Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (6 μέλη και 97 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.731
Πόντοι
9.846
συμφωνα με τα λεγομενα σου τοτε και εγω την αποψη μου λεω, αν το παμε ετσι.
δε χρειαζοταν καταθεση ψυχης επομενως.
και μην το βλεπεις σαν κακια τελος, γιατι λαθος το πας.
Κατάθεση ψυχής; Πάλι υπερβολικο σε βρίσκω....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.371
Πόντοι
27.261
Κατάθεση ψυχής; Πάλι υπερβολικο σε βρίσκω....
μα αυτο κανεις.
περασες σε δυο μηνυματα ποιος εισαι, που πας και τι κανεις, σα δικαιολογια.
ουτε σου ζητησα κατι τετοιο και ουτε το εθεσα σαν "παραπονο" καπου.
αυτο που σου ειπα ηταν συγκεκριμενο και οχι για το τι κανεις και που πας.
εγω ειμαι ο υπερβολικος... παλι ? :confused:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.084
Πόντοι
1.056
Ρε μυστες θα συζητησουμε για κανα μουνακι;

Τι ειναι αυτα; Αν θελετε μιληστε μεταξυ σας..

Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να τρωγεστε..

Κανα νεο εχετε απο τα μουνακια μας;

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα
Μήπως γνωρίζει κανείς αν δουλεύει τώρα η Μικαέλα σε Φώκαιας 17α για να μην κατεβαίνω τσάμπα...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

zounis.zounis

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
286
Πόντοι
21
Οίκοι Ανοχής στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας!

Οι Γερμαναραδες έτη φωτός μπροστά!

Μεγάλες πολυόροφες πολυκατοικίες με πολλά δωμάτια στον κάθε όροφο.
Η κάθε μία κορασίδα έχει και το δικό της δωμάτιο.
Επίσης,
Υπάρχει '' ειδικό μεγάλο δωμάτιο '' με κάμερες ασφαλείας από όλο το κτίριο και σεκιούριτι!
Και το καλύτερο απ'όλα?
Δεν υπάρχει τσατσά ούτε για δείγμα!

:respect: :heavymetalbig:

Τρώως όμως κάτι φόλες εκεί φίλε μου αστο δεν σε αφήνουν τιποτε να κάνεις.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.879
Πόντοι
2.836
Ποια να πάρω στα 73αρια της Λιοσίων που να είναι καλή εμφανισιακά και όχι εντελώς φόλα μέσα;
Ποσο τις % φόλα θες? Εμφάνιση τοπ για μένα είναι η Εμμυ παρα πολυ όμορφο Ρωσιδακι αλλά βαριέται ....ή εγώ δεν την πέτυχα με όρεξη.....

• Like
Αντιδράσεις: vril

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.731
Πόντοι
9.846
Ποσο τις % φόλα θες? Εμφάνιση τοπ για μένα είναι η Εμμυ παρα πολυ όμορφο Ρωσιδακι αλλά βαριέται ....ή εγώ δεν την πέτυχα με όρεξη.....
Πολυ γλυκιά κοπέλα όντως. Και το κορμάκι της για τρελά γουστα. Αλλά η μαλακω είναι με τις ώρες της.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.084
Πόντοι
1.056
Πολυ γλυκιά κοπέλα όντως. Και το κορμάκι της για τρελά γουστα. Αλλά η μαλακω είναι με τις ώρες της.
Η Εμμυ ειναι απο τα αγαπημενα μου ζυμαρακια..

Υπεροχο απαλο δερμα, φατσουλα, με υπερο μουνι με ωραια χειλια..

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.731
Πόντοι
9.846
Η Εμμυ ειναι απο τα αγαπημενα μου ζυμαρακια..

Υπεροχο απαλο δερμα, φατσουλα, με υπερο μουνι με ωραια χειλια..
Και με ρουχα αμα την πετυχεις έξω είναι πολυ ομορφη κοπελιτσα. Δε σου παει το μυαλό με τίποτα εννοείται. Είναι σαν κοριτσάκι 20 ετών.
Δεν την έχω παρει ποτέ γιατί με φρεναραν οι αμφιλεγόμενες κριτικές.

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.093
Πόντοι
2.560
Η Εβε εαν δεν ειχε το πλαστικο βυζι θα μπορουσε να συγκριθει με Σαμπινα .Αλλα εγω τουλαχιστον προτιμω το φυσικο αγγιγμα.
Η Εβελινα προ πλαστικου βυζιου ηταν μουνετο α με τονο.Την εκοψα οταν εβαλε τα βυζια.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.879
Πόντοι
2.836
Και με ρουχα αμα την πετυχεις έξω είναι πολυ ομορφη κοπελιτσα. Δε σου παει το μυαλό με τίποτα εννοείται. Είναι σαν κοριτσάκι 20 ετών.
Δεν την έχω παρει ποτέ γιατί με φρεναραν οι αμφιλεγόμενες κριτικές.
Δοκίμασε τη μία φορά ....το πολυ πολυ να χάσεις ένα 20ρικο .....πταισμα!!! Έχει υπέροχη ομορφιά κ σε κάνει τούρμπο όταν σε κοιτάνε αυτά τα υπέροχα μπλε ματάκια σε συνδυασμό με το ξανθό μαλλάκι κ το υπέροχο άσπρο δερματακι που νομίζεις ότι πηδας το τοπ μοντελ της Ρωσίας στο θέμα ομορφιάς παντα αλλά δεν είναι η καυλιαρα ιερόδουλη που την έχεις σαν πρώτη επιλογή αλλά σαν λύση ανάγκης. Δεν τη λες φολα αλλά μια λίγο τεμπελα που περιμένει να τα κάνεις όλα εσύ.....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.731
Πόντοι
9.846
Δοκίμασε τη μία φορά ....το πολυ πολυ να χάσεις ένα 20ρικο .....πταισμα!!! Έχει υπέροχη ομορφιά κ σε κάνει τούρμπο όταν σε κοιτάνε αυτά τα υπέροχα μπλε ματάκια σε συνδυασμό με το ξανθό μαλλάκι κ το υπέροχο άσπρο δερματακι που νομίζεις ότι πηδας το τοπ μοντελ της Ρωσίας στο θέμα ομορφιάς παντα αλλά δεν είναι η καυλιαρα ιερόδουλη που την έχεις σαν πρώτη επιλογή αλλά σαν λύση ανάγκης. Δεν τη λες φολα αλλά μια λίγο τεμπελα που περιμένει να τα κάνεις όλα εσύ.....
Ευχαριστώ πολυ αδερφε για την προταση σου. Θα δουμε.

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.324
Πόντοι
3.195
Ρε παιδιά κάπου διάβαζα τις περασμένες μέρες ότι η γνωστή ζιζελ που έχει περάσει από παντού στούντιο κάσανδρας κ ανεξάρτητη κ cg,τώρα είναι στην διδύμου νομίζω. Ποιος ξέρει λεπτομέρειες για αυτό το κορασιο παρακαλώ να με ενημερώσει.. Ευχαριστώ μύστες
Καλησπέρα φίλε. Ιωαννίνων 3, όχι Διδύμου. Εξακολουθεί και σόλο καριέρα. Ζητάει εξωπραγματικά ποσά κατά τη γνώμη μου για ξενοδοχείο. Πανδαμάτωρ ο χρόνος.

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.707
Πόντοι
491
Για τον πούτσο και σήμερα στην ταμπακιερα. Είχα ραντεβού αργά για κατι υποχρεώσεις και λέω μέχρι να πάω, κάτσε να κάνω βόλτα. Τι το ηθελα; Το απόγευμα περασα απο το Περγάμου 27 που ειδα δτην λιστα ότι εχει δύο (εχει και το 1 στην κορυφή). Στο 27 τρελλάθηκα!!! Μια μελαχρινή Ναταλιά βαρέων βαρών κυριούλα γύρω στα 55. Ευγενικη και την δουλειά της κάνει όπως όλες -δεν λέω- αλλά απέχουμε έτη φωτός. Βγήκε και μια Ειρήνη κοντόχονδρη με μαλλί πεκινουά που εταζε λαγούς με πετραχείλια. Έφυγα με ευχαριστώ και στροφή 180 μοιρών. Στο Περγάμου 1 πήγα μήπως βρω αυτή που έλεγε ο φιλαράκος ο Διανοούμενος και βρήκα μια Κική
ψιλο-ασιατισσα. Ωραίο πρόσωπο αλλα πολύ ρούχο και πεσμένο βυζί. Λέω κάτσε να φυγω μην κρέμονται τίποτα κοιλίτσες και πήξουμε στις ραγάδες. Το μαγαζί έχει άλλες τιμές απ ότι είδα στον κατάλογο μέχρι να ερθει το κορίτσι. Απο ότι κατάλαβα θες το λιγότερο μια πενηνταρού πλας για να αυγοκόψεις καλά. Άρα αυτό δεν είναι μπουρδέλο. Τελοσπάντων αν βρω καμιά καλή βλέπουμε. Αν βρω δύο μαζί δηλαδη απαραίτητα και την καλή που μου είπατε θα ζητησω λεσβιακό για αρχή. Αν θέλουν κυλιόμενες τιμές θα παιξουμε ψηλα το τόπι αλλιως άκυρο. Σιγά μην ψωνίσω από το πανέρι. Να το γλεντήσουμε το πράγμα. Στην συνεχεια πηγα Φυλής που έλεγε 109, λέω ησυχο φαίνεται και μπηκα. Ευγενική η πασαδόρος και μου έβγαλε δύο κοπελες. Ροντίκα και Άννα. Μελαχρινη η πρωτη και μπηκα αλλά μαγκες πολύ ξενέρα. Αργή και στα τεσσερα στηθηκε άτσαλα. Η αλλη η ξανθια δεν μου πολυαρεσε. Μετά περπατησα περιμένοντας το ραντεβού μου κι έφαγα κάπου μια καυτερή μαλακία που μουδιασαν τ αρχιδια μου!
Σε γενικες γραμμές απογοητευση.
Απογοητευση πληρης τα μπουρδελα στις ημερες μας.....εγιναν ολες ινφλουενσερς ρε πουστη μου....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.731
Πόντοι
9.846
Για τον πούτσο και σήμερα στην ταμπακιερα. Είχα ραντεβού αργά για κατι υποχρεώσεις και λέω μέχρι να πάω, κάτσε να κάνω βόλτα. Τι το ηθελα; Το απόγευμα περασα απο το Περγάμου 27 που ειδα δτην λιστα ότι εχει δύο (εχει και το 1 στην κορυφή). Στο 27 τρελλάθηκα!!! Μια μελαχρινή Ναταλιά βαρέων βαρών κυριούλα γύρω στα 55. Ευγενικη και την δουλειά της κάνει όπως όλες -δεν λέω- αλλά απέχουμε έτη φωτός. Βγήκε και μια Ειρήνη κοντόχονδρη με μαλλί πεκινουά που εταζε λαγούς με πετραχείλια. Έφυγα με ευχαριστώ και στροφή 180 μοιρών. Στο Περγάμου 1 πήγα μήπως βρω αυτή που έλεγε ο φιλαράκος ο Διανοούμενος και βρήκα μια Κική
ψιλο-ασιατισσα. Ωραίο πρόσωπο αλλα πολύ ρούχο και πεσμένο βυζί. Λέω κάτσε να φυγω μην κρέμονται τίποτα κοιλίτσες και πήξουμε στις ραγάδες. Το μαγαζί έχει άλλες τιμές απ ότι είδα στον κατάλογο μέχρι να ερθει το κορίτσι. Απο ότι κατάλαβα θες το λιγότερο μια πενηνταρού πλας για να αυγοκόψεις καλά. Άρα αυτό δεν είναι μπουρδέλο. Τελοσπάντων αν βρω καμιά καλή βλέπουμε. Αν βρω δύο μαζί δηλαδη απαραίτητα και την καλή που μου είπατε θα ζητησω λεσβιακό για αρχή. Αν θέλουν κυλιόμενες τιμές θα παιξουμε ψηλα το τόπι αλλιως άκυρο. Σιγά μην ψωνίσω από το πανέρι. Να το γλεντήσουμε το πράγμα. Στην συνεχεια πηγα Φυλής που έλεγε 109, λέω ησυχο φαίνεται και μπηκα. Ευγενική η πασαδόρος και μου έβγαλε δύο κοπελες. Ροντίκα και Άννα. Μελαχρινη η πρωτη και μπηκα αλλά μαγκες πολύ ξενέρα. Αργή και στα τεσσερα στηθηκε άτσαλα. Η αλλη η ξανθια δεν μου πολυαρεσε. Μετά περπατησα περιμένοντας το ραντεβού μου κι έφαγα κάπου μια καυτερή μαλακία που μουδιασαν τ αρχιδια μου!
Σε γενικες γραμμές απογοητευση.
Έγραψα και πριν λίγες μέρες. Αυτή η Ασιατισα Κική όχι μόνο έχει χάλια δόντια, βρωμουσε και το στόμα της όταν ήρθαμε τετ-α-τετ μια μέρα όταν περασα για να σκοτώσω την ώρα μου. Το έχω γράψει κιόλας αναλυτικά.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
319
Πόντοι
21
Καλησπερα καμια
Με
Κωλαρα φυλης η φωκαιας για τωρα υπαρχει ;

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.707
Πόντοι
491
Η αλήθεια είναι ότι αν η κοπέλα είναι ντεκαβλε στα προκαταρκτικά, αν κολυμπάς στο τζελ στο κυρίως πιάτο, μόνο δυο επιλογές υπάρχουν: ή να φύγεις αχυστος ή να σπρώχνεις λες και θέλεις να την τιμωρήσεις...
Οι μισες βαζουν τζελ πριν το δωματιο....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.419
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 109β Ροντικα μελαχρινή μιλφ ,λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 109α Ελένη μελαχρινή μιλφ,λεπτή με 1.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα

Φυλής 105αρια & 81 κλειστά.

Φυλής 71α Ρωξανα καστανή λεπτή κοπέλα με κοντό μαλλί 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος,και στον αυχένα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 κλειστό.

Φυλής 69β Λανα με καστανό σκούρο μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Βίκυ ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 69α κλειστό.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ελένη/Αντινα ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο κορμί, σιλικονατες τορπίλες, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β Σάρα είπε η υπηρεσία στο δωμάτιο, να ξαναέρθω σε κάνα 20λεπτο...στο μεταξύ σε κάνα 20λεπτο πιάνει συνήθως δουλειά η Αντριαννα, τέλος πάντων την έχει δει κάποιος να μας δώσει πληροφορίες για ποια Σάρα πρόκειται?

Φυλής 86α κλειστό.

Φυλής 84β Άννα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους,με λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, τατουάζ κάτω χαμηλά στο πόδι, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α κλειστό.

Φυλής 65β Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α & 61 κλειστά.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη παχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι και Μάγια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά ανοιχτό το φως της φωτεινής επιγραφής, κλειδωμένη η πόρτα.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη με κάστανο σκούρο μαλλί, κανονικό σώμα υπέροχο κωλο, 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 66δ Κωνσταντίνα μελαχρινή κοντή σώμα μέ πιασίματα, 2αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπράτσο, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α Ειρήνη μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 56 κλειστά.

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α Ιζαμπελα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.371
Πόντοι
27.261
Φυλής 86β Σάρα είπε η υπηρεσία στο δωμάτιο, να ξαναέρθω σε κάνα 20λεπτο...στο μεταξύ σε κάνα 20λεπτο πιάνει συνήθως δουλειά η Αντριαννα, τέλος πάντων την έχει δει κάποιος να μας δώσει πληροφορίες για ποια Σάρα πρόκειται?
μηπως αυτη ?
#146,425

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom