athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 6.555
κουρασες αδελφε...κουρασες.....παρτο αλλιως γιατι θα βρεις....." Εκτός ουσίας,..................., μπαίνεις σε αγνόηση. "
κουρασες αδελφε...κουρασες.....παρτο αλλιως γιατι θα βρεις....." Εκτός ουσίας,..................., μπαίνεις σε αγνόηση. "
συνεχιζεις....και θα ειναι ασχημος ο καιρος για μπαν-ιοΑν σε ενοχλεί η αγνόηση, πράξε ομοίως. Συμβουλές και παροτρύνσεις αλλού. Εσείς κάποιοι ξεκινήσατε...και τώρα βλέπω συνεχίζουν αλλοι. Αυτα.
Ρε μυστη....είσαι σίγουρος για το βέργα 7?οπότε έχω πάει πρωί μόνο την Κατερίνα την bbw έχω βρει... (και δεν το ξανακάνω το λάθος )τώρα live
Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά κοντή μιλφ ,σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Χωματιανου 11β Αντριανα μελαχρινή με κανονικό σώμα,ωραίο πεταχτο κωλαράκι, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Λιοσιων 73β Εμμυ ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Κελλυ κάστανο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Κωνσταντίνα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18 ,18α & 18γ κλειστά.
Λιοσιων 79α & 78β κλειστά.
Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 δεξιά Βικτόρια μελαχρινή με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Γκλόρια με κάστανο σκούρο μαλλί, νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 αριστερά Λανα μελαχρινή μιλφ λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 6α Μπαρμπορα με καστανομελι μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα, σχεδόν 3αρι βυζι ,διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό . Τιμήθηκε και για μια ακόμη φορά ήταν άψογη.
Βεργας 6β Άννα ξανθιά νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 7 Κωνσταντίνα, μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Χριστίνα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.Τζούλια ξανθοκαστανη κοντή παχουλη με μακρύ μαλλί, με 4.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 7 υπόγειο Αννα καστανοξανθη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθό γκρανι, νταρντανοπαχουλη 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
μέχρι και τοιχογραφία τον έχουν κάνει την νεσκαφε στη περιοχή
Ε... μην λέμε μεμονωμένα...Δεν μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά εξαναγκασμού ή θυμάτων trafficking!
Αυτά τα ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ!
Μιλάμε για τις κορασίδες που είναι απόλυτα συνειδητοποιημενες για αυτό που κάνουν!
Τους αρέσει!
Το αγαπάνε!
Και το γουστάρουν!
Έχουν τους άνδρες τους, τα παιδιά, τις οικογένειες τους.....και παρόλο που είναι Ιερόδουλες στο επάγγελμα κάνουν μία φυσιολογική ζωή σε πλήρη αρμονία!
Μπαρμποραρα αρχιμυστη μου κι ας μας λένε και προμοτορες. Αυτοί χάνουν!τώρα live
Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά κοντή μιλφ ,σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Χωματιανου 11β Αντριανα μελαχρινή με κανονικό σώμα,ωραίο πεταχτο κωλαράκι, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Λιοσιων 73β Εμμυ ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Κελλυ κάστανο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Κωνσταντίνα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18 ,18α & 18γ κλειστά.
Λιοσιων 79α & 78β κλειστά.
Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 δεξιά Βικτόρια μελαχρινή με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Γκλόρια με κάστανο σκούρο μαλλί, νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 αριστερά Λανα μελαχρινή μιλφ λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 6α Μπαρμπορα με καστανομελι μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα, σχεδόν 3αρι βυζι ,διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό . Τιμήθηκε και για μια ακόμη φορά ήταν άψογη.
