Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 260 άτομα (20 μέλη και 240 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.568
Πόντοι
13.636
Η Βανέσσα απο το Ιασ 20 νομιζω φοράει 34 νούμερο παπούτσι.
Της εχω γλείψει άπειρες φορες τα πατουσακια της που ειναι σα γλειφιτζουρια.
Να προσθέσω στον μέγιστο Δημήτρη και τα πατουσακια της Συλβιας από Φυλής 109 που δεν τα εγλυψα σήμερα... Max 36 νούμερο!

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Ρε μαλάκα Κυριακή που κατὲβηκα σε θυμήθηκα. Αν και πήγαινα καρφωτός για Καρολίνα στο Λ 73 πέρασα πρώτα από τα κεντρικά μήπως κι έκανα πρώτα κάνα ζέσταμα. Από την μπαζοαπόγνωση μου σκέφτηκα: «ν’ ανέβω να δω αν είναι η Μαρία η βυζαρού, μπας και προβώ στο σχεδόν απονενοημένο διάβημα;»· μετά όμως από κάποια λεπτά, ξανασκέφτηκα «γάμησε το, εδώ μέχρι κι ο Βόρδελος την έχει κόψει...»:2funny:
Πρώτα από όλα τα σέβη μου αγαπητέ, επιμένω σε αυτό που λέω τώρα χωρίς πελάτες να το σκεφτούν λίγο (οι άγιες μέρες ειναι και χρόνος περισυλλογής), να καταλάβουν (και αυτές και οι άλλοι που δουλεύουν γύρω τους) ότι πρέπει να αναβαθμίσουν υπηρεσίες και συμπεριφορά για να πάει ο κόσμος. νομίζω τώρα που χτυπάνε μύγες που θα πάει θα βάλουν μυαλό..

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Τελευταία τροποποίηση:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Πρώτα από όλα τα σέβη μου αγαπητέ, επιμένω σε αυτό που λέω τώρα χωρίς πελάτες να το σκεφτούν λίγο (οι άγιες μέρες ειναι και χρόνος περισυλλογής), να καταλάβουν (και αυτές και οι άλλοι που δουλεύουν γύρω τους) ότι πρέπει να αναβαθμίσουν υπηρεσίες και συμπεριφορά για να πάει ο κόσμος. νομίζω τώρα που χτυπάνε μύγες που θα πάει θα βάλουν μυαλό..
Φιλαράκο καλά το σκέφτεσαι, αλλά το γεγονός είναι ότι ο κόσμος εξακολουθεί και πηγαίνει παρά το μαύρο χάλι που επικρατεί. Άρα για ποιο λόγο να συμμορφωθούν, εφόσον οι μπιζνες δηλαδή βαίνουν αξιοπρεπώς;
Έπειτα, ξέρεις από πότε λέμε ότι βαράνε μύγες και παρόλαυτά η κατάσταση παρέμενε και παραμένει αμετάβλητη; μην κοιτάς τι γράφουμε εμείς εδώ, κάνε μια βόλτα ΠΣΚ και θα καταλάβεις τι λέω. Διότι στο τέλος φίλε:
«dose balls need flushing»:woldman: και εκεί ποντάρουν.

Υ.Γ.: Να δεις παίχτη που στο τέλος θα μας αναγκάσουν ν’ ανοίξουμε παρτίδες με γκόμενες. Κι άντε ισχυρίσου μετά -!ως μέλος του bou!- ότι «που νά’ ξερα ρε σεις τι εστί ελλΕηνίδα;;;»

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Έχει βουήξει ο τόπος. Που είσαι;
Βέβαια είναι ανοιχτός σε προτάσεις, δεν μπορώ να πω..ακυρώνει όλες τις υπόλοιπες.
Έτσι πάει ταξίαρχε μου. Άπαξ και ερωτευτεί ο μπουρδελιάρης, δεν καταδέχεται μετά να τον δίνει σε τυχάρπαστες πιατσόβιες...:2funny::2funny:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η Ινα/Ινεζ από Ιασ 37 δουλευει ακόμα;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.606
Πόντοι
5.946
Πιάνοντας ένα ταπεινο 2-2 σκορ του βραδινού ματς που ειχα δωσει το μεσημερι στο θεμα μουντιάλ, πηρα λιγη χαρα και κανα ψιλό αλλα ουτε την ζημια απο το αμαξι δεν βγαλαμε. Στα πεναλτι το ματς πηγαινε οποτε ντυθηκα πριν σκασουν τα κανονια
και λεω θα παω Φωκαιας σημερα και μαλιατα στην τυχη! Μπηκα σε ενα με ξυλινη πορτα, κατι λιγα σκαλια και νουμερο 25. Σαρα λεει η παχουλη πασαδορος και βγαινει μια περιποιημενη λεπτη λυγερη κορμοστασια με συμπαθες προσωπο και ενα περιεργο σετ εσωρουχων. Ετρεφα ελπιδα δεν θα πω ψεμματα αλλα μαγκες ξανα τον ήπια. Στοματικό πολυ λιγο και ατεχνο ενω στην καβαλα αβολα και ατσουμπαλα. Δεν εμεινα ευχαριστημενος σε καμια σταση, ωστοσο ευχαριστησα κι εφυγα. Απλα ενα ωραιο σωμα συμπαθητικης γυναικας
και τιποτα αλλο. Δωμάτιο ετσι κι ετσι περιβαλλον αλλα στο δωματιο θα κολλησουμε;
βάλτη κι αυτή στην αγνόηση τύπε...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.782
Πόντοι
7.195
Ήξερα κοπέλα, ωραίο μουνι, με παιδί που την προωθούσε ο άνδρας της χρόνια τώρα στο μετάξι και μάλιστα τους ειχα πιάσει να την εκβιάζει να κάνει ελεύθερο στοματικό και αυτή έκλαιγε.. από μια μεριά αυτό κάνει καλό για το πελάτη όταν τον γουστάρει να γαμιεται χωρίς ενοχές και να την βρίσκει...
μου έχει τύχει πουτάνα να κάνει εξτραδάκια για εκδίκηση στο νταβά της που την πλάκωνε.. άβυσσος..

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
Εχθές βράδυ έπεσε σκούπα?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Καταθεση στη Ριτα του Φωκαιας 19 εχθες στη 2η βαρδια.Οχι σπουδαια πραγματα.Ναι μεν εκφυλο λογο εμφανισης και συμπεριφορας αλλα λιγακι κομηλφο και ψευτικο στο γαμησι αυτου καθ'αυτου.Τσιμπουκακι υγρο μεν αλλα σχεδον αεροπιπα,αρχιδακια γλειψιμο αλλα η θειτσες στη διδυμου το κανουν καλυτερα.Ηθελε να της γλειψω και κωλοτρυπιδα....Ταλαιπωρημενη πολυ με χιλιαδες ωρες πτησης και ξεπατωματος.Ασχημος κωλος,ασχημο μουνι,σαπια βυζακια μεγεθους ενα και μισο.Για να μην την βλεπω την εστησα στα 4 την πλακωσα στις φαπες στα κωλομερια της μεχρι ερυρτοποιησης οποτε εβγαλε το σκασμο με τις μαλακιες που ελεγε,αλλα στο σμπρωξιμο προσπαθουσε να κλεψει.Εβαζε τα δαχτυλα της αναμεσα στην πουτσα μου και ψιλοτραβιωτανε μπροστα.Οσο το εκανε αυτο αλλο τοσο σκυλιαζα και εγω και τραβιομουν να μη χυσω.Στο τελος επιανε την πουτσα τοσο σφιχτα με τα δαχτυλα της για να μην μπαινω φουλ ωστε εσπασε η καποτα και εφαγε εναν τεραστιο κρεμπιε χαρισμα της ολο.Πεταχτηκε εντρομη,φωναζε την τσατσα τη ψευτρα τη σκατογρια να της φερει πετσετα και εφυγε σφαιρα σαν το γιουσεην το μπολτ τον αραπη στην εκκινηση.Επλυνα το ριπαπα μου εστριψα τσιγαρο και αναχωρησα χαλαρος σκεφτομενος σουρεαλ σκηνικα με την Ριτα να τραβαει τα ημιβλαμμενα μου μπασταρδα απο το χερι μισοτρελα οπως αυτη και εγω!Στα θετικα ηταν οτι το δωματιο ηταν καθαρο αρκετα και φρεσκοστρωμμενα σεντονια.Μαζι με τα μωρομαντηλα στο κομοδινο και τη Ριτα στο συνολο ειναι μια επιλογη αποδεκτη.Το εικοσαρικο δεν το κλαις αλλα σιγουρα δεν θα το ξαναδωσεις για τη Ριτα.
Η διδυμου ειχε ξηρασια εχθες το απογευμα και η Φωκαιας σχεδον το ιδιο με λιγα καταστηματα εν λειτουργια.Μαυρες γιορτες θα κανουμε.Κονομησανε οι πουτανες ολες κουτσες στραβες και θα πανε να γλεντησουν τα λεφτα μας στις πατριδες τους.

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.725
Πόντοι
1.056
Καλημερα ξερει καποιος που ειναι η που δουλευει η λιλιαν απο το Ιασονος 1β????..... Ευχαριστω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom