Τριτη βαρδια στο Φιλλιπιδου 11Α για να αντιμετωπισω τον τραβελο τσατσα.Στη ρεσεψιον εγω και αλλος ενας μυστης.Ησυχια απολυτη.
Καποια στιγμη περναει η κοπελα και με χαιδευει στο σαγονι αποκαλοντας με "μωρο μου".
Δεν ξερω το ονομα της αλογα την εκοψα, με πειραγμενα χειλη και μικρο βυζακι!
Μπηκε στο δωματιο και πεταχτηκε η ξανθια τσατσα με ενα μαντηλι στο στομα,μουρμουριζοντας απο μεσα, κανοντας γαργαρες, αν ειμαι καλα!
Εμφανιστηκε ξανα και καθησε επανω στον πουτσο μου,επιασε τα χερια μου και τα εβαλε στις καυλωμενες ρωγες της!
Σηκωθηκε και μου εφερε την μουρη της στο προσωπο μου και με ρωτουσε αν θα περασω,η κοπελα τα κανει ολα πλην κωλου και θα μπει και αυτη να με προετοιμασει!
Σηκωθηκα να φυγω και μου ειπε φωναχτα " θα ερθεις ξανα απο εδω,σε περιμενω"!!
Με στοιχειωσε και εψαχνα ΑΤΜ στις 3 τα ξημερωματα να παω ξανα απο εκει!
Πηγα ξανα απο εκει καμια ωρα μετα, υπηρχε λαος στο σαλονι!Και παλι ησυχια.Ιδια ιστορια, αλλα δεν ειδα ξανα την κοπελα!
Μπηκε αλλο ενα τσουρμο και η τσατσα ηταν πρωτη στην καυλαντα!
Με κουρασε και εφυγα!
Πηγα
μεταξουργειο και γυρνουσα σαν το πρεζακι...κατεληξα Κολωνου 53 με την θεια Ελενη!
Πολυ καλη διαθεση, σοσιαλ και ενδιαφερον απεναντι μου, αφου με εβλεπε πρωτη φορα!
Υπηρεσιες τσιμπουκαρα, καραμελωμα και με ρωτουσε συνεχεια τι προγραμμα θελω!
Στο σφυροκοπημα μου ελεγε οτι ποναει και οτι για αυτο το λογο εχει μαθει να παιρνει ωραιες πιπες...ολοι ερχονται με μεγαλα καυλια και την πονουν!
Τελειωμα στο στομα της με αρκετο πνιξημο που εδειχνε να της αρεσει!
Στο Κολωνου 27Β τριτη βαρδια ξεχωρισα μια λατινα, την Μονικα,μπαμπατσικη και προστυχη
και στο Κολωνου 27Β υπογειο την Ελενη.
Εχεις καποιος εντυπωσεις απο την Μονικα και την Ελενη να μοιραστει?