Βεργας 6β Άννα ξανθιά νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 7 Κωνσταντίνα, μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Χριστίνα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.Τζούλια ξανθοκαστανη κοντή παχουλη με μακρύ μαλλί, με 4.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 7 υπόγειο Αννα καστανοξανθη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθό γκρανι, νταρντανοπαχουλη 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
μέχρι και τοιχογραφία τον έχουν κάνει την νεσκαφε στη περιοχή
Ναι στο πάνω ΚωνσταντίνακαιΤζούλιασήμερα,το Χριστίνα έχει μείνει από παλιότερο αρχείο και στο κάτω η ΆνναΡε μυστη....είσαι σίγουρος για το βέργα 7?οπότε έχω πάει πρωί μόνο την Κατερίνα την bbw έχω βρει... (και δεν το ξανακάνω το λάθος )
ΡΕ τύπε τρέλα πουλάς; κάνεις λόγο για αμφιλεγόμενες κριτικές τη στιγμή που η τύπισσα από τα τέλη του 21 πηγαίνει τραίνο χωρίς κανείς να έχει να της προσάψει το οτιδήποτε αναφορικά με τον επαγγελματισμό της και τη συμπεριφορά της στο δωμάτιο. Ούτε εμένα με τρελαίνει εμφανισιακά, αλλά μην λες αρλούμπες να πούμε. Δες και μια μαζεμένη ντάνα του review outcome της για το 22:Δεν μπόρεσε κανείς να γκρεμίσει το ποστ μου. Ενημερωτικά το απόγευμα που ξαναπέρασα ηταν παλι
η Κική. Με τα ιδια ρούχα ξανά. Ρε συ, αν εκει θελουν 30 ευρω τιμή σέντρας
η Καταλέγια στην κριτική σου πόσα πρέπει να ζητησει; 500 ευρω;
Φτάνει μην ασχολείσαι και εσύ, θα σου απαντάει αλλα...του τα έγραψα και εγώ χτες,ενώ συνολικά σε όσα μαγαζιά δούλεψε απο τις σχεδόν 90 κριτικές της, μόνο 2-3 δεν έμειναν ευχαριστημένοι,ας κλείσει εδώΡΕ τύπε τρέλα πουλάς; κάνεις λόγο για αμφιλεγόμενες κριτικές τη στιγμή που η τύπισσα από τα τέλη του 21 πηγαίνει τραίνο χωρίς κανείς να έχει να της προσάψει το οτιδήποτε αναφορικά με τον επαγγελματισμό της και τη συμπεριφορά της στο δωμάτιο. Ούτε εμένα με τρελαίνει εμφανισιακά, αλλά μην λες αρλούμπες να πούμε. Δες και μια μαζεμένη ντάνα του review outcome της για το 22:
[URL ='https://www.bourdela.com/mpourdela/discussions/review/?id=96536']“TOP GUN....EVELINA!!!”[/URL] (Άρχοντας του Σκότους) / 11/11/2022 / «Θα την ξανασυναντούσες; -Σίγουρα!-»
[URL ='https://www.bourdela.com/mpourdela/discussions/review/?id=95686']“Μαύρο στη τσατσά, ναι στην Εβελίνα”[/URL] (Νoname_GR) / 01/10/2022 / «Θα την ξανασυναντούσες; -Σίγουρα!-»
[URL ='https://www.bourdela.com/mpourdela/discussions/review/?id=93637']“Εβελίνα. Το GFE όπως πρέπει να είναι”[/URL] (Hell) / 02/07/2022 / «Θα την ξανασυναντούσες; -Σίγουρα!-»
[URL ='https://www.bourdela.com/mpourdela/discussions/review/?id=92032']“Ήσυχα,όμορφα και ηρεμα”[/URL] (Σβησμένο ακκάουντ) / 02/07/2022 / «Θα την ξανασυναντούσες; -Σίγουρα!-»
[URL ='https://www.bourdela.com/mpourdela/discussions/review/?id=90971']“Μια καλή πρόταση στα αντίστοιχα χρηματα”[/URL] (George Iakovidis) / 03/2022 / «Θα την ξανασυναντούσες; -Σίγουρα!-»
[URL ='https://www.bourdela.com/mpourdela/discussions/review/?id=90553']“Εβελινα: Σούπερ ντουπερ”[/URL] (ΑΝΗ) / 08/02/2022 / «Θα την ξανασυναντούσες; -Σίγουρα!-»
[URL ='https://www.bourdela.com/mpourdela/discussions/review/?id=90337']“Δώρο γενεθλίων”[/URL] (Peterkal7) / 27/01/2022 / «Θα την ξανασυναντούσες; -Σίγουρα!-»
[URL ='https://www.bourdela.com/mpourdela/discussions/review/?id=88778']“Η γνωστή σε πολλούς Εβελίνα από Αχαρνών 85”[/URL] (hambos2013) / 13/11/2021 / «Θα την ξανασυναντούσες; -Σίγουρα!-»
Βάλε και ορισμένους άλλους ευχαριστημένους όπως εγώ και ο διανοούμενος που δεν πολυγράφουμε reviews και σύνελθε!
