Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (33 μέλη και 270 επισκέπτες)

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Στο Δροσοπούλου έκοβε ανάσες. Η συγκεκριμένη ήταν από τις γυναίκες με την κλασική ρωσική ανυπέρβλητη ομορφιά. Ακόμα είναι σαν μανεκεν στο σώμα. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι τα τόσα τατουάζ. Είναι πολύ δυνατή ακόμα. Αλλά όχι για αυτά τα χρήματα που ζήτησε. Αλλά σου λέω με πολύ πολύ λιγότερα κάνεις το ραντεβού σου μια χαρά.
Από Ουκρανία πρέπει να είναι αδερφέ και είναι αρκετά μεγάλη αλλά είναι αυτό που λες και εσύ ότι παραμένει πολύ δυνατό μουνι. Τώρα για τα τατουάζ γούστα είναι αυτά

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.192
Πόντοι
2.836
Ας ενημερώσει κάποιος αν ξέρει για την Εβελίνα.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Καλημερα σας συναγωνηστες σημερα το βραδυ περασα για 6η φορα καυλομενος φουλ με φουλ προγραμα και τελειωτικο γυμνο μεσα στο γατακι της με την Λαρα Ουκρανεζα που αλλαξε τα μαλλια της απο μαυρα σε καστανοξανθα σοκολατη μπηκε στο δωματιο κουνηστει απο την Οδος βεργας 7 το κατο η εμπειρια ηταν μετρια βιαστικη χωρις προκαχτικα οχι πολλα φιλακια και χαδακια οχι γλειψιμο βιζακια.της αρεσει οπως την καρφωνα απο πανο μου και στα 4 τελειωσα μεσα της χωρις προφυλαχτικο μεχρι να μην μεινει μια σταγονα μετα ελεγε κατι Ουκρανικα αλλα δεν εδωσα σημασια εκανα μπανιο και εφυγα η υπηρεσια δεν χτυπησε πορτα
Τύπε, εσύ ήσουν αυτός που έγραφε τις ίδιες παπαριές για ΑΚΑΠΟΤΑ και στους δίπλα? :jerking:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.582
Πόντοι
13.636
Το ατομο αυτο ειναι κινδυνος για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ οχι μονο για την υγεια...
Πλακωστε αναφορες να τον στειλουν στα τσακιδια μαζι και με τον φιλο του τον Ορεστη.:rockon:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Απογοητευση πληρης τα μπουρδελα στις ημερες μας.....εγιναν ολες ινφλουενσερς ρε πουστη μου....
Με τοσους πυρφορους που πλερωνουν για να βλεπουν απο social media εχουν χαλασει την πιατσα..
Θα πρεπει να υπαρχει νομος γιαυτους κατευθειαν κεαδα..
Παρεμπιπτόντως, μου κάνει μεγάλη εντύπωση που οι περισσότερες κριτικές που ανεβαίνουν εδώ στο σάιτ είναι για call girls. Πολύς κόσμος τη βολεύει με αφορολόγητο χρήμα τελικά...
Αλλοι μπορει απλα να ανεβαζουν κριτικες χωρις να πηγαινουν με πουτανες για να σπρωχνουν δουλεια, μην ψαρωνετε..
Οι περισσοτερες ειναι μουφα, ας μιλησουν οι πιο εμπειροι..
ΔΕΝ μπορώ να φανταστώ την συγκεκριμένη εκδιδόμενη να την παίρνουν αλλοδαποί, άπλυτοι κτλ. ειλικρινά.... :dunno:
Την έχω συνδυάσει με την καθαριότητα, επιλεκτικότητα κτλ.
* Προσωπικά όσες φορές την έχω προτιμήσει.. όλες Φυλής καμιά Μεταξουργείο οπότε και ΔΕΝ μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα σύγκρισης....
Ουτε εγω.
Εγω την προλαβα στο διδυμου, αλλα ισως η συγκεκριμενη να μην πηγαινε με αυτους και να πηγαινε μονο με Ελληνες..

