καλησπερα παιχτες! καμια τιμια περιπτωση μεταξι δευτερη βαρδια εκτος απο τις λατινες στα κολωνου 27 και εκτος της ριτας παιζει;
Αν μιλάς για εμφάνιση προσπαθώντας να είμαι αντικειμενικός και εξαιρώντας τα 27αρια, 3 μήνες που βολτάρω τώρα κυρίως 2η βάρδια η Εύα από Κ45 και η Εβελίνα από Περγάμου (που συζητιέται πολύ τελευταία αλλά δεν την έχω πάρει γιατί όποτε την πέτυχα είχε αναμονή) νομίζω ήταν τα ποιο "όμορφα μωρά" που έχω πετύχει, κριτικές υπάρχουν αρκετές και για τις 2 αλλά δεν έχει τύχει να τις δω πρόσφατα.
ευκολακι φιλε
λες της τσατσας τσατσου για 6 10λεπτα δινεις το αντιστοιχο ποσο 60 ευρω ή 120 και την γαμας μια ωρα ουτε ξενοδοχεια ουτε τιποτα
δοκιμασμενο
Χεχέ, ναι αυτό το έχω καταλάβει , το θέμα μου είναι ο χώρος και να νιώσω λίγο ποιο άνετα, δεν έχω πρόβλημα με την φάση πάω για 5-10 λεπτά να αδειάσω.
Να περάσω 1 ώρα σε έναν χώρο που (ειδικά στο μετάξι) δεν βγάζω ούτε κάλτσα και καμιά φορά ούτε παπούτσι και μαμάω στα όρθια και να ακούω τον κάθε αξιότιμο ή μη συναγωνιστή απ'έξω να ρωτάει πληροφοριές , ε μου κάθεται κάπως, απο την άλλη θα μου πείς υπάρχουν πόσες επιλογές σε CG's σε αντίστοιχα κόστη, ναι αλλά αμα έχεις ήδη δοκιμάσει κάποια στο 10-20ρικο και σου κάνει , why not, το αν είναι θεμιτό και πώς να γίνει προσέγγιση ρώτησα στην ουσία και
ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Με τοσους πυρφορους που πλερωνουν για να βλεπουν απο social media εχουν χαλασει την πιατσα..
Θα πρεπει να υπαρχει νομος γιαυτους κατευθειαν κεαδα..
Αν και είμαι της τεχνολογίας και καταλαβαίνω πως έχουν αλλάξει οι καιροί , ναι ούτε εγώ το μπορώ να το χωνέψω και πολύ, να δίνεις λεφτά για να δεις μια streamer/influencer να τρίβεται ή να ψευτο-γαμιέται (τύπου Amouranth) ενώ έχεις εναλλακτικές σε real life με το ίδιο ή και μικρότερο κόστος (εκτός αν είσαι εργάτης σε καμιά πετρελαιοπηγή στην Αλάσκα) ... και όμως στους κάτω των 30 πλέον θεωρείται normal.