(Τα λινκς πάρτα με το χέρι γιατί το BB CODE πότε δουλεύει και πότε όχι)
Την Κατερίνα την κοντή ξανθιά ,με τις βυζάρες, που κάνει και την τσατσά λες; Ξεπέτα έτσι;Ρε μυστη....είσαι σίγουρος για το βέργα 7?οπότε έχω πάει πρωί μόνο την Κατερίνα την bbw έχω βρει... (και δεν το ξανακάνω το λάθος )
Η Ρενάτα σε ποιο στούντιο φίλε??? στείλε μου να δωΌταν δοκιμάσω Σαμπίνα θα έχω πλήρη άποψη κ μέτρο σύγκρισης... αν υπάρχει σύγκριση δηλαδή!! Την τζωρτζια δεν πρόλαβα να δοκιμάσω αφού όλο κλειστά ήταν......
Την επόμενη πες της να κάνει log in μπροστά σου. Το είχα κάνει στη Ταϊλανδάννα στις αρχές που έμπαινε και έπαιρνε μάτι τι γράφουμε, οπότε κάπου στη τριτοτέταρτη συνεδρία ήρθε με το smartphone στο δωμάτιο με μια από τις κριτικές μου αγκυρωμένη στον browserΚαι γράφει αυτή μάγκες...
Καλο Απογευμα Titana Smirni......εσυ βαλθηκες να μας τρελλανεις???μεχρι και ποτε εχει περιοδο η καθε εργαζομενη ξερεις???ξέχασα να γράψω, η Μπάρμπαρα έχει σημάδια ότι της έρχεται περίοδος, οπότε μέσα στη μέρα μπορεί να φύγει
κοίτα αυτοί που με παρακολουθούν από παλιά ή είναι παρατηρητικοι ,γνωρίζουν είτε επειδή με έχουν διαβάσει ,είτε επειδή το έχουν παρατηρήσει από το ποίες μέρες λείπει, ότι η Μπαρμπορα έχει περίοδο γύρω στις 15 του κάθε μήνα,σήμερα όμως που πέρασα μαζί της μου το είπε η ίδια όταν ντυνομαστανΚαλο Απογευμα Titana Smirni......εσυ βαλθηκες να μας τρελλανεις???μεχρι και ποτε εχει περιοδο η καθε εργαζομενη ξερεις???
Ευτυχώς πάντως που έχει κάτι δουλειές ο XXX γιατί καταλαβαίνεις τι θα γινόταν...κοίτα αυτοί που με παρακολουθούν από παλιά ή είναι παρατηρητικοι ,γνωρίζουν είτε επειδή με έχουν διαβάσει ,είτε επειδή το έχουν παρατηρήσει από το ποίες μέρες λείπει, ότι η Μπαρμπορα έχει περίοδο γύρω στις 15 του κάθε μήνα,σήμερα όμως που πέρασα μαζί της μου το είπε η ίδια όταν ντυνομασταν