Τελευταία τροποποίηση:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.582
Πόντοι
13.636
Τύπε, εσύ ήσουν αυτός που έγραφε τις ίδιες παπαριές για ΑΚΑΠΟΤΑ και στους δίπλα? :jerking:
Αν μπορεις κανε μια αναφορα στο μηνυμα σου να μην φαινονται και οι βλακειες του ηλιθιου...

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Ρουφώντας αραχτός μια καφεδιά καθησα να μορφωθώ περί Εβελίνας από κριτικές βρίσκοντας τα μπουρδέλα που δούλευε η δουλεύει. Παρατηρησα οτι αρκετά μέλη με μεγαλη συνεισφορά και πολλά ποστ, την σχολιαζουν αρνητικά μεχρι και στα σχόλια ως σκυλομούρα, κρυόκωλη, χονδρή, πλαστικόβυζη, κοντή, τάπα, ψευτοβεντέτα, τεμπέλα και πολλα ακόμα που δεν γραφω μιας που πιασατε το νοημα. Αλλοι παλι μιλούν με θαυμασμό και δεν είναι μομφή αυτό για τον φίλο Διανοούμενο. Περιεργο παντως για ιερόδουλη που θεωρειται κορυφη. Αρα μαλλον δεν ειναι κορυφη. Συνήθως οι κορυφές βαση λογικης εχουν κοινή αποδοχή. Σιγουρα θα εχει κι αυτή μεριδιο ευθύνης. Για να φτασει ιεροδουλη να δημιουργεί δίπολο
ισως να τα ηθελε ο κωλος της.
Η πιθανότερη αιτία για τις αντιφατικές κριτικές είναι αυτό που λέμε συχνά ότι δεν περνάμε όλοι καλά με τις ίδιες κοπέλες.
Και στη δική μου περίπτωση η δεύτερη συνάντηση με τη Ε. ήταν λιγότερο καλή από την πρώτη κι αυτό με απογοήτευσε κάπως.
Παρ' όλα αυτά τα υπερβολικά επικριτικά σχόλια μου φαίνονται μάλλον εμπαθή και κάπως άδικα.

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.491
Πόντοι
1.071
Συνάδελφε, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Τα στούντιο ΔΕΝ έχουν πάντα μια χαρά υπηρεσίες (εκτός αν εννοούμε μόνο τους χώρους, που δεν νομίζω να εννοείς αυτό). Υπάρχουν στουντιοκόριτσα που είναι σαφώς κατώτερα, από πλευράς συμμετοχής στο παιχνίδι, σε σχέση με μια κοπέλα της προκοπής στο 20ρικο.
Όσο για τα call girls, άστο. Κι εκεί πέφτει κοροϊδία, πληροφορίες και φωτογραφίες άλλα αντί άλλων στα σάιτ, στο παιχνίδι χλιαρές και κάτω κ.ο.κ. Έχω πάρει καμιά δεκαριά από την αρχή του χρόνου και μόνο τρεις είναι αυτές με τις οποίες θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως.
Και πόσα 150αρια να ρίξει κανείς στον κουβά μέχρι να πετύχει καλό call girl; Εκτός αν είναι εισοδηματίας ή βγάζει μαύρα και το χρήμα περισσεύει.
Παρεμπιπτόντως, μου κάνει μεγάλη εντύπωση που οι περισσότερες κριτικές που ανεβαίνουν εδώ στο σάιτ είναι για call girls. Πολύς κόσμος τη βολεύει με αφορολόγητο χρήμα τελικά...
Θα συμφωνήσω φίλε μου απλά στα στούντιο δεν βρωμάει κατουρο ούτε έχει πρεζακια για αυτό άλλωστε και το 50αρικο εγώ για αυτό το λέω οι κοπέλες του 20€ δεν διαφέρουν με τα στουντιοκοριτσα! Άρα αν συχαινεσαι τα κατουρα και τα πακιστανια στην φυλής και στο Μεταξουργείο δώσε κάτι παραπάνω να πας ένα στούντιο! Αλλά όπου και να πας από 10-300€ αν δεν πληρώσεις δεν θα μάθεις τι παίζει...για να έχεις και κάποια στανταρακια ρε αδελφέ

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.491
Πόντοι
1.071
Από οτι βλέπω στις κριτικες κι οι 10αρηδες κι οι 20αρηδες κι οι 100αρηδες ολοι δυστυχισμένοι είναι πολλες φορες. Άρα μαλλον εχει πεσει αχρηστία στο πουτανιλίκι και εμειναν λιγες καλες. Στο θεμα εδώ δεν βλέπω και τίποτα φοβερό. Όλο τις ίδιες λενε. Σπανίως διαβάζω καποιον χαρουμενο.
Ισχύει αυτό !! Για αυτό και εγώ παίζω με στανταρακια η θα δοκιμάσω κάτι που μου άρεσε εκείνη την ώρα και θα μπω να το δοκιμάσω ... Αλλά θα ποντάρω μόνο 20€ στα στούντιο έχω πάει 6 φορές λόγου μεγάλου κόστους με την μία μπορώ να πω ότι δεν πέρασα καλά γιατί είχε γκρίνιες ...τώρα μπορεί να έτυχε !! Για αυτό μόνο στανταρακια μυσταρε

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
καλησπερα παιχτες! καμια τιμια περιπτωση μεταξι δευτερη βαρδια εκτος απο τις λατινες στα κολωνου 27 και εκτος της ριτας παιζει;
Αν μιλάς για εμφάνιση προσπαθώντας να είμαι αντικειμενικός και εξαιρώντας τα 27αρια, 3 μήνες που βολτάρω τώρα κυρίως 2η βάρδια η Εύα από Κ45 και η Εβελίνα από Περγάμου (που συζητιέται πολύ τελευταία αλλά δεν την έχω πάρει γιατί όποτε την πέτυχα είχε αναμονή) νομίζω ήταν τα ποιο "όμορφα μωρά" που έχω πετύχει, κριτικές υπάρχουν αρκετές και για τις 2 αλλά δεν έχει τύχει να τις δω πρόσφατα.
ευκολακι φιλε
λες της τσατσας τσατσου για 6 10λεπτα δινεις το αντιστοιχο ποσο 60 ευρω ή 120 και την γαμας μια ωρα ουτε ξενοδοχεια ουτε τιποτα
δοκιμασμενο
Χεχέ, ναι αυτό το έχω καταλάβει , το θέμα μου είναι ο χώρος και να νιώσω λίγο ποιο άνετα, δεν έχω πρόβλημα με την φάση πάω για 5-10 λεπτά να αδειάσω.
Να περάσω 1 ώρα σε έναν χώρο που (ειδικά στο μετάξι) δεν βγάζω ούτε κάλτσα και καμιά φορά ούτε παπούτσι και μαμάω στα όρθια και να ακούω τον κάθε αξιότιμο ή μη συναγωνιστή απ'έξω να ρωτάει πληροφοριές , ε μου κάθεται κάπως, απο την άλλη θα μου πείς υπάρχουν πόσες επιλογές σε CG's σε αντίστοιχα κόστη, ναι αλλά αμα έχεις ήδη δοκιμάσει κάποια στο 10-20ρικο και σου κάνει , why not, το αν είναι θεμιτό και πώς να γίνει προσέγγιση ρώτησα στην ουσία και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Με τοσους πυρφορους που πλερωνουν για να βλεπουν απο social media εχουν χαλασει την πιατσα..
Θα πρεπει να υπαρχει νομος γιαυτους κατευθειαν κεαδα..
Αν και είμαι της τεχνολογίας και καταλαβαίνω πως έχουν αλλάξει οι καιροί , ναι ούτε εγώ το μπορώ να το χωνέψω και πολύ, να δίνεις λεφτά για να δεις μια streamer/influencer να τρίβεται ή να ψευτο-γαμιέται (τύπου Amouranth) ενώ έχεις εναλλακτικές σε real life με το ίδιο ή και μικρότερο κόστος (εκτός αν είσαι εργάτης σε καμιά πετρελαιοπηγή στην Αλάσκα) ... και όμως στους κάτω των 30 πλέον θεωρείται normal.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.143
Πόντοι
46.232
Ρουφώντας αραχτός μια καφεδιά καθησα να μορφωθώ περί Εβελίνας από κριτικές βρίσκοντας τα μπουρδέλα που δούλευε η δουλεύει. Παρατηρησα οτι αρκετά μέλη με μεγαλη συνεισφορά και πολλά ποστ, την σχολιαζουν αρνητικά μεχρι και στα σχόλια ως σκυλομούρα, κρυόκωλη, χονδρή, πλαστικόβυζη, κοντή, τάπα, ψευτοβεντέτα, τεμπέλα και πολλα ακόμα που δεν γραφω μιας που πιασατε το νοημα. Αλλοι παλι μιλούν με θαυμασμό και δεν είναι μομφή αυτό για τον φίλο Διανοούμενο. Περιεργο παντως για ιερόδουλη που θεωρειται κορυφη. Αρα μαλλον δεν ειναι κορυφη. Συνήθως οι κορυφές βαση λογικης εχουν κοινή αποδοχή. Σιγουρα θα εχει κι αυτή μεριδιο ευθύνης. Για να φτασει ιεροδουλη να δημιουργεί δίπολο
Φίλε μου δε θέλω να στο χαλάσω αλλά μάλλον δεν έψαξες καλά...
έχουμε και λέμε λοιπόν όλες οι κριτικές που εχει στα Άγκυρας 12α ,Άγκυρας 12β ,Διδύμου 20 και Διδύμου 22 από μέλη με πολύ μεγάλη προσφορά και από μέλη μέ λιγότερη προσφορά είναι από καλές μέχρι πάρα πολύ καλές για αυτήν, στο Αχαρνών 85 επίσης σχεδόν όλες (εκτός από δύο)είναι καλές και τέλος στο Περγάμου 1 πάλι όλες (εκτός)από μια είναι πολύ καλές, αν θες όταν αραξεις πάλι για καφεδάκι τσέκαρε πάλι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.143
Πόντοι
46.232
Ξεκινώντας τον συλλογισμό μου εχω να πω το πόσο χαλασμενο δείχνει το πράγμα από μονο του μιας που ενώ θα έπρεπε οι μισές τουλάχιστον να βλέπονται και να συμμετέχουν, πασχίζουμε να βρούμε μία καλή με προδιαγραφές. Ανω τελεία.
Η οποία μάλιστα λείπει κι έρχεται οποτε θέλει σε τυχαίες στιγμές. Άρα δεν είναι επαγγελματίας. Τελεία παράγραφος. Όσον αφορά τις κριτικές, διαβασα κι άλλες (ευχαριστώ πολύ) αλλά θα προτιμούσα να μην σταθώ στις εποχές της προ 5,6 ή 8 ετών χωρίς να διαφωνώ φυσικά ότι άξιζε. Ας πάμε στις φρέσκες αγωνιστικές όπως είναι το νορμάλ. Εξάλλου δεν επιτέθηκα για να δεχθει υποστήριξη αλλά περιοριστηκα στο ότι πέφτει σχόλιο πολλων μελών αρνητικά και θετικά. Να τους πιστέψω όλους νομίζω το πιο δίκαιο αλλά αυτό από μονο του κάπου έχει "γωνιά". Τόση αντίθεση για πρόσωπο, σώμα, υψος, εργατικότητα και βεντετισμό είναι προκλητική. Οι κριτικές είναι από οτι αντιλαμβανομαι κατι σαν μπουσουλας και χρήσιμες αλλά μου θυμίζει και τις αντίστοιχες του google που πολλοί τις "χτενίζουν" σε κάθε δραστηριότητα. Όπως και να έχει, η λεγάμενη έχει δημιουργήσει δίπολο ως ιερόδουλη κι αυτό δεν στέκει με τίποτα. Είτε το προκάλεσε παίζοντας μπάλα με υποσχετικές και ρίχνει φολαρία μετά τα προκριματικά είτε κλαταρε και γίνονται παράπονα είτε που να ξέρω εγώ. Συμπερασματικά όποτε την πετύχω θα εχω κι εγώ μια εικόνα. Το χειροτερο όλων είναι όμως ότι η τιμή είναι 30 ευρω στην σεντρα
και άρα δεν μιλάμε πλέον
για μπουρδελιάρα.
να το κλείσω γιατί πλατιαζεις πολύ...πάμε στις φρέσκες λοιπόν μόνο στο τελευταίο μαγαζί που δουλεύει, μόνο 1 κακή κριτική, αυτά, ότι άλλο θες να πεις στείλε πμ

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
Η Εβε εαν δεν ειχε το πλαστικο βυζι θα μπορουσε να συγκριθει με Σαμπινα .Αλλα εγω τουλαχιστον προτιμω το φυσικο αγγιγμα.
ρώτα και μας που την προλάβαμε με το φυσικό βυζάκι... ποίημα! δεν το πίστευες πως γαμούσες έναν τέτοιον άγγελο στο 20ρικο και με αυτό το σέρβις κιόλας... Αγκύρας 12 την είχα πρωτοπάρει... και την ίδια εποχή άλλο ένα καταπληκτικό Ουκρανάκι διάττοντας αστέρας... με το όνομα... Ντέπυ? την είχα πάρει και σε χοτελι με 150 μιάμιση ώρα... Άπαιχτη!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
Ξεκινώντας τον συλλογισμό μου εχω να πω το πόσο χαλασμενο δείχνει το πράγμα από μονο του μιας που ενώ θα έπρεπε οι μισές τουλάχιστον να βλέπονται και να συμμετέχουν, πασχίζουμε να βρούμε μία καλή με προδιαγραφές. Ανω τελεία.
Η οποία μάλιστα λείπει κι έρχεται οποτε θέλει σε τυχαίες στιγμές. Άρα δεν είναι επαγγελματίας. Τελεία παράγραφος. Όσον αφορά τις κριτικές, διαβασα κι άλλες (ευχαριστώ πολύ) αλλά θα προτιμούσα να μην σταθώ στις εποχές της προ 5,6 ή 8 ετών χωρίς να διαφωνώ φυσικά ότι άξιζε. Ας πάμε στις φρέσκες αγωνιστικές όπως είναι το νορμάλ. Εξάλλου δεν επιτέθηκα για να δεχθει υποστήριξη αλλά περιοριστηκα στο ότι πέφτει σχόλιο πολλων μελών αρνητικά και θετικά. Να τους πιστέψω όλους νομίζω το πιο δίκαιο αλλά αυτό από μονο του κάπου έχει "γωνιά". Τόση αντίθεση για πρόσωπο, σώμα, υψος, εργατικότητα και βεντετισμό είναι προκλητική. Οι κριτικές είναι από οτι αντιλαμβανομαι κατι σαν μπουσουλας και χρήσιμες αλλά μου θυμίζει και τις αντίστοιχες του google που πολλοί τις "χτενίζουν" σε κάθε δραστηριότητα. Όπως και να έχει, η λεγάμενη έχει δημιουργήσει δίπολο ως ιερόδουλη κι αυτό δεν στέκει με τίποτα. Είτε το προκάλεσε παίζοντας μπάλα με υποσχετικές και ρίχνει φολαρία μετά τα προκριματικά είτε κλαταρε και γίνονται παράπονα είτε που να ξέρω εγώ. Συμπερασματικά όποτε την πετύχω θα εχω κι εγώ μια εικόνα. Το χειροτερο όλων είναι όμως ότι η τιμή είναι 30 ευρω στην σεντρα
και άρα δεν μιλάμε πλέον
για μπουρδελιάρα.
φίλε άστο... άν δε θες να δοκιμάσεις μη μας ζαλίζεις τ' αρχίδια με κόντρα αναλύσεις...
η Εβελίνα ήταν και παραμένει μία από τις καλύτερες επιλογές της τελευταίας 10ετίας... έχει τιμήσει 20ρικα και 20ρικα και πάντα με το χαμόγελο... όποιος θέλει πηγαίνει όποιος θέλει όχι
γίναμε όλοι προπονητές...

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.863
Πόντοι
34.478
φίλε άστο... άν δε θες να δοκιμάσεις μη μας ζαλίζεις τ' αρχίδια με κόντρα αναλύσεις...
η Εβελίνα ήταν και παραμένει μία από τις καλύτερες επιλογές της τελευταίας 10ετίας... έχει τιμήσει 20ρικα και 20ρικα και πάντα με το χαμόγελο... όποιος θέλει πηγαίνει όποιος θέλει όχι
γίναμε όλοι προπονητές...
ειπες την αληθεια
απο παιχτης (γαμιας)
πηγες παγκο (σχολιαστης)
:2funny:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Επίσκεψη στης αουρορας στο 54β εχθες τη νυχτα..
Φόραγε ενα πολυ καυλωτικο σετ με μαυρα εσώρουχα στο σαλοναρισμα.

"Που σαι ρε αρχίδι"
Στην είσοδο της στο δωματιο.

Ξάπλωσε στο κρεβατι και τυλίχτηκε πανω μου, ενω ανταλλαζαμε φιλια στον λαιμό να μου λεει ποσο της αρέσω και αλλα τέτοια.

Πήγε με φορα πρός τα κάτω για μια μέτρια αλλα βαθια πίπα με εμενα να της δινω φιλιά στην κωλάρα της μέχρι που την έφερα στο στόμα μου για 69
Το μουνάκι της πολυ νόστιμο και καθαρό.

Αφου η πούτσα μου άρχιζε και μαλακωνε την τράβηξα πιο πίσω για απαλό γαμήσι σε reverse cow girl στάση με εμενα να της δινω δυνατές σφαλιάρες στο θεσπέσιο κωλαράκι της.

Τελείωσα σε doggy σταση λιγο αργότερα.

Αφου ντύθηκε ηρθε διπλα μου μπροστα στο νιπτήρα για λιγο gfe σκηνικο

Με ξανα ενημέρωσε για το ποσο της αρέσω , αδιαφορώντας για τα λόγια μιας εκδιδομενης

;αλήθεια μπορώ να εχω οποιον άνδρα θελω

Συνεχίσαμε με αγκαλιές με αγκαλιές και φιλια στον λαιμό μπροστα στον καθρέπτη σαν ταινια του Χόλιγουντ με την ιδια να με ρωτάει τα πάντα

Πλησίασα στα χείλι της και ενέδωσε με μικρά φιλια που μετατράπηκαν σε βαθιά παθιασμένα γλωσσοφιλα
Και αυτο συνεχίστηκε γυρω στα 10 λεπτα μέχρι που άρχισε να βήχει η τσατσά αφου κοσμος περίμενε στο σαλονι

Η ορορα πλησίασε προς την πόρτα αλλα γυρθσε και επέστρεψε πανω μου για μερικα γλωσσοφιλα ακομα.

Μεχρι που τελικά έφυγε για τον επόμενο επίδοξο εραστή της

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Αδερφε τραβα δεσ'την και βγάλε συμπεράσματα. Αμα σου αρέσει καλώς, αμα δε σου αρέσει παλι καλώς. Δεν γίνεται επί του καναπεως να βγάζεις πόρισμα. Τόσο πολυ βαριεσαι να πας να την δεις; Μην δώσεις 20αρι. Απλά τραβα μια απλή τσάρκα.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
Βρε παιδιά μην στενοχωριεστε που διατυπώνω αλήθειες και συμπεράσματα με βάση τα γραπτά σας.
ευτυχώς που έχουμε και σένα να μας εξηγείς τι γράψαμε... τι σκεφτόμαστε... τι πιστεύουμε...
ξεκαθάρισε τις αντιφάσεις και τα δίπολα επιτέλους! βάλε μια τάξη! βρέθηκε ο μπουρδελο-Μεσσίας μας!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom