walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.174
- Πόντοι
- 2.836
Σωστός ,αλλά μην το κουράσεις περισσότερο.Απούσα ρε μπουρδελιάρη. Διάβασε τουλάχιστον κανένα εξώφυλλο εφημερίδας.
Σωστός ,αλλά μην το κουράσεις περισσότερο.Απούσα ρε μπουρδελιάρη. Διάβασε τουλάχιστον κανένα εξώφυλλο εφημερίδας.
Εσύ δε θα διαγραφόσουν;Σας περιμενω αποψε μωρακια μου οδος βεργας 7
δεν ειναι ακομα καιρος για ζοχους.....ασε να ριξει καμμια βροχη ακομα....για κανενα ραδικακι ισως.....Μπορεί να πήγε να μαζέψει ζόχια για σαλάτα.
Να προσθέσω στον μέγιστο Δημήτρη και τα πατουσακια της Συλβιας από Φυλής 109 που δεν τα εγλυψα σήμερα... Max 36 νούμερο!Η Βανέσσα απο το Ιασ 20 νομιζω φοράει 34 νούμερο παπούτσι.
Της εχω γλείψει άπειρες φορες τα πατουσακια της που ειναι σα γλειφιτζουρια.
Πρώτα από όλα τα σέβη μου αγαπητέ, επιμένω σε αυτό που λέω τώρα χωρίς πελάτες να το σκεφτούν λίγο (οι άγιες μέρες ειναι και χρόνος περισυλλογής), να καταλάβουν (και αυτές και οι άλλοι που δουλεύουν γύρω τους) ότι πρέπει να αναβαθμίσουν υπηρεσίες και συμπεριφορά για να πάει ο κόσμος. νομίζω τώρα που χτυπάνε μύγες που θα πάει θα βάλουν μυαλό..Ρε μαλάκα Κυριακή που κατὲβηκα σε θυμήθηκα. Αν και πήγαινα καρφωτός για Καρολίνα στο Λ 73 πέρασα πρώτα από τα κεντρικά μήπως κι έκανα πρώτα κάνα ζέσταμα. Από την μπαζοαπόγνωση μου σκέφτηκα: «ν’ ανέβω να δω αν είναι η Μαρία η βυζαρού, μπας και προβώ στο σχεδόν απονενοημένο διάβημα;»· μετά όμως από κάποια λεπτά, ξανασκέφτηκα «γάμησε το, εδώ μέχρι κι ο Βόρδελος την έχει κόψει...»
Άμα μας κάνεις ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ίσως και να έρθουμε, αλλιώς θα κάτσουμε να δούμε NBAΣας περιμενω αποψε μωρακια μου οδος βεργας 7
Υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος.ξανασκέφτηκα «γάμησε το, εδώ μέχρι κι ο Βόρδελος την έχει κόψει...»
Φιλαράκο καλά το σκέφτεσαι, αλλά το γεγονός είναι ότι ο κόσμος εξακολουθεί και πηγαίνει παρά το μαύρο χάλι που επικρατεί. Άρα για ποιο λόγο να συμμορφωθούν, εφόσον οι μπιζνες δηλαδή βαίνουν αξιοπρεπώς;Πρώτα από όλα τα σέβη μου αγαπητέ, επιμένω σε αυτό που λέω τώρα χωρίς πελάτες να το σκεφτούν λίγο (οι άγιες μέρες ειναι και χρόνος περισυλλογής), να καταλάβουν (και αυτές και οι άλλοι που δουλεύουν γύρω τους) ότι πρέπει να αναβαθμίσουν υπηρεσίες και συμπεριφορά για να πάει ο κόσμος. νομίζω τώρα που χτυπάνε μύγες που θα πάει θα βάλουν μυαλό..
Είμαι όλος αυτιά για να τον αφουγκραστώΥπάρχει πολύ σοβαρός λόγος.
Τίποτα ρε, απλά ο @koulourakias επισκέπτεται αυστηρά μία ιερόδουλη τα τελευταία 2,5 χρόνιαΕίμαι όλος αυτιά για να τον αφουγκραστώ
Ποια λες ρε αυτό το στουντιοκόριτσο την Καταλέγια;Τίποτα ρε, απλά ο @koulourakias επισκέπτεται αυστηρά μία ιερόδουλη τα τελευταία 2,5 χρόνια
Έχει βουήξει ο τόπος. Που είσαι;Ποια λες ρε αυτό το στουντιοκόριτσο την Καταλέγια;
Έτσι πάει ταξίαρχε μου. Άπαξ και ερωτευτεί ο μπουρδελιάρης, δεν καταδέχεται μετά να τον δίνει σε τυχάρπαστες πιατσόβιες...Έχει βουήξει ο τόπος. Που είσαι;
Βέβαια είναι ανοιχτός σε προτάσεις, δεν μπορώ να πω..ακυρώνει όλες τις υπόλοιπες.
Μία γκασονιέρα στην Κ έχει χαρίσει μέχρι τώρα και συνεχίζουμε.Έτσι πάει ταξίαρχε μου. Άπαξ και ερωτευτεί ο μπουρδελιάρης, δεν καταδέχεται μετά να τον δίνει σε τυχάρπαστες πιατσόβιες...
βάλτη κι αυτή στην αγνόηση τύπε...Πιάνοντας ένα ταπεινο 2-2 σκορ του βραδινού ματς που ειχα δωσει το μεσημερι στο θεμα μουντιάλ, πηρα λιγη χαρα και κανα ψιλό αλλα ουτε την ζημια απο το αμαξι δεν βγαλαμε. Στα πεναλτι το ματς πηγαινε οποτε ντυθηκα πριν σκασουν τα κανονια
και λεω θα παω Φωκαιας σημερα και μαλιατα στην τυχη! Μπηκα σε ενα με ξυλινη πορτα, κατι λιγα σκαλια και νουμερο 25. Σαρα λεει η παχουλη πασαδορος και βγαινει μια περιποιημενη λεπτη λυγερη κορμοστασια με συμπαθες προσωπο και ενα περιεργο σετ εσωρουχων. Ετρεφα ελπιδα δεν θα πω ψεμματα αλλα μαγκες ξανα τον ήπια. Στοματικό πολυ λιγο και ατεχνο ενω στην καβαλα αβολα και ατσουμπαλα. Δεν εμεινα ευχαριστημενος σε καμια σταση, ωστοσο ευχαριστησα κι εφυγα. Απλα ενα ωραιο σωμα συμπαθητικης γυναικας
και τιποτα αλλο. Δωμάτιο ετσι κι ετσι περιβαλλον αλλα στο δωματιο θα κολλησουμε;
μου έχει τύχει πουτάνα να κάνει εξτραδάκια για εκδίκηση στο νταβά της που την πλάκωνε.. άβυσσος..Ήξερα κοπέλα, ωραίο μουνι, με παιδί που την προωθούσε ο άνδρας της χρόνια τώρα στο μετάξι και μάλιστα τους ειχα πιάσει να την εκβιάζει να κάνει ελεύθερο στοματικό και αυτή έκλαιγε.. από μια μεριά αυτό κάνει καλό για το πελάτη όταν τον γουστάρει να γαμιεται χωρίς ενοχές και να την βρίσκει...