Καταθεση στη Ριτα του Φωκαιας 19 εχθες στη 2η βαρδια.Οχι σπουδαια πραγματα.Ναι μεν εκφυλο λογο εμφανισης και συμπεριφορας αλλα λιγακι κομηλφο και ψευτικο στο γαμησι αυτου καθ'αυτου.Τσιμπουκακι υγρο μεν αλλα σχεδον αεροπιπα,αρχιδακια γλειψιμο αλλα η θειτσες στη διδυμου το κανουν καλυτερα.Ηθελε να της γλειψω και κωλοτρυπιδα....Ταλαιπωρημενη πολυ με χιλιαδες ωρες πτησης και ξεπατωματος.Ασχημος κωλος,ασχημο μουνι,σαπια βυζακια μεγεθους ενα και μισο.Για να μην την βλεπω την εστησα στα 4 την πλακωσα στις φαπες στα κωλομερια της μεχρι ερυρτοποιησης οποτε εβγαλε το σκασμο με τις μαλακιες που ελεγε,αλλα στο σμπρωξιμο προσπαθουσε να κλεψει.Εβαζε τα δαχτυλα της αναμεσα στην πουτσα μου και ψιλοτραβιωτανε μπροστα.Οσο το εκανε αυτο αλλο τοσο σκυλιαζα και εγω και τραβιομουν να μη χυσω.Στο τελος επιανε την πουτσα τοσο σφιχτα με τα δαχτυλα της για να μην μπαινω φουλ ωστε εσπασε η καποτα και εφαγε εναν τεραστιο κρεμπιε χαρισμα της ολο.Πεταχτηκε εντρομη,φωναζε την τσατσα τη ψευτρα τη σκατογρια να της φερει πετσετα και εφυγε σφαιρα σαν το γιουσεην το μπολτ τον αραπη στην εκκινηση.Επλυνα το ριπαπα μου εστριψα τσιγαρο και αναχωρησα χαλαρος σκεφτομενος σουρεαλ σκηνικα με την Ριτα να τραβαει τα ημιβλαμμενα μου μπασταρδα απο το χερι μισοτρελα οπως αυτη και εγω!Στα θετικα ηταν οτι το δωματιο ηταν καθαρο αρκετα και φρεσκοστρωμμενα σεντονια.Μαζι με τα μωρομαντηλα στο κομοδινο και τη Ριτα στο συνολο ειναι μια επιλογη αποδεκτη.Το εικοσαρικο δεν το κλαις αλλα σιγουρα δεν θα το ξαναδωσεις για τη Ριτα.
Η διδυμου ειχε ξηρασια εχθες το απογευμα και η Φωκαιας σχεδον το ιδιο με λιγα καταστηματα εν λειτουργια.Μαυρες γιορτες θα κανουμε.Κονομησανε οι πουτανες ολες κουτσες στραβες και θα πανε να γλεντησουν τα λεφτα μας στις πατριδες τους.