεπατώσει και δεν θα μπορεί να συνεχίσει στη βάρδια. το θέμα της υπερψωλής είναι μάλλον περισσότερο οπτικό και από περιέργεια για δοκιμή μια,δύο φορές μετά είναι μαλλον μαρτύριο για πουτανες κι έξω γυναίκες. Το πάω παραπέρα πλήθος υπερψωλαραδων δεν μπορούν να κρατήσουν σχέση με γυναίκα και καταντουν φούστερς γιατί απλά οι γυναίκες πονάνε. . Καποιοι hyperψώληδες προτιμούν να γαμουν πισωγλέντηδες που τον παίρνουν όλο,για λεφτά ή χωρίς και καταντουν να το πηγαίνουν και οι ίδιοι το γράμμα Βέβαια αυτό είναι σχετικό, κάθε πουτσα ταιριάζει σε συγκεκριμένα μουνια.
Επιστημονική προσέγγιση πάνω στο θέμα της hyperψωλής, από τον μελετητή και βορδελοεπιστήμονα.

:wanker::wanker::wanker:Ξεροχύνω :wanker::wanker::wanker:

@Revlimit

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.425
Πόντοι
3.246

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Δεν αντεξα το μέγεθος μπουρδών του μπουρδελακια που δεν ξέρει από μπούρδελα και έβγαλα πόρισμα.
Για τις πουτάνες ισχύει αυτό που λες, δεν γουστάρουν μεγάλες ψωλές, στην πλειοψηφία δηλαδή, εκτός αν πέσεις σε καμία nympho. :wanker:

Στα υπόλοιπα έχω μερικές ενστάσεις. Αρκεί να βρεις την κατάλληλη ώστε να κουμπώσετε σωστά, γιατί αντίστοιχα, ούτε κάποιος κάτω του μέσου όρου μεγέθους μπορεί να ικανοποιήσει αντίστοιχο αριθμό γυναικών.
Ναι ναι, ξέρω, μετά μετράει η τεχνική :coffee:

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Πιτσιρικά δεν είναι, είναι γύρω στο 27-28 δούλεψε Λιοσίων 73 ,μετά Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο, έκανε ένα 2ημερο πέρασμα από Φώκαιας 13 υπόγειο, καμία βδομάδα Κολωνού 15 δεξιά και τώρα έχει κάνα δεκαήμερο που δουλεύει στο Ιάσονος 39 (3) ,διαβάζεται οπότε μπορείτε τις ενημερώσεις μου, τα γράφω ,την πήρα τη Δευτέρα μετά από καιρό, χρωστάω κριτική όπως και για τη βυζαρου μιλφ Λένα από Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος
Aγαπητέ Smirni τα σέβη μου, δεν έχω λόγια, πως ξέρεις ακριβώς τόσες λεπτομέρειες, υποκλίνομαι να είσαι καλά και να μας "ανοίγεις" λίγο τα μάτια (τα θεόκλειστα..).

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
τι ενστάσεις. είπαμε μια ψωλη για μια μητρα
Ε ναι ρε μλκ, όχι όμως ότι ο ψωλαράς θα πάει να γαμάει αντρικούς κώλους επειδή τους πέφτει μεγάλος για τις γυναίκες. Κλασσικός βόρδελος, ισοπεδωτικός και καταστροφολάγνος.

Και επειδή μίλησε ο φίλος για ατσαλομένες σιδερόψωλες με ανθρακονήματα,δύσκολα θα βρεθούν μουνια να κουμπώσει.
Σίγα μην έχει και ψωλή από carbon fiber ρε μλκ. :2funny::2funny:

Ο @Revlimit ψάχνει κώλο να χωθεί. Η Κ , τον δίνει με έξτρα παραδάκι;

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Χτύπημα πόρτας στο 5λεπτο και με μηδέν πρωτοβουλίες από την κοπέλα. Δηλ. Δεν προλαβαίνουμε ούτε να τον βγάλουμε έξω και να τον παίξουμε μόνοι μας...
Ιδιο πραγμα που το να πεταγα το 20αρικο στον καδο

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τώρα εδώ μπορώ να κάνω ανάλυση για τους φίλους μας μπουρδελακια και χέλουβα της διαφοράς του ψωλαρα και του hyper ψωλαρα σύμφωνα με τον Μπαμπινιώτη αλλά θα γαμησω το νήμα. Φεύγω. Γαμηστε το μόνοι σας.
Φύγε, αρκετά σε ανεχτήκαμε.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Θα σας παρακαλεσω οσοι γραφετε κριτικες η και σχολια για καποια κοπελα εδω μεσα να ειστε λιγο περισσοτερο προσεκτικοι . Πηγα στην τζεσικα που με το που την ειδα εφυγα , για μενα στα 10 αντε να παιρνει 5 . Ανεξαρτητως αν κανει καλο προγραμμα δεν μπορειτε να μου την λετε μουναρα. Το ξερω αυτη την στιγμη οι περισσοτερες στα μπουρδελα ειναι χοντρες μπαζα και πατσαβουρες αλλα οχι και μουναρα η τζεσικα. Ολοι ξερουμε τι ειναι ομορφο ανεξαρτητως πως ειμαστε εμεις εμφανησιακα . Απλα οταν πληρωνουμε θελουμε το ομορφο θελουμε την μουναρα αλλιως τσαμπα βρισκουμε πατσαβουρες εξω απειρες . Δεν γινεται να γαμαμε μια κοπελα απλα επειδη κανει καλο προγραμμα γνωμη μου παντα . Επισης αν κανει μια γκομενα καλο προγραμμα η οχι παιζει και το πως εισαι εσυ ομορφος ασχημος βρωμας και διαφορα αλλα . Αυτη την περιοδο στα μπουρδελα μουναρα γκομενα δεν υπαρχει και πιστευω συμφωνειτε . Αν οχι να μου γραψετε ονομα. Οι περισσοτεροι πατε και γαματε μετα την δουλεια υδρωμενοι χωρις μπανιο και διαφορα και απαιτειται απο την κοπελα επειδη πληρωνεται να σας κανει τεμεναδες .Για βρεθειτε στην θεση τους. Υπαρχει κοπελα που στηθηκε στα τεσσερα και εκλεισε και μυτη να την γαμησει ο αλλος να τελειωνει . Απιστευτα σκηνικα . καταταλλα βρωμανε τα δωματια . Απο ποιους απο τους τοιχους ? τα φιλια μου και την αγαπη μου.
Σύμφωνο απόλυτα μαζί σου.
Έχω διαβάσει εδώ για Τζέσικα και έχω πάει τρεις φορές να την δω,και δεν μου έβγαινε να περάσω για όλα αυτά που γράφεις.
Δεν θέλω να σχολιάσω όταν τυχαίνει αυτό... αλλά ακούς αλλά βλέπεις....
Γιατί είναι γούστα αυτά και όπως με χαλάει εμένα να λέω για μια μουναρα και ο άλλος να την λέει μπαζώ., έτσι δεν θέλω να το κανω.
Παιρνουμε πληροφορίες και εμείς κρίνουμε για τον εαυτό μας.

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Σύμφωνο απόλυτα μαζί σου.
Έχω διαβάσει εδώ για Τζέσικα και έχω πάει τρεις φορές να την δω,και δεν μου έβγαινε να περάσω για όλα αυτά που γράφεις.
Δεν θέλω να σχολιάσω όταν τυχαίνει αυτό... αλλά ακούς αλλά βλέπεις....
Γιατί είναι γούστα αυτά και όπως με χαλάει εμένα να λέω για μια μουναρα και ο άλλος να την λέει μπαζώ., έτσι δεν θέλω να το κανω.
Περνούμε πληροφορίες και εμείς κρίνουμε για τον εαυτό μας.
που να δεις το τι είχε γίνει εδώ όταν είχε σκάσει μύτη η Ισαβέλλα η Ελληνίδα που τότε είχε και φουλ υπηρεσίες το τι γινόταν! Οι μισοί ήταν fαns οι μισοί haters

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Παρεμπιπτόντως, στο Φωκαίας 25 πάνω πέραν του ότι χτυπάνε την πόρτα γρήγορα, άμα η κοπέλα δεν ανταποκριθεί αμέσως να φύγει, η τσατσά ανοίγει την πόρτα του δωματίου και τη φωνάζει. Σεβασμός κανένας άμα είσαι γυμνός εσύ.

Τελευταία τροποποίηση:

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
124
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι γίνεται στην "αγορά"?με ενημέρωσε κορασίδα ότι επίκειται τριήμερη σκούπα, γι'αυτό ο οίκος που δουλεύει θα παραμείνει κλειστός

luciforit

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Ρε παιδιά μια βοήθεια παρακαλάω .. καμία μαύρη με μεγάλα βυζιά παίζει;; Αύριο φεύγω και επιστρέφω σε ένα μήνα! Τα φώτα σας!

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Παρεμπιπτόντως, στο Φωκαίας 25 πάνω πέραν του ότι χτυπάνε την πόρτα γρήγορα, άμα η κοπέλα δεν ανταποκριθεί αμέσως να φύγει, η τσατσά ανοίγει την πόρτα του δωματίου και τη φωνάζει. Σεβασμός κανένας άμα είσαι γυμνός εσύ.
Επιβεβαιωνω. το εζησα σημερα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
64
Like
20.263
Πόντοι
13.636
Πιτσιρικά δεν είναι, είναι γύρω στο 27-28 δούλεψε Λιοσίων 73 ,μετά Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο, έκανε ένα 2ημερο πέρασμα από Φώκαιας 13 υπόγειο, καμία βδομάδα Κολωνού 15 δεξιά και τώρα έχει κάνα δεκαήμερο που δουλεύει στο Ιάσονος 39 (3) ,διαβάζεται οπότε μπορείτε τις ενημερώσεις μου, τα γράφω ,την πήρα τη Δευτέρα μετά από καιρό, χρωστάω κριτική όπως και για τη βυζαρου μιλφ Λένα από Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος
Ύβρεις να συμπληρώνω τον Τιτάνα αλλά θα βάλω και εγώ ένα λιθαρακι...

Νομίζω ότι ξεκίνησε από Μετάξι πριν από Λιοσίων.
Εγώ την είχα πρωτοπαρει
Λεωνιδίου 28 επάνω πριν κάνα χρόνο.
Είχε περάσει ίσως για λίγο και από εκεί.
Άνευ σημασίας αλλά...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Επιβεβαιωνω. το εζησα σημερα.
Και στο Φωκαίας 25 κάτω με το ζώο τη Σάρα πριν από ένα χρόνο περίπου είχε μπει η τσατσά μέσα ενώ ήμουν γυμνός να ανάψει το κλιματιστικό. Από τότε δεν ξαναπάτησα και δε σκοπεύω.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.678
Πόντοι
2.846
Κοίτα χωρίς διάθεση κριτικής,σπαμαρίσματος και αν και αν και βαριέμαι τώρα θα σου πω μερικές 'αληθειες' ανοιχτές σε αμφισβήτηση πάντα,

Δεν είναι όλες οι πουτσες για όλες τις μήτρες.Αυτο είναι σχετικό.
Θα στο χαλάσω εδώ, ο καλύτερος πελάτης πουτανας είναι αυτός που έχει την πιο μικρή πουτσα και χυνει στο δεύτερο και όχι ο ψωλαρας που θα την ξεπατώσει και δεν θα μπορεί να συνεχίσει στη βάρδια. το θέμα της υπερψωλής είναι μάλλον περισσότερο οπτικό και από περιέργεια για δοκιμή μια,δύο φορές μετά είναι μαλλον μαρτύριο για πουτανες κι έξω γυναίκες. Το πάω παραπέρα πλήθος υπερψωλαραδων δεν μπορούν να κρατήσουν σχέση με γυναίκα και καταντουν φούστερς γιατί απλά οι γυναίκες πονάνε. . Καποιοι hyperψώληδες προτιμούν να γαμουν πισωγλέντηδες που τον παίρνουν όλο,για λεφτά ή χωρίς και καταντουν να το πηγαίνουν και οι ίδιοι το γράμμα. Βέβαια ολα είναι σχετικά, κάθε πουτσα ταιριάζει σε συγκεκριμένα μουνια.

Εδώ που τα λέμε, στ αρχιδια μου αν δείξω το πουλάκι μου στην τσα ή στους πελάτες στο σαλόνι. Αλλά όπως είπα και πριν, το 5λεπτο δεν φτάνει ούτε για μαλακια. Όχι να πληρώσεις κιόλας. Τόση κοροϊδία ρε πουστη μου...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εδώ που τα λέμε, στ αρχιδια μου αν δείξω το πουλάκι μου στην τσα ή στους πελάτες στο σαλόνι. Αλλά όπως είπα και πριν, το 5λεπτο δεν φτάνει ούτε για μαλακια. Όχι να πληρώσεις κιόλας. Τόση κοροϊδία ρε πουστη μου...
Ενώ το να σου ανοίξει την πόρτα, ενώ μπορεί να γαμάς ακόμα, δεν σε πειράζει;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.678
Πόντοι
2.846
  • Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom