Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (35 μέλη και 261 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Τύποι της μεσαίας αλλά και της μεγάλης τάξης που τα σκανε χοντρά για να γ@μησουν καλά!
Και λογικό είναι γιατί με την εμφάνιση που έχουν τσάμπα ούτε γαιδουρα δεν τους κάθεται!
Πλακα πλακα μερικες φορες λυπαμε οσο τιποτα αλλο τις εκδιδομενες που αναγκαζοντε και πανε με σουργελα..

Τι τραβανε και αυτες..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.145
Πόντοι
46.232
Δεν μπόρεσε κανείς να γκρεμίσει το ποστ μου. Ενημερωτικά το απόγευμα που ξαναπέρασα ηταν παλι
η Κική. Με τα ιδια ρούχα ξανά. Ρε συ, αν εκει θελουν 30 ευρω τιμή σέντρας
η Καταλέγια στην κριτική σου πόσα πρέπει να ζητησει; 500 ευρω;
Ρε φίλε έχεις μανία καταδίωξης;ποίος να γκρεμίσει το ποστ σου, ο καθένας μπορεί να γράφει οτι θέλει αρκεί να ισχύουν,έκανες ένα πόστ στο οποίο έγραψες χωρίς να μας παραθέσεις αυτά πού αναφέρεις ,δηλαδή τα ποστ και τις κριτικές των μελών με τη μεγάλη προσφορά....και όχι μόνο αυτό ενώ είπαμε τέλος τώρα κάνεις ποστ και καλά για ενημέρωση και ξεκινάς με το ότι δεν γκρεμίστηκε το ποστ σου, κάνε μάς τη χάρη και ληξτο αλλιώς όπως σου είπα στείλε πμ με παραθέσεις στοιχείων ,αλλιώς άνοιξε ένα ξεχωριστό θέμα και γράφε εκεί και μην μας ζαλίζεις στην ημερήσια ενημέρωση

Τελευταία τροποποίηση:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
Δεν μπόρεσε κανείς να γκρεμίσει το ποστ μου. Ενημερωτικά το απόγευμα που ξαναπέρασα ηταν παλι
η Κική. Με τα ιδια ρούχα ξανά. Ρε συ, αν εκει θελουν 30 ευρω τιμή σέντρας
η Καταλέγια στην κριτική σου πόσα πρέπει να ζητησει; 500 ευρω;
Που σου ζήτησαν 30 ευρώ???? Περγαμου 1 στο 2 όροφο η μπήκες μόνο 1 ο όροφο στο μπαζο της Ασίας???

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.145
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.145
Πόντοι
46.232
Μην ταραζεσαι.
Εσύ μου είπες ότι πλατιαζω,
ότι το κλείνεις και αν θελω κάτι να πω να στείλω π.μ.
Χωράφι σου είναι εδώ; δέχτηκες μια χαρά δηλαδή
οτι της τα έχουν χωσει αλλοι και άλλοι όχι κατι που ειναι αλήθεια και το ξερεις. Προσωπικά ουτε την ξερω αυτή κι ούτε εχω γραψει τιποτα. Άρα εσείς τσακώνεστε. Οχι εγώ. Συνεπώς τωρα με τι μουτρα ερχεσαι και ζητας παραθέσεις αφού από την μία λες να το λήξω κι από την αλλη να το συνεχίσω με παραθέσεις; πες ότι εκτροχιάστηκες κι όλα καλά.
Σε αφήνω έτσι διότι διαβάζω τώρα τα υπόλοιπα που
έχετε γράψει κι έχω λυθεί στο γέλιο.
Εκτός του οτι είσαι άσχετος δε ξέρεις και να διαβάζεις, είπα στείλε τις παραθέσεις σε πμ όσο για τη ταραχή...δέν έχω ταραχτει με άτομα με σοβαρή προσφορά εδώ μέσα πόσο μάλλον μέ κάποιον τυχαρπαστο σαν του λόγου σου...όσο για τα χωράφια που λες βρε ασχετε ξαναδιάβασε τη γράφω στην 3η και 4η σειρά του ποστ μου, αντε κουρασες, ξεκινά πρώτα με το να κατεβαίνεις το τι διαβάζεις και μετά συνέχισε με το να απαντάς στο τι σου γράφουν και οχι να γράφεις μόνο τα δικά σου

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Δεν χόρτασα γαμήσι χθες η αλήθεια ειναι
Στόχος σήμερα το πηγάδι της βανεσσας
Ελπθζω να βρίσκεται στο σπίτι της

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.145
Πόντοι
46.232
Στον πρώτο 30 έχει. Θα πάω και στον δευτερο άλλη φορά. Δεν μου το είπατε. Επί της ουσίας μόνο εκεί στάθηκες; Καλά ρε πως κάνετε έτσι εδώ μέσα; από διάλογο γνωρίζετε τίποτα; κουλ λίγο...
Ρε τυπε μάς έχεις ζαλίσει με την Εβελινα και δεν έκανες τον κόπο να ανέβεις στον όροφο να δείς τουλάχιστο το χώρο που εργάζεται?φαντάζομαι με τόσο διάβασμα που έχεις ρίξει και γελάς τουλάχιστο γνωρίζεις οτι εκεί δουλεύει η Εβελινα

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Λες και ψέμματα. Δεν ειπες στειλε παραθέσεις σε π.μ. Γενικώς πήγες να κάνεις
τον έξυπνο με επιθετικό τρόπο και μπουρδουκλώθηκες χάνοντας την ψυχραιμία σου. Δεν είσαι ο μόνος αλλά επιμένεις με λάθος τροπο.

Μιλάς κι εξ ονόματος όλων. Δεν θα το συνεχίσω. Καθήστε να σκοτώνεστε μεταξύ σας να γελαει ο κόσμος που βλέπει
τι γίνεται και αναρωτιέται.
Σε βαζω στην αγνόηση. Αντίο.

Ρεεέεεεε τύπε επειδή σε διαβάζω εδώ και μέρες σε διάφορα νήματα.. από περιέργεια πόσους έχει φτάσει η λίστα αγνόησης;;;; :think:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.582
Πόντοι
13.636
Ενημέρωση τώρα...

Φωκαιας 25 πάνω
Επιτέλους είδα την Λατίνα Λίνα
Απλό με 69 και αυστηρά χρόνος παραμονής 10'...
Χίλια συγνώμη ούτε για Μεταξουργείο αυτό.

Φωκαιας 25 κάτω Σάρα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.145
Πόντοι
46.232
Λες και ψέμματα. Δεν ειπες στειλε παραθέσεις σε π.μ. Γενικώς πήγες να κάνεις
τον έξυπνο με επιθετικό τρόπο και μπουρδουκλώθηκες χάνοντας την ψυχραιμία σου. Δεν είσαι ο μόνος αλλά επιμένεις με λάθος τροπο.
ναι τύπε μου ...όντως λέω και ψέμματα....ποτε δεν είπα να στείλεις πμ με παραθέσεις στοιχείων :jerking::jerking::jerking:
"Ρε φίλε έχεις μανία καταδίωξης;ποίος να γκρεμίσει το ποστ σου, ο καθένας μπορεί να γράφει οτι θέλει αρκεί να ισχύουν,έκανες ένα πόστ στο οποίο έγραψες χωρίς να μας παραθέσεις αυτά πού αναφέρεις ,δηλαδή τα ποστ και τις κριτικές των μελών με τη μεγάλη προσφορά....και όχι μόνο αυτό ενώ είπαμε τέλος τώρα κάνεις ποστ και καλά για ενημέρωση και ξεκινάς με το ότι δεν γκρεμίστηκε το ποστ σου, κάνε μάς τη χάρη και ληξτο αλλιώς όπως σου είπα στείλε πμ ,με παραθέσεις στοιχείων ,αλλιώς άνοιξε ένα ξεχωριστό θέμα και γράφε εκεί και μην μας ζαλίζεις στην ημερήσια ενημέρωση"

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Το Διδυμου 27 τις πρωινές ώρες είναι απροσπέλαστο από πρεζακια,το μόνο θετικό είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των τοξοβολων είναι Πακιστανό/

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Μετά από μέτρια κατάθεση σήμερα κατευθύνθηκα Σωτοβριανδου για σουβλάκια στο Λευτέρη.
Δύο παρατηρήσεις,πρώτη ότι στο ξενοδοχείο επί της οδού πιατσαρουν ινδες για όποιον ενδιαφέρεται,ας κρατήσει μικρό καλάθι όμως γιατί οι κοπέλες είναι κάτω του μετρίου και δεύτερη παρατήρηση ότι η σύσταση των τοξικομανών έχει αλλάξει.Το μεγαλύτερο ποσοστό αποτελείται από αλλοδαπούς,επί το πλείστον Πακιστανοί,αλγερινοί κτλ,πράγμα ευχάριστο έως αδιάφορο.

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Ρε φραπέ είσαι κάθε μέρα μαλάκας η παίρνεις και ρεπό
Μου κανει εντυπωση που απο τοσους συναγωνιστες δεν υπαρχει καποια μαρτυρια ή καταθεση επιβεβαιωση απο προσφατη επισκεψη στην Βεργας.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μου κανει εντυπωση που απο τοσους συναγωνιστες δεν υπαρχει καποια μαρτυρια ή καταθεση επιβεβαιωση απο προσφατη επισκεψη στην Βεργας.
Μαρτυρία για ποιο πράγμα; Για το αν γράφει πραγματικά η Σαμπίνα;

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
Στον πρώτο 30 έχει. Θα πάω και στον δευτερο άλλη φορά. Δεν μου το είπατε. Επί της ουσίας μόνο εκεί στάθηκες; Καλά ρε πως κάνετε έτσι εδώ μέσα; από διάλογο γνωρίζετε τίποτα; κουλ λίγο...
Το ξερω οτι εχει 30 στον 1 όροφο δεν χρειάζεται να μου το πεις γιαυτο εγώ τρεχοντας ανέβηκα 2 όροφο μετα κ το μπαζο που ειχε.Απλα ρωτησα αν πηγαν ολο το κτίριο 30 χωρις καμια σημασία βεβαίως βεβαίως. Εσυ λίγα σκαλοπάτια είχες να διαβείς δεν θα ανεβενες και στο Παλαμήδι!!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Συνέχεια στην κατρακύλα με την γειτονιά του δεκάευρου. Με τόσες αποτυχίες στις γειτονιες των "αγγέλων" του εικοσάρικου φόρεσα μάσκα χημικού πολέμου και έσκασα Μεταξουργείο. Σκατά κι εκεί. Στο γωνιακό Ιάσωνος με μια κουρτίνα (μάλλον το ζυγό 2 ήταν) υπήρχε μια Αλεξανδρα την οποία δεν μπορεσα να δω διότι δεν ηρθε ποτέ στο σαλονι αλλα με χαιρέτησε από βάθος αποστάσεως. Γύρω στα 50 και χοντρή. Απέναντι ακριβώς με κόκκινη πόρτα, μια Βερόνικα σαν τουλούμπα αλλα τουλάχιστον πιο νεα. Κατηφόρησα μπαίνοντας στο 31 με μια λάμπα σπασμένη έξω όπου πηδιόταν μια Ελένη. Ακουγόταν γκάπα γκούπα παπαροσκάσιμο σε χορευτές τάβλες, ε ρε κακομοίρη τι τραβάς σκέφτηκα και βγήκε μια ξανθιά χοντρή με κοιλιά και μπουτάρες. Σε ένα με αυλή ήταν μια κακοφτιαγμένη αραπίνα που νύσταζε ή κοιμόταν ονόματι Τζεσικα αλλα φύγαμε 2 όλοι κι όλοι τρέχοντας. Παρακάτω μια καστανή Μαρία λογικα στο 37 κάτω της οδού γύρω στα 30 κιλα μαζί με τα ρούχα, ψευδή και νευριασμένη. Ομοίως έφυγα. Σε μια συστοιχία μπουρδέλων σαν περιστερώνες με σκαλιά γύρω στα 40-44 ανέβηκα στο μεσαίο μιας που πάλι το τρίτο το μακρύτερο θα έπαιρνα με τέτοιες παρουσίες και ήταν μια γιαγιά που την έλεγαν Φωτεινή. Λογικα γύρω στα 55. Απέναντι διαγώνια στο 37
ή 39 με ντεκόρ τσίρκου ήταν μια πολύ αδύνατη Μαρία με δόντια αλόγου.
Έπειτα μπήκα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 και ήταν μία μελαχρινή ξεβαμμένη και ψιλομεθυσμένη με μπυροκοίλι. Ονομα δεν είπαν, μόνο υποσχέσεις.
Λεω δεν πάω και Κολωνού μία τσεκαρισιά να παρω κι άλλη χαρά; είχε αρκετά ανοικτά κοιτώντας ψηλά και σκέφτηκα
δεν γαμιέται που θα μπω σε όλα; να δω τι; να πηδήξω ποια; Στο 48 της Κολωνού στην δεξιά μεριά είχε μια παχουλή Σοφία με καλό προσωπάκι. Η πασαδόρος είπε ότι κάνει και στοματικό χωρίς κράνος αν είμαστε καθαροί λες και υπάρχει περίπτωση πλην 1 στους 200 να παει άπλυτος. Κοινό σημείο όλων των μπουρδέλων που είδα
τα παλιά έπιπλα εντελώς άχρηστα και ξεχασμένα ενώ απαίσιες μυρωδιές ασελγούσαν στα ρουθούνια μου. Μπόχα, σήψη και παρακμή με απογοητευμένες φάτσες οσων πορνών δούλευαν σε τέτοιο χάλι σχεδόν για λύπηση αλλά
και των λιγων ηρώων που έψαχναν να βρουν ηδονή. Χτύπησα μια κρέπα με σοκολάτα να συνέλθω
και πάω για ψωνια.
Ελλεινο Μεταξουργείο τυπε, αλλά αυτή η καλτιλα σου ανοίγει την όρεξη.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Φωκαίας 25 όροφος, δεύτερη φορά με Λίνα/Παολίνα.
Πολύ θερμή και αυτή τη φορά, θα αφήσω κριτική μιας και την έχω δοκιμάσει 2 φορές σε διάστημα 3-4 ημερών
και δεν έδειξε καθόλου σκαμπανεβάσματα η διάθεση και συμπεριφορά της.
Η τσατσά χτυπάει στο 10λεπτο, αλλά η μικρή δεν τρέχει να φύγει κατευθείαν.

Στο Φυλής 74 το δεξιά, η Αντζελίνα, καινούργια κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί, τουλάχιστον εγώ σε κάποιον άλλον οίκο.
Μαυρομάλλα με ίσια μαλλιά, κανονικό κορμάκι και ωραίο κωλαράκι, βυζάκια 1,5άρια, ύψος γύρω στο 1,65. Ηλικία γύρω στα 25 μπορεί και πιο κάτω.
Πρόγραμμα απλό, αλλά κάτι με φρέναρε στο σαλόνι. Λίγο το παγωμένο σαλονάρισμα της, λίγο τα vibes της τσατσάς. Θα δούμε, ίσως δοκιμασθεί σε επόμενες βόλτες.

Επίσης, στ'αρχίδια μας ρε μάγκες για το αν γράφει η Σαμπίνα. Δεν κάνω επίθεση σε συγκεκριμένους τώρα.
Ας το λύσει η διαχείρηση το θέμα. Στους δίπλα την διαγράψανε. Ένας έγραφε σήμερα πως πέρασε, την ρώτησε και τον κοίταγε καλά καλά.
Προς το παρών βολευτείτε όσοι πάτε/πάμε με την ενημέρωση για το πότε δουλεύει, απλά μην στέλνε τα αρχιδάκια σας σε pm γιατί σας έχω άσΚημα νέα.

Τελευταία τροποποίηση:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.582
Πόντοι
13.636
Και η τσαρκα απόψε κλείνει με την....

Σαμπινα!!!

Βέργας 7 λοιπόν αν και δεν είχα περάσει ποτέ μαζί της, δικαιολογεί τη φήμη της.
Φρέσκο ζωηρό παιχνιδιαρικο!

Οκ απλό πρόγραμμα αλλά μπράβο και μαγκιά της!
Δεν σε ξενερωνει με τίποτα.
Βαθμολογία 9.5/10

Και γράφει αυτή μάγκες...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom