montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.951
- Πόντοι
- 1.056
Tην Καλησπερα στους Φιλους....ο Titanas Smirnis.....που χαθηκε????
Τζων πηγές Κισιναου τελικά???
Αδύνατη με πολύ μικρό στήθος.Τυπε Μαρίνα ή Μαριάννα?
Μπορείς αν θέλεις να μας την περιγράψεις πως είναι εμφανισιακά?
Απο αυτό που λές σημαίνει οτι βαριέσαι και θές να βγεί γρήγορα το μεροκάματο να πας μετα σπίτι να ξαπλάρεις ......Αποψε θελω να δοκιμασω παρτουζα με δυο ανδρες μεσα στο δωματιο θα ξεκινησω στην οδος βεργας 7 στο πανο μεχρι το πρωι
Ερχομαι με ενα φιλαρακι.Αποψε θελω να δοκιμασω παρτουζα με δυο ανδρες μεσα στο δωματιο θα ξεκινησω στην οδος βεργας 7 στο πανο μεχρι το πρωι
Αποψε θελω να δοκιμασω παρτουζα με δυο ανδρες μεσα στο δωματιο θα ξεκινησω στην οδος βεργας 7 στο πανο μεχρι το πρωι
Αφού, ρε καυλοράπανο, δεν δίνεις κώλο, δεν φιλάς, ούτε παίρνεις πίπα χωρίς προφυλακτικό. Τι σόι παρτούζα θα είναι αυτή; Το κανονικό είναι το εξής: Ένα καυλί στο μουνάκι σου και ένα, βαθιά σφηνωμένο, μέσα στην σούφρα σου. Να σε καρφώνουν άγρια και να τραβάς ζόρι στην ανηφόρα. Τέλος, χύσιμο στο νόστιμο προσωπάκι σου, μπας και φύγει και η ακμή.Αποψε θελω να δοκιμασω παρτουζα με δυο ανδρες μεσα στο δωματιο θα ξεκινησω στην οδος βεργας 7 στο πανο μεχρι το πρωι
Δεν ξερω βεβαια πως θα μου φανει η παρτουζα μαζι σου...Εχω τετοια τρελα με εσενα που δεν ξερω πως θα μου φανει να σε πηδαει αλλος μπροστα στα ματια μου..Σας περιμενω μωρακια μου
Πλακα πλακα το χει καμει!!!Ας ποσταρει τωρα μια φωτο της μεσα απο το μπουρδελο της Βεργας να μας το επιβεβαιωσει ....
παλιες ειναι αυτες, πριν γινει... μελος.Πλακα πλακα το χει καμει!!!
Αν κ πιστευω στον φραπε κ μονοSabina - Page 4 - bourdela.com forum
Ξέρει κανείς από τις επισκέψεις σας αν η Sabina επέστρεψε από τις διακοπές?www.bourdela.com
παλι το αλλαξε ?????-Φυλής 84 Ντιανα Καυλα
Άλλαξε και το μαλλί τρέλα της πάει.
Για το συναγωνιστή Cocos που ανέφερε χτες σχετικά με το Κολωνού 53 και την κοπέλλα εκεί είναι η ερωτησηΠοια από όλες τις ,"Ελένες", αν μπορείς γράψε δύο τρία χαρακτηριστικά της, εύσωμη ,ξανθιά ? Ευχαριστώ.
έκοψε το πρωκτικό?-Φυλής 59 Ιζαμπελα Λατίνα
Bbj 69 Νταρντανα Καυλα!
Αυτά άκουσα από τον ελαφρύ τσατσοέκοψε το πρωκτικό?
Ντα Χαχαχαπαλι το αλλαξε ?????
την πρωτοειδα ξανθια που για μενα ηταν ακυρο, το εκανε καστανο που της παει με 1000.
αλλαξε το καστανο ???