Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 260 άτομα (28 μέλη και 232 επισκέπτες)

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 421 άτομα (61 μέλη και 360 επισκέπτες)
Απο τούς 61 που είναι μέλη.

Η 20 τουλάχιστον είναι απλά θεατές και διαλέγουν μόνο ενημέρωση
20 θα έγραφαν την γνώμη τους αλλά δεν θέλουν να μπουν σε διαλόγους και να απευθύνονται σε αυτούς με χλευασμό και να πρέπει να απαντάνε.
Η άλλη 20 είναι 10 που ενημερώνουν την βόλτα τους
Καί 10 πού έχουν ψεύτικους λογαριασμούς που αντιπροσωπεύουν μαγαζία,και υπονομεύουν της κοπέλες που έχουν δουλειά,μπας και χάσουν πελατολόγιο.

Για αυτό ακούς πολλά θετικά και αρνητικά σχόλια για κοπέλες που τα δωμάτια τούς είναι πάντα γεμάτα.
Βλέπε... Εβελίνα Σαμπίνα και ποια άλλη θα πάρει σειρά.

Αυτό που με μάγεψε όταν πρώτο διάβασα στο bu ήταν το υψηλό επίπεδο διαλόγων σε ένα σάιτ με πουτανες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.568
Πόντοι
13.636
Καλά, και ξέρει τόσο καλή ορθογραφία; Εντωμεταξύ γράφει χωρίς τόνους, ώστε να πεις ότι τη βοηθάει το Τ9.. Σου το επιβεβαίωσε η ίδια;
Μάλιστα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μαρινα απο Φωκαίας 27Β με Μαριαννα απο διδυμου 22 εχουν καμια σχεση ?
Νιετ

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.713
Πόντοι
201
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 421 άτομα (61 μέλη και 360 επισκέπτες)
Απο τούς 61 που είναι μέλη.

Η 20 τουλάχιστον είναι απλά θεατές και διαλέγουν μόνο ενημέρωση
20 θα έγραφαν την γνώμη τους αλλά δεν θέλουν να μπουν σε διαλόγους και να απευθύνονται σε αυτούς με χλευασμό και να πρέπει να απαντάνε.
Η άλλη 20 είναι 10 που ενημερώνουν την βόλτα τους
Καί 10 πού έχουν ψεύτικους λογαριασμούς που αντιπροσωπεύουν μαγαζία,και υπονομεύουν της κοπέλες που έχουν δουλειά,μπας και χάσουν πελατολόγιο.

Για αυτό ακούς πολλά θετικά και αρνητικά σχόλια για κοπέλες που τα δωμάτια τούς είναι πάντα γεμάτα.
Βλέπε... Εβελίνα Σαμπίνα και ποια άλλη θα πάρει σειρά.

Αυτό που με μάγεψε όταν πρώτο διάβασα στο bu ήταν το υψηλό επίπεδο διαλόγων σε ένα σάιτ με πουτανες.
Ωραία παρατήρηση bro...........Πόση να γαμάνε άραγε από όλους αυτούς ??????

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Φωκαίας 25 όροφος, δεύτερη φορά με Λίνα/Παολίνα.
Πολύ θερμή και αυτή τη φορά, θα αφήσω κριτική μιας και την έχω δοκιμάσει 2 φορές σε διάστημα 3-4 ημερών
και δεν έδειξε καθόλου σκαμπανεβάσματα η διάθεση και συμπεριφορά της.
Η τσατσά χτυπάει στο 10λεπτο, αλλά η μικρή δεν τρέχει να φύγει κατευθείαν.

Στο Φυλής 74 το δεξιά, η Αντζελίνα, καινούργια κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί, τουλάχιστον εγώ σε κάποιον άλλον οίκο.
Μαυρομάλλα με ίσια μαλλιά, κανονικό κορμάκι και ωραίο κωλαράκι, βυζάκια 1,5άρια, ύψος γύρω στο 1,65. Ηλικία γύρω στα 25 μπορεί και πιο κάτω.
Πρόγραμμα απλό, αλλά κάτι με φρέναρε στο σαλόνι. Λίγο το παγωμένο σαλονάρισμα της, λίγο τα vibes της τσατσάς. Θα δούμε, ίσως δοκιμασθεί σε επόμενες βόλτες.

Επίσης, στ'αρχίδια μας ρε μάγκες για το αν γράφει η Σαμπίνα. Δεν κάνω επίθεση σε συγκεκριμένους τώρα.
Ας το λύσει η διαχείρηση το θέμα. Στους δίπλα την διαγράψανε. Ένας έγραφε σήμερα πως πέρασε, την ρώτησε και τον κοίταγε καλά καλά.
Προς το παρών βολευτείτε όσοι πάτε/πάμε με την ενημέρωση για το πότε δουλεύει, απλά μην στέλνε τα αρχιδάκια σας σε pm γιατί σας έχω άσΚημα νέα.
Πέρασα καί εγώ μαζί με Λίνα το Σάββατο.
Είναι έρωτας....
Λέω θα είναι πού είναι πρωτάρα.
Με αυτό που λες έχω σκάσει από την ζήλια...
Καί θά αργήσω πολύ να την ξανά δω...
Ωραίος..

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Είναι έρωτας....
Λέω θα είναι πού είναι πρωτάρα.
Με αυτό που λες έχω σκάσει από την ζήλια...
Καί θά αργήσω πολύ να την ξανά δω...
Ωραίος..
Και εγώ το Σάββατο την είδα πρώτη φορά, αλλά είχε σερί δωμάτια και δεν ήθελα να περιμένω.
Είχα αφήσει και λεπτομέρειες με την πρώτη συνάντηση πριν λίγες μέρες εδώ, όπου την έχεις διαβάσει.
Πρακτικά κριτική ήταν, απλά μόλις έδωσα και την επίσημη από την δεύτερη συνάντηση όπου θα ανέβει σύντομα για να υπάρχει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Και εγώ το Σάββατο την είδα πρώτη φορά, αλλά είχε σερί δωμάτια και δεν ήθελα να περιμένω.
Είχα αφήσει και λεπτομέρειες με την πρώτη συνάντηση πριν λίγες μέρες εδώ, όπου την έχεις διαβάσει.
Πρακτικά κριτική ήταν, απλά μόλις έδωσα και την επίσημη από την δεύτερη συνάντηση όπου θα ανέβει σύντομα για να υπάρχει.
Εγώ την πείρα μετά τής 24:00.
Κάνει δύο βάρδιες;
Εσύ από ότι κατάλαβα την είδες απογευματινή βάρδια.
Το Σάββατο που λες πέρασα καί ήταν σε πρόγραμμα μίας ώρας,και έφυγα.
Μετά είδα ενημέρωση συναγωνιστή και γύρισα τρέχοντας.
Όταν την είδα να σαλοναρει τα έπαθα όλα..

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εγώ την πείρα μετά τής 24:00.
Κάνει δύο βάρδιες;
Εσύ από ότι κατάλαβα την είδες απογευματινή βάρδια.
Το Σάββατο που λες πέρασα καί ήταν σε πρόγραμμα μίας ώρας,και έφυγα.
Μετά είδα ενημέρωση συναγωνιστή και γύρισα τρέχοντας.
Όταν την είδα να σαλοναρει τα έπαθα όλα..
Μάλλον συνεχίζει για κανά-δυό ώρες μετά τις 12 το βράδυ, δεν γνωρίζω.
Εγώ ναι, την είδα πριν τις 11 το βράδυ.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα σε όλους, να παρακαλέσω και εγώ να ηρεμήσουμε λίγο, με την ενημέρωση που γίνεται σε αυτό το thread έχουμε γλυτώσει πάρα πολύ χρόνο και πολλά χρήματα σίγουρα αποφεύγοντας φόλες και πολλές φορές (να ειναι καλά οι παλαιότεροι με τα Post τους και τις κριτικές τους) γίνεται ένας έλεγχος στα μπουρδέλα, αφού πολλές ιερόδουλες και λοιποί διαβάζουν κριτικές. Τώρα τι είπε κάποιος, τι είπε κάποιος άλλος, γράφει η όχι η Sabina ή η Manina δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, μπαίνουμε για να διαβάσουμε ενημερωτικά για το μπουρδέλα.
Να βάλω λίγο και το δικό μου στην ενημέρωση, επίσκεψη στην φοβερή Mπαρμπόρα (βέργας 6Α) χθες όπου στην αρχή στο λίγο social που κάνουμε μου έλεγε για τις τελευταίες κριτικές και σχόλια του bou (που τα διαβάζει). Πολύ καλές υπηρεσίες η κοπέλα και ένα στανταράκι από εμένα σίγουρα. Καλό βράδυ σε όλους και να είστε καλά.

ΛΟΚΑΤΖΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, μηπως ξέρει κανεις το ωράριο της ζωιτσας στο ιασονος 30Α?
Ευχαριστώ!!!

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Μήπως ξέρουμε κάνα μαγαζί με φυσική κοκκινομαλα με φακίδες;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Ρε συ @bourdelakias28 έχω την εντύπωση ότι για να δώσεις ΕΝΑ 20αρικο πρεπει να διαβάσεις 1 εκατομμύριο σχόλια για μια κοπέλα, 1 εκατομμύριο κριτικές και ΑΝ σηκωθείς από τον καναπέ σου να πας στους οίκους, ΑΝ!
Δε μας αφήνεις στην ησυχία μας λοιπόν! Πολυ φιλοσοφία, πολλα συμπεράσματα γιατί; Για ένα 20αρικο;; Αυτό το σπορ απαιτεί χρήμα, αν έχεις καβουρια αστο!
Όπως έχω ξαναπεί σε πολλους άλλους, τράβα για κανα 5 επί 5!
Εσυ για να γαμήσεις καμια γκομενα μας έχεις βγάλει το λάδι ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ!!
ΑΪΝΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ! (εδώ μέσα έχουμε χορτάσει από υψηλή θεωρία...).

Τελευταία τροποποίηση:

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.174
Πόντοι
2.836
Μην ταραζεσαι.
Εσύ μου είπες ότι πλατιαζω,
ότι το κλείνεις και αν θελω κάτι να πω να στείλω π.μ.
Χωράφι σου είναι εδώ; δέχτηκες μια χαρά δηλαδή
οτι της τα έχουν χωσει αλλοι και άλλοι όχι κατι που ειναι αλήθεια και το ξερεις. Προσωπικά ουτε την ξερω αυτή κι ούτε εχω γραψει τιποτα. Άρα εσείς τσακώνεστε. Οχι εγώ. Συνεπώς τωρα με τι μουτρα ερχεσαι και ζητας παραθέσεις αφού από την μία λες να το λήξω κι από την αλλη να το συνεχίσω με παραθέσεις; πες ότι εκτροχιάστηκες κι όλα καλά.
Σε αφήνω έτσι διότι διαβάζω τώρα τα υπόλοιπα που
έχετε γράψει κι έχω λυθεί στο γέλιο.
Στον πρώτο 30 έχει. Θα πάω και στον δευτερο άλλη φορά. Δεν μου το είπατε. Επί της ουσίας μόνο εκεί στάθηκες; Καλά ρε πως κάνετε έτσι εδώ μέσα; από διάλογο γνωρίζετε τίποτα; κουλ λίγο...
Μας ενημέρωσες, ξέρουμε την γνώμη σου , ΟΚ.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Οικονομανε κάργα τα Εσκορτακια!
Τυπε μαλλον δεν εχεις σκεφτει οτι αυτες οι κοπελες με αυτο που κανουν, οι περισσοτερες δεν θα μπορουν να εχουν φυσιολογικη ζωη, κατι που ολα τα λεφτα του κοσμου δεν μπορουν να αλλαξουν (οπως βεβαια και πολλα αλλα πραγματα που εχουν νοημα στην ζωη) αλλα ας μην το αναλυσουμε.

Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννωω.. (δεν θελω να το αναλυσω για ευνοητους λογους)
Αυτη εχει σωμα λατινας; (λεπτη μεση με κωλαρα ) η ειναι πετιτ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.853
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά κοντή μιλφ ,σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β Αντριανα μελαχρινή με κανονικό σώμα,ωραίο πεταχτο κωλαράκι, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 73β Εμμυ ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Κελλυ κάστανο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Κωνσταντίνα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18 ,18α & 18γ κλειστά.

Λιοσιων 79α & 78β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Βικτόρια μελαχρινή με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Γκλόρια με κάστανο σκούρο μαλλί, νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Λανα μελαχρινή μιλφ λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 6α Μπαρμπορα με καστανομελι μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα, σχεδόν 3αρι βυζι ,διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό . Τιμήθηκε και για μια ακόμη φορά ήταν άψογη.

Βεργας 6β Άννα ξανθιά νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 Κωνσταντίνα, μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Χριστίνα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.Τζούλια ξανθοκαστανη κοντή παχουλη με μακρύ μαλλί, με 4.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα καστανοξανθη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθό γκρανι, νταρντανοπαχουλη 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

μέχρι και τοιχογραφία τον έχουν κάνει την νεσκαφε στη περιοχή
20221209-110242.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom