n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 244.421
- Πόντοι
- 46.232
Δε ξέρω δεν την είδα, βέβαια το 86β δεν ανήκει στην αλυσίδα 65αρια, 84αρια και 86αμηπως αυτη ?
#146,425
Δε ξέρω δεν την είδα, βέβαια το 86β δεν ανήκει στην αλυσίδα 65αρια, 84αρια και 86αμηπως αυτη ?
#146,425
Και καλα θα κανεις , για να ξεζαλιστουν τα@@@@@ μας απο σενα σπυριαρα αποστειρωμενη !!!!!!!!Το προφιλ μου θα το σβησω
Φυλής 86β Σάρα είπε η υπηρεσία στο δωμάτιο, να ξαναέρθω σε κάνα 20λεπτο...στο μεταξύ σε κάνα 20λεπτο πιάνει συνήθως δουλειά η Αντριαννα, τέλος πάντων την έχει δει κάποιος να μας δώσει πληροφορίες για ποια Σάρα πρόκειται?
Δες σύμπτωση, όταν είχα περάσει και εγώ, 20λεπτο την είχανε κλείσει.Φωκαίας 86Β Σάρα "Ρουμάνα" από τα Τίρανα μαυρομάλλα νταρντάνα μέτρια, την είχανε κλείσει και 20λεπτο και περίμενα γεμάτο 10λεπτο για να δω μιας και δεν την είχα ξαναδεί.
εννοείται και το σέβομαι απόλυτα, πώς θα μπορούσαν να λειτουργήσουν αλλιώς;Οι μισες βαζουν τζελ πριν το δωματιο....
Συνάδελφε, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Τα στούντιο ΔΕΝ έχουν πάντα μια χαρά υπηρεσίες (εκτός αν εννοούμε μόνο τους χώρους, που δεν νομίζω να εννοείς αυτό). Υπάρχουν στουντιοκόριτσα που είναι σαφώς κατώτερα, από πλευράς συμμετοχής στο παιχνίδι, σε σχέση με μια κοπέλα της προκοπής στο 20ρικο.Υπάρχουν και τα στούντιο που έχουν μια χαρά υπηρεσίες υπάρχουν και τα call girls που έχει απίστευτα πατομουνα !! Ότι πληρώνεις παίρνεις
Μολις εφυγα κ εγω απο εκει η σαρα μου φενετε γύφτο κατασταση .. και τελικα πηρα τηνΔες σύμπτωση, όταν είχα περάσει και εγώ, 20λεπτο την είχανε κλείσει.
Νταρντάνα μαυρομάλλα, 2άρι βυζί αν και φορούσε μαύρο κορμάκι που έκρυβε τα περισσότερα.
Αδιάφορη φάτσα, δεν την έχω ξαναπετύχει κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι καινούργια. Δεν έχασες και τίποτα...
Που'σαι ρε Έντζυ γαμώ τα άστρα!!!
Ναι, κάποτε δούλευε Μετάξι.
Ναι η Τζωρτζιαννα/Τζώρτζια από το Μεταξουργειο ξεκίνησε και μετά πήγε στο 20αρικο, επίσης έχει δουλέψει και Ρεμουνδου 21 ισόγειο
Όλες οι κριτικές για την Τζωρτζιάνα - Κολωνού 30Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Όλες οι κριτικές για την Τζωρτζιάνα - Κολωνού 30Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείοwww.bourdela.com
Όλες οι κριτικές για την Τζωρτζιάννα - Κολωνού 30Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Όλες οι κριτικές για την Τζωρτζιάννα - Κολωνού 30Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείοwww.bourdela.com
Σαν Τζωρτζιάννα ξεκίνησε από το Μετάξι πριν δέκα χρόνια. Κολωνού 30 στον όροφο και χωρίς όλα αυτά τα τατουάζ πάνω της.
Καλησπέρα εκθαμβωτική παρουσία και ας έχει τα χρονακια της όμως. Μπορώ να φανταστώ τι λες. Εκεί στο Ιωαννίνων πόσο πάει ξέρεις δεν έχω πάει ποτέ και ειμαι από επαρχία.. επισεις ώρες βάρδιες ότι γνωρίζεις πολύτιμο σύντροφε! Σε ευχαριστώΚαλησπέρα φίλε. Ιωαννίνων 3, όχι Διδύμου. Εξακολουθεί και σόλο καριέρα. Ζητάει εξωπραγματικά ποσά κατά τη γνώμη μου για ξενοδοχείο. Πανδαμάτωρ ο χρόνος.
20 το δεκάλεπτο ευρώ στο Ιωαννίνων. Η ώρα 120 ευρώ. Είναι οκ χρήματα. Το outcall είναι τελείως εκτός λογικής.Καλησπέρα εκθαμβωτική παρουσία και ας έχει τα χρονακια της όμως. Μπορώ να φανταστώ τι λες. Εκεί στο Ιωαννίνων πόσο πάει ξέρεις δεν έχω πάει ποτέ και ειμαι από επαρχία.. επισεις ώρες βάρδιες ότι γνωρίζεις πολύτιμο σύντροφε! Σε ευχαριστώ
Τα διπλά για έξω? Βάρδιες εκεί ξέρουμε? Ευχαριστώ20 το δεκάλεπτο ευρώ στο Ιωαννίνων. Η ώρα 120 ευρώ. Είναι οκ χρήματα. Το outcall είναι τελείως εκτός λογικής.
Ποιά δίπλα; Άμα ήταν τα διπλά, το συζητούσαμε. Ξέφυγε πολύ στα ποσά σου λεω. Βάρδιες κυρίως απόγευμα. Με 120 παίρνεις την ωρίτσα σου και είσαι κομπλέ.Τα διπλά για έξω? Βάρδιες εκεί ξέρουμε? Ευχαριστώ
ευκολακι φιλεΚαλησπέρα, να επιστρέψω με μια ερώτηση για τους έμπειρους.
Αν υποθέσουμε ότι μ'αρέσει κάποιο κομμάτι του 10/20ρικού αρκετά και θέλω να κάνω πρόταση/ερώτηση για Hotel για καμία ώρα με το αντίστοιχο/διαπραγματεύσιμο αντίτιμο και πρόγραμμα, σε ποιόν την κάνω ;
Στην κοπέλα απευθείας σκέφτομαι (αν δεν μιλάει Ελληνικά ή αρκετά Αγγλικά;) ή στην υπηρεσία; , μην φάμε και τίποτα φάπες από κάναν άσβερκο λόγω παρεξήγησης.
Φαντάζομαι όλο και κάποιος εδώ θα έχει εμπειρία σε κάτι τέτοιο.
Αα τόσο καλά κατάλαβα.. βλέπεις το ποιο φθηνό κρέας κάποιες το πουλάνε για γουαγκιουΠοιά δίπλα; Άμα ήταν τα διπλά, το συζητούσαμε. Ξέφυγε πολύ στα ποσά σου λεω. Βάρδιες κυρίως απόγευμα. Με 120 παίρνεις την ωρίτσα σου και είσαι κομπλέ.
Στο Δροσοπούλου έκοβε ανάσες. Η συγκεκριμένη ήταν από τις γυναίκες με την κλασική ρωσική ανυπέρβλητη ομορφιά. Ακόμα είναι σαν μανεκεν στο σώμα. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι τα τόσα τατουάζ. Είναι πολύ δυνατή ακόμα. Αλλά όχι για αυτά τα χρήματα που ζήτησε. Αλλά σου λέω με πολύ πολύ λιγότερα κάνεις το ραντεβού σου μια χαρά.Αα τόσο καλά κατάλαβα.. βλέπεις το ποιο φθηνό κρέας κάποιες το πουλάνε για γουαγκιου
Από Ουκρανία πρέπει να είναι αδερφέ και είναι αρκετά μεγάλη αλλά είναι αυτό που λες και εσύ ότι παραμένει πολύ δυνατό μουνι. Τώρα για τα τατουάζ γούστα είναι αυτάΣτο Δροσοπούλου έκοβε ανάσες. Η συγκεκριμένη ήταν από τις γυναίκες με την κλασική ρωσική ανυπέρβλητη ομορφιά. Ακόμα είναι σαν μανεκεν στο σώμα. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι τα τόσα τατουάζ. Είναι πολύ δυνατή ακόμα. Αλλά όχι για αυτά τα χρήματα που ζήτησε. Αλλά σου λέω με πολύ πολύ λιγότερα κάνεις το ραντεβού σου μια χαρά.
Τύπε, εσύ ήσουν αυτός που έγραφε τις ίδιες παπαριές για ΑΚΑΠΟΤΑ και στους δίπλα?Καλημερα σας συναγωνηστες σημερα το βραδυ περασα για 6η φορα καυλομενος φουλ με φουλ προγραμα και τελειωτικο γυμνο μεσα στο γατακι της με την Λαρα Ουκρανεζα που αλλαξε τα μαλλια της απο μαυρα σε καστανοξανθα σοκολατη μπηκε στο δωματιο κουνηστει απο την Οδος βεργας 7 το κατο η εμπειρια ηταν μετρια βιαστικη χωρις προκαχτικα οχι πολλα φιλακια και χαδακια οχι γλειψιμο βιζακια.της αρεσει οπως την καρφωνα απο πανο μου και στα 4 τελειωσα μεσα της χωρις προφυλαχτικο μεχρι να μην μεινει μια σταγονα μετα ελεγε κατι Ουκρανικα αλλα δεν εδωσα σημασια εκανα μπανιο και εφυγα η υπηρεσια δεν χτυπησε πορτα
Με τοσους πυρφορους που πλερωνουν για να βλεπουν απο social media εχουν χαλασει την πιατσα..Απογοητευση πληρης τα μπουρδελα στις ημερες μας.....εγιναν ολες ινφλουενσερς ρε πουστη μου....
Αλλοι μπορει απλα να ανεβαζουν κριτικες χωρις να πηγαινουν με πουτανες για να σπρωχνουν δουλεια, μην ψαρωνετε..Παρεμπιπτόντως, μου κάνει μεγάλη εντύπωση που οι περισσότερες κριτικές που ανεβαίνουν εδώ στο σάιτ είναι για call girls. Πολύς κόσμος τη βολεύει με αφορολόγητο χρήμα τελικά...
Ουτε εγω.ΔΕΝ μπορώ να φανταστώ την συγκεκριμένη εκδιδόμενη να την παίρνουν αλλοδαποί, άπλυτοι κτλ. ειλικρινά....
Την έχω συνδυάσει με την καθαριότητα, επιλεκτικότητα κτλ.
* Προσωπικά όσες φορές την έχω προτιμήσει.. όλες Φυλής καμιά Μεταξουργείο οπότε και ΔΕΝ μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα σύγκρισης....