Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 168 άτομα (12 μέλη και 156 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Για τον πούτσο και σήμερα στην ταμπακιερα. Είχα ραντεβού αργά για κατι υποχρεώσεις και λέω μέχρι να πάω, κάτσε να κάνω βόλτα. Τι το ηθελα; Το απόγευμα περασα απο το Περγάμου 27 που ειδα δτην λιστα ότι εχει δύο (εχει και το 1 στην κορυφή). Στο 27 τρελλάθηκα!!! Μια μελαχρινή Ναταλιά βαρέων βαρών κυριούλα γύρω στα 55. Ευγενικη και την δουλειά της κάνει όπως όλες -δεν λέω- αλλά απέχουμε έτη φωτός. Βγήκε και μια Ειρήνη κοντόχονδρη με μαλλί πεκινουά που εταζε λαγούς με πετραχείλια. Έφυγα με ευχαριστώ και στροφή 180 μοιρών. Στο Περγάμου 1 πήγα μήπως βρω αυτή που έλεγε ο φιλαράκος ο Διανοούμενος και βρήκα μια Κική
ψιλο-ασιατισσα. Ωραίο πρόσωπο αλλα πολύ ρούχο και πεσμένο βυζί. Λέω κάτσε να φυγω μην κρέμονται τίποτα κοιλίτσες και πήξουμε στις ραγάδες. Το μαγαζί έχει άλλες τιμές απ ότι είδα στον κατάλογο μέχρι να ερθει το κορίτσι. Απο ότι κατάλαβα θες το λιγότερο μια πενηνταρού πλας για να αυγοκόψεις καλά. Άρα αυτό δεν είναι μπουρδέλο. Τελοσπάντων αν βρω καμιά καλή βλέπουμε. Αν βρω δύο μαζί δηλαδη απαραίτητα και την καλή που μου είπατε θα ζητησω λεσβιακό για αρχή. Αν θέλουν κυλιόμενες τιμές θα παιξουμε ψηλα το τόπι αλλιως άκυρο. Σιγά μην ψωνίσω από το πανέρι. Να το γλεντήσουμε το πράγμα. Στην συνεχεια πηγα Φυλής που έλεγε 109, λέω ησυχο φαίνεται και μπηκα. Ευγενική η πασαδόρος και μου έβγαλε δύο κοπελες. Ροντίκα και Άννα. Μελαχρινη η πρωτη και μπηκα αλλά μαγκες πολύ ξενέρα. Αργή και στα τεσσερα στηθηκε άτσαλα. Η αλλη η ξανθια δεν μου πολυαρεσε. Μετά περπατησα περιμένοντας το ραντεβού μου κι έφαγα κάπου μια καυτερή μαλακία που μουδιασαν τ αρχιδια μου!
Σε γενικες γραμμές απογοητευση.
Έγραψα και πριν λίγες μέρες. Αυτή η Ασιατισα Κική όχι μόνο έχει χάλια δόντια, βρωμουσε και το στόμα της όταν ήρθαμε τετ-α-τετ μια μέρα όταν περασα για να σκοτώσω την ώρα μου. Το έχω γράψει κιόλας αναλυτικά.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
315
Πόντοι
21
Καλησπερα καμια
Με
Κωλαρα φυλης η φωκαιας για τωρα υπαρχει ;

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Η αλήθεια είναι ότι αν η κοπέλα είναι ντεκαβλε στα προκαταρκτικά, αν κολυμπάς στο τζελ στο κυρίως πιάτο, μόνο δυο επιλογές υπάρχουν: ή να φύγεις αχυστος ή να σπρώχνεις λες και θέλεις να την τιμωρήσεις...
Οι μισες βαζουν τζελ πριν το δωματιο....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 109β Ροντικα μελαχρινή μιλφ ,λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 109α Ελένη μελαχρινή μιλφ,λεπτή με 1.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα

Φυλής 105αρια & 81 κλειστά.

Φυλής 71α Ρωξανα καστανή λεπτή κοπέλα με κοντό μαλλί 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος,και στον αυχένα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 κλειστό.

Φυλής 69β Λανα με καστανό σκούρο μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Βίκυ ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 69α κλειστό.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ελένη/Αντινα ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο κορμί, σιλικονατες τορπίλες, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β Σάρα είπε η υπηρεσία στο δωμάτιο, να ξαναέρθω σε κάνα 20λεπτο...στο μεταξύ σε κάνα 20λεπτο πιάνει συνήθως δουλειά η Αντριαννα, τέλος πάντων την έχει δει κάποιος να μας δώσει πληροφορίες για ποια Σάρα πρόκειται?

Φυλής 86α κλειστό.

Φυλής 84β Άννα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους,με λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, τατουάζ κάτω χαμηλά στο πόδι, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α κλειστό.

Φυλής 65β Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α & 61 κλειστά.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη παχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι και Μάγια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά ανοιχτό το φως της φωτεινής επιγραφής, κλειδωμένη η πόρτα.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη με κάστανο σκούρο μαλλί, κανονικό σώμα υπέροχο κωλο, 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 66δ Κωνσταντίνα μελαχρινή κοντή σώμα μέ πιασίματα, 2αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπράτσο, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α Ειρήνη μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 56 κλειστά.

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α Ιζαμπελα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.629
Πόντοι
27.261
Φυλής 86β Σάρα είπε η υπηρεσία στο δωμάτιο, να ξαναέρθω σε κάνα 20λεπτο...στο μεταξύ σε κάνα 20λεπτο πιάνει συνήθως δουλειά η Αντριαννα, τέλος πάντων την έχει δει κάποιος να μας δώσει πληροφορίες για ποια Σάρα πρόκειται?
μηπως αυτη ?
#146,425

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Έχει βρει κανείς πρόσφατα φυλής καμία μαυρουλα;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Φωκαίας 86Β Σάρα "Ρουμάνα" από τα Τίρανα μαυρομάλλα νταρντάνα μέτρια, την είχανε κλείσει και 20λεπτο και περίμενα γεμάτο 10λεπτο για να δω μιας και δεν την είχα ξαναδεί.
Δες σύμπτωση, όταν είχα περάσει και εγώ, 20λεπτο την είχανε κλείσει.
Νταρντάνα μαυρομάλλα, 2άρι βυζί αν και φορούσε μαύρο κορμάκι που έκρυβε τα περισσότερα.
Αδιάφορη φάτσα, δεν την έχω ξαναπετύχει κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι καινούργια. Δεν έχασες και τίποτα...
Που'σαι ρε Έντζυ γαμώ τα άστρα!!!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Οι μισες βαζουν τζελ πριν το δωματιο....
εννοείται και το σέβομαι απόλυτα, πώς θα μπορούσαν να λειτουργήσουν αλλιώς;
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές το λιπαντικό είναι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, που δεν αισθάνεσαι τίποτα. Νομίζεις ότι αερογαμείς.
'ντάξει, οι κοπέλες έχουν το δίκιο τους. Αλλά κι εμείς γιατί πάμε εκεί; για να μας τελειώσουν με το χέρι;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Υπάρχουν και τα στούντιο που έχουν μια χαρά υπηρεσίες υπάρχουν και τα call girls που έχει απίστευτα πατομουνα !! Ότι πληρώνεις παίρνεις
Συνάδελφε, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Τα στούντιο ΔΕΝ έχουν πάντα μια χαρά υπηρεσίες (εκτός αν εννοούμε μόνο τους χώρους, που δεν νομίζω να εννοείς αυτό). Υπάρχουν στουντιοκόριτσα που είναι σαφώς κατώτερα, από πλευράς συμμετοχής στο παιχνίδι, σε σχέση με μια κοπέλα της προκοπής στο 20ρικο.
Όσο για τα call girls, άστο. Κι εκεί πέφτει κοροϊδία, πληροφορίες και φωτογραφίες άλλα αντί άλλων στα σάιτ, στο παιχνίδι χλιαρές και κάτω κ.ο.κ. Έχω πάρει καμιά δεκαριά από την αρχή του χρόνου και μόνο τρεις είναι αυτές με τις οποίες θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως.
Και πόσα 150αρια να ρίξει κανείς στον κουβά μέχρι να πετύχει καλό call girl; Εκτός αν είναι εισοδηματίας ή βγάζει μαύρα και το χρήμα περισσεύει.
Παρεμπιπτόντως, μου κάνει μεγάλη εντύπωση που οι περισσότερες κριτικές που ανεβαίνουν εδώ στο σάιτ είναι για call girls. Πολύς κόσμος τη βολεύει με αφορολόγητο χρήμα τελικά...

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
315
Πόντοι
21
Δες σύμπτωση, όταν είχα περάσει και εγώ, 20λεπτο την είχανε κλείσει.
Νταρντάνα μαυρομάλλα, 2άρι βυζί αν και φορούσε μαύρο κορμάκι που έκρυβε τα περισσότερα.
Αδιάφορη φάτσα, δεν την έχω ξαναπετύχει κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι καινούργια. Δεν έχασες και τίποτα...
Που'σαι ρε Έντζυ γαμώ τα άστρα!!!
Μολις εφυγα κ εγω απο εκει η σαρα μου φενετε γύφτο κατασταση .. και τελικα πηρα την
Αντριαννα .. εχει υπερκωλαρα η πουτανα εχυσα στα 4 λεπτα .. ξεφτυληστηκα

Τελευταία τροποποίηση:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Ναι, κάποτε δούλευε Μετάξι.

Ναι η Τζωρτζιαννα/Τζώρτζια από το Μεταξουργειο ξεκίνησε και μετά πήγε στο 20αρικο, επίσης έχει δουλέψει και Ρεμουνδου 21 ισόγειο

Σαν Τζωρτζιάννα ξεκίνησε από το Μετάξι πριν δέκα χρόνια. Κολωνού 30 στον όροφο και χωρίς όλα αυτά τα τατουάζ πάνω της.

ΔΕΝ μπορώ να φανταστώ την συγκεκριμένη εκδιδόμενη να την παίρνουν αλλοδαποί, άπλυτοι κτλ. ειλικρινά.... :dunno:
Την έχω συνδυάσει με την καθαριότητα, επιλεκτικότητα κτλ.
* Προσωπικά όσες φορές την έχω προτιμήσει.. όλες Φυλής καμιά Μεταξουργείο οπότε και ΔΕΝ μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα σύγκρισης....

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Καλησπέρα φίλε. Ιωαννίνων 3, όχι Διδύμου. Εξακολουθεί και σόλο καριέρα. Ζητάει εξωπραγματικά ποσά κατά τη γνώμη μου για ξενοδοχείο. Πανδαμάτωρ ο χρόνος.
Καλησπέρα εκθαμβωτική παρουσία και ας έχει τα χρονακια της όμως. Μπορώ να φανταστώ τι λες. Εκεί στο Ιωαννίνων πόσο πάει ξέρεις δεν έχω πάει ποτέ και ειμαι από επαρχία.. επισεις ώρες βάρδιες ότι γνωρίζεις πολύτιμο σύντροφε! Σε ευχαριστώ

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.283
Πόντοι
2.257
Καλησπέρα εκθαμβωτική παρουσία και ας έχει τα χρονακια της όμως. Μπορώ να φανταστώ τι λες. Εκεί στο Ιωαννίνων πόσο πάει ξέρεις δεν έχω πάει ποτέ και ειμαι από επαρχία.. επισεις ώρες βάρδιες ότι γνωρίζεις πολύτιμο σύντροφε! Σε ευχαριστώ
20 το δεκάλεπτο ευρώ στο Ιωαννίνων. Η ώρα 120 ευρώ. Είναι οκ χρήματα. Το outcall είναι τελείως εκτός λογικής.

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.283
Πόντοι
2.257
Τα διπλά για έξω? Βάρδιες εκεί ξέρουμε? Ευχαριστώ
Ποιά δίπλα; Άμα ήταν τα διπλά, το συζητούσαμε. Ξέφυγε πολύ στα ποσά σου λεω. Βάρδιες κυρίως απόγευμα. Με 120 παίρνεις την ωρίτσα σου και είσαι κομπλέ.

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
Καλησπέρα, να επιστρέψω με μια ερώτηση για τους έμπειρους.
Αν υποθέσουμε ότι μ'αρέσει κάποιο κομμάτι του 10/20ρικού αρκετά και θέλω να κάνω πρόταση/ερώτηση για Hotel για καμία ώρα με το αντίστοιχο/διαπραγματεύσιμο αντίτιμο και πρόγραμμα, σε ποιόν την κάνω ;
Στην κοπέλα απευθείας σκέφτομαι (αν δεν μιλάει Ελληνικά ή αρκετά Αγγλικά;) ή στην υπηρεσία; , μην φάμε και τίποτα φάπες από κάναν άσβερκο λόγω παρεξήγησης.
Φαντάζομαι όλο και κάποιος εδώ θα έχει εμπειρία σε κάτι τέτοιο.
ευκολακι φιλε
λες της τσατσας τσατσου για 6 10λεπτα δινεις το αντιστοιχο ποσο 60 ευρω ή 120 και την γαμας μια ωρα ουτε ξενοδοχεια ουτε τιποτα
δοκιμασμενο

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Ποιά δίπλα; Άμα ήταν τα διπλά, το συζητούσαμε. Ξέφυγε πολύ στα ποσά σου λεω. Βάρδιες κυρίως απόγευμα. Με 120 παίρνεις την ωρίτσα σου και είσαι κομπλέ.
Αα τόσο καλά κατάλαβα.. βλέπεις το ποιο φθηνό κρέας κάποιες το πουλάνε για γουαγκιου

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.283
Πόντοι
2.257
Αα τόσο καλά κατάλαβα.. βλέπεις το ποιο φθηνό κρέας κάποιες το πουλάνε για γουαγκιου
Στο Δροσοπούλου έκοβε ανάσες. Η συγκεκριμένη ήταν από τις γυναίκες με την κλασική ρωσική ανυπέρβλητη ομορφιά. Ακόμα είναι σαν μανεκεν στο σώμα. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι τα τόσα τατουάζ. Είναι πολύ δυνατή ακόμα. Αλλά όχι για αυτά τα χρήματα που ζήτησε. Αλλά σου λέω με πολύ πολύ λιγότερα κάνεις το ραντεβού σου μια χαρά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom