You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Romano Garreton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2022
- Like
- 292
- Πόντοι
- 20
"των λίγων ηρώων που έψαχναν για ηδονή" ... Χαχαχα ... Ωραίος !Συνέχεια στην κατρακύλα με την γειτονιά του δεκάευρου. Με τόσες αποτυχίες στις γειτονιες των "αγγέλων" του εικοσάρικου φόρεσα μάσκα χημικού πολέμου και έσκασα Μεταξουργείο. Σκατά κι εκεί. Στο γωνιακό Ιάσωνος με μια κουρτίνα (μάλλον το ζυγό 2 ήταν) υπήρχε μια Αλεξανδρα την οποία δεν μπορεσα να δω διότι δεν ηρθε ποτέ στο σαλονι αλλα με χαιρέτησε από βάθος αποστάσεως. Γύρω στα 50 και χοντρή. Απέναντι ακριβώς με κόκκινη πόρτα, μια Βερόνικα σαν τουλούμπα αλλα τουλάχιστον πιο νεα. Κατηφόρησα μπαίνοντας στο 31 με μια λάμπα σπασμένη έξω όπου πηδιόταν μια Ελένη. Ακουγόταν γκάπα γκούπα παπαροσκάσιμο σε χορευτές τάβλες, ε ρε κακομοίρη τι τραβάς σκέφτηκα και βγήκε μια ξανθιά χοντρή με κοιλιά και μπουτάρες. Σε ένα με αυλή ήταν μια κακοφτιαγμένη αραπίνα που νύσταζε ή κοιμόταν ονόματι Τζεσικα αλλα φύγαμε 2 όλοι κι όλοι τρέχοντας. Παρακάτω μια καστανή Μαρία λογικα στο 37 κάτω της οδού γύρω στα 30 κιλα μαζί με τα ρούχα, ψευδή και νευριασμένη. Ομοίως έφυγα. Σε μια συστοιχία μπουρδέλων σαν περιστερώνες με σκαλιά γύρω στα 40-44 ανέβηκα στο μεσαίο μιας που πάλι το τρίτο το μακρύτερο θα έπαιρνα με τέτοιες παρουσίες και ήταν μια γιαγιά που την έλεγαν Φωτεινή. Λογικα γύρω στα 55. Απέναντι διαγώνια στο 37
ή 39 με ντεκόρ τσίρκου ήταν μια πολύ αδύνατη Μαρία με δόντια αλόγου.
Έπειτα μπήκα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 και ήταν μία μελαχρινή ξεβαμμένη και ψιλομεθυσμένη με μπυροκοίλι. Ονομα δεν είπαν, μόνο υποσχέσεις.
Λεω δεν πάω και Κολωνού μία τσεκαρισιά να παρω κι άλλη χαρά; είχε αρκετά ανοικτά κοιτώντας ψηλά και σκέφτηκα
δεν γαμιέται που θα μπω σε όλα; να δω τι; να πηδήξω ποια; Στο 48 της Κολωνού στην δεξιά μεριά είχε μια παχουλή Σοφία με καλό προσωπάκι. Η πασαδόρος είπε ότι κάνει και στοματικό χωρίς κράνος αν είμαστε καθαροί λες και υπάρχει περίπτωση πλην 1 στους 200 να παει άπλυτος. Κοινό σημείο όλων των μπουρδέλων που είδα
τα παλιά έπιπλα εντελώς άχρηστα και ξεχασμένα ενώ απαίσιες μυρωδιές ασελγούσαν στα ρουθούνια μου. Μπόχα, σήψη και παρακμή με απογοητευμένες φάτσες οσων πορνών δούλευαν σε τέτοιο χάλι σχεδόν για λύπηση αλλά
και των λιγων ηρώων που έψαχναν να βρουν ηδονή. Χτύπησα μια κρέπα με σοκολάτα να συνέλθω
και πάω για ψωνια.
Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 800
- Πόντοι
- 360
Eπισκεψη πριν από λίγο στην Σαμπίνα , περισσότερο από περιέργεια... όμορφη, ωραίο κορμί, ωραία μαλια, μίνι κλαρωτο...στο δια ταύτα, διεκπεραιωτικη, κοντά σου και απομάκρη ταυτόχρονα, καθαρή επαγγελματίας , ο φραγκοφονιας με το αγγελικό πρόσωπο... όπως είχα διαίσθηση από παλιά... έχυσα σε ,2 λεφτά για να την κοπανισω.
Καλησπέρα Kostakis27, η Μπαρμπόρα με τέτοια εμπειρία, με το που μπεις και σε κοιτάξει από πάνω ως κάτω σε καταλαβαίνει καλύτερα από ψυχολόγο. Αν θέλεις κάτι έξτρα στο δίνει απλόχερα (ότι και να ειναι αυτό....), εγώ ανάλογα με την διάθεση δεν λέω κάτι και πάει σε girlfriend experience, ή μπορεί να ζητήσω πρωκτικό - εκτόνωση στο στόμα, δεν λέει ποτέ σε κάτι όχι, π.χ την τελευταία φορά Τρίτη, επειδή δεν ήθελα 69 κάθισα στο κρεβάτι λίγο πιο υπερυψωμένα και το κατάλαβε και έκανε το κλασσικό ακα με ισπανικό, δεν υπάρχει η κοπέλα.Τυπε κάνα εξτραδακι έπαιξε μέσα??
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.951
- Πόντοι
- 1.056
Για ρωτα τον Smirni????μπορει να ξερει γιατι δεν ειναι στο ποστο της......ισως εχει τα νερα της.....κανενα ραντεβου για εξετασεις.....ισως πηγε σε κανενα μαγαζι να αγορασει κυλοτες.....κατι θα σου πει....!!!!!Η Εβελινα απών και σήμερα.
Πέρασα σήμερα από Φυλης-Φωκαιας 2 φορές. Πρώτα περίπου 4.20 μμ και μετά 5.40 μμ περίπου.
Την πρώτη φορά σχεδόν όλα ανοιχτά. Τη 2η όλα κλειστά εκτός από Φ71, Φωκ.27 όλα, Φωκ.17 το ένα νομίζω.
Κουφό δεν είναι για Παρασκευή απόγευμα;
Την πρώτη φορά σχεδόν όλα ανοιχτά. Τη 2η όλα κλειστά εκτός από Φ71, Φωκ.27 όλα, Φωκ.17 το ένα νομίζω.
Κουφό δεν είναι για Παρασκευή απόγευμα;
Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 800
- Πόντοι
- 360
Πήγα μετά Χριστίνα Φ65 με ωραίο ελεύθερο στοματικό και μαλακια στα βυζιά επάνω .
εχυνα και έβγαζε την γλώσσα έξω... ξέχασα και γαμισμα από το στόμα...ξελαφρωσα και ησύχασα...θα κόψω και το άθλημα , τέλος
..
εχυνα και έβγαζε την γλώσσα έξω... ξέχασα και γαμισμα από το στόμα...ξελαφρωσα και ησύχασα...θα κόψω και το άθλημα , τέλος
..
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.613
- Πόντοι
- 5.060
Σε αυτή τη δουλειά θα έπρεπε κανονικά μετά από μερικούς μήνες να βγαίνουν στη σύνταξη. Έλα όμως που καινούριες αφίξεις δεν έχουμε, ούτε τα κυκλώματα κάνουν ένα rotation με τις πουτάνες της επαρχίας έστω να γίνεται μια ανανέωση.Οι περισσότερες παλιές καραβανες που έχουν πολλά χρόνια στο Κουρμπέτι έχουν γίνει πλέον επαγγελματίες σπεσιαλίστες!
Μηχανικό τυποποιημένο πρόγραμμα!
Fast Food Fuck!
Έχει χαθεί η αίγλη της αισθησιακής αματουριστικης φάσης που είχαν όταν πρωτοξεκίνησαν!
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Ρε μαλάκα Κυριακή που κατὲβηκα σε θυμήθηκα. Αν και πήγαινα καρφωτός για Καρολίνα στο Λ 73 πέρασα πρώτα από τα κεντρικά μήπως κι έκανα πρώτα κάνα ζέσταμα. Από την μπαζοαπόγνωση μου σκέφτηκα: «ν’ ανέβω να δω αν είναι η Μαρία η βυζαρού, μπας και προβώ στο σχεδόν απονενοημένο διάβημα;»· μετά όμως από κάποια λεπτά, ξανασκέφτηκα «γάμησε το, εδώ μέχρι κι ο Βόρδελος την έχει κόψει...»ρε φίλος, πολύ σπαζοκλαμπάνιας είσαι. Περιμένεις να γαμησουν οι άλλοι για σένα; Πήγαινε ρίξε έναν φούτσο όπου να ναι να ηρεμήσεις.
Συνέλαβαν πολιτικό του ΠΑΣΟΚ για διαφθορά .. αν αφήσει την πολιτική θα έκανε άνετα καριέρα ως βίζιτα τέτοιο μιλφακι που είναι
Η Εύα Καϊλή ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς, διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
Η Εύα Καϊλή ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς, διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
pliktrologionews.gr
Καλησπέρα μάγκες! Μιας και έχω επισκεφθεί 4 από τα κορίτσια της αλυσίδας Φυλής 65 & 84, να κάνω μια συνοπτική, συγκεντρωτική κριτική για τα πατουσάκια τους
Άννα Μαρία: Νούμερο 36-37, ίσως πιο αφρατούτσικα σε σχέση με τον σωματότυπό της, μου τα έδωσε με χαρά να τα γλύψω. Μύριζαν αρκετά, ίσως να φορούσε κοθόρνους, δεν θυμάμαι.
Κορίνα: Λεπτεπίλεπτα πατουσάκια, 37 νούμερο, ίσως και 38. Με άφησε να τα γλύψω αλλά μου φάνηκε ότι μου έριξε μια ματιά σαν να ήμουν εξωγήινος. Απαλά, με μια μικρή μόνο εσάνς ποδαρίλας.
Χριστίνα: Νούμερο 37, ίσως και 38. Επίσης ωραία πατουσάκια, όχι τόσο λεπτά όσο της Κορίνας, αλλά όμορφα και καλοσχηματισμένα. Ελάχιστη εσάνς ποδαρίλας και ελαφρώς αλμυρούτσικα.
Τζούλια: Τρεις επισκέψεις, η τελευταία σήμερα και τα πιο ωραία πατουσάκια από τις άλλες κοπέλες, σύμφωνα με τα γούστα μου. Νούμερο 35-36, με λεπτά δάχτυλα τα οποία μου επέτρεψε να πιπώσω. Εάν μύριζαν και λιγάκι θα άγγιζαν την τελειότητα.
Επόμενη επίσκεψη θα είναι στην Ντιάνα, την οποία μια φορά που είδα φορούσε παπουτσάκια κάπως κλειστά στη φτέρνα και μου μπήκε μια ανησυχία μήπως και δεν τα βγάζει
ΥΓ. Καμιά κοπέλα με τον σωματότυπο της Τζούλιας, δηλαδή κοντή και πολύ αδύνατη, εκτός από τη Σόνια και τη Ναταλίτσα στο Μετάξι, έχει να προτείνει κανένας μύστης;
Άννα Μαρία: Νούμερο 36-37, ίσως πιο αφρατούτσικα σε σχέση με τον σωματότυπό της, μου τα έδωσε με χαρά να τα γλύψω. Μύριζαν αρκετά, ίσως να φορούσε κοθόρνους, δεν θυμάμαι.
Κορίνα: Λεπτεπίλεπτα πατουσάκια, 37 νούμερο, ίσως και 38. Με άφησε να τα γλύψω αλλά μου φάνηκε ότι μου έριξε μια ματιά σαν να ήμουν εξωγήινος. Απαλά, με μια μικρή μόνο εσάνς ποδαρίλας.
Χριστίνα: Νούμερο 37, ίσως και 38. Επίσης ωραία πατουσάκια, όχι τόσο λεπτά όσο της Κορίνας, αλλά όμορφα και καλοσχηματισμένα. Ελάχιστη εσάνς ποδαρίλας και ελαφρώς αλμυρούτσικα.
Τζούλια: Τρεις επισκέψεις, η τελευταία σήμερα και τα πιο ωραία πατουσάκια από τις άλλες κοπέλες, σύμφωνα με τα γούστα μου. Νούμερο 35-36, με λεπτά δάχτυλα τα οποία μου επέτρεψε να πιπώσω. Εάν μύριζαν και λιγάκι θα άγγιζαν την τελειότητα.
Επόμενη επίσκεψη θα είναι στην Ντιάνα, την οποία μια φορά που είδα φορούσε παπουτσάκια κάπως κλειστά στη φτέρνα και μου μπήκε μια ανησυχία μήπως και δεν τα βγάζει
ΥΓ. Καμιά κοπέλα με τον σωματότυπο της Τζούλιας, δηλαδή κοντή και πολύ αδύνατη, εκτός από τη Σόνια και τη Ναταλίτσα στο Μετάξι, έχει να προτείνει κανένας μύστης;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.816
- Πόντοι
- 41.129
Η Βανέσσα απο το Ιασ 20 νομιζω φοράει 34 νούμερο παπούτσι.Καλησπέρα μάγκες! Μιας και έχω επισκεφθεί 4 από τα κορίτσια της αλυσίδας Φυλής 65 & 84, να κάνω μια συνοπτική, συγκεντρωτική κριτική για τα πατουσάκια τους
Της εχω γλείψει άπειρες φορες τα πατουσακια της που ειναι σα γλειφιτζουρια.
34;;; Με σώνεις, ευχαριστώ!Η Βανέσσα απο το Ιασ 20 νομιζω φοράει 34 νούμερο παπούτσι.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Σωστός ,αλλά μην το κουράσεις περισσότερο.Απούσα ρε μπουρδελιάρη. Διάβασε τουλάχιστον κανένα εξώφυλλο εφημερίδας.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.613
- Πόντοι
- 5.060
Εσύ δε θα διαγραφόσουν;Σας περιμενω αποψε μωρακια μου οδος βεργας 7
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.951
- Πόντοι
- 1.056
δεν ειναι ακομα καιρος για ζοχους.....ασε να ριξει καμμια βροχη ακομα....για κανενα ραδικακι ισως.....Μπορεί να πήγε να μαζέψει ζόχια για σαλάτα.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.978
- Πόντοι
- 13.636
Να προσθέσω στον μέγιστο Δημήτρη και τα πατουσακια της Συλβιας από Φυλής 109 που δεν τα εγλυψα σήμερα... Max 36 νούμερο!Η Βανέσσα απο το Ιασ 20 νομιζω φοράει 34 νούμερο παπούτσι.
Πρώτα από όλα τα σέβη μου αγαπητέ, επιμένω σε αυτό που λέω τώρα χωρίς πελάτες να το σκεφτούν λίγο (οι άγιες μέρες ειναι και χρόνος περισυλλογής), να καταλάβουν (και αυτές και οι άλλοι που δουλεύουν γύρω τους) ότι πρέπει να αναβαθμίσουν υπηρεσίες και συμπεριφορά για να πάει ο κόσμος. νομίζω τώρα που χτυπάνε μύγες που θα πάει θα βάλουν μυαλό..Ρε μαλάκα Κυριακή που κατὲβηκα σε θυμήθηκα. Αν και πήγαινα καρφωτός για Καρολίνα στο Λ 73 πέρασα πρώτα από τα κεντρικά μήπως κι έκανα πρώτα κάνα ζέσταμα. Από την μπαζοαπόγνωση μου σκέφτηκα: «ν’ ανέβω να δω αν είναι η Μαρία η βυζαρού, μπας και προβώ στο σχεδόν απονενοημένο διάβημα;»· μετά όμως από κάποια λεπτά, ξανασκέφτηκα «γάμησε το, εδώ μέχρι κι ο Βόρδελος την έχει κόψει...»